Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב(אוטו קאל)

שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה אבא שלי משכיר רכב על שמו ואני יסע עליו בכללי לא משכירים לנהגים חדשים צעירים ביגלל זה אבא שלי משכיר בישבילו ואני יסע עליו.

יש לי כמה שאלות הביטוח חובה הוא על כולם?

ואם עוצר אותי שוטר לבדיקה שיגרתית מה הדין שלי?

אתמול עצר אותי שוטר ביקש את הרישיון שלי את רישיון הרכב הוא בדק שמה שאל של מי הרכב אמרתי לו של אבא שלי

ואם עוצר אותי שוטר ואני אם הרכב המושכר אני מראה לו רישיון רכב והוא שואל אותי של מי הרכב מה אני אמור להגיד לו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבא שלך שוכר את הרכב על שמו ונותן לך לנהוג? זה חוסר אחריות.

בכלליות הביטוח של חברת ההשכרה כולל את השוכרבלבד וכל נהג שרוצה לנהוג על הרכב צריך לקבל אישורה של חברת ההשכרה ולשלם תוספת מחיר על הביטוח.

אין לך אפשרות לבצע את הקומבינה הנ"ל. כלומר, אתה יכול שאבא שלך ישכור רכב ויתן לך לנהוג עליו אבל ברגע שיקרה משהו הביטוח לא תופס עליך, וכל נזק שיגרם לרכב אתה תצטרך לשלם מכיסך.

מבחינת המשטרה, לא מעניין אותם נכון להיום אם אתה נוסע עם ביטוח או בלי ביטוח. זה לא נאכף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבא שלך שוכר את הרכב על שמו ונותן לך לנהוג? זה חוסר אחריות.

בכלליות הביטוח של חברת ההשכרה כולל את השוכרבלבד וכל נהג שרוצה לנהוג על הרכב צריך לקבל אישורה של חברת ההשכרה ולשלם תוספת מחיר על הביטוח.

אין לך אפשרות לבצע את הקומבינה הנ"ל. כלומר, אתה יכול שאבא שלך ישכור רכב ויתן לך לנהוג עליו אבל ברגע שיקרה משהו הביטוח לא תופס עליך, וכל נזק שיגרם לרכב אתה תצטרך לשלם מכיסך.

מבחינת המשטרה, לא מעניין אותם נכון להיום אם אתה נוסע עם ביטוח או בלי ביטוח. זה לא נאכף.

הבנתי אותך

אז אתה אמר לי שאני יכול לינסוע אבל האחריות היא עלי במקרה של נזק או תאונה?

ובקשר לרישיון רכב מה אני יגיד לו שזה רכב שכור מה האפשרויות שהוא יגיד לי?

הוא יכול להביא לי שלילה או קנס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי אותך

אז אתה אמר לי שאני יכול לינסוע אבל האחריות היא עלי במקרה של נזק או תאונה?

ובקשר לרישיון רכב מה אני יגיד לו שזה רכב שכור מה האפשרויות שהוא יגיד לי?

הוא יכול להביא לי שלילה או קנס?

לא. מה שהוא אומר לך זה שאתה לא יכול לנסוע.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש אני לא אומר לך שאתה יכול לנסוע עם הרכב.

בדיוק להפך. אני ממליץ לך לא לנסוע עם הרכב!

קח בחשבון שאמנם אם שוטר עוצר אותך לבדיקה שגרתית, ההנחיה היא לא לבדוק את נושא הביטוח אך השוטר לא מחוייב לא לבדוק ויכול לרשום לך הזמנה לבימ"ש.

כמו כן, במידה וחלילה תיגרם תאונה ויוגש נגדך כתב אישום יוסיפו לאישום נגדך גם עבירה של נהיגה ללא ביטוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אפשרות להוסיף כסף ולקבל היתר לינהוג גם לנהג צעיר חדש?

זה כבר תלוי במדיניות החברה.

יש חברות שמשכירות רכבים גם לנהגים צעירים מתחת לגיל 24.

בן כמה אתה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משרשורים ישנים כאן באתר עלו שם האופציות הבאות:

http://www.aviv-rent.co.il/

http://www.avital.co.il/

http://www.efind.co.il/Detailed/20341.html

תתחיל להתקשר ולשאול.

בדרך כלל החברות הקטנות הן אלו שמוכנות לכך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לראות מה רשום בפוליסת החובה כדי לענות במדוייק.לפי תיאורך אינך מכוסה !

מעבר לזה,חלילה אם תגרום לנזק או גרוע מכך תהיה מעורב בתאונה עם נפגעים,תיחשב שנהגת ללא ביטוח ואז לא רק חברת ההשכרה תטפל בך כהוגן ,אלא עוד גורמים נוספים ולא ידידותיים במיוחד יצטרפו לחגיגה.

אם אתה רוצה לנהוג,בדוק אפשרות לתוספת תשלום על ביטוח לנהג חדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...