Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי משפט על מהירות עוד חודש, התקשרתי היום למחלקת תביעות בתל אביב לצלם את התיק לפני המשפט וזה מה שנאמר לי:

להקראה ראשונה לא נותנים לצלם את התיק, זה רק להגיע למשפט מול שופט ואז לבקש לצלם את התיק לאחר ההקראה.

מדובר בהנחיה הזויה של איזה מפקד הזוי במחוז תל אביב שרצה כבר כמה חודשים בודדים, את התיק אפשר לצלם רק אחרי שהשופט שואל אותך אם אתה אשם או לא אשם. גם עצם היותי עורך דין לא עזרה והתשובה נשארה שלילית.

מישהו נתקל בתופעה הזאת?

אברה קדברה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש שמועה (ככה אמרו לי מהמשטרה, לי לא יצא לבדוק) שניתן לקבל דו"ח פירוט נסיבות בכל תחנת משטרה עם מערכת דות"ן.

פורסם

לדעתי יש כאן פגיעה מהותית בזכויות אזרח וצריך לפנות לגורמים שיכולים לעזור. להתחיל בנציב תלונות הציבור של המשטרה.

פורסם

ס' 74 לחסדפ מחייב את המשטרה לאפשר עיון בחומר חקירה רק בעבירות פשע ועוון

ס' 77 הוא המעניין מבחינתך .

פורסם

כן, נבדק כבר עניין החוק. נשלחה תלונה וגם הופץ למיילים אדומים.

זה חוצפה ממדרגה ראשונה.

אברה קדברה

פורסם

הנחיה הזויה שכנראה גם אינה חוקית.

http://www.lawdata.co.il/lawdata/PsakDin/ShowPsakDin.asp?C=261205&SCC=8556299&strCol_C=8556299&IskurHokIndx=&IskurHokSeif=

בפסק דין זה קובע השופט רובינשטיין כי עבירות תעבורה מסווגות כעבירות עוון ולא חטא לכן יש לאפשר לנאשם / סניגורו לראות את חומר החקירה לפני ישיבת ההקראה.

פירושה המעשי כי לישיבת ההקראה הנאשם לא יודע מי נגד מי ועליו לאמר לא מודה מבלי שיוכל אפילו לשקול שמא להודות לאור חומר החקירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואחרי זה יטענו נגדי שאני מסייע לפושעים מסוכנים להתחמק מהגיליוטינה

נשמח לשמוע על ההמשך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בדיקה שניה שהתבצעה אתמול -

נאמר לי במשטרה שהסיבה לכך שלא מתאפשר לצלם בטרם הקראה ראשונה זה רק בגלל שאין להם זמן פנוי לתת לצלם ואין ברירה אבל התור יהיה רק לאחר ההקראה הראשונה ולכן אם אני רוצה אני יכול לבחור לדחות את המשפט או לא. את התיק יהיה ניתן לצלם רק לאחר מכן.

שלל תירוצים.

אברה קדברה

פורסם

בא לישיבת ההקראה

כטענה מקדמית טוען את מה שטוען ס' 149 (10) לחסד"פ דורש מהשופט שיורה למשטרה לתת לך לצלם את החומר כעת בבית המשפט , הרי התיק אצל התביעה ביד ודורש את הוצאות הישיבה.

ממקרא סעיף 74 (ב) לחסד"פ מובן כי יש לתת את האפשרות לצלם לפני ישיבת ההקראה.

מבין את ההגיון שעומד אחרי ההחלטה של אותו קצין , כי יש מספרים ניכרים של תיקים שמסתיימים בישיבת ההקראה, עדיין נאשם שעומד על זכותו ,זכאי לקבל זאת לפני ישיבת ההקראה ושיקולי יעילות נידחים מפני שיקולי הצדק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הוא יבוא לישיבת הקראה ויטען שלא קיבל התיק לצילום, ומנגד יטען התובע להד"ם - לא פנו ולא ביקשו.

אדון שופט יצטרך להחליט למי יש יותר אינטרס לדחות, למרוח ולחמוק מהדין ולמי יש אינטרס לחסל תיקים במהירות. בהתאם לכך יכול השופט להחליט שהוא מאמין לתובע ועל-כן עכשיו הקראה וחסל.

לדעתי, טוב יעשה אם ישלח מכתב רשום מהיר או במסירה אישית אל התביעה ואל בית המשפט ויטען כבר עכשיו את טיעוניו. כך גם אדון שופט יבין שלא תרגיל הוא כי אם תיזוז של התביעה. כך גם יבין השופט מי הגורם לביטול זמנו של בית-המשפט.

לדעתי, תובע שיקבל מכתב שכזה, יאפשר לצלם התיק ואולי אף ידחה הדיון במעט על-מנת לאפשר לנתבע לשקול צעדיו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כן, נבדק כבר עניין החוק. נשלחה תלונה וגם הופץ למיילים אדומים.

זה חוצפה ממדרגה ראשונה.

אמיר כבר כתב כאילו

מסכים איתך , לשלוח ברשום עם אישור מסירה לתביעה , אי אפשר לשלוח לשופט כיוון שאינך יודע מי השופט עדיין.

במקרים רבים התיק נפתח בבית המשפט רק ימים ספורים לפני המועד לדיון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...