Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה נהגת, על ריקשה?

י נתן לי דו"ח על עקיפה מימין ואי אחיזת הכידון בשתי ידיים.

דווקא על אפלאוז :-)

כידון יפה יש באפלאוז... :-)

ארז רונן

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, לא נסעת 18 קמ"ש מעל המותר, נסעת 23 קמ"ש מעל המותר, אז אל תנסה לעשות מעצמך קדוש מעונה. אתה עצמך אומר שהמקום בו נסעת מוגבל למהירות של 60 קמ"ש. ההורדה של המהירות בדו"ח היא טכנית. זה שרשמו לך 78 במקום 83 קמ"ש, לא אומר שלא נסעת במהירות של 83 קמ"ש. אם אתה "גיבור" מספיק לעבור את עבירה, תהיה גם גיבור מספיק לשאת בתוצאותיה.

בנוסף, ההתבטאות שלך ביחס לשוטרת מחליאה, בין אם "התנצלת" או לא. עצם המחשבה שזה כלל עלה בדעתך, מראה איזה סוג של אדם אתה.

פורסם

או שמה שנשאר זה רק לאחל לילדה הזאת בריאות ואריכות ימים?

תודה!

על מה ? היא ביצעה את העבודה שלה .

שתיתי פעם ברחוב אחרי 9 - ומסתבר שאסור . שוטר בא שפך לי תבירה - אמרתי מזל שיש מי שאוכף .

עשית עברה , ידעת שעשית עברה .

קבל את העונש.

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
בזמנו הייתי במצב דומה לשלך: כביש 44, צהרי היום, משייט לי על 95 קמ"ש, עוקף משאית ופתאום מזהה מתחת לגשר ניידת מ"צ שבשנייה שחלפתי על פניה, דלקה אחרי. אני לא מצדיק את מה שעשיתי אבל אינסטינקטיבית, מה גם שהייתי חייל צעיר ופחדתי מאד מהבוסית שלי :roll:, פשוט לחצתי על הגז בכל הכוח וברחתי. במהלך ה"מרדף" כבר לא ראיתי את הניידת במראות ואז הגיעה הטעות שלי- נכנסתי לרחוב המלאכה בחולון ומצאתי עצמי ממתין אחרי משאית. מנגד, הניידת הגיעה אליי בצעקות בקשר מהכיוון הנגדי ותוך כדי עלייה על המדרכה והורו לי לעצור בצד הדרך בטענה שכבר "מספר הרכב שלנו בידיך ואין טעם להמשיך לברוח". ירד אליי שוטר צבאי, שהיה צעיר לפחות כמוני מבחינת הפז"מ ופשוט החל לדבר בטון שקשה היה לי לקבל ואז כמו מלאך משמיים עצר בחור ופשוט קילל את אותו בחור וחזר על המשפט: "תפסיק כבר להתנכל לחיילים בכביש הזה! כל יום שאתה עוצר פה חיילים ונהנה מיזה י'שוטר מסריח" וכו' וכו'. השוטר לא הגיב לדברי הבחור והחל לכתוב את הדו"ח וכשמסר לי אותו, הוא פשוט חייך וכאן כבר הסבלנות והפחד מהתגובה של הבוסית כבר לא היו בשליטה ופשוט אמרתי לו שכדאי שהוא יעוף מפה מהר כי זה יגמר בהרבה יותר גרוע מהדברים שאמר לו אותו בחור.

שיהיה ברור, אני לא מאחל שום דבר לאף שוטר, פקח או כל אוכף חוק שהוא! אבל ברגע שאותו שוטר צבאי מחייך לך בפרצוף זה מראה עד כמה הסיפוק מהכוח והסיפוק מחוסר האונים של החייל מולך חזק!

מה שהכי עצוב בכל הסיפור הזה שלאחר ההפחתה יצא שנסעתי על 90 קמ"ש, מה שאמר שנסעתי 20 קמ"ש מעל המותר והנובע מכל העניין הזה היא העובדה שמ20 קמ"ש ומעלה=משפט בבית דין צבאי. לאחר שסיפרתי למפקדת שלי היא כעסה נורא, אבל ידעה שאני חשוב לה ועוזר לה מאד (נסיעה של למעלה מ80 ק"מ ביום) היא עזרה לי במשפט היחידתי וקיבלתי 20 יום שלילה צבאית במקום 30. שמונה חודשים לאחר מכן קבלתי זימון לבית דין צבאי בקסטינה. המעמד מלחיץ נורא, חיילים מכל הדרגים מטוראים ועד לתתי אלופים והשופט היה קשוח במיוחד לפי מה שנאמר לי לפני שנכנסתי לחדר הדיונים. כהשופט קרא בשמי ועליתי לדוכן הנאשמים(כן כן ממש כך) והחל למסור את פרטי המקרה הבנתי שהשוטר שיקר- הוא ציין שמרגע שממל"ז אותי ועד הרגע שעצר אותי היה בינינו קשר עין תמידי, מה שהיה שקרי ביותר כי לפחות דקה וחצי שלא היה קשר עין! הוא גם לא ציין את העובדה שהתרחש מרדף אלא פשוט שעצר אותי בקלילות ונתן לי את הדו"ח. מה שהוא לא שכח לציין זה שהרמתי עליו את הקול ושהוא הרגיש "מאויים על ידי נהג הרכב" לדבריו. בקיצור השופט דן אותי לחצי שנת שלילה צבאית+אזרחית על תנאי עד תום שירותי הצבאי וגם הוסיף את משפט המחץ: "בפעם הבאה שתישפט זה לא יגמר רק בשלילה" וכך הבנתי שבעצם בפעם הבאה זה יגמר בכלא צבאי להרבה זמן.

מאז המקרה עבר השירות הצבאי ללא רבב וללא שום דו"ח תעבורתי כלשהו ולא בגלל שפחדתי להיתפס, אלא בגלל שאני נהג באמת מתון ואחראי, לעולם לא מדבר בנייד תוך כדאי נהיגה ובמאמת מחשיב עצמי לבנאדם עם תרבות נהיגה, רק שמאז אותו מקרה פשוט השתדלתי שלא לעבור, לפחות בהרבה, את המהירות המותרת בכביש 44 ודומיו.

אני מקווה שהמשפט שלך יעבור בהצלחה ושתצא מהסיפור בעונש המינימלי. את הלקח שלך למדת.

לכל יפי הנפש למיניהם שהגיבו פה בפוסט, לא נראה לי שאתם יודעים מה ההרגשה ששוטר מושתן מחייך לך בפרצוף ביודעין ששום ששוטר אזרחי לא היה עוצר אותך על מהירות כזאת והוא הצליח "לדפוק" אותך ולצבור לו עוד דו"ח למוניטין.

44 ? אתה צוחק ? אנשים מרביצים שם 130 . שוטרים נוסעים שם על 120 .

אתה מתכוון לקטע לפני צומת טמפו איפה שיש הגבלה ל 50 קמ"ש ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

על כביש 44 יש מצלמות מהירות קבועות.

מ"צ מסתובבים שם על דרך קבע מכיוון שמחנה צריפין קרוב,

וישנה תנועה גדולה של רכבים צבאיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
44 ? אתה צוחק ? אנשים מרביצים שם 130 . שוטרים נוסעים שם על 120 .

אתה מתכוון לקטע לפני צומת טמפו איפה שיש הגבלה ל 50 קמ"ש ?

לא צוחק ולא נעליים, זו המהירות המותרת(70 קמ״ש) בכביש הזה.

ל'

המקרה קרה שנים לפני הצבתן של מצלמות המהירות. לא שזה משנה את העובדה שהתנועה עמוסה ברכבים צבאיים אבל הניידת היתה שייכת דווקא למ"צ של בסיס תל השומר.
פורסם
לא מקבלים דו"ח על עשיית ג'סטה, דו"ח מקבלים על עבירות תנועה.

אתה צודק.

מאידך,גם להחזיק את ההגה ביד אחת זאת עברת תנועה.

קרה לי כמה פעמים שעזרתי לאנשים שממש היו לחוצים והורדתי אותם בתחנה שלא היתה על ציר הנסיעה שלי,שוב לא משהו מוגזם אלא משהו בתחום הטעם הטוב שמקסימום אני צריך לעשות פרסה בשביל לחזור לציר הנסיעה. גם על זה יכולתי לקבל תלונה.

פורסם

תעשו לי טובה, המשטרה בארץ שלנו פשוט ביזיון, אני יכול לספור את מריבותיי הצודקות עם משטרת ישראל על יותר מיד אחת.

פורסם
במסגרת פרוייקט א3 גילו כי 88% מהנהגים נוסעים מעל המותר, מסתבר ש-12% הנותרים הם חברי הפורום.

:lol:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

ל'

ובואי לא נשכח את חברינו מבית-דגן :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אוי הצביעות...

במסגרת פרוייקט א3 גילו כי 88% מהנהגים נוסעים מעל המותר, מסתבר ש-12% הנותרים הם חברי הפורום.

Like

כמו שאומרים,הכל לטובה,אני חושב שלמדת את הלקח

אני בטוח שפעם הבאה לפני שתחשוב ללחוץ קצת על הדוושה תחשוב 20 פעמים

פורסם

אם קיבלת את הדוח במרחב השרון - יש לך אחלה עילה לביטול - הייתי שם וראיתי את השוטרים הצבאיים - לוקחים את הממל"ז, לא מכיילים אותו ויוצאים לשטח. הממל"ז ברוב המקרים לא מכוייל. שווה בדיקה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...