פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,149 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני לא צריך אף אחד שיטיף לי מוסר, כן נסעתי מהר ומספיק אנשים אמרו לי שזה לא בסדר. אני יודע את זה כבר בכביש 70 עקצה אותי דבורה על 165 (160 עם הפחתה) התייעצתי כבר עם עורך דין, אבל השאלה היא אם אני חייל, קרבי, האם רוב השופטים מתחשבים בזה שלחיילים אין כסף? עוד דבר, יש את המיתוס הזה שאם שוטר היה בלי כובע אז הכל מבוטל.. וזה לא נכון ואני יודע את זה אבל השאלה היא אם שאלתי אותו תוך כדי שהקלטתי אותו אם הוא היה עם כובע והוא שיקר לי בפנים ואמר שכן למרות שיש לי 3 עדים שיכולים להעיד שלא.. זה שווה משהו בכלל או שפשוט לשכוח מזה ולהתרכז במהירות? תודה רבה, מצפה לתשובות כנות ובוגרות.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
השאלה שלי נוגעת לגבי ביטוח רכב מקיף והאם הוא תופס בשטחי יהודה ושומרון. הסוכן שלי טוען שלא ושהביטוח תופס רק בתחומי הקו הירוק (אבל יש לי הרגשה שסתם לא היה לו כח לבדוק כי הוא בדיוק היה צריך ללכת) כלומר, באריאל למשל אסור לי לנהוג? בפוליסת ביטוח שלי אין כל התייחסות לעניין ובאתרי אינטרנט של חברות ביטוח שונות רשום שזה כן תופס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי סופית, כן או לא?
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב ניסו לפרוץ לי לרכב - קדחו או שברו עם מברג את אחד המנעולים אך לא הצליחו להכנס לרכב - כנראה ברחו לפני שהספיקו להכנס. אני מניח שניתן לתקן את המעול בעלות כמה מאות ש"ח. האם הביטוח מכסה את הנזק (האם אני אדרש להשתתפות עצמית)? בהנחה שאין השתתפות עצמית - האם בחידוש הפוליסה המחיר יהיה גבוה יותר כי זה נחשב כתביעה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dani_BH, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש לי פיג'ו 306 שנת 1997 ויש לי ביטוח שמשות וגרירה בנתי שירות דרך עכשיו לפני איזה חודש בטעות הבאתי מכה למראה שבשמשה בקידמית והיא נישברה וניהיה לי סדק בשמשה עכשיו השאלה שלי אם יחליפו לי את השמשה או שיגידו לי זה אשמתך ותשלם ?
הודעה אחרונה מאת lioralk17, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לפני כחודשיים נרשם לי דו"ח תעבורתי. היום הגיע תשלום הקנס, ובו תיאור המעשה הבא: "נהגת ברכב הנ"ל בלא זהירות בכך שנהגת במהירות שלא תואמת את תנאי הדרך וכן זיגזגת בין נתיבים וכך עקפת כלי רכב. , בניגוד לתקנה 21(ג) לתקנות התעבורה. סמל עבירה 2429" אני נהג חדש. אני מבין שהתקנה, שאני מואשם שעברתי עליה, היא 21(ג). לפי המקורות שקראתי, התקנה הנ"ל לא נכללת בתוספת השלישית. האם, אם כך, לא יימנע ממני חידוש אוטומטי של רישיון הנהיגה, ולא אצטרך לעבור מבחן תיאורטי / מעשי שוב? כלומר, בתוספת השלישית מופיעות תקנות 47 ו-54, המדברות על עקיפות שלא כחוק ומהירות מופרזת, אך האם הן נכללות בתקנה 21(ג)?
הודעה אחרונה מאת קפצתי לשניה, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ביום רביעי שעבר(6/4/2012) קבלתי דו"ח תנועה על שימוש בפלאפון והשוטר כתב בטעות את התאריך 4/6/2012 (הוא גם טעה בצבע של הרכב אבל הבנתי שזה לא עילה לביטול) בכול מקרה האם טעות בתאריך מהווה עילה לביטול הד"וח? בתודה מראש 1000 השקלים הלא מיותרים שיש לי
הודעה אחרונה מאת קפצתי לשניה, -
ויכוח חנייה. 1 2
מאת אריק.ש- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכם . אני רוצה לשתף אתכם ב"ויכוח" חנייה ותגידו לי אתם מי צודק . העמדתי את הרכב במקביל לשפת המדרכה במקום שבו , לכאורה , צריך להחנות באלכסון וגם חניות הנכים במקום מיועדות לחנייה כנראה באלכסון. שתי הסיבות לאופן הפעולה שלי הן האחת שהרכב שלפני חנה גם הוא במקביל והשנייה שחנייה באלכסון חוסמת את הנתיב הימני של הכביש שעובר ליד החנייה הנ"ל. הלקוחות של קופת החולים הקיימת במקום כמו גם העובדים התחילו להתלונן שאסור לחנות כך ושצריך לחנות באלכסון . העליתי בפניהם את הנימוק שכך אני חוסם את הנתיב הימני של הכביש ועל כן סירבתי לחנות באלכסון . אחת העובדות של קופת החולים , העמידה את רכבה במקביל אליי ואמרה : "מישהו צריך ללמד אתכם לקח " אני מדגיש , אין במקום שום שילוט המורה ע…
הודעה אחרונה מאת babybird, -
מדובר על המצלמות הישנות בצבע כתום שמוצבות על יד הרמזורים ואמורים לצלם מי שעובר באור אדום 1)מתי הם בדיוק מתחילות לצלם ממש מייד אחרי שהרמזור מתחלף לאדום או רק שני שניות לאחר מכן?! 2) איך יודעים איזו מצלמה עובדת ואיזו לא?איך יודעים אם היא עובדת בלילה או גם ביום? האם היא משדרת רדאר והולנטיין יכול לעזור לגביה? 3)מה העונש לנהג חדש(אם בכלל יש?) שצולם במצלמה מלבד 10 נק' ו1000 ש"ח? 4) האם למישו יש מושג לגבי מצלמות הרמזור שמפוזרות בכביש גולדה מאיר קרוב לשכונת רמות בירושלים?ץ תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 8 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום חבר'ה , אני שם עכשיו קסנון לפולו TSI 2010 שלי , והבנתי ששוטרים עוצרים אותך הרבה בגלל זה ומחפשים את הKIT ( טרנספורמטור ) וככה הם יודעים שהפנסים לא באים מהחברה כי אחרת לא היה שם טרנספורמטור. האם יש דרך להתגבר על העניין הזה של גילוי הטרנספורמטור ? מה העונש הצפוי על תפיסה מהסוג הזה ? במידה ואני מחביא טוב טוב את הKIT - אפשר למצוא אותי ? מדוע לעזעזאל זה לא חוקי ? זה מתחת ל6000K. תודה.
הודעה אחרונה מאת Anona, -
שלום, שוב קיבלתי דוח ושוב על ס"כ 245 ש"ח. אז ככה, חניתי ברחוב מסוים ברחובות. הלכתי למדחן, הכנסתי שלושה שקלים. המכונה לא הוציאה לי פתקית, אז החלטי להתקשר למספר שרשום עליה, התקשרתי. ואין מענה הסתכלתי על השלט שלמעלה לפי מה שהבנתי החניה בתשלום עד השעה 17:00 אני חניתי ב17:20 אז הבנתי שאין צורף בפתקית אז הלכתי וויתרתי על ה שלושה שקלים. חזרתי לרכבי וראיתי שמחכה לי דף אדום ויש על הוישר שעת הדוח 18:13 סעיף 205. על מה בדיוק קיבלתי את הדוח והאם יש לי פה סיבה לביטול ולהישפט? אגב צבע המדרכה היה לבן בלי שום צביעה אחרת רק לבן.
הודעה אחרונה מאת igalr, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא מוצא התעודת ביטוח חובה. התקשרתי לסוכנות ביטוח והם רוצים 140 ש"ח בשביל חתיכת נייר. זה מקובל?
הודעה אחרונה מאת aRegularNickname, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היי כולם, אתמול בדרכי לטיול פסח נהג משאית נכנס בי מאחור. הדבר קרה בצומת בה אני פניתי ימינה, היה נתיב האצה קצר ואז נתיב נסיעה אחד. הנהג הפוגע הגיע מהצומת ממול, האיץ וניסה לעקוף אותי, אחרי שהשתלבתי בנתיב. ראיתי אותו במראה האחורית נוסע מהר מדיי, ואחרי שהשתלבתי בנתיב וחשבתי שהוא נרגע, הרגשתי את הבום. הפגיעה היא פינה הקדמית ימנית שלו, ובצד השמאלי של הרכב שלי, מאחור- הפגוש נמעך, והפנס השמאלי האחורי התרסק. היו עדים לתאונה- איתי הייתה חברה ברכב, והיה אוטובוס שחנה בצד והנהג ראה את המקרה- אבל מהלחץ לא ביקשתי פרטים, וגם לא צילמתי את המקום, אלא רק את הפגיעה ברכבים. עכשיו הנהג הפוגע טוען שאני ניסיתי להדחף לו לנתיב. השאלה שלי: על פי תיאור המקרה, …
הודעה אחרונה מאת אלי אמרן, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כל הזמן מכופפים לי את המראות באוטו (לא את כל בית המראה) רק את הזכוכית עצמה מה שיכול להיות מאוד מסוכן אם פעם אחת אני או אחד מבני משפחתי לא ישימו לב ויתחילו לנסוע אני חושד במישהו ובטוח ב99% שזה הוא למי ניתן לפנות ? מה לעשות(בגבולות ההגיון כמובן) ?
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ההורים שלי קנו לי אוטו, עשו ביטוח והכל חברה שלי ממש לוחצת עלי לנהוג בו ואני לא בטוח שזה כלול בפוליסה ולא רוצה לשאול את ההורים שלי גם ככה התכסחנו עלזה לא מזמן והם משלמים לי את על ביטוח, הדלק והכל היא כבר לא נהגת חדשה, יכולה להיות עם זה בעיה?
הודעה אחרונה מאת wil, -
נגמר הנהג חדש?
מאת orel_v- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנהג חדש שלי אמור להגמר ב15.5.2012 והגיע לי היום לשלם את האגרה, אם אני משלם הנהג חדש תקף מעכשיו או מהתאריך המצוין למעלה? ועוד שאלה.. רשום שם מאחורה שצריך להצטלם מחדש, אני צריך להביא עוד תמונה שלי או שהתמונה הישנה תופסת?
הודעה אחרונה מאת slater, -
זכרון דברים
מאת shonik23- 1 תגובות
- 967 צפיות
חברים תעזרו לי בקשה להבין סוגייה.. מכרתי רכב למישהו וחתמנו על זכרון דברים .. הוא קיבל את הרכב ושילם 1250 שח מזומן , והתחנן שאני אתן לו תרכב והוא יחזיר לי כסך כל יום עד תאריך 11 לחודש . בזכרון דברים חתמנו על מה שהוא ביקש וצויין בכתב כל פרט ופרט.. לרגע זה הוא לא הביא לי את יתרת הכסף וכל פעם ממציא תירוץ אחר. השאלה היא האם אני יכול על פי חוק לתבוע אותו ולהוריד תרכב מהכביש? ישנו גם תוסף לזכרון דברים בגין כל יום שצריך להביא כסף + מקום לחתימה שלי ושלו. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת TAMIR2000, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. חברה של אמא שלי עברה תאונה קשה לפני כחצי שעה בגשר קרית אתא. 3 צעירים (נהג חדש) עקפו וזיגזגו מאחוריה ומאחורי רכבים אחרים במהירות גבוהה, איבדו שליטה ונכנסו בה מאחורה. היא די מטושטשת ולא יודעת לספר מי ומה ואיפה, פשוט פינו אותה ישר לרמב"ם, היא רק סיפרה שהיא הרגישה שהיא מחוצה מאחורה ומקדימה (כנראה הכריות אוויר?...) וכשהיא העיפה מבט אחורה היא ראתה את הרכב שפגע בה מעוך כמו פחית. מה הפרוצדורה במקרה הזה? האם מתחילים מיד לטפל בעניינים המשפטיים כשהכל עוד טרי וזמין או מחכים עד שהמצב הרפואי יתבהר והנזק יוערך? האם יש סוג עו"ד מיוחד שמטפל במקרים כאלה? ועל מה ניתן לתבוע מעבר לפגיעת גוף? (היא קיבלה את הרכב חדש עם הניילונים לפני שלושה שבועות - I30 שנת 2012) מעבר לכך, ה…
הודעה אחרונה מאת pini5, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רוצה לשתף אתכם בסיפור שנשמע לי תמוהה בחומרתו ולשאול את המבינים, אם לא מדובר בחומרה יוצאת דופן. אחד העובדים שלי, בחור בן 31, שימש כנהג מלווה לנהג צעיר לפני כחצי שנה בעת שיצאו מחתונה. ניידת תנועה עצרה אותם לבדיקת אלכוהול שגרתית כפי שהמשטרה נוהגת לעשות ביציאה מאולמות ארועים בד"כ. יש לציין כי אני מכר כמובן את הבחור (הוא עובד שלי כאמור), ומדובר על ילד טוב ירושליים,בחור שקט וצנוע שלעולם אינו עונה או מתחצף וכו'. בדמם נמצאה כמות אלכוהול מעט גבוהה מהמותר. יש לציין כי הבחור הסביר הסביר לשוטר כי אכן שתה 3 בירות וכי אינו שיכור מיין או וודקה, ועל פניו אם לא הינשוף, הוא נראה בסדר, הולך ומדבר כרגיל, ולא ניכר כלל כי אכן רמת אלכוהול גבוה מהמותר בדמו. הבחור הודה מייד, נתן ה…
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו יודע מהי המהירות המירבית שם? (בקטע של העליה ) ביום חמישי האחרון נסעתי שם במהירות של 75 ק"מ לכמה שניות. לפתע ראיתי רכב ג'טה כסופה עומדת על המדרכה במקביל לכביש. לא ראיתי שום פלאש. לאחר שעברתי את קטע הכביש הזה הגעתי לרמזור שבו ראיתי תמרות מהירות 60 ק"מ. השאלה שלי האם יש מצב שהוא צילם אותי? ומהי מהירות הקטע בה נסעתי למי שמכיר את הכביש? חג שמח ושבוע טוב לכולנו
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם הבוקר קיבלתי כתב תביעה מבחור שהייתי מעורב בתאונה עימו לפני שנה וחצי. לפי כתב התביעה נגרם לו נזק של 40000 ש"ח והוא קיבל מהביטוח רק 30000 ש"ח ולכן הוא תובע את הביטוח ואותי ב10000 ש"ח. אני לקחתי אחריות על התאונה. מה צפוי לי, האם הסיפור לא אמור להיסגר בין חברות הביטוח ? תודה אורן
הודעה אחרונה מאת pini5, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי סוזוקי סוויפט שנת 94 שכמובן באה באותה שנה בלי כריות אוויר בכלל ואני רוצה להתקין בה הגה אחר .. השאלה שלי בעצם האם חוקי בארץ להתקין הגה ספורט באוטו ישן שלא בא עם כריות אוויר מההתחלה או לא ? והאם זה עובר טסט וכו' .. ותגובות כמו "מה הקטע להתקין הגה ספורט באוטו ישן" ו - "למה אתה צריך את זה ?" תשמרו לעצמכם חג שמח
הודעה אחרונה מאת mosheg91, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני מספר ימים חבר קיבל בדואר הזמנה למשפט בגין עבירת מהירות שבוצעה בתאריך 14.4.2010, חשוב לציין שהתקבל מכתב בדואר שהופק ב2.5.2010 שהמידע בו היה כי בוצעה עבירת תנועה ובקרוב ישלח דוח\הזמנה למשפט. מאז לא נשלח שום מכתב בנושא ורק בתאריך 18.3.2012 הופק מכתב הזמנה למשפט ונשלח בדואר. האם הפעילות תקינה או שניתן לבטל המשפט ע"פ סעיף 225 א., סה"כ עברו כמעט שנתיים מאז ההודעה! תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם. בשבוע האחרון הפתיעו אותי פעמיים. ביום א' בכביש 40, עוקף ב"ש ( לכיוון מצפה רמון ). המהירות המותרת הינה 100 קמ"ש. נסעתי על 120 ( לא יותר, ברגע שהגעתי ל 120 הורדתי את הרגל מהגז ), ואחרי עליה קטנה ראיתי רכב שעומד בצורה מוזרה ( אך רגילה לאור הבדואים באזור ) על החולות. רק כשעברתי לידו קלטתי בפנים שוטר עם ממל"ז. לפי המהירות של ה GPS יש סטיה של 7 קמ"ש, מה שאומר 113 ואפילו פחות. הפעם השניה הייתה ביום רביעי. גם כן כביש 40 ( הפעם לכיוון צפון ). מעט אחרי צומת גורל ( בחלק שהכביש במצב טוב, לא האיזור של השיפוצים, מעט אחרי התחנת דלק של דור אלון ) התבאה שוב נייד, ושוב נפלתי במלכודת. גם פה אותו סיפור בערך ( במקרה הזה זה היה 115 בשעון ). בשני המקרים כמובן שלא …
הודעה אחרונה מאת yaniv572, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רבותיי.. אני בחור בן 22 , חייב לציין שלמרות העברה הקשה שעשיתי, הנני בחור מאוד מאוד בוגר, שקול שמעולם לא עושה צרות ושטויות כאלו או אחרות, אין לי עבר פלילי או שום דבר דומה. אין לי עברות תנועה, דוחות וכו'. יש לי רשיון כ-5 שנים. השבוע יצאתי לבלות ואני הייתי הנהג התורן, לא שתוי, ללא אלכוהול, בדרך חזרה (כביש מהיר עם ירידה) נהגתי מהר, וברוב טיפשותי המשכתי ללחוץ על הגז באופן שלא מתקבל על הדעת ואף טיפשי לחלוטין... הגעתי למהירות של 191 קמ"ש וזו פחות או יותר המהירות בה תפסה אותי ניידת המשטרה בעזרת "דבורה". נלקחתי לתחנה ורשיוני נשלל ממני ל-30 יום עד זימון לבית משפט. בבקשה אני לא צריף הטפות מוסר, או הודעות כמו "הייתי זורק אותך לכלא" וכו', אני מודע מאוד לטעות הגדולה…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה: מה קורה אם אני נוהג ללא הרישיון אלא רק עם תודה מזהה(ת.ז) והרישיון לא אצלי באותו רגע הוא נמצא בבית/בתיק של אחד ההורים או משהו כזה, ועוצר אותי שוטר מה יכולים לעשות לי?אמרו לי בזמנו שבמקרה וזה קורה יש לי 24 שעות להגיע לתחנת המשטרה ולהראות את הרישיון האם זה נכון?והאם זה מלווה בקנס כספי כל שהוא?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בקשתי לתו נכה נדחתה בטענה שלא עמדתי בדרישת החוק שאומר : שתנועתי בדרכים ללא רכב תערער את בריאותי. אני סובל מכאבים כרוניים באגן המקרינים לרגליים ולגב תחתון ולכן מתקשה ללכת ,60% נכות רפואית מביטוח לאומי ואי כושר עבודה של 100%. מה עושים ? מה צריך להמצים על מנת לקבל תו נכה שיקל עליי את החיים.
הודעה אחרונה מאת bgfc, -
שלום, יש לי משפט על מהירות עוד חודש, התקשרתי היום למחלקת תביעות בתל אביב לצלם את התיק לפני המשפט וזה מה שנאמר לי: להקראה ראשונה לא נותנים לצלם את התיק, זה רק להגיע למשפט מול שופט ואז לבקש לצלם את התיק לאחר ההקראה. מדובר בהנחיה הזויה של איזה מפקד הזוי במחוז תל אביב שרצה כבר כמה חודשים בודדים, את התיק אפשר לצלם רק אחרי שהשופט שואל אותך אם אתה אשם או לא אשם. גם עצם היותי עורך דין לא עזרה והתשובה נשארה שלילית. מישהו נתקל בתופעה הזאת?
זה מה שקיבל הבחור המתואר פה בכתבה. לכתבה ב- YNET ואם זה לא מעיד על התעמרות של שוטרים וניתוק של השופטים בישראל, אני לא יודע מה... עריכה: מעבר במעבר חציה ברגל באור אדום
הודעה אחרונה מאת gabi1234567, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. שמי שחר בן 20 אני נהג צעיר לפני כשלושה שבועות ניתפסתי בכביש 65(כביש הסרגל) על מהירות 147 קמ''ש לאחר הפחתה 142 קמ''ש. ניתפסתי על ידי האקדח לייזר כ 250 מטר מימנו(מהניידת). לאחר שעצר אותי שאל אותי יודע כמה נסעתי אמרתי לו כן אני יודע ואני מודה אין לי שום תירוץ לעניין המהירות. הוא אמר לי שהוא קורה לקצין שלו שיקבע מה לעשות אותי...(מה שמצחיק הוא אמר לי בלי שביכלל ביקשתי שהוא יפחית לי את המהירות ל 122שני יקבל רק דו''ח כמובן שיקר אני לא מבין למה הוא ביכלל אמר את זה). לאחר שיגע הקצין ואמרתי לו את אותו דבר שאין לי תירוץ הוא לקח לי את הרישיון ל30 יום ונתן לי זימון לבית מישפט.. חשוב לציין שזאת עבירה ריאשונה שלי יש לי מ 2009 רשיון (והאמת פעם ראשונה שניידת עוצרת…
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב . קיבלתי שלילת רישיון של 11 חודשים עם הפחתה של חודש על השלילה של השימוע. רציתי לדעת אם יש חברה שכן מבטחת כי "הפול" דורשים 3500 ש"ח !!! עכשיו רכשתי רכב ונתקלתי בבעיה שחברות לא מוכנות לבטח האם יש לזה פיתרון ?? ומשום מה במחשב של החברות ביטוח רשום שיש לי 2 פסילות רישיון האם מישהו יודע את פשר הדבר ? תודה ! חייב עזרה דחוף
הודעה אחרונה מאת shalom657,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 912 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- AviorXD
- NEW10
- Supertigre
- beamvelavan
- RBRB
- urich
- yuval1111
- stum
- לירון .ה.
- Be roo
- רויקין
- רפי לין