Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תעזרו לי בקשה להבין סוגייה..

מכרתי רכב למישהו וחתמנו על זכרון דברים ..

הוא קיבל את הרכב ושילם 1250 שח מזומן , והתחנן שאני אתן לו תרכב והוא יחזיר לי כסך כל יום עד תאריך 11 לחודש .

בזכרון דברים חתמנו על מה שהוא ביקש וצויין בכתב כל פרט ופרט..

לרגע זה הוא לא הביא לי את יתרת הכסף וכל פעם ממציא תירוץ אחר.

השאלה היא האם אני יכול על פי חוק לתבוע אותו ולהוריד תרכב מהכביש?

ישנו גם תוסף לזכרון דברים בגין כל יום שצריך להביא כסף + מקום לחתימה שלי ושלו.

תודה לעוזרים

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

מספר טעיות

אתה מכרת את הרכב לאדם זר מבלי לעשות עברת בעלות (ממה שאני מבין ממך) הדבר הזה יכול לפגוע בך מכוון שהרכב רשום על שמך,כל עברה וחס תאונה שמעורבים נפגעים בנפש,אתה לא תדע איך לצאת מזה ותביעות מכאן עד הודעה חדשה.

בשום אופן על תקפיא או תוריד את הרכב מהכביש,דבר זה עלול לחשוף אותך לתביעות מצד הקונה,מכוון שהרכב אינו שלך,למרות שלא קבלת את התשלום המלא.

תתקשר לאותו אדם ודרוש את הכסף תוך X זמן אחרת אתה מגיש תביעה ותלונה במשטרה,אתה יכול לאיים על הורדה הרכב אבל תשאיר זאת בגדר איום בלבד.

לצערי רק תביעה בבית דין לתביעות קטנות,תגיש תביעה ותשלח לקונה,לאחר שיראה את התביעה הוא ישלם את הכסף הנותר

ערה:

דברי אינם ייעוץ משפטי,אלא דברים מנסיון אישי.

• תוכן חדש...