Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עומד... צריך עזרה לפני משפט בבקשה.

שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אבא שלי ז"ל היה חולה תקופה ארוכה והרכב שלו עמד במשך שנה וחצי ללא תזוזה ואני מדגיש: בחנייה(תת קרקעית) הפרטית שלו בטאבו.

היום הגיע לאמא שלי קנס ע"ס 730 ש"ח( בטענה שהרכב מהווה מפגע ברחוב )שבו העירייה דורשת לשלם תוך 15 יום או שיערך משפט.

*לרכב הנ"ל אין טסט ואין ביטוחים אך כמו שציינתי שהוא עומד בחניון התת קרקעי של הבניין בחנייה פרטית בטאבו. האם ע"פ חוק בלבד זה נחשב לעבירה? כי בדו"ח רשום "תאור עבירה:הנ"ל זרק ,השאיר,הניח, או הרשה לאחר לזרוק או להחזיק ברחוב רכב שהתבלה או התקלקל".

מישהוא בקיא בחוק ויכול להמליץ לי איך לפעול בבקשה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבא שלי ז"ל היה חולה תקופה ארוכה והרכב שלו עמד במשך שנה וחצי ללא תזוזה ואני מדגיש: בחנייה(תת קרקעית) הפרטית שלו בטאבו.

היום הגיע לאמא שלי קנס ע"ס 730 ש"ח( בטענה שהרכב מהווה מפגע ברחוב )שבו העירייה דורשת לשלם תוך 15 יום או שיערך משפט.

*לרכב הנ"ל אין טסט ואין ביטוחים אך כמו שציינתי שהוא עומד בחניון התת קרקעי של הבניין בחנייה פרטית בטאבו. האם ע"פ חוק בלבד זה נחשב לעבירה? כי בדו"ח רשום "תאור עבירה:הנ"ל זרק ,השאיר,הניח, או הרשה לאחר לזרוק או להחזיק ברחוב רכב שהתבלה או התקלקל".

מישהוא בקיא בחוק ויכול להמליץ לי איך לפעול בבקשה?

תודה.

האם מצויין בדו"ח היכן חונה הרכב, כתובת, מספר וכד'?

האם אתה יכול להעלות את הדו"ח לפורום?

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

*צורף

איפה הבעיה?

צלם את האוטו בחנייתו. צרף אחד השכנים שיעיד שהרכב לא הוזז ממקומו במהלך שמונה עשר החודשים האחרונים. (תשתדל לא לבחור בשכן שהתלונן נגדך...) (אולי בעצם תפנה בבקשה להעיד עבורך לכל השכנים, השכן שיתנגד הוא מין הסתם זה שהתלונן עליכם את התלונה הכוזבת) ולך בלב שקט למשפט.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה הבעיה?

צלם את האוטו בחנייתו. צרף אחד השכנים שיעיד שהרכב לא הוזז ממקומו במהלך שמונה עשר החודשים האחרונים. (תשתדל לא לבחור בשכן שהתלונן נגדך...) (אולי בעצם תפנה בבקשה להעיד עבורך לכל השכנים, השכן שיתנגד הוא מין הסתם זה שהתלונן עליכם את התלונה הכוזבת) ולך בלב שקט למשפט.

רגע לא כל כך הבנתי... לפי מה שאתה אומר , פקח רשם לי דו"ח רק על סמך תלונה של אחד השכנים מבלי שהוא ראה את האוטו פיזית?

ולמרות שענית לי על השאלה רק בעקיפין אז אני מבין שאין שום בעיה ע"פ חוק להשאיר רכב ללא תזוזה כל עוד מדובר בחנייה פרטית.

ושאלה אחרונה : אם אני חונה בחנייה פרטית ולא עברתי עבירה אז לפי ההיגיון חובת הוכחה בבית המשפט היא עליהם שעברתי עבירה ולא עלי , לא?

תודה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע לא כל כך הבנתי... לפי מה שאתה אומר , פקח רשם לי דו"ח רק על סמך תלונה של אחד השכנים מבלי שהוא ראה את האוטו פיזית?

ולמרות שענית לי על השאלה רק בעקיפין אז אני מבין שאין שום בעיה ע"פ חוק להשאיר רכב ללא תזוזה כל עוד מדובר בחנייה פרטית.

ושאלה אחרונה : אם אני חונה בחנייה פרטית ולא עברתי עבירה אז לפי ההיגיון חובת הוכחה בבית המשפט היא עליהם שעברתי עבירה ולא עלי , לא?

תודה על העזרה.

טענת שהחנייה תת קרקעית. האם היא נמצאת ליד רוגוזין 27? יכול להיות שהאוטו חנה ברחוב ורק אחר כך העברתם אותו לחנייה התת קרקעית? האם אתה נקי במאה אחוז, צדיק?

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טענת שהחנייה תת קרקעית. האם היא נמצאת ליד רוגוזין 27? יכול להיות שהאוטו חנה ברחוב ורק אחר כך העברתם אותו לחנייה התת קרקעית? האם אתה נקי במאה אחוז, צדיק?

האוטו כבר שנה וחצי (מהיום שההורים שלי עברו דירה) נימצא בחנייה פרטית תת קרקעית שנמצאת מתחת לבניין שבו הם מתגוררים.

האוטו מעולם לא זז בזמן הנ"ל.

היתכן שהעירייה תרשום דו"ח רק על סמך תלונה שהוגשה מבלי לוודא ע"י נציג\פקח שאכן נעשתה עבירה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. בבעלות מי הרכב?

2. לא להזניח! לבקש להישפט ולהגיע.

3. להצטייד בהוכחות: צילומים של הרכב, עותק של נסח הטאבו (10 ש"ח באינטרנט), תעודת פטירה.

אפשר גם להגיע לעירייה ולנסות לדבר איתם שיבטלו את האישום עקב המחלה וכו'.

אולי יתחשבו וייחסך המשפט.

לקבל אישור בכתב שהתיק בוטל במקרה כזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. בבעלות מי הרכב?

2. לא להזניח! לבקש להישפט ולהגיע.

3. להצטייד בהוכחות: צילומים של הרכב, עותק של נסח הטאבו (10 ש"ח באינטרנט), תעודת פטירה.

אפשר גם להגיע לעירייה ולנסות לדבר איתם שיבטלו את האישום עקב המחלה וכו'.

אולי יתחשבו וייחסך המשפט.

לקבל אישור בכתב שהתיק בוטל במקרה כזה.

הרכב בבעלות אבא שלי ועדיין לא הושלם עברת הבעלות ע"ש אימי לאחר הפטירה , אבל אני שוב שואל: אין להם שום הוכחה שעברנו עבירה אז למה אנחנו צריכים להוסיף גם את זה להתרוצצויות שלנו? למה חובת ההוכחה היא עלינו?

זה כמו שיגידו לך: 'גנבת ותוכיח שלא' חובת ההוכחה היא של התובע ולא הנתבע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה לפתור את הבעיה או להיות תחכמוני.

קיבלת דו"ח אתה צריך להגיב עליו או בתשלומו או לבטלו או לבקש להישפט עליו.

בחר בדרך הטובה בעיניך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה לפתור את הבעיה או להיות תחכמוני.

קיבלת דו"ח אתה צריך להגיב עליו או בתשלומו או לבטלו או לבקש להישפט עליו.

בחר בדרך הטובה בעיניך

חבל שאתה מגיב לא לעניין! הבנת הנקרא...

אני אשאל שוב ויותר מפורט: רשום בדו"ח (תמונה צורפה) שאם הדו"ח לא ישולם אז אנחנו צריכים להתייצב בבית המשפט בתאריך הנקוב

ואם לא נופיע אנחנו נישפט אפילו שלא בפנינו. השאלה היא : האם כאשר יערך המשפט חובת ההוכחה היא על העיריה שאכן חניתי ברחוב או שהשופט מסתמך על זה ששכן התלונן ואף פקח לא נכח בזמן הדו"ח? במידה וכן אני אחסוך מאמא שלי את תשלום העו"ד כרגע עבור צוואה וריצות למשרד הרישוי ועוד בירוקרטיות נילוות .

אם מישהו בקיא בחוק או עבר מקרה דומה ויכול לעזור לי אני אודה לו.

נ.ב

אין עם מי לדבר בעירייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיוני - יאשה מגיב לעניין ברוב המכריע של הנושאים עליהם הוא מגיב (חוץ מהעוף טופיק...:wink:).

אלו שלוש האפשרויות - לנסות לבטל את הדו"ח, לגשת לעיריה + מסמכים מתאימים + צילום של הרכב בחנייה התת קרקעית.

אפשרות שנייה - לשלם את הדו"ח ולהודות למעשה בעבירה (שלפי דבריך לא בוצעה).

אפשרות אחרונה - לגשת למשפט ולהוכיח את חפותך.

אם אתה טוען שהרכב נמצא בחנייה התת קרקעית במשך כל הזמן הזה, אני מניח שתצליח גם להוכיח את זה (כתב לך will אילו מסמכים להציג).

מה שבטוח - אתה חייב להגיב !

ושאלה למומחים - האם עבירה זו לא היתה אמורה להיות מצולמת ?

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרא את סעיף ו' ולך ותבדוק מה יש להם נגדך

העיריה צריכה להוכיח כי אכן נעברה העבירה , ואתה צריך להפריך את "ההוכחות" שלהם, אלא אם הם יהיו כל כך מופרכות שהשופט יזכה אתכם עוד לפני שאתם תצטרכו להוכיח את טענותיכם.

חולגי

לא חייב להיות צילום של הרכב , אבל ברוב המקרים קיים צילום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרא את סעיף ו' ולך ותבדוק מה יש להם נגדך

העיריה צריכה להוכיח כי אכן נעברה העבירה , ואתה צריך להפריך את "ההוכחות" שלהם, אלא אם הם יהיו כל כך מופרכות שהשופט יזכה אתכם עוד לפני שאתם תצטרכו להוכיח את טענותיכם.

חולגי

לא חייב להיות צילום של הרכב , אבל ברוב המקרים קיים צילום.

זה פחות או יותר מה שרציתי לדעת , כי הוכחות בטוח ב 100% אין להם ואם חובת ההוכחה היא עליהם אז לא תיהיה בעיה.

האם אתה מתבסס על ההיגיון או שאתה יודע שע"פ חוק במקרים כאלה חובת ההוכחה היא על העירייה? (לפעמים שופטים מחפפים ומילה של עובד ציבור מספיקה להם )

-האם אני יכול להגיע למשפט(ע"פ החוק) עם תעודת פטירה וללא עברת בעלות של הרכב?

תודה.

*חולגי: תודה אבל את מה הבירוקרטיה שכתבת אני כבר יודע... לא זו השאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פי החוק התובע תמיד צריך להוכיח את תביעתו במקרה זה העיריה.

אתה יכול לבוא עם אמא שלך ותעודת הפטירה , יספיק בשביל השופט.

רק קח בחשבון שמשפט מורכב משתי ישיבות לפחות

בישיבה הראשונה המאשימה מצד אחד ווהנאשמ/ת מצד שני

והשופט מנסה להבין מי נגד מי ולהכריע.

אם אתם לא מודים צריכים ישיבה נוספת ובו יופיע רושם הדו"ח לתת עדות

לכן , קבע פגישה בעיריה עם התובע ראה מה יש בתיק ונסה לסגור זאת כבר אז.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...