Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום למומחים

גיסי מכר לפני כשנה רכב ללא ביצוע העברת בעלות,כשבועים לאחר המכירה הרכב הנ"ל נמלט משוטרים שסימנו לו לעצור,השוטרים רשמו את מספר הרכב וע"פ נתוני המסוף המשטרתי רשמו הזמנה לדין לבעל הרכב הרשום ברשיון,בשדה החתימה לא נחתם דבר וגם לא צויין "מסרב לחתום",כמובן שאין זיהוי של המוזמן לדין כי הוא לא נכח במקום,ולמעשה ההזמנה נרשמה וכנראה נזרקה.

גיסי קיבל העתק שלה רק בדיעבד.

מכיוון שאינו היה מודע לדיון בעניין אינו התייצב בבית המשפט,ע"פ הפרוטוקול התובעת הציגה את ההזמנה לדין לשופט,וזה הרשיע את גיסי בהעדר כאילו הודה באשמה בעבירה של אי ציות לאות שוטר וגזר עליו קנס בסך750 ש"ח וחודשיים שלילה על תנאי וזאת למשך שנתיים.

השאלה היא מה עושים במצב כזה?

ניתן לבטל את פסק הדין?

הרי ההזמנה לדין לא נמסרה והנהג לא זוהה ע"י תעודה מזהה.

אודה לתשובות.

אורן

פורסם

ללא כל קשר לאי העברת הבעלות, גיסך היה אמור לקבל מבית המשפט הזמנה לדיון בדואר רשום.

בעת המשפט השופט/ת רואה את העתק שליחת ההזמנה סרוק אצלה במחשב ולרוב, רק אם הוא קיים ותקין היא מתחילה בדיון בהעדר צד אחד.

יכול להיות שכמו ישראלים רבים וטובים, גיסך ראה דואר רשום מבית המשפט ולא הוציא אותו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• ספונסר פורום
פורסם

לא,שוחחנו על כך,הוא לא קיבל לידי כל הזמנה,ובעיון בתיק באתר נט המשפט אין הזמנה לדין כלל,יתכן שההזמנה שהשוטר מוסר ביד היא ההזמנה היחידה?

אורן

פורסם

אבל השוטר לא מסר כלום, הם ברחו ממנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• ספונסר פורום
פורסם

זו בדיוק הבעיה,השוטר רשם את ההזמנה לדין,אבל לא מסר אותה לאף אחד,העתק מההזמנה הזו הורדנו מאתר נעהמשפט,והעתק מהזמנה זו הצגה לשופט כנראה כאילו שהמסרה לו ביד.

אורן

פורסם

האם יש לו אסמכתה כלשהי שהרכב נמכר לפלוני ביום X שבועיים לפני האירוע?

אם יש , יכתוב בקשה לבית המשפט בה הוא מבקש לבטל את גזר הדין כיוון שהרכב לא שלו יותר וכו לא נשלחה אליו בדואר רשום שום הזמנה לדיון , וכמובן שלא נמסרה לו ההזמנה ביד.

האם רשום בהעתק ההזמנה כיצד זוהה הנהג?

אם אתה יכול להעלות לכאן את מה שהורדתם מנט המשפט ללא פרטיו האישיים של בעל הרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם

Untitled.jpg

Untitled1.jpg

Untitled2.jpgמצטער על האיכות הירודה,הסורק שלי החליט לא לסרוק.

אך אני מניח שהכל קריא.

תודה מראש

אורן בן סימון

פורסם

כאמור נקודת המוצא היא האם יש לגיסך ( כאן כתבתי בדיו סמויה את דעתי עליו ) מסמך כלשהו שנעשה עם קונה הרכב המעיד על המכירה , ושתאריכו קודם למועד האירוע.

יש? עבר משוכה ראשונה!!

כותב בקשה לבית המשפט לבטל את גזר הדין ומראה כי לא הייתה מסירה כדין של כתב האישום ולכן דין ההכרעה להתבטל.

וכי את האישום יש להגיש כנגד הבעלים הנוכחי של הרכב.

הרכב כיום עדיין רשום על שם גיסך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• ספונסר פורום
פורסם

שלום ישה.

את דעתך בדיו הסמוייה העברתי לו,אין לו מסמך כלשהו כגון זכרון דברים,העברת הבעלות בוצעה כשבוע לאחר המקרה הזה(שכמובן התברר בדיעבד),יש לו אישור ממקום עבודתו שבשעת הארוע היה במשמרת(מאבטח בגוף ממשלתי,זיהוי ביומטרי).

הוגשה תלונה במשטרה עם פרטי הנהג שנהג ברכב,מדובר באדם עםגליון הרשעות ארוך הן בפלילים והן בנהיגה.

ולא,כאמור,כשבוע לאחר הארוע בוצעה העברת הבעלות.

דעתכם?

אורן

פורסם

אני מניח גם כי הכסף שולם במרשרשים , האם ניתנה הודעה לביטוח (החובה או הרכוש )כי הבעלות הועברה מיום X.

אין גם לא אחד מאלה , לא נורא

עושה מה שכתבתי לו בהודעה הקודמת.

עליו לציין כי הבעלות היא של פלוני וסביר כי אותו אחד נהג ולא הוא , (שיצרף את האישור הביומטרי :shock: ) .

ספר לנו על המשך העלילה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא ברור לי איך השוטר רשם את פרטי גיסך בהזמנה לדין שכביכול נהג ברכב בשעת האירוע מבלי שהוא יקבל את ההזמנה לידיו.

כמו כן, ברובריקת חתימת המקבל בהזמנה שהשוטר נתן אין חתימה וגם לא רשום נמסר ביד.

אז איזו מסירה חוקית זו? מאיפה היה לו בכלל את הפרטים של הנהג אותו מילא בהזמנה? מהמסוף?

כמו כן השוטר סימן כי הדוח ניתן לנהג ולא לבעל הרכב.

משהו כאן מסריח.

שיגש לבימ"ש ויגיש בקשה לביטול פסק הדין ודיון מחדש ושיתחיל בדיון בחקירת השוטר עם שאלות כמו למי מסרת את ההזמנה, מי נהג ברכב, איך זיהית אותו (הרי הוא ברח אז איך הוא זיהה אותו), מה היה מבנה גופו וכו'. כל זאת כדי להראות שלא הוא היה ברכב בזמן האירוע.

ושוב פעם אנחנו נתקלים באירועים מצערים שנגרמים לאנשים תמימים שלא מבינים שאסור למכור רכב מבלי להעביר בעלות באותו הרגע.

פורסם
ושוב פעם אנחנו נתקלים באירועים מצערים שנגרמים לאנשים תמימים שלא מבינים שאסור למכור רכב מבלי להעביר בעלות באותו הרגע.

גם כאשר אתה עושה טרייד אין בחברות הליסינג,אתה נותן להם את הרכב והפקידה שלהם עושה העברת בעלות באותו יום (כך קרה לי באוטו סנטר).ההבדל- אתה מקבל במקום ברשיון הרכב שהרכב אינו מורשה תנועה או משהו בסגנון כדי שלא יהיה כאב ראש גדול.

מעבר לכך,קרה לי כבר מקרה לפני כעשור לאחר שהסברתי לקונה-סוחר,שאם לא יעביר בעלות במקום,הוא מסתכן בביטול רישיון הרכב ואהיה מוכן לקבל ממנו את הרכב חזרה תמורת תשלום הוא הגיע כמו ילד טוב לעשות העברת בעלות.

אסיים בנימה אישית,חבל שאנשים ישרים והגונים נופלים בפח ואני מאוד מקווה,שהמקרה הזה יסתיים בטוב.

אורן,תהיה אופטימי אני מעריך שיהיה סיום טוב לסיפור-יקח זמן והרבה עצבים אבל ייגמר טוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...