Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הזמן מכופפים לי את המראות באוטו (לא את כל בית המראה) רק את הזכוכית עצמה מה שיכול להיות מאוד מסוכן אם פעם אחת אני או אחד מבני משפחתי לא ישימו לב ויתחילו לנסוע

אני חושד במישהו ובטוח ב99% שזה הוא

למי ניתן לפנות ? מה לעשות(בגבולות ההגיון כמובן) ?

פורסם

הפתרון ה"מוסדי" הוא להציב מצלמה שתתעד את המלטף המראות ואז לפנות אליו עם ההוכחות ולקוות שעצם העובדה שנתפס תרתיע אותו מלהמשיך.

הפתרון היצירתי הוא למצוא דרך להפוך לו את החוויה ללא נעימה. למצוא איזה נוזך מסריח/מלכלך/דביק שיטנף לו את היד כל כך שהוא ימצא דרך אחרת להפיג את השעמום שלו.

נכון שזה יצריך מצידך נכונות ללכלך את המראה שלך ולנקות אחר כך, אבל באופן חד פעמי אולי זה שווה כדי להפטר מהמטרד.

פורסם
כל הזמן מכופפים לי את המראות באוטו (לא את כל בית המראה) רק את הזכוכית עצמה מה שיכול להיות מאוד מסוכן אם פעם אחת אני או אחד מבני משפחתי לא ישימו לב ויתחילו לנסוע

נהג שמשתמש במראות על דרך קבע, יבחין שהזיזו את המראות עוד בטרם יצא מהחניה.

מכיוון שאין נזק ממשי לרכב אלא רק שינוי זוית המראה, לא היתי ממליצה על רכישה של מצלמות,

חבל על הכסף וההשקעה

הפתרון הפשוט ביותר, הוא להקיף את הרכב מסביב ולראות אם יש נזקים, ואם נגעו במראות,

לכוון את המראות את הכיסאולנהוג בשלום.

(בדיוק כמו שנהגים בצבא מבצעים לפני תחילת נסיעה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקפיד להחנות את הרכב עם פנים למדרכה ככה שתצטרך לצאת רוורס ולשים תמיד אם עיקמו את המראות, ולגבי הנבלה הייתי אורב לו עם רובה מים שמוטענים לתוכו מים עם אקונומיקה או משהו מסריח ובלתי סביל כמו בואש מת ואת ההמשך אתה כבר יודע...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
נהג שמשתמש במראות על דרך קבע, יבחין שהזיזו את המראות עוד בטרם יצא מהחניה.

מכיוון שאין נזק ממשי לרכב אלא רק שינוי זוית המראה, לא היתי ממליצה על רכישה של מצלמות,

חבל על הכסף וההשקעה

הפתרון הפשוט ביותר, הוא להקיף את הרכב מסביב ולראות אם יש נזקים, ואם נגעו במראות,

לכוון את המראות את הכיסאולנהוג בשלום.

(בדיוק כמו שנהגים בצבא מבצעים לפני תחילת נסיעה).

ל'

מרוב נהיגה על רכבים שונים אני כבר יודע לכוון מראות לפי הרעש בלבד :lol:

לפותח השרשור- אתה בטוח שמישהו עושה לך את זה בכוונה? זאת אומרת אם מישהו רוצה לעשות מעשה ונדליזם הוא ינסה לגרום נזק לרכבך, במידה ומדובר רק בשינוי זווית המראה אני לא חושב שזה משתלם לבזבז כסף ,זמן ועצבים על לכידת הנבל.

יש לי נטייה כאשר אני בבית כל כמה זמן אני סתם מציץ מהחלון ומסתכל על הרכב, בעיקר כשיש ילדים שמסתובבים בחוץ ומהשעמום מחפשים מה להרוס. פעם תפסתי אחד משתין לי מאחורי האוטו כשלידו עומדת ילדה ומסתכלת עליו במבט גאה, הוא ראה אותי וברח, באמת שלא ידעתי מה לעשות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כן הוא עושה את זה בכוונה , בנוסף לפעמים שהוא חוסם אותנו באופן גבולי למרות שיש חניה ליד וכל זה בגלל שאנחנו מחנים לכניסה לגינה שלו שגם אותה הוא גנב מהטאבו . פעם אחת מצאנו גלגל עם חצי מהאויר שנדרש ,

פורסם

תשמע, אם הגיעו מים עד נפש, או שתנסה לעשות לו את אותו הדבר ותראה אם זה יפסיק, או שתשים מצלמה כמו שהציאו פה.

אולי כדאי שתעשה את שני הדברים בוא זמנית, כי יכול מאוד להיות שאם הוא יראה שעשית לו את אותו הדבר הוא יעשה משהו הרבה יותר בנזי.

ניסית להתעמת איתו? לדבר איתו? אולי לאיים עליו שאם ימשיך תערב את המשטרה ואז גם נושא הגינה שלכאורה הוא גנב יעלה על הפרק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בכל זאת ממליץ לשים מצלמה. זה מסוכן מאוד שמראות לא מכוונות ולא תמיד אפשר לשים לב מיד. זה עלול לגרום לתאונה.

אם יש לך מרפסת או חלון בבית שמשקיף עך הרכב, אפשר להתקין את המצלמה שם. אם לא, אפשר להתקין בתוך הרכב. יש היום מצלמות קטנות שיכולות להקליט 8 שעות באיכות טובה. אם זה בלילה, צריך מצלמץ אבטחה יעודית שיש לה פונקצייה ראיית לילה. מצלמה כזאת עם עצמית עולה כ1000₪. בנוסף צריך מכשיר הקלטה (עוד 1000₪) או מחשב עם כרטיס (כמה מאות ₪).

מצלמה אצמעית עם כרטיס זכרון עולה כ1200₪ ויותר מזה. ומצלמה כזאת לא רואה בלילה גם אם יש עמוד תאורה.

מראש אני אומר שמצלמות עם תאורת לדים לא שוות כלום, רק בתור הרתעה יעילה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי הייתה מישהי שחשדנו בה שהיא מפזרת שברי זכוכיות מאחורי הגלגלים של האוטו..סיוט

לא משנה כמה דיברנו זה לא עזר, מזל שעברנו דירה

אל תחכה תעשה עם זה משהו הוא יכול לעשות דברים הרבה יותר גרועים

פורסם
אצלי הייתה מישהי שחשדנו בה שהיא מפזרת שברי זכוכיות מאחורי הגלגלים של האוטו..סיוט

לא משנה כמה דיברנו זה לא עזר, מזל שעברנו דירה

אל תחכה תעשה עם זה משהו הוא יכול לעשות דברים הרבה יותר גרועים

שברי זכוכית ? אתה מודע לזה שיש שכבת פלדה בצמיגים נכון ? למעשה כמה כאלה ...

חחח לא שווה לעבור דירה בשביל זה .

פשוט חכה להם עם איזה משהו שתוכל להרביץ בהם מוסר ...

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

• תוכן חדש...