Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרוב שזה מצחיק בא לי לבכות!

אנשים כאן מחפשים דרכים לשבש שדה מגנטי בכל מני פתרונות,אבל את הבסיס הם לא מבינים,שמעבר באור אדום זה סכנת נפשות!

אתה רוצה למות,תניע את הרכב סע לצוק ותקפוץ,אני לא רוצה לפגוש אנשים שהורגים משפחות על כלום (בגלל שהיה להם קשה לעצור באור אדום)

מה זה משנה על מה זה עובד מצידי שיעבוד על אורניום,מצלמת רמזור תפקידה לתפוס עברינים שחוצים צומת כאשר המזור אדום,לא לתפוס אנשים שנוהגים מהר,לכן אין סיבה לחפש דרכים לשיבוש אלא אם אתה מחפש דרך לחצות צומת באדום ,אז מגיע לך קנס ונקודות ואפילו יותר ממה שהחוק קובע.

דרך הגב אני בדרך כלל הפס המתכתי נמצא בקירוב לפס העצירה,יצא לי לראות מקרים שמשהו שלא עצר על הקו ובכך הפעיל את המצלמה.

יש גם מיתוס לגבי קטנועים 50סמ״ק שהשדה המגנטי לא מושפע מהם ולכן לא מרגיש אותם וכך גם לא מצלם.

1. השינוי בשדה המגנטי הוא בגלל שגוף הרכב עשוי מפלדה (חומר פרומגנטי) וכאשר הרכב נמצא מעל הסליל שקבור באספלט ההשראות (inductance) של הסליל עולה.

אין שום קשר לצמיגים.

2. רכב שעוצר קצת אחרי הקו מפעיל לפעמים את המצלמה.

המצלמה מצלמת שתי תמונות. אחת מייד כשמזוהה רכב ועוד תמונה בהשהיה של שניה.

כשהשוטרים שמפענחים את התמונות רואים רכב שנמצא באותה נקודה בשתי התמונות סימן שהוא רק עצר קצת קדימה ולא חצה באדום, ולא מופק דו"ח.

כדי שיופק דו"ח צריך לראות את הרכב בתמונה הראשונה על קו העצירה ובתמונה השניה ממש בתוך הצומת. וכמובן בשתי התמונות רואים גם את הרמזור האדום.

אההה.... אבל היא התחילה . למה כולם תמיד מאשימים אותי?

אגב, אם כבר אתה פה ממתי זה כולל הארכה לשנתיים ומבחן תיאוריה ? יש מצב שאני צריך לעשות תיאוריה ולא ידעתי ? כשאני עברתי באדום הייתי נהג חדש ולא נמסר כלום על תאוריה .

1. אם אדם אחד אומר לך שאתה שיכור אז אולי הוא בעצמו שיכור.

אם עשרה אנשים אומרים לך שאתה שיכור אז לך לישון.

2. רשות הרישוי מפעילה את הסנקציות שכתבתי (מבחן תיאוריה+שנתיים אקסטרה נהג חדש) לנהגים חדשים שהורשעו בעבירת אדום (בין היתר).

כמו כל משרד ממשלתי הם לא יעילים ב100 אחוז ולוקח להם זמן לעבד את המידע.

אם קיבלת כבר את הרשיון ללא כיתוב "נהג חדש" אז אתה יכול להיות רגוע מבחינת הסנקציות האלו, הן כבר לא יופעלו עליך.

3. אין שום קשר בין כמות נקודות לסנקציות שהוזכרו.

אפשר לצבור 100 נקודות על 50 עבירות של אי הדלקת אורות ביום ולא לקבל שנתיים נוספות נהג חדש. (מקבלים "פרסים" אחרים)

מצד שני מספיקה עבירה אחת מרשימת העבירות בתוספת השלישית לת"ת אפילו ללא נקודות (נניח מהירות 100 במקום 80) לנהג חדש וכבר מופעלות הסנקציות האלו של תיאוריה+עוד שנתיים נהג חדש.

http://he.wikisource.org/wiki/%D7%A4%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%AA_%D7%94%D7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. השינוי בשדה המגנטי הוא בגלל שגוף הרכב עשוי מפלדה (חומר פרומגנטי) וכאשר הרכב נמצא מעל הסליל שקבור באספלט ההשראות (inductance) של הסליל עולה.

אין שום קשר לצמיגים.

למה שהרכב ישפיע על ההשראות של הסליל ? אם כבר סבר להניח שהוא יוצר הפרעה לשדה הקיים . אין לי את המידע הנדרש לגבי המבנה של המערכת ,גם אין לי שימוש/צורך במידע כזה. סביר להניח שלוחות הפלדה בצמיגים פשוט קטנים מדי להשפעה כלשהי.

1. אם אדם אחד אומר לך שאתה שיכור אז אולי הוא בעצמו שיכור.

אם עשרה אנשים אומרים לך שאתה שיכור אז לך לישון.

ספר לחיים הכט , הוא אוהב מיתוסים ...

אם כל השיכורים היו הולכים לישון . לא היה מי שישאל שאלות נכונות ואז כל מי שפיקח היה מת משעמום .

http://he.wikisource.org/wiki/%D7%A4%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%AA_%D7%94%D7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94

יכולת פשוט לשים את הלינק הזה ישר .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

סליל עם ליבת ברזל הוא בעל השראות גבוהה יותר מסליל עם ליבת אוויר.

אם זה נורא מעניין אותך אז לך ללמוד קצת הנדסת חשמל או פיזיקה.

פורסם
סליל עם ליבת ברזל הוא בעל השראות גבוהה יותר מסליל עם ליבת אוויר.

אם זה נורא מעניין אותך אז לך ללמוד קצת הנדסת חשמל או פיזיקה.

:shock: אבל , אני כן לומד הנדסת חשמל .

אני פשוט לא מבין את הקשר למבנה של המערכת .

הסליל המלופף שמצוי מתחת לאספלט צריך להיות נתון בעצמו תחת מתח . אחרת לא תהיה שום תגובה , כשהחומר הפירומגנטי עובר מעל לשדה שיוצר הסליל החומר מתמגנט יוצר שדה משלו שמשנה את השדה שבסליל ואז משפיע קלות על הזרם בסליל או על אמצעי מדידה שמבוסס על שדה מגנטי . שוב, אני לא בטוח איך בדיוק המערכת בנוייה .

אני כן בטוח שאין לה דרך להבדיל בין גוש מתכת אחד לאחר. אני גם בטוח שמה שרשמת עכשיו ממש לא קשור כי אנחנו מדברים על מבנה המתכת שעוברת בשדה ולא על מבנה הסליל שיוצר את השדה המגנטי .

אבל הי , תודה רבה שאתה דואג להשכלה שלי .

פורסם
מרוב שזה מצחיק בא לי לבכות!

אנשים כאן מחפשים דרכים לשבש שדה מגנטי בכל מני פתרונות,אבל את הבסיס הם לא מבינים,שמעבר באור אדום זה סכנת נפשות!

יש גם מיתוס לגבי קטנועים 50סמ״ק שהשדה המגנטי לא מושפע מהם ולכן לא מרגיש אותם וכך גם לא מצלם.

1. גם ה-trigger של מצלצות המהירות החדשות בעקרון דומה, יש אנשים שמוכנים לחפש דרכים לא הגיוניות לבטל את פעולתו.

2. איני יודע מה רגישות הגלאים של מצלמות רמזור אדום אבל בהחלט יש לקטנועים בעיה להפעיל מנגנון של חיישני רמזור (המחליפים לירוק) שגם הם פועלים על ידי שינוי השדה המגנטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שבסליל זורם זרם.

הסליל בעצם מחובר למערכת שמודדת את ההשראות שלו. (ומן הסתם מעבירה דרכו זרם)

אין רכב = X מיליהנרי.

יש רכב = Y מיליהנרי.

Y>X.

פורסם
ברור שבסליל זורם זרם.

אין רכב = X מיליהנרי.

יש רכב = Y מיליהנרי.

Y>X.

אמ... ככה באמת יותר הגיוני . זה גם מסביר את האפונועים .

אבל לא נותן הסבר למה הגוף שעובר מעל הסליל חייב להיות בעל צורה מסויימת . מה גם שבגלגל ספייר יש לך עוד חומר פרומגנטי חוץ מהלוחות הפלדה בצמיגים .זה רק נותן הגבלה על גודל . נכון שאם תעביר מעל לאספלט משהו טבעתי הוא יפעיל פחות שדה ותהיה פחות השראה זה רק כי חסר שם חומר. אבל על מה הויכוח (רציני,אני לא זוכר)?

תודה על המודל , עכשיו אני יודע איך המצלמה עובדת.

פורסם
ברור שבסליל זורם זרם.

אין רכב = X מיליהנרי.

יש רכב = Y מיליהנרי.

Y>X.

אז יש אשם

הנרי הקטנטן ימ"ש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...