Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4- מצלמה אחת בטוח עובדת! לא יודע איזה, לדעתי מחלפים בין העומדים כל פעם.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא זה לא מופעל ממשקל. זה מופעל על ידי שדה מגנטי שנוצר כשהמכונית עוברת מעל הלולאות שקבורות בכביש.

זה כבר יותר הגיוני - המכונית מפעילה שדה מגנטי מנוגד לשדה קיים או פשוט יוצרת שדה בגלל שהיא מורכבת ממתכת פירומגנטית , הדבר מחייב קיום של מגנט טבעי או אלקטרומגנט בסמיכות לתייל ואז נוצר /נקטע זרם מה שמעביר אות לזכרון של הרכיב המפעיל את המצלמה .

עדיין , מנגנון כזה לא פשוט לבנייה וקשה לי להאמין אם קיים . בכל מקרה אתה סבור שהמידע מדוייק? ואם כן ,אתה יודע מה עומק החיווט ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
איך אפשר לדמות שדה מגנטי בלי לעבור על החוטים עם מכונית?

תשובות רציניות יתקבלו בברכה

דרך אחת היא יצירת אלקטרומגנט , להרכיב אחד יעיל באופן עצמי יהיה קשה למדי והוא גם יידרוש מתח מקור גבוהה בהרבה מהמצבר - למרות שצריך לחשב את זה קודם . אפשר לנסות להשיג אלקטרומגנט מסחרי או אולי להשתמש בגרנטור כמקור מתח לתייל שייצור את השדה המגנטי .

דרך אחרת היא להשיג מגנט טבעי , למרות שקשה להאמין שתמצא אחד גדול מספיק בשביל לשבש את השדה הקיים / לא קיים באיזור של חיווט המצלמה .

עוד חומר חפש באנגלית ביוטיוב למשל electromanget

הדברים שרשמת מעלים את הרעיון הבא : הצמדת מגנט טבעי למצלמה עצמה ולא לחיווט שלה או התקן שיוצר שדה אלקטרומגנטי חזק כלשהו - כמו אנטנה למצלמות הצהובות ...

למרות שנראה לי שיהיה יותר פשוט להדביק משהו על העדשה .

:evil::twisted: מוווווננננהאהאהאהאהאא

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה כבר יש בצמיג של אוטו (ואין במצבר) שדורך על החוטים האלו בשביל להפעיל את המצלמה?

נדמה לי שיש גם בחלק מהחניונים את אותם חוטים שכאשר דורכים עליהם הם "מפעילים" את מכונת החניה להוציא כרטיס ולפתוח מחסום

פורסם
סליחה על הבורות, אבל מה כבר יש בצמיג של אוטו (ואין במצבר) שדורך על החוטים האלו בשביל להפעיל את המצלמה?

נדמה לי שיש גם בחלק מהחניונים את אותם חוטים שכאשר דורכים עליהם הם "מפעילים" את מכונת החניה להוציא כרטיס ולפתוח מחסום

אם להאמין שמדובר בשדה מגנטי וקשה לי להאמין בכך . לא הצמיג ולא המצבר הם ש"מפעילים" את השדה .צמיג בד"כ מורכב מפןלימר ..... הי!! רגע , נכון בצמיג הרי יש שכבות של פלדה - ופלדה זה חומר פירומגטני בין שני גופים ממוגנטים קיים שדה מגנטי והשדה המגנטי יוצר זרם מגנטי אם התייל או רכיב כלשהו במערכת כזאת מסוגל לאתר זרם מגנטי אפילו קטן ביותר אז כך ניתן להסביר את פעילות המערכת הנ"ל .

אם אכן המערכת מבוססת על שדה מגנטי וההשערה שלי להסבר על פעילות המערכת נכונה זה אומר שאם תיקח גוש פלדה ותעביר אותו באזור שנראה לך שהתייל מותקן המצלמה תופעל ! תנסה את זה באחד מאותם חניונים שאתה מכיר ואל תשכח לספר לי .

פורסם

יש לך רעיון מעשי לאותו "גוש פלדה" שאתה מציעה?

במה אתה מציעה להשתמש? האם זה חייב להיות עשוי ממגנט? האם זה יכול להיות משו קל ללא משקל גבוהה?

פורסם
יש לך רעיון מעשי לאותו "גוש פלדה" שאתה מציעה?

במה אתה מציעה להשתמש? האם זה חייב להיות עשוי ממגנט? האם זה יכול להיות משו קל ללא משקל גבוהה?

לא לא לא , הלכת לאיבוד . לא מגנט -אם אתה רוצה להשתמש במשהו שמדמה צמיגיםאתה צריך לוחות פלדה .

למשל , אתה יכול לקחת צמיג שיצא משימוש לבקש אחד כזה בפנצ'רייה אולי ייתנו לך ולהעביר את הצמיג במקום שנראה לך שהתייל נמצא ותעביר את זה כמה שיותר קרוב לקרקע .

זה יכול להיות גם משהו מאד קל כן , אם יש לך מוט פלדה או כל דבר אחר שעשוי ברזל טהור ולא סגסוגת . מומלץ שלדבר הזה יהיה שטח פנים כמה שיותר גדול כי כך יהיה סידור מטענים על פני שטח גדול יותר ושדה מגנטי מושרה חזק יותר .

אם יש לך למשל איזשהו פחון שעשוי מפלדה ולא מאלומינים או כל דבר שעשוי מברזל ברזל זאת המתכת הפירומגנטית הכי זולה שאני יכול לחשוב עליה . אם תוכל למצוא כמה ברזנטים למשל ולעטוף אותם ביחד ולהעביר את זה על הריצפה זה יהיה מצויין .

הכי מומלץ זה שתמצא צמיגים משומשים כי ככה זה נותן סימולציה מיטבית . בהצלחה

פורסם

לפי המילון "ברזנט"=בד עבה אטים למים, בד אוהלים

איך זה בדיוק קשור לפלדה?

הרעיון של הצמיג נחמד, אם תמצא עוד אמצעים שיהיו מעשיים אשמח לשמוע

תודה רבה:lol:

פורסם

אם למישהו יש ספק לגבי הפעלת המצלמות על ידי שיני בשדה המגנטי הנוצר על ידי הרכב - הרי שההסבר נמצא כאן ויותר מפורט כאן. גם החישנים המפעילים את הרמזורים פועלים בשיטה דומה, והסיבה לכך שדו"ג סובל מאי החלפת רמזור היא שהשינוי שהוא גורם בשדה המגנטי אינו מספיק כדי שהמערכת תזהה אותו.

לא תוכל "לרמות" את המערכת על ידי התקנת מגנט כיון שמה שנמדד הוא שינוי השדה המגנטי - ומעבר של מגנט מעל לולאת ההשראה יגרום גם הוא לשינוי שיפעיל את המערכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מרוב שזה מצחיק בא לי לבכות!

אנשים כאן מחפשים דרכים לשבש שדה מגנטי בכל מני פתרונות,אבל את הבסיס הם לא מבינים,שמעבר באור אדום זה סכנת נפשות!

אתה רוצה למות,תניע את הרכב סע לצוק ותקפוץ,אני לא רוצה לפגוש אנשים שהורגים משפחות על כלום (בגלל שהיה להם קשה לעצור באור אדום)

מה זה משנה על מה זה עובד מצידי שיעבוד על אורניום,מצלמת רמזור תפקידה לתפוס עברינים שחוצים צומת כאשר המזור אדום,לא לתפוס אנשים שנוהגים מהר,לכן אין סיבה לחפש דרכים לשיבוש אלא אם אתה מחפש דרך לחצות צומת באדום ,אז מגיע לך קנס ונקודות ואפילו יותר ממה שהחוק קובע.

דרך הגב אני בדרך כלל הפס המתכתי נמצא בקירוב לפס העצירה,יצא לי לראות מקרים שמשהו שלא עצר על הקו ובכך הפעיל את המצלמה.

יש גם מיתוס לגבי קטנועים 50סמ״ק שהשדה המגנטי לא מושפע מהם ולכן לא מרגיש אותם וכך גם לא מצלם.

פורסם
מרוב שזה מצחיק בא לי לבכות!

אנשים כאן מחפשים דרכים לשבש שדה מגנטי בכל מני פתרונות,אבל את הבסיס הם לא מבינים,שמעבר באור אדום זה סכנת נפשות!

אתה רוצה למות,תניע את הרכב סע לצוק ותקפוץ,אני לא רוצה לפגוש אנשים שהורגים משפחות על כלום (בגלל שהיה להם קשה לעצור באור אדום)

מה זה משנה על מה זה עובד מצידי שיעבוד על אורניום,מצלמת רמזור תפקידה לתפוס עברינים שחוצים צומת כאשר המזור אדום,לא לתפוס אנשים שנוהגים מהר,לכן אין סיבה לחפש דרכים לשיבוש אלא אם אתה מחפש דרך לחצות צומת באדום ,אז מגיע לך קנס ונקודות ואפילו יותר ממה שהחוק קובע.

דרך הגב אני בדרך כלל הפס המתכתי נמצא בקירוב לפס העצירה,יצא לי לראות מקרים שמשהו שלא עצר על הקו ובכך הפעיל את המצלמה.

יש גם מיתוס לגבי קטנועים 50סמ״ק שהשדה המגנטי לא מושפע מהם ולכן לא מרגיש אותם וכך גם לא מצלם.

לפרוטוקול , אני לא מחפש דרכים לרמות אור אדום ,זה אחד החוקים ההגיוניים הבודדים . אני כן נגד המצלמות אור אדום .

והמיתוס כנראה נכון , כי ראיתי כאלה . זה לא שהשדה לא מרגיש זה פשוט ששינוי השד המגנטי יוצר זרם /שינוי זרם קטן מדי בשביל מכשיר המדידה שאמור להפעיל את המצלמה .

פורסם
שינוי השדה המגנטי - ומעבר של מגנט מעל לולאת ההשראה יגרום גם הוא לשינוי שיפעיל את המערכת.

זה בדיוק מה שהניסוי מתוכנן לבדוק .

פורסם
לפי המילון "ברזנט"=בד עבה אטים למים, בד אוהלים

איך זה בדיוק קשור לפלדה?

הרעיון של הצמיג נחמד, אם תמצא עוד אמצעים שיהיו מעשיים אשמח לשמוע

תודה רבה:lol:

מממ ... כן פישלתי עם ברזנט אבל אני מאשים את המרצה הדפוק לחומרים שקרא ככה לברזלים של הבניין קח כמה כאלה וזה חומר פרומגטני מספיק טוב .

למה צמיג משומש לא מעשי ? לך לכל פנצרייה ...

הנה עוד רעיון - לא מזמן פירקתי מנוע מבלדר יש שם הרבה נחושת וגם ברזל זה "גוש" פירומגנטי טוב מאד .

לפי מה שקראתי ב HOWSTUFF WORKS שsepiral הביא העברת גוש פירומגנטי תהיה חסרת תועלת ,כנס לקישור ושים לב איך בנוייה לולאת ההשראה שמתוארת שם במצב כזה יש צורך במשהו מסדר גודל של רכב בשביל לגרום לשינוי מספק בשדה המגנטי כי המרחק מקצוות הסליל משמעותי ביותר .

אז אני דן את הניסוי לכישלון עוד לפני שניסינו . כל מי שעשוי לרצות לשבש מלצמת אור אדום :hihi: עדיף לו להתעסק עם המצלמה עצמה ולא עם השדה .

למרות ששוב,רעיונית, הפעלת אלקטרומגנט חזק מספיק תגרום לשיבוש מספק בשביל שהמצלמה תופעל . הבעיה היא שאפילו המתח שבשקע הביתי לא יספיק לאלקטרומגנט כזה (או שכן .... צריך לחשב ).

פורסם
1 . שנייה אחרי , ככל הידוע לי .

2 . בד"כ יש פלאש ,מספיק פלאש בשביל שתראה גם ביום וגם בלילה . ולנטיין , סקורפיון , צ'יטה וכו - אין לי מושג כל אלה אמצעים לעברניים שרוצים להמשיך להיות עבריינים , הדרך ההכי טובה היא להיות ערני לתנועה ולרמזור - כך גם לא תסכן אף אחד .

3 . בזמנו חטפתי 1000 ש"ח ו10 נק , לא מזמן היה בחדשות (או בדימיונו של הסבא הפראנויד שלי ) שהחמירו את הנהלים ב2012 תשובה מדוייקת תמצא באתר של משרד התחבורה . פשוט תגגל .

4 .אין לי מושג .

אם תרצה פעם לצאת למסע קטל של הדברים המכוערים האלה אנא יידע אותי .

בתור מי שאין לו הרבה מושג, אתה משגל את השכל לא מעט, ועוד מעז לקבוע שאחרים טועים.....

פורסם
בתור מי שאין לו הרבה מושג, אתה משגל את השכל לא מעט, ועוד מעז לקבוע שאחרים טועים.....

בתור מי שלא מעניין אותי אתה יכול ללכת לדפוק תראש באיזה קיר.

boooya got ya !

• תוכן חדש...