Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על המצלמות הישנות בצבע כתום שמוצבות על יד הרמזורים ואמורים לצלם מי שעובר באור אדום

1)מתי הם בדיוק מתחילות לצלם ממש מייד אחרי שהרמזור מתחלף לאדום או רק שני שניות לאחר מכן?!

2) איך יודעים איזו מצלמה עובדת ואיזו לא?איך יודעים אם היא עובדת בלילה או גם ביום? האם היא משדרת רדאר והולנטיין יכול לעזור לגביה?

3)מה העונש לנהג חדש(אם בכלל יש?) שצולם במצלמה מלבד 10 נק' ו1000 ש"ח?

4) האם למישו יש מושג לגבי מצלמות הרמזור שמפוזרות בכביש גולדה מאיר קרוב לשכונת רמות בירושלים?ץ

תודה רבה לעונים.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. ברגע שמופיע צבע אדום ברמזור, שזה בערך שניה .

2. המצלמות עובדות בלילה וגם ביום, לגבי התראות של הולנטייין אין לי מושג.

3. הדוח נשלח אל בעל הרכב שרשום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאיפה לך שזה שניה אני דווקא שמעתי שני שניות כלומר לספור אחת שניים מהצבע האדום ורק אז זה מצלם..

פורסם

מה זה משנה שניה או שתיים?

אדום זה אדום זה אדום.

מי שנכנס לצומת באדום מגיע לו ה1000 ש"ח+10 נקודות+שנתיים נוספות נהג חדש+מבחן תיאוריה.

המצלמה מצלמת רק מי שנכנס לצומת באדום.

נכנסת בצהוב - אין דו"ח.

התחלף לאדום כשכבר היית בתוך הצומת - אין דו"ח.

וולנטיין לא מגלה אותן כי הן לא משדרות דבר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מה זה משנה שניה או שתיים?

אדום זה אדום זה אדום.

מי שנכנס לצומת באדום מגיע לו ה1000 ש"ח+10 נקודות+שנתיים נוספות נהג חדש+מבחן תיאוריה.

המצלמה מצלמת רק מי שנכנס לצומת באדום.

נכנסת בצהוב - אין דו"ח.

התחלף לאדום כשכבר היית בתוך הצומת - אין דו"ח.

וולנטיין לא מגלה אותן כי הן לא משדרות דבר.

כמה שטויות בהודעה אחת ? מה הקטע שלך להפחיד את הבחור המסכן ?

" כי הן לא משדרות דבר. " אתה בטוח ? אז איך נראה לך שהן יודעות מתי לפעול ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
מדובר על המצלמות הישנות בצבע כתום שמוצבות על יד הרמזורים ואמורים לצלם מי שעובר באור אדום

1)מתי הם בדיוק מתחילות לצלם ממש מייד אחרי שהרמזור מתחלף לאדום או רק שני שניות לאחר מכן?!

2) איך יודעים איזו מצלמה עובדת ואיזו לא?איך יודעים אם היא עובדת בלילה או גם ביום? האם היא משדרת רדאר והולנטיין יכול לעזור לגביה?

3)מה העונש לנהג חדש(אם בכלל יש?) שצולם במצלמה מלבד 10 נק' ו1000 ש"ח?

4) האם למישו יש מושג לגבי מצלמות הרמזור שמפוזרות בכביש גולדה מאיר קרוב לשכונת רמות בירושלים?ץ

תודה רבה לעונים.

1 . שנייה אחרי , ככל הידוע לי .

2 . בד"כ יש פלאש ,מספיק פלאש בשביל שתראה גם ביום וגם בלילה . ולנטיין , סקורפיון , צ'יטה וכו - אין לי מושג כל אלה אמצעים לעברניים שרוצים להמשיך להיות עבריינים , הדרך ההכי טובה היא להיות ערני לתנועה ולרמזור - כך גם לא תסכן אף אחד .

3 . בזמנו חטפתי 1000 ש"ח ו10 נק , לא מזמן היה בחדשות (או בדימיונו של הסבא הפראנויד שלי ) שהחמירו את הנהלים ב2012 תשובה מדוייקת תמצא באתר של משרד התחבורה . פשוט תגגל .

4 .אין לי מושג .

אם תרצה פעם לצאת למסע קטל של הדברים המכוערים האלה אנא יידע אותי .

פורסם

גוזל

מספיק כבר עם הגישה שלך. תן כבוד למבוגרים ממך בכלל ,בפורום בפרט , וכל שכן כאשר תשובותיהם נכונות!!

המצלמה מצלמת אחרי שתי שניות בפעם הראשונה ואח"כ בחלוף עוד שניה.

הבחור שאל על הענישה לגבי נהג חדש והיא הענישה ש WIL ציין , לא הפחדה ולא נעליים.

המצלמה ברמזור מופעלת על ידי תילים הטמונים בכביש לכן שום מכשיר גילוי לא יגלה את פעילותה מראש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
גוזל

מספיק כבר עם הגישה שלך. תן כבוד למבוגרים ממך בכלל ,בפורום בפרט , וכל שכן כאשר תשובותיהם נכונות!!

המצלמה מצלמת אחרי שתי שניות בפעם הראשונה ואח"כ בחלוף עוד שניה.

הבחור שאל על הענישה לגבי נהג חדש והיא הענישה ש WIL ציין , לא הפחדה ולא נעליים.

המצלמה ברמזור מופעלת על ידי תילים הטמונים בכביש לכן שום מכשיר גילוי לא יגלה את פעילותה מראש.

תאכלס ,אותך אני מכבד, אז אם אמרת אני אנסה לעדן את התגובות שלי (הכל במידה כן ?)

עדיין , זה לא הגיוני שזה יהיה תייל מתחת לאספלט או משהו כזה ומצד שני שאם כבר נכנסת לצומת אז המצלמה לא תופעל ?!

איך זה יכול להיות ? אם אתה מתכוון לתייל שמודבק מעל לאספלט והמערכת מגיבה לשינוי מתח ,אני אבדוק אבל גם זה לא הגיוני - כי אז בקלות התייל הזה מתנתק .

חייב להיות שם איזה אמצעי אינפרא אדום או חיישן שמופעל על סונר או איזהשהו גל שלא מנותב דרך תייל .

נ.ב , עדיין לא סיפרת לי איך זה שאתה יודע כל כך הרבה בנושא .

פורסם

מסחטות הגאטסו למשל מופעלות בדיוק באותה שיטה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מסחטות הגאטסו למשל מופעלות בדיוק באותה שיטה .

ישה, צא כבר מהפוסט הזה. אני מתעלל בך בפוסט אחר ואתה תקוע כאן.

ארז רונן

פורסם

נ.ב אם באמת זה תיילים אז כן אפשר לגלות מתח בתיילים ואפילו לשבש את הפעילות במקרה זה קל בהרבה מאשר במצלמה שמבוססת על גלים שלא מועברים בתיל. כמובן תלוי גם מה העומק של התיילים .

החדשות - צהובות , לא נראה לי שמבוססות על תיילים .

מה שבטוח זה שצריך ללמוד על הנושא.

פורסם
ישה, צא כבר מהפוסט הזה. אני מתעלל בך בפוסט אחר ואתה תקוע כאן.

איזה צומי אתה אבא . לא זוכר אותך ככה ...

פורסם

האם אותם חוטי ברזל ששזורים באספלט איכשהו מזהים משקל של צמיגים והם אלו שמפעילים את המצלמה?

נניח באופן תיאורטי שמישו יגיע באופן עצמאי לאותה צומת עם מצלמת הרמזור יחכה לאור אדום ממש ואז יקח פטיש ויכה בעוצמה על אותם חוטים או יעבור עם עגלה כבדה על האספלט- הוא יקבל פלאש?

פורסם

איך אפשר לדמות שדה מגנטי בלי לעבור על החוטים עם מכונית?

תשובות רציניות יתקבלו בברכה

• תוכן חדש...