Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי היה סיפור כזה. הסוכנת אמרה לי שזה בעקרון עולה כסף אבל היא עושה לי טובה ושולחת לי בחינם.

אגב הסכום, אם אני זוכר נכון היה פחות מ 140 ש"ח.

אם זה הוגן לדרוש על זה תשלום- ברור שלא.

פורסם

חינם. שלא יבלבלו ת'שכל. ותעבור סוכנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שלחתי הודעה פרטית ליוזר שלהם בפורום, נראה מה תהיה תגובתם

למה פרטית?

התנהלות חברת ביטוח זה נושא שמעניין את כולם. במיוחד חברה שיש לה נציג שמייעץ בפורום.

ארז רונן

פורסם
אני אבהיר: שלחתי להם הודעה פרטית עם לינק לאשכול הזה, כדי שיגיבו פה

באמת מעניין מה יש להם לומר . זה לא הגיוני בכלל .

ואם הם ייתעקשו דרוש מהם עותק בפקס או מייל - לא כריכה וכו . זה יספיק לך לטסט אם תצטרך . אחר כך פשוט תעבור סוכנות .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

יש תשובה

תעודת החובה העתק שלה עולה 40 שח

בגלל פרטיות הלקוח לא אוכל לפרט מה ביצענו

רק בסופו של דבר הוא קיבל מאיתנו פתרון ללא תשלום

פורסם
מאשר.

פיני המנכ"ל טיפל בי אישית ובסופו של דבר שלחו לי עותק בחינם. לגבי המאה ארבעים - או שהנציגה שדיברתי איתה התבלבלה או שלא שמעתי טוב.

איזה קטע, יש לי חבר שפרסם בפורום אחר, מקרה דומה להפליא. אממה, הוא סיפר לי באוזן ששם, מנכ"ל החברה, שלא זכור לי שמה, אמר לו, שבדרך כלל הם גובים 140 ש"ח עבור העתק תעודה אבל הוא מוכן לתת לו אותה בחינם, בתנאי שיספר, שהפקידה התבלבלה, או שהוא לא שמע טוב.

תראה כמה כוח יש לפורומים. מדהים.

ארז רונן

פורסם

סוכן ביטוח שלי תמיד שומר עותק של תעודת ביטוח חובה אצלו, אז כשאני מאבד פעם בכמה שנים אני קופץ אליו להגיד שלום 8)

• תוכן חדש...