פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,149 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
היי חברת הביטוח הורידה לי על רכב טוטאלוס 22% בגין לייסניג לשעבר, ברישיון רכב רשום לי מהשכרה, האם יש הבדל באחוזים בין השכרה לליסניג?
הודעה אחרונה מאת Myd, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שללו לי את הרשיון בתאריך 23/11/2012 לשבעה חודשים עד לתאריך 23/06/2012 האם עליי לעבור טסטס/תאוריה או את שניהם? לא נהג חדש ולא צעיר תודה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום קרה לי הדבר הבא, נכנסתי למדרחוב אצלנו בעיר והיה מאחורי פקק של מכוניות והייתי צריך להוריד חבר אז בשביל לא ליצור מצב של צפצופים ועוד יותר פקק נכנסתי לרגע לחניית נכים להוריד חבר ואיזה שוטר קלט את זה הוא היה באוטו שלו והוא נכנס כבר לכיכר שיש לי המדרחוב ועשה רוורס בכיכר וחסם לי תאוטו כדי שלא יוכל לצאת מהחניית ובא לתת לי דווח של 1000 שקל.. מלבד זה הוא גם רשם דברים שלו היו כמו שאמרתי לו שאני מחנה רק 2 דקות למרות שלא יצאו לי דברים כאלו מהפה. אני רוצה ללכת איתו למפשט האם אני יכול לצאת נקי ומה כדי להגיד? אני עם רישיון שנה וחודשיים ללא שום עברה..
הודעה אחרונה מאת elili, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נתפסתי במהירות מופרזת של 98 קמ"ש(93 אחרי הורדה של הממלז) עם מד לייזר השוטר נתן לי זימון לבית משפט לשימוע ביום ראשון הקרוב. אינני נהג חדש ובעל 3 שנים רישיון ללא עבירה מוקדמת קיבלתי 10 נקודות בנוסף מה ההשלכות ? שלילה ? לכמה זמן יכולים לתת לי ? לקיחת רכב ? קנס ? האם כדאי לקחת עורך דין(לא..אין לי כסף מיותר אחרת לא הייתי שואל פעמיים) תודה לעוזרים או לכאלה עם עבר דומה.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, זה עתה רכשתי רכב חדש (איביזה 09' DSG מליסינג) וטרם נפטרתי מהרכב הישן (לנסר 93 אוט'). הטסט של הלנסר נגמר כבר בינואר השנה (5 חודשים). האם אני יכול להעביר עליו בעלות בדואר(במידה ואמכור אותו)? אם לא למכור, אז מה ניתן לעשות עם הרכב ע"מ לקבל עליו תמורה כלשהיא? (הרכב נוסע). תודה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני חייל משוחרר ותדלקתי בטעות רכב במקום סולר 95 עכשיו לא עליתי על זה בתחנה ורק אחרי נסיעה ארוכה הוא גילה את זה עכשיו אני בתור המתדלק מה אני צריך לעשות, ???
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבנתי מכמה אנשים שהיום החוק של נהיגה בשיכרות השתנה. נאמר לי שאסור לשתות בכלל אלכוהול ולנהוג. האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מה עלי לעשות, היום בצהריים ראיתי שהרכב שלי פגוע בצד בדלת האחורית - זה נראה כמו פגיע מרכב אני לא יודע מי זה, מה עלי לעשות? יש לי ביטח חובה וצד ג' בלבד, זה רכב ישן שנת 97' ללא כל פגיעה (חוץ מזאת שעשו לי עכשיו).
הודעה אחרונה מאת eaglehorse, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב האם אפשר להתייעץ איתכם לגבי הפחתת ערך שנקבע על ידי שמאי שנשלח מטעם חברת הביטוח? מדובר ברכב שברולט 2005 ידני ששווה כ 19K במחירון לוי יצחק. חברת הביטוח הורידה לי כך: על כך שהרכב מליסניג 22% למרות שרשום ברישיון רכב שהרכב מהשכרה (אני באמת לא יודע מה נכון או שזה אותו דבר). על כך שאני מקבל החזר אגרת רכב (500 שקלים). ועל כך שיש שפשוף קל בפגוש האחורי שלא קשור לתאונה הנוכחית שבה הרכב השובתת (באמת יש שם שפשוף שעם מכחול אני מתקן אותו מרוב שהנזק שולי אפילו לא תבעתי את זה שנכנס בי מאחור). האם מותר להם להוריד על פי מחירון 22% אפילו שכתוב מהשכרה והאם זה משנה? כמו כן , למה חברת הביטוח גבתה ממני פרמייה מלאה על הביטוח בזמן שידעה שבזמן טוטאלוס היא מורידה לי אוט…
הודעה אחרונה מאת Myd, -
שלום כולם. לצערי קיבלתי דוח מהירות היום בבוקר. השאלה שלי היא מאיזה מהירות ניתן לתת דוח(מדובר בכביש בינעירוני מוגבל ל60.)? הראו לי על הממל"ז 83 ובדוח היא רשמה גם כן 83 ואחרי הפחתה 78, עד כמה שאני מכיר(ואולי אני טועה, בגלל זה שאלתי) ניתן לתתת דוח לפי החוק לנהג שנוסע 20 מעל המותר. אני לפי הממל"ז וההורדה של החוסר דיוק נסעתי 18 קמש מעל המותר. כמה הדוח הזה חוקי? והאם נדרשים עדים מצד המשטרה לטובת דו"ח כזה או רק השוטרת זה מספיק? יש הצעות מענינות לנסות לבטל את הדוח או להוריד ברמת העונש? או שמה שנשאר זה רק לאחל לילדה הזאת בריאות ואריכות ימים? למזלי(ניראלי) אני נשפט ביחידה ככה שזה לא יגע לי ברישיון האזרחי. *נסעתי ברכב צבאי לבן, איסוזו דימקס, נוסעת לפי חוקים של כל…
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, קיבלתי דוח על מהירות. האם ניתן לבקש להמיר את הדוח לאזהרה / התראה בלבד, במידה וטרם חלפו 10 שנים מיום הוצאת רישיון? תודה.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 13 אלף צפיות
אני נהג כבר 13 שנה, ללא עבירות ולא נקודות. בדרך לנסיעה צפונה עצרתי בתחנת הדלק על חניית נכים (היו 2 חניות ושתיהן פנויות) - וזאת לצורך הורדת הילד הקטן לשירותים הצמודים לחניית הנכים. אין ברשותי ואינני נכה. חשוב לציין שנשארתי עם הילד השני ברכב ומייד הגיע שוטר, ביקש רשיונות, הורה לי לצאת מהחנייה ולבוא לצד. כשהוצאתי את הרכב מהחנייה והגעתי אליו החל לרשום את הדוח ("העמדת רכב ליד תמרור ג-"43) וקנס של 1000 ש"ח. אמרתי לשוטר שרק הורדתי את הילד ואת אשתי לשירותי מכיוון שזו הייתה נסיעה רצופה של שעה והילד הייה חייב שירותים, לכן רק עצרתי בחניית הנכים להוריד אותם. כל האיזור מסביב היה מלא ולא היו חניות פנויות. בדוח רשם השוטר כי ראה אותי עם הילד השני ישובים ברכב, והוא רשם כי "במהלך הרי…
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, תיאור המקרה (ואני בטוחה שכבר קראתם על מס' תלת ספרתי של מקרים כאלה): נסעתי לי לתומי, כשלפני עצר רכב והוריד נוסעים - הוא האט ועצר ואני האטתי ועצרתי. 2-3 שניות אחרי העצירה נכנסה בי מאחורה מונית שירות. לקחתי את כל הפרטים מהנהג ושמחה וטובה התקשרתי כדי לתבוע את הביטוח שלו. לזוועתי גיליתי ש: 1. הוא נתן לי רק את פרטי פוליסת ביטוח החובה 2. הוא מכחיש את אשמתו בתאונה וטוען שביצעתי רוורס(!!) ולכן זו אשמתי 3. כדי לשחרר את האוטו ממוסך ההסדר נדרש להגדיר את מי לתבוע, ובלית ברירה אני משלמת השתתפות עצמית לא מדובר בסכום גדול, אבל מדובר פה בעניין עקרוני ולכן אני רוצה למצות איתו את הדין, או במילים אחרות - להכאיב לו בכיס עד כמה שאפשר, אז כמה שאלות: 1. האם ניתן לתבוע או…
הודעה אחרונה מאת computer_freak, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברכב שלי יש בעיה במיכל דלק, הגנבים גנבו את הרכב ואני יצאתי לריצה ליילית. פתאום אני רואה את הרכב שלי כששני בני דודים נוסעים בו, ישר רדפתי אחריהם ובסוף הם נתקעו עם הרכב וברחו. לקחתי פלאפון של עובר אורח והתקשרתי למשטרה ותפסו אותם. נתתי עדות במשטרה ושוחררתי. השאלה שלי היא מה אני עושה עכשיו, סתם יושב לי לתוצאות החקירה ?? יש לי דרך להכניס אותם מאחורי סורגים לתקופה של כמה שנים ?? לא רוצה שישתחררו לי אחרי שבועיים עם תיק פלילי שלא מזיק להם בגרוש.
הודעה אחרונה מאת Nad, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני שנה קניתי רכב חדש מהיבואן. אחרי חודשיים ישבתי מחוץ לפיצרייה עם חבר ליד הרכב, נהג ניסע לחנות לידי ונתן מכה לרכב שלי מול העיניים של שנינו! החלפנו את כל הפרטים ושלחתי את הכל כולל צילומים והצעת מחיר לתיקון במוסך מורשה לביטוח שלי. עכשיו הקטע המעניין, חברת הביטוח של צד ג' אישרה את התשלום, צד ג' מודה שפגע בי אבל לא מוכן לשלם! אמנם מדובר ב 1500 ש"ח אבל זה כבר פרנציפ. מה האופציות העומדות לרשותי ואיך אני מוציא ממנו את המקסימום (בשביל לעצבן )??? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קניתי רכב חדש (פביה ידני) לאחר 5 ימים הרכב נגנב כעבור שבוע נמצא ונגרר למוסך מרכזי של סקודה הנזק לרכב פגוש אחורי שבור חלון שבור פלסטיקים שבורים אלקטרוניקה של מוטות האיתות ומגבים וסוויץ שבור כול אלו מוחלפים בנוסף והכי מטריד היום לאחר תיקון הניעו את הרכב וגילו רעש במנוע ביקשו וקיבלו אישור לפתוח אותו וגילו נזק לראש מנוע וסעפת ואותם יחליפו האם יש כאן ירידת ערך? (בהנחה שהכול יוחלף בחלקים חדשים) מה עוד עלי לבדוק לפני שאוציא אותו מהמוסך? תודה מראש עבור כול תגובה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 926 צפיות
שלום רציתי לשאול בקשר לביטוח למספר ימים.. יש לי ביטוח בחברה מסוימת, שאין להם את השירות של ביטוח לתקופה קצרה והשאלה שלי אם אני יכול לעשות בחברה אחרת למרות שאני לא מבוטח קבוע שם ביטוח למספר ימים אם כן אשמח את השמות של החברה. מחכה לתשובה זה דחוף, תודה.
הודעה אחרונה מאת אוקסימורון, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר פתחתי אשכול שחבר שפשף את הרכב שלי בחניה, החלטנו לבדוק את האופציה שאני אומר לביטוח שאני לא יודע מי זה ומשלמים השתתפות עצמית. השאלה שלי היא - האם זה מייקר את הפוליסה שלי? אבא שלי טוען שכן, אני טוען שלא משום שזה לא אשמתנו, דפקו אותנו. זה מה שקרה אם מישהו מתעניין הציעו לי לתקן ב1200 שקל אבל זה יותר מדי בשביל חבר שלי אז אני מחפש אופציות יותר זולות בשבילו.
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נסעתי על השמאלי לעקוף כמה מכוניות ואיזה פסיכי חתך אותי משמאל ואז צפרתי לו והאידיוט הזה שם ברקס קצר כזה כאילו להפחיד אותי ... והאמת הוא גם הצליח .כל זה קרה על בערך 100 קמ"ש השאלה שלי היא אם אני מדווח על אחד כזה בלי שצילתמתי אותו , אבל זכרתי את המספר רכב . יעשו לו משהו ?
הודעה אחרונה מאת X plane, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש אתרים טובים להשוואת ביטוחים לרכב. יש כל כך הרבה ואין לי מושג על מה באמת שווה לבזבז זמן, ומה נחשב לסתם בררה. ובכללי אשמח על המלצות לחברות ביטוח טובות (מבחינת שירות ואיכות, המחיר הוא דבר נזיל כמו שהבנתי). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, קיבלתי היום דו"ח 500 ש"ח בגין חניה על מדרכה, יש לציין כי לא הפרעתי לאיש, הולכי רגל לא הולכים על המדרכה הזו כיוון שהחניתי בקצה המדרכה ולאחר סוף המדרכה ישנו אתר בניה שגם ככה לאף הולך רגל אין מה ללכת לשם. אני מניח שהדו"ח ניתן בגלל שכן ממורמר שהזמין את פקח העיריה במיוחד. יש לציין כי אופן החניה נתבצע מהסיבה היחידה של מצוקת חניה. האם יש עילה לבקש לבטל את הדו"ח או לחילופין לבקש להשפט. אמנם ע"פ החוק היבש החניה על המדרכה אסורה אך הדרך בה חניתי באופן כזה שימזער את הנזק ונסיבות מצוקת החניה הם כן סיבה להפעלת שיקול דעת מצד הפקח. אשמח לתגובה\ייעוץ בעניין. מדובר בעיריית חולון
הודעה אחרונה מאת dmkz1111, -
הייתי עד אתמול למקרה מזעזע : גור חתולים בן יום עד שבוע זחל מכיכר גדולה אל הכיבש - כנראה שאמא חתולה לא ממש הבינה שזה כיכר או מישהו בכוונה זהק אותו שם . שמתי לב אליו כשנסעתי בכיכר ועצרתי בצד לשים כפפות ולהרים אותו - אבל עד שהגעתי דרסו אותו - פעמיים. אני יודע שזאת אשמתי - הייתי צריך לעצור בכיכר ולהרים אותו כבר שם אבל חשבתי שאני אספיק לפני שהוא יירד מהכיכר . האם אין חוק בנושא דריסת בעלי חיים ? או אנשים פשוט לא מודעים ? או מה ? איך יכול להיות שפשוט דרסו אותו ? והוא פשוט התפתל שם בכאבים ואז עוד אחד והוא הפך למריחה ורודה אדומה שחורה . השאלות : מה הדין לגבי דריסת בעל חיים ? האם החק מונע ממני לעצור בכיכר על מנת להציל בעל חיים ?
הודעה אחרונה מאת falou, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בהנחה שאני מסיים חצי בקבוק יין היום שזה מקביל ל-4 שוטים של וודקה , תוך כמה שעות מותר לי לנהוג ע"פ חוק ולעבור על בדיקת הינשוף של המשטרה ? משקל 87 גובה 177 נהג צעיר (23).
הודעה אחרונה מאת babybird, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אתמול אחרי שהייה בים באשקלון ואחרי ששתיתי קצת הבאתי לחבר לנהוג במקומי באוטו. בכביש בין אשקלון לשדרות התחבא לו שוטר תנועה עם מצלמה ניידת בין השיחים. בכביש זה המהירות המותרת הייתה 90 קמ"ש, מד המהירות באוטו בשלב זה הייתה 110 קמ"ש. א) כמה כסף זה הדו"ח? ב)האם מקבלים נקודות? ג)איך אני מעביר את הדו"ח לחבר שמוכן לשלם עליו? ד) הדו"ח יגיע אלי לבית? תודה,
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, היום בשעות הצהריים המוקדמות הייתי אצל חבר, הרכב חנה מחוץ לבית שלו והגיע עוד חבר, הוא נכנס לחניה עם הפנים ולא שם לב, שיפשף וקימט לי (נראה לעין, אבל לא יותר מדי) את הפח באיזור התחתון לאורך של כ-80 ס"מ בכל מקרה - מה צריך לעשות בשביל לסדר את זה? לערב ביטוח יכול לעלות לו בהרבה מאוד כסף ואפילו שעל טעויות משלמים אני לא רוצה לעשות את זה. יש לי ברירה אחרת?
הודעה אחרונה מאת dodi88, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב. יש לי אופנוע ים למכירה. הקונה לקח את האופנוע לבדיקה במוסך מורשה של החברה, שילם 500 שקל וקיבלת תוצאות. בבדיקה עלו על 2 בעיות. 1. גומיה 2. ווסת טעינה חוץ מיזה טענו שהאופנוע במצב מצויין, שמור, מצב מכני מעולה. בחברה רצו 2000 שקל על הווסת, אני קניתי משומש, אחרי בדיקה הווסת עובד כמו שצריך אחרי חודשיים וחצי מכרתי את האופנוע , {בזמן הזה האופנוע ישב אצלי במחסן ולא ירד למים} הקונה התקשר אליי כמה ימיים אחרי הקניה וטוען שהאופנוע לא תקין. יוצא ש"סידרתי" מישהו שלא באשמתי ומכרתי לו משהו לא תקין מצד אחד אני אוכל את עצמי, ומצד שני אני לא יכול להחזיר את הכסף שאין לי סגרתי מינוסים. מה אני אמור עכשיו לעשות? האופנוע היה בבדיקה העלו בעיות, סודרו. ו…
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, הבנתי מקריאה בפורום שדו"ח חנייה מפקח עירייה אי אפשר להמיר לאזהרה למרות 10 שנים + 5 ללא עבירה. השאלה שלי היא: האם אדם שסבור שהדו"ח לא צודק יכול לקבל את התצלום שהפקח צילם? כמו כן אילו אמצעים עומדים לזכותו בכדי להתגונן?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=-HXlxAWkqgY&feature=share הדיון מתנהל כבר פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=430228 בבקשה להמשיך בשרשור הקיים. תודה, אלעד
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
קיבלתי הצעה מסוכנות הביטוח של מאיר benefit שהיא קשורה ליבואן. אשמח לקבל המלצות על השרות שלהם
הודעה אחרונה מאת shlomoob, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם. אבא של חברה שלי נתפס היום במהירות 93 (הופחת ל-88 קמש) על ידי ממל"ז בדרך עירונית שהמהירות המרבית בה היא 50 קמ"ש. התפיסה היא בדרך הים בפרדס חנה. איזור חצי כפרי - לא באמת איזור עירוני, אבל זה לא משנה. ניתן לו רשיון זמני והוא נדרש להתייצב במשטרה ביום שני לפני קצין. מה לדעתכם צפוי לו אצל הקצין ובמשפט עצמו. חשוב לציין שמדובר בנהג בן 57 ללא עבר תעבורתי כלל. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת ישה,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,357 אורחים (הצג רשימה מלאה)