Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי היום דו"ח 500 ש"ח בגין חניה על מדרכה, יש לציין כי לא הפרעתי לאיש, הולכי רגל לא הולכים על המדרכה הזו כיוון שהחניתי בקצה המדרכה ולאחר סוף המדרכה ישנו אתר בניה שגם ככה לאף הולך רגל אין מה ללכת לשם.

אני מניח שהדו"ח ניתן בגלל שכן ממורמר שהזמין את פקח העיריה במיוחד.

יש לציין כי אופן החניה נתבצע מהסיבה היחידה של מצוקת חניה.

האם יש עילה לבקש לבטל את הדו"ח או לחילופין לבקש להשפט. אמנם ע"פ החוק היבש החניה על המדרכה אסורה אך הדרך בה חניתי באופן כזה שימזער את הנזק ונסיבות מצוקת החניה הם כן סיבה להפעלת שיקול דעת מצד הפקח.

אשמח לתגובה\ייעוץ בעניין.

מדובר בעיריית חולון

טל.

פורסם
שלום,

קיבלתי היום דו"ח 500 ש"ח בגין חניה על מדרכה, יש לציין כי לא הפרעתי לאיש, הולכי רגל לא הולכים על המדרכה הזו כיוון שהחניתי בקצה המדרכה ולאחר סוף המדרכה ישנו אתר בניה שגם ככה לאף הולך רגל אין מה ללכת לשם.

אני מניח שהדו"ח ניתן בגלל שכן ממורמר שהזמין את פקח העיריה במיוחד.

יש לציין כי אופן החניה נתבצע מהסיבה היחידה של מצוקת חניה.

האם יש עילה לבקש לבטל את הדו"ח או לחילופין לבקש להשפט. אמנם ע"פ החוק היבש החניה על המדרכה אסורה אך הדרך בה חניתי באופן כזה שימזער את הנזק ונסיבות מצוקת החניה הם כן סיבה להפעלת שיקול דעת מצד הפקח.

אשמח לתגובה\ייעוץ בעניין.

מדובר בעיריית חולון

איך אתה יודע שזו מדרכה ?

פורסם

יכולים לבטל דוח כאשר לעיריה יש חשש שאם תגיעו לבית המשפט זה לא יתפוס וזה מתי? כאשר אין הצדקה לדוח או כאשר יש קושי בראיות. אם חנית על המדרכה, על הנייר ביצעת עבירה ולכן יש הצדקה לדוח. אם יש בעיה בראיות, צריך לבדוק.

אתה אפילו לא מתאר לעצמך כמה אנשים בבית המשפט מדברים על מצוקת חניה מצוקת חניה וחניתי רק לשניה וכו' וכו' אבל זה לא תופס.

לא הפרעת לאיש ? אמרת לבד שיש מישהו שכנראה שהפרעת לו.

פורסם
איך אתה יודע שזו מדרכה ?

זה מדרכה כי זה מוגבה מהכביש ולא עשוי אספלט אלא אבנים. חוץ מזה זה מה שכתוב על הדו"ח - חניה על מדרכה מבלי להשאיר איזשהו מינימום מרווח.

טל.

פורסם
יכולים לבטל דוח כאשר לעיריה יש חשש שאם תגיעו לבית המשפט זה לא יתפוס וזה מתי? כאשר אין הצדקה לדוח או כאשר יש קושי בראיות. אם חנית על המדרכה, על הנייר ביצעת עבירה ולכן יש הצדקה לדוח. אם יש בעיה בראיות, צריך לבדוק.

אתה אפילו לא מתאר לעצמך כמה אנשים בבית המשפט מדברים על מצוקת חניה מצוקת חניה וחניתי רק לשניה וכו' וכו' אבל זה לא תופס.

לא הפרעת לאיש ? אמרת לבד שיש מישהו שכנראה שהפרעת לו.

אמרתי שיש מישהו שכנראה הפריע לו בעין... לא מפריע לאיש בוודאות. תאר לך מדרכה שבסופה פשוט אין כלום... לא בית של מישהו, לא כניסה, לא המשך דרך שאפשר להגיע לאיזה מקום. רק אתר בניה. חוץ מזה שלא סביר שפקחים נכנסים לרחוב כזה ללא מוצא באמצע שכונת מגורים למעט אם מישהו ביקש במיוחד שיגיעו.

תגדיר מה זה קושי בראיות? על הדו"ח כותב שהרכב צולם.

טל.

פורסם
אמרתי שיש מישהו שכנראה הפריע לו בעין... לא מפריע לאיש בוודאות. תאר לך מדרכה שבסופה פשוט אין כלום... לא בית של מישהו, לא כניסה, לא המשך דרך שאפשר להגיע לאיזה מקום. רק אתר בניה. חוץ מזה שלא סביר שפקחים נכנסים לרחוב כזה ללא מוצא באמצע שכונת מגורים למעט אם מישהו ביקש במיוחד שיגיעו.

תגדיר מה זה קושי בראיות? על הדו"ח כותב שהרכב צולם.

אני לא עורך דין.

אני רק אומר לך שאם הייתי במצב דומה, הייתי בודק אם הפרטים הרשומים נכונים ואם יש, סתם לדוגמא, שילוט מבלבל או מטעה. לא הייתי ולא ראיתי ואני לא יכול לומר.

אמרתי לך פשוט ברמת העקרון שאתה יכול להביא לביטול הדוח אם אתה תעורר ספק או תראה לעיריה שיקשה עליהם להוכיח את אשמתך.

אם אין כל תמרור המתיר חניה על המדרכה, וחנית על המדרכה, וכל הפרטים על הדוח נכונים והרכב צולם, קשה יהיה לערער על הדוח אבל שוב, צריך להכיר את הפרטים ואופי המקום כדי לקבוע.

ככה סתם העיריה לא תרד מהדוח.

• תוכן חדש...