Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי על השמאלי לעקוף כמה מכוניות ואיזה פסיכי חתך אותי משמאל ואז צפרתי לו והאידיוט הזה שם ברקס קצר כזה כאילו להפחיד אותי ... והאמת הוא גם הצליח .כל זה קרה על בערך 100 קמ"ש השאלה שלי היא אם אני מדווח על אחד כזה בלי שצילתמתי אותו , אבל זכרתי את המספר רכב . יעשו לו משהו ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

אם אתה מוכן להגיע לתחנה להתלונן,

ולהגיע לאחר מכן למן עדות ולהשתתף בכל התהליך,

אז כן יכולים לעשות לו משהו, ולפעול מולו.

השאלה כמה אתה מוכן לתת ולהשקיע מאמץ וזמן יקר שלך בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם אתה מוכן להגיע לתחנה להתלונן,

ולהגיע לאחר מכן למן עדות ולהשתתף בכל התהליך,

אז כן יכולים לעשות לו משהו, ולפעול מולו.

השאלה כמה אתה מוכן לתת ולהשקיע מאמץ וזמן יקר שלך בנושא.

ל'

לגמרי ... כן . הבנאדם חושב שהוא במהיר ועצבני . אין לו מקום על הכביש .

אותה שאלה אבל - אם הייתי מצלם אותו במצלמה - האם זה חוקי ? והאם גם במקרה כזה הייתי צריך לצלם אותו ?

פורסם

אם אתה מצלם אותו, אז זה עוזר, כי כמו שאמרו לך אתה צריך לתת עדות, ומה יותר טוב מעדות מצולמת?

הבעיה שיכולה להיווצר היא שיבוא השופט או עורך דינו של הנאשם ויגיד שאתה בכלל אמור להחזיק את ההגה בשתי ידיים ולהסתכל על הכביש, ובמקום זה אתה מצלם ומתרכז ברכב שבו אתה רוצה להתנקם על כך שפגע לך באגו, וכל זה תוך כדי שאתה מנותק ממה שקורה סביבך.

אני מסכים איתך שיש אנשים זבלים בכביש, וברור לי שהסיבה שאתה רוצה להתלונן היא לא מתוך נקמנות ותחושה של פראייריות/ פגיעה באגו, אלא מתוך כך שלדעתך הנהג הוא סכנה למשתמשי הכביש, אבל מערכת המשפט היא לא רק שחור ולבן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המצלמה מונחת ומצלמת את כל הנסיע הולא רק את האירוע

והוא מביא את הוידאו והכל שמחים חוץ מהנאשם ועורך דינו.

כל מה שנשאר לך זה לשכנע את המשטרה להגיש כתב אישום .

אזרח טוב אתה ולא אנרכיסט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם אתה מצלם אותו, אז זה עוזר, כי כמו שאמרו לך אתה צריך לתת עדות, ומה יותר טוב מעדות מצולמת?

הבעיה שיכולה להיווצר היא שיבוא השופט או עורך דינו של הנאשם ויגיד שאתה בכלל אמור להחזיק את ההגה בשתי ידיים ולהסתכל על הכביש, ובמקום זה אתה מצלם ומתרכז ברכב שבו אתה רוצה להתנקם על כך שפגע לך באגו, וכל זה תוך כדי שאתה מנותק ממה שקורה סביבך.

אני מסכים איתך שיש אנשים זבלים בכביש, וברור לי שהסיבה שאתה רוצה להתלונן היא לא מתוך נקמנות ותחושה של פראייריות/ פגיעה באגו, אלא מתוך כך שלדעתך הנהג הוא סכנה למשתמשי הכביש, אבל מערכת המשפט היא לא רק שחור ולבן.

אני עובד עכשיו על פרוייקט - להתקין מצלמת וידאו שהיא בעצם מצלמת אינטרנט שמחוברת קבוע להארדיסק ישן שלקחתי ממחשב של זקנה חביבה שתרמה לי אותו. ובכלל אני חושב להתקין מחשב על המצת של האוטו - גם ככה יש לי מלא אילתורים בפחית על גלגלים שלי . מה שאני מנסה להגיד - המצלמה תהיה מקובעת לתקרה ותצלם הכל מתחילת כל נסיעה עד סופה.

טוב העניין ברור , אני מתחיל להקליט כל נסיעה שלי במטרה לדווח למשטרה על כל הפיסכופטים האלה שמסכנים חיים . אז אם הם לא יעשו כלום - יהיו לי עוד סיבות להגיד שהם חארות .

זה לא עניין של אגו - אין לי אגו , לא איכפת לי שיעקפו אותי או לחכות בפקקים - בשביל זה יש מוזיקה .

איכפת לי שאנשים חושבים שמותר להם מאיזהשי סיבה לנהוג כמו חיות ולעקוף חוקים שאנשים אחרים מקבלים על עצמם .

פורסם

מעולה. ברור לי שזה לא נובע מתוך אגו, כמו שכבר ציינתי בהודעה הקודמת.

מצלמה מקובעת זה רעיון מעולה שחשבתי עליו בעצמי, אחר כך אפשר לצפות בזה וללמוד כמו שצופים בקלטות של משחקי כדורסל נניח.

בסוף לא רכשתי אחת כי אין לי יותר מדי כסף מיותר. בפועל, אם אתה יכול להרשות לעצמך אחת, ובעזרתה תצליח להוריד חיות מהכביש, אני רק אגיד לך תודה. בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מעולה. ברור לי שזה לא נובע מתוך אגו, כמו שכבר ציינתי בהודעה הקודמת.

מצלמה מקובעת זה רעיון מעולה שחשבתי עליו בעצמי, אחר כך אפשר לצפות בזה וללמוד כמו שצופים בקלטות של משחקי כדורסל נניח.

בסוף לא רכשתי אחת כי אין לי יותר מדי כסף מיותר. בפועל, אם אתה יכול להרשות לעצמך אחת, ובעזרתה תצליח להוריד חיות מהכביש, אני רק אגיד לך תודה. בהצלחה.

אתה לא חייב מצלמה מיוחדת אתה יכול לקחת מצלמה דיגיטלית רגילה ולהתקיןאותה על הפאנל או התקרה. או להכין תושבת לאייפון אם יש לך .

האתגר כרגע זה לאלתר את זה עם מצלמת אינטרנט פשוטה שעולה 60 ש"ח . אני רוצה להרכיב מתאם למצת שיספק כח למחשב ישן שיריץ מערכת ישנה או לינוקס והמטרה שלו תהיה רק תיעוד עם המצלמה , אני אעלה לפורום הטכני אם אני אצליח .

פורסם
נסעתי על השמאלי לעקוף כמה מכוניות ואיזה פסיכי חתך אותי משמאל ואז צפרתי לו והאידיוט הזה שם ברקס קצר כזה כאילו להפחיד אותי ... והאמת הוא גם הצליח .כל זה קרה על בערך 100 קמ"ש השאלה שלי היא אם אני מדווח על אחד כזה בלי שצילתמתי אותו , אבל זכרתי את המספר רכב . יעשו לו משהו ?

יכול להיות שעברת נתיב מבלי לבדוק במראה?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
יכול להיות שעברת נתיב מבלי לבדוק במראה?

לאפ. אני נסעתי כבר איזה כמה דקות והפסיכי פשוט חתך אותי - וכשצפרתי לו הוא העז עוד להביא ליברקס בפנים ולסמן לי עם האצבע לחזור לימני .

אני אף פעם לא עובר לשמאלי אם יש מכוניות מאחורי , פשוט בגלל שאני יודע שיש מלא פסיכים במדינה הזאת.

הוא חתך אותי והעמיד פנים כאילו שהוא עושה את זה בגלל שנסעתי לאט מדי . רק שתבין שהייתי על 90 - 100 כשהגבלת המהירות היא 70 - זה היה לצורך עקיפה וגם , נכון שזה לא תרוץ,אבל כולם מרביצים שם90 -100 .

אני לא כועס שעקפו אותי ,אני תמיד נותן לעקוף אותי . אני כועס שהוא סיכן אותי כשהוא נתן לי ברקס בפנים . אניכועס שאחר כך הוא דפק 130-140 ונמלט משם כמו חיה .

אבל הכי הרבה אני כועס שאנשים עלובים כאלה מרגישים גיבורים על הכביש ומנסים להעניש מישהו - על לא עוול בכפו ורק על זה שהוא נוהג בצורה נכונה. שיהיו באטמן בבית , אין לא אחד פרט לשופט זכות להעניש מישהו אחר - במיוחד לא כשהוא נהג כשורה . גם זה תמיד ניתן לערור . יש מעט דברים שמצדיקים לקיחת החק לידיים - זה שבא לך להתלהב על מישהו על הכביש זה לא אחד מהם.

פורסם

חבר,

נהגת בשמאלי כנראה יותר מידי זמן והפרעת לתנועה. זה לא משנה שמותר לנסוע 70 ואתה נהגת על 90. זה לא אומר שאם אתה נוסע במהירות המקסימלית, מותר לך "לתפוס" את הנתיב השמאלי.

לא שאני מצדיק את הנהג המדובר, אבל גם אותי דברים כאלו מעצבנים. נהגים שחולמים בשמאלי (אם זה המקרה).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
חבר,

נהגת בשמאלי כנראה יותר מידי זמן והפרעת לתנועה. זה לא משנה שמותר לנסוע 70 ואתה נהגת על 90. זה לא אומר שאם אתה נוסע במהירות המקסימלית, מותר לך "לתפוס" את הנתיב השמאלי.

לא שאני מצדיק את הנהג המדובר, אבל גם אותי דברים כאלו מעצבנים. נהגים שחולמים בשמאלי (אם זה המקרה).

משהו לא בסדר איתכם . כמה פעמים אני יכול לכתוב שזה לא המקרה באתי בסה"כ לעשות עקיפה ! ונסעתי קצת לאט ממה שמופרע נוסע בעיקול הזה . יש שם תמרור מפורש של 70 - אזמצד אחד אתה עוקף אבל בגבול מסויים - כי בכל זאת זה עיקול .

תפסיקו לחפש סיבות - וגם אפ מעצבן או לא , לא מתנהגים ככה נקודה . עד שלא יענישו אנשים כאלה - יהיו תאונות דרכים כל יום כמו שהמצב עכשיו . אסור לנהוג בסלחנות לאידיוטים האלה .

פורסם

אם זה המצב (ואם לא- אני מתנצל מראש) אז גם איתך אסור לנהוג בסלחנות.

אתה עוקף רכב מהנתיב השמאלי? מעולה. תעשה את זה הכי מהר שאתה יכול, בכמה שפחות הפרעה לתנועה שסביבך, לכמה שפחות זמן, ותחזור במהירות האפשרית לנתיב הימני.

אסור לך, לא משנה באיזה מהירות אתה נוסע, לנסוע בנתיב השמאלי. הוא מיועד ל2 מטרות בלבד: עקיפה (ועקיפה זה לא בקמ"ש אחד מעל הרכב הנעקף, אלא בזמן הקצר ביותר. ועקיפה זה גם לא "אני עוקף עכשיו 15 מכוניות ברצף, לאורך 4 ק"מ, אז מותר לי להיות על השמאלי") לא. עקיפה זה לעקוף רכב אחד, מקסימום שניים אם המרחק ביניבם הוא קטן מכדי להיכנס ולשמור מרחק משניהם, ולחזור מיד לימני. מיד. לא אחרי העיקול, לא אחרי העומס, לא אחרי חצות. מיד.

המטרה השניה לשמה מיועד הנתיב השמאלי, היא פנייה שמאלה. שוב. לא עוברים לשמאלי 4 ק"מ לפני הפניה "כי אתה לחוץ שלא תצליח לעבור בזמן", אלא רק לשם הפניה שמאלה.

שוב- אם אני טועה ובאמת עקפת בזמן המינימלי (מה שלא נראה ככה לפי ההודעה שלך) אני מתנצל.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אם זה המצב (ואם לא- אני מתנצל מראש) אז גם איתך אסור לנהוג בסלחנות.

אתה עוקף רכב מהנתיב השמאלי? מעולה. תעשה את זה הכי מהר שאתה יכול, בכמה שפחות הפרעה לתנועה שסביבך, לכמה שפחות זמן, ותחזור במהירות האפשרית לנתיב הימני.

אסור לך, לא משנה באיזה מהירות אתה נוסע, לנסוע בנתיב השמאלי. הוא מיועד ל2 מטרות בלבד: עקיפה (ועקיפה זה לא בקמ"ש אחד מעל הרכב הנעקף, אלא בזמן הקצר ביותר. ועקיפה זה גם לא "אני עוקף עכשיו 15 מכוניות ברצף, לאורך 4 ק"מ, אז מותר לי להיות על השמאלי") לא. עקיפה זה לעקוף רכב אחד, מקסימום שניים אם המרחק ביניבם הוא קטן מכדי להיכנס ולשמור מרחק משניהם, ולחזור מיד לימני. מיד. לא אחרי העיקול, לא אחרי העומס, לא אחרי חצות. מיד.

המטרה השניה לשמה מיועד הנתיב השמאלי, היא פנייה שמאלה. שוב. לא עוברים לשמאלי 4 ק"מ לפני הפניה "כי אתה לחוץ שלא תצליח לעבור בזמן", אלא רק לשם הפניה שמאלה.

שוב- אם אני טועה ובאמת עקפת בזמן המינימלי (מה שלא נראה ככה לפי ההודעה שלך) אני מתנצל.

אורן

עקפתי שלושה מכוניות , הייתי במהלך העקיפה והחמור פשוט חתך אותי.

לא איכפת לי את מי זה מעצבן - יש לי זכות לעקוף בדיוק כמו כל אחד אחר .

אגב אם כבר מדברים על לא לתפוס את השמאלי - הוא גם המשיך בשמאלי כשלא היו עוד מכוניות בימני והרביץ איזה 130 .

אבל זה כבר לא חשוב , כי אני שם מצלמה בכל נסיעה והיות שהכל יהיה מתועד אני אפילו לא אצטרך להעיד .

• תוכן חדש...