Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוזל זועם

סיכמנו רק לפני יום , קצת דרך ארץ , בכלל, ולפני ליידי בפרט, שהאמת לשונה הפעם לא מתאימה לסגנונה הרגוע .

בטח בגלל המצות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גוזל זועם

סיכמנו רק לפני יום , קצת דרך ארץ , בכלל, ולפני ליידי בפרט, שהאמת לשונה הפעם לא מתאימה לסגנונה הרגוע .

בטח בגלל המצות

אההה.... אבל היא התחילה . למה כולם תמיד מאשימים אותי?

אגב, אם כבר אתה פה ממתי זה כולל הארכה לשנתיים ומבחן תיאוריה ? יש מצב שאני צריך לעשות תיאוריה ולא ידעתי ? כשאני עברתי באדום הייתי נהג חדש ולא נמסר כלום על תאוריה .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
גוזל זועם

בטח בגלל המצות

נ.ב אתה רומז שיש לה עצירות ואח"כ אומר לי דרך ארץ? אתה רומז אני אומר - מה ההבדל?

פורסם

כבר זמן ממושך אתה זוכה על רמזור אדום בתור נהג ,לחמסה שיצאת מזה בשלום , ובתור נהג חדש מוסיפים לך בונוס של הארכה לעוד שנתיים ואמצעי תיקון לשיקול דעת רשות הרישוי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הצרפתי אומר "הטון עושה את המוזיקה"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כבר זמן ממושך אתה זוכה על רמזור אדום בתור נהג ,לחמסה שיצאת מזה בשלום , ובתור נהג חדש מוסיפים לך בונוס של הארכה לעוד שנתיים ואמצעי תיקון לשיקול דעת רשות הרישוי.

אמצעי תיקון לשיקול דעת רשות הרישוי != מבחן תיאוריה.

זה אומר שהם יכולים לדרוש ממך להתחפש לבארני הדינוזאור וללכת עם שלט שכתוב עליו לא נוסעים באדום ומצד שני זה אומר שיכול להיות שאין שום תוספת. אז מה ? העיקר להפנות אליי אצבע מאשימה ?

ומי בכלל מקשיב לצרפתים?

פורסם

תלוי בצבר הנקודות שתגיע אליהם בסוף תקופת הנהג החדש . הכל פתוח. אבל קשור בבחינות ובבדיקות לפי לשון החוק אז

כנראה שהאופציה החביבה עליך לא נמנית עליהם.

ולגבי הצרפתים , יש מה ללמוד מהם ויש גם דברים שלא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

טוב אז ככה,

המצלמה בברור מופעלת ע"י פסים מגנטים, את זה אני יודע בגלל שיצא לי לראות בהפגנה שדירדרו צפרדע מעל הפסים המגנטיים של המצלמה והיא צילמה בלי להפסיק (מתי שהיה אור אדום):lol:

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
טוב אז ככה,

המצלמה בברור מופעלת ע"י פסים מגנטים, את זה אני יודע בגלל שיצא לי לראות בהפגנה שדירדרו צפרדע מעל הפסים המגנטיים של המצלמה והיא צילמה בלי להפסיק (מתי שהיה אור אדום):lol:

קינג!

יש לך לינק או שהיית נוכח ?

פורסם
תלוי בצבר הנקודות שתגיע אליהם בסוף תקופת הנהג החדש . הכל פתוח. אבל קשור בבחינות ובבדיקות לפי לשון החוק אז

כנראה שהאופציה החביבה עליך לא נמנית עליהם.

ולגבי הצרפתים , יש מה ללמוד מהם ויש גם דברים שלא.

זה לא קצת מנוגד למה שרשמת בהתחלה ? הוא לא יכול להיות צודק לגמרי וגם צודק חלקית בו זמנית .

אבל הציפור השחורה פשוט לא עושה לך טוב בעיניים נכון דוד ?

אז לא איכפת לי מה אומר הצרפתי , הטורקי , או האמריקאי . אני יודע דבר אחד ,ברגע שאני רושם משהו וכולם קופצים להגיב לי כמה שאני דפוק . אז כבר יש משהו כל כך צודק בזה שאני כאן :roflmao:

שיהיה לך אחלה פסח דוד יעקב.

פורסם

באק באק..איזה יופי מה שהצפרדע יכולה לעשות:lol:

הצפרדע היא ברזל עבה+רחבה מאוד+משקל גבוהה

שאלה אם רק צמיג אחד של אוטו יוכל לעשות את העבודה ולראות אם המצלמה היא אמיתית או סתם דחליל:twisted:

פורסם
טוב אז ככה,

על הדרך-איפה הייתה ההפגנה?!

פורסם
באק באק..איזה יופי מה שהצפרדע יכולה לעשות:lol:

הצפרדע היא ברזל עבה+רחבה מאוד+משקל גבוהה

שאלה אם רק צמיג אחד של אוטו יוכל לעשות את העבודה ולראות אם המצלמה היא אמיתית או סתם דחליל:twisted:

כבר רשמתי לך שסביר מאד להניח שלא - היות שיש גם אופנועים שלא מספיק גדולים להפעלת המצלמה.

הנה רעיון מעשי אם אתה בכל זאת מעוניין בביצוע הניסוי - תשתמש בגלגל הספייר שלך במצלמה שבחנייה שמופעלת באותו עקרון או במצלמת רמזור באיזה 4 בבוקר או מתי שאתה יודע שאין אנשים בסביבה . פשוט תגלגל את הגלגל על האזור שאחרי קו עצירה .

ככה תהיה לך תשובה ודאית -שהיא סביר מאד להניח ,מראש, לא .

• תוכן חדש...