Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עקפתי שלושה מכוניות , אז קבל התנצלותי הכנה. פשוט זה לא מה שהבנתי מהודעתך הקודמת. הייתי במהלך העקיפה והחמור פשוט חתך אותי. אז עדיין לא הבנתי איפה הוא הצליח להיכנס ע"מ לעקוף אותך? לשול???

לא איכפת לי את מי זה מעצבן - יש לי זכות לעקוף בדיוק כמו כל אחד אחר . אין ספק. ההערה הייתה מופנית בכלליות לכל מי שחושב שאם אתמול הוא עקף מישהו, מותר לו להיות על 90 (או לצורך העניין, גם 250 קמ"ש- המהירות בכלל לא מהווה פקטור לגבי אם להישאר על השמאלי או לא) קמ"ש בשמאלי, ושכולם י*צצו לו.

אגב אם כבר מדברים על לא לתפוס את השמאלי - הוא גם המשיך בשמאלי כשלא היו עוד מכוניות בימני והרביץ איזה 130 . גם חוצפה. מחרפן אותי לראות אנשים כאלה. אני משייט לי בימני בכיף ב90-100, ואיזה טמבל על 101 קמ"ש חושב שמותר לו להיות בשמאלי (כביש תלת-נתיבי) ואין אף אחד ברדיוס של אלפי ק"מ סביבנו. פשוט משגע אותי. תמיד בא לי להגביר מהירות, להיצמד אליו מאחורה, להבהב עד שיחזור לימני, ואז להאט ולחזור לנהיגה שלי. אבל אז אני חושב על הדלק, והעצבים שאני אבזבז בדרך "לחנך אותו" ויורד מזה. מה גם שרוב הסיכויים שהוא לא יבין שהוא זה שלא בסדר, ורק יגיד "אוי הערסים האלה. צריך להוריד אותם מהכביש"

אבל זה כבר לא חשוב , כי אני שם מצלמה בכל נסיעה והיות שהכל יהיה מתועד אני אפילו לא אצטרך להעיד . אאל"ט גם אם העבירה מצולמת תיאלץ להגיע להעיד.

הערותיי באדום

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...