Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם.

לצערי קיבלתי דוח מהירות היום בבוקר.

השאלה שלי היא מאיזה מהירות ניתן לתת דוח(מדובר בכביש בינעירוני מוגבל ל60.)?

הראו לי על הממל"ז 83 ובדוח היא רשמה גם כן 83 ואחרי הפחתה 78, עד כמה שאני מכיר(ואולי אני טועה, בגלל זה שאלתי) ניתן לתתת דוח לפי החוק לנהג שנוסע 20 מעל המותר. אני לפי הממל"ז וההורדה של החוסר דיוק נסעתי 18 קמש מעל המותר. כמה הדוח הזה חוקי?

והאם נדרשים עדים מצד המשטרה לטובת דו"ח כזה או רק השוטרת זה מספיק?

יש הצעות מענינות לנסות לבטל את הדוח או להוריד ברמת העונש? או שמה שנשאר זה רק לאחל לילדה הזאת בריאות ואריכות ימים?

למזלי(ניראלי) אני נשפט ביחידה ככה שזה לא יגע לי ברישיון האזרחי.

*נסעתי ברכב צבאי לבן, איסוזו דימקס, נוסעת לפי חוקים של כל רכב רגיל במדינת ישראל.

תודה!

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד 20 קמ"ש מעל המותר בתוך העיר (ו-25 מחוץ) מדובר בקנס של "רק" 250 ש"ח ללא נקודות, לא הייתי שובר את הראש יותר מידי...

לא יודע איך זה משפיע בצבא, אבל באזרחות לא היו עוצרים אותך אפילו. אולי כדאי להעלות את זה במשפט, אם יהיה משפט צבאי, אני לא יודע איך זה הולך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תודה, אני יודע שבאזרחות בחייםם לא היו יוצאים לכיווני במהירות כזאת, בגלל זה נהגתי ככה(אני סכ"ה שבוע מאחורי הגה עם צ'..)

השאלה אם יש אתר או משהו שאני אוכל לראות את החוק שרשום על ה"שטח המת" בין דוח לויתור.(ה20-25 קמ"ש שאנחנו מדברים עליהם)

כאן לדוגמא,

http://www.traffic1.co.il/%D7%93%D7%95%D7%97%20%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94/%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA.htm

מדובר על 11 קמ"ש, רק שאני לא יודע מאיזה שנה זה וכמה זה אמין..(ךמרות שאם החוק הוא 11 קמש זה לא עוזר לי.

ושוב, האם החוק אומר לפני או אחרי ההורדה של סטיית בממל"ז(השוטרת אמרה למפקד שלי שאם היתי נוסע 79 היא לא היתה יוצאת אלי. לעומת זאת אחרי ההורדה נסעתי 78. מה שלא עומד ביחד עם מה שהיא אמרה).

יהיה משפט, בדיוק בשביל זה אני רוצה למצוא מידע אמין מאתר ממשלתי\צבאי שאני אוכל להציג ולבטל את הדוח, או לפחות לקבל עונש קטן.

שוב תודה ומצטער על החפירות.

פורסם

יש הצעות מענינות לנסות לבטל את הדוח או להוריד ברמת העונש? או שמה שנשאר זה רק לאחל לילדה הזאת בריאות ואריכות ימים?

קיבלת דוח בצדק אין צורך לאחל מחלות שונות ומשונות לילדה שוטרת.

עברת על החוק תנסה להיחלץ מזה לא תצליח קבל זאת כמו גבר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מקווה שכל מה שאתה מאחל לשוטרת יפול עליך

תפסו אותך הכל תקין ותשלם כמו גבר ואל תבכה כמו ילדה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני הייתי מעביר את הפרטים שלך לכחולים.

היית חוטף דו"ח יותר כבד ואולי שלילה וזה מה שמגיע לך.

אם אתה חשב לקלל עוד אנשים עדיף שתקלל בלב.

פורסם

מה נסגר איתכם? הבנאדם קיבל דו"ח על 78 בכביש בינעירוני. יש לו כל סיבה שבעולם להיות מעוצבן.

ולמי שלא שם לב הפורום זה לא death note לא כל מה שרושמים פה קורה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מה נסגר איתכם? הבנאדם קיבל דו"ח על 78 בכביש בינעירוני. יש לו כל סיבה שבעולם להיות מעוצבן.

ולמי שלא שם לב הפורום זה לא death note לא כל מה שרושמים פה קורה.

מעוצבן, שייקח רגיעון או שידפוק את הראש בקיר. גם אני לא אהבתי את האיחולים שלו למרות שקראתי באיזה שהוא מקום, שאיחולים מהסוג הזה חוזרים כבומרנג. בכל מקרה אין לו מה לדאוג, הרי לא כל מה שרושמים כאן קורה.

ארז רונן

פורסם

למה להתעצבן?

למה לקלל סתם אנשים?

יעזור לך? נכון שלא ,

עשיתה עבירה ותפסו אותך.

ועל זה אני אומר כול הכבוד לצבא שדואג לתפוס עבריינים וממצה איתם את הדין

וכן הצבא רואה ושופט באופן חמור נהגים

ככה שאם אתה נהג צבאי הייתי מציע לך להוריד את הרגל מהדוושה ולנסוע לפי החוק כי לא רק משטרת ישראל מסתכלת עלייך אלא גם משטרה צבאית וקצינים למיניהם שאכפת להם.

פורסם

היינו שמחים אם היית מפרסם התנצלות על המשפט האומלל לגבי החיילת

מנהלי הפורום-היכן אתם? אחריותכם למנוע פרסומים מסוג זה.

פיאט בגלל "הכיס"

אאודי בגלל הכייף

פורסם
או שמה שנשאר זה רק לאחל לילדה הזאת בריאות ואריכות ימים?

למזלי(ניראלי) אני נשפט ביחידה ככה שזה לא יגע לי ברישיון האזרחי.

*נסעתי ברכב צבאי לבן, איסוזו דימקס, נוסעת לפי חוקים של כל רכב רגיל במדינת ישראל.

תודה!

לאחל לאדם שיחלה בבריאות ואריכות ימים זו אמירה נוראית, ואם היא תחלה בבריאות ואריכות ימים זה יבטל לך את הדוח?

או שזה יגרום לך לקפוץ מאושר עד לשמיים?

במסגרת צבאית העונשים הם חמורים יותר ולכן אוכפים במהירות נמוכה יותר מאשר באזרחות.

בהצלחה בנסיון לבטל את הדוח.

ואיחולי בריאות ורק בריאות לשוטרת הצבאית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מתנצל על הקללה, כנראה הגזמתי ברגע של עצבנות, אבל באמת, עבריין? עבריין על נסיעה ב78קמש בכביש בינעירוני? לא ליד מסלול אופניים, לא ליד אתר כזה או אחר שיש בו הולכי רגל או משהו כזה. זה עבריין בשבילכם?

אני באמת רוצה לראות איך כל אחד מכם היה מגיב אם שוטר אדיב ונחמד ממשטר ישראל היה מתחבא לכם בין העצים בכביש בינעירוני וממלז אתכם על 78 קמש.

עבריין? כי פשוט זה הגורם מספר אחד לתאונות דרכים נכון? שיתחבאו בין העצים מאחורי תמרור עצור אולי שם הם יצליחו באמת להציל חיים. או שבעצם זה לא תפקידם?

ולהעביר את הפרטים שלי לכחולים? היא יכלה יפה מאוד לגרום לזה שאני לא אשפט ביחידה ויוכלו לגרום לי לשלילה, אבל היא ידעה שמהירות כזאת לא באמת תגרום לי לשלילה.

אם אחד מהמנהלים יוכל לערוך לי את ההודעה ולמחוק את ההערה משם אשמח. אני לא יכול.

אם מישהו מוכן לענות לשאלות שלי, אשמח. אני בטוח שכל אחד מכם שיקבל דוח על 78 קמש בכביש בינעירוני ירצה לנסות לבטל אותו.

פורסם

בוא ואספר לך סוד קטן.

גם אם תשפט ביחידה מה שקשה לי להאמין,בדר"כ נשלחים להשפט במ"צ האזורי ומקבלים התליית רישיון ל-30 יום.

דהיינו,שלילה לרישיון הצבאי ל-30 יום.

אבל! בעוד כחצי שנה עד שמונה חודשים אתה תקבל טלפון מפקידה בבית הירוק בת"א ושמה יקבעו לך משפט בפני שופט צבאי.

ממקרים שאני מכיר,אין רחמנות ובטח לא מאותם שופטים. כנראה שתקבל שלילה לרישיון האזרחי ואולי גם קנס.

על איזה כביש נתפסת ?

לדעתי,אין דבר כזה לבטל אותו. נסעת 18 קמ"ש מעל המותר,מה לא צודק בדו"ח שקיבלת??

בהצלחה.

פורסם

אוי הצביעות...

במסגרת פרוייקט א3 גילו כי 88% מהנהגים נוסעים מעל המותר, מסתבר ש-12% הנותרים הם חברי הפורום.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לפני שבוע נהג בט''ש מהמחלקה שלי קיבל דו''ח על 12 קמ''ש מעל המותר והקצין רכב לקח לו את הרישיון הצבאי ל30 יום ועכשיו הוא עובד רס''ר שקם ב12 ולא עושה כלום ויוצא הביתה חמשושים ברגיל.

תלוי כמה הרס''ר\קצין הרכב שלך רציני, אם אתה משרת בגדוד כלשהו לא מאמין שתקבל משהו יותר מהחרמת רישיון צבאי לכמה ימים.

אם אתה נהג בבסיס תובלה נגיד כמו בית נבאלה ודומיו, צפה להצלפות חסרות מעצורים מהרס''ר והקצין רכב וריתוק 28.

ואולי אפילו כלא 10-14 יום.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...