Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מהי המהירות המירבית שם? (בקטע של העליה )

ביום חמישי האחרון נסעתי שם במהירות של 75 ק"מ לכמה שניות.

לפתע ראיתי רכב ג'טה כסופה עומדת על המדרכה במקביל לכביש. לא ראיתי שום פלאש.

לאחר שעברתי את קטע הכביש הזה הגעתי לרמזור שבו ראיתי תמרות מהירות 60 ק"מ.

השאלה שלי האם יש מצב שהוא צילם אותי? ומהי מהירות הקטע בה נסעתי למי שמכיר את הכביש?

חג שמח ושבוע טוב לכולנו :)

פורסם

אתה יודע כמה ג'טות כסופות יש? למה נראה לך שזאת ניידת?, ועד כמה שאני יודע על סטייה של עד 10 קמ''ש לא עוצרים רכב, לא יודע לגבי 15 קמ''ש אבל אני מאמין שהיו עוצרים אותך לפנק אותך ב250 ש''ח אם זאת אכן הייתה ניידת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני בטוח ב 100 אחוז שזאת היתה ניידת מוסוות

היא עמדה על המדרכה מאחורי מקלט אם אני לא טועה, ככה שאין אפשרות לראות אותה. ופניה היו לכיוון הנסיעה.

זה לא מקום בכלל שיכולים לעמוד בו מכוניות.

ניסתי לחפש כמה מותר לנסוע בכביש הזה ולא מצאתי שום מידע באינטרנט.

פורסם

בודאות המהירות המותרת היא 60 קמ"ש ב2 הכיוונים של רחוב זה, (מבין אותך, בלי לשים לב מגיעים שם ל80-90)

פורסם

באסה לי..אז מה אני אמור לקבל עם עברתי את ה 15-20 קמ"ש? (המחוג היה קצת מתחת ל 80 קמ"ש)

וד"א לא היה שום פלאש בכל הקטע שעברתי את הרכב הזה.

פורסם

כנראה את התשובה לשאלה "צילם או לא ?" - תוכל לדעת, במידה ותקבל "מתנה" דרך הדואר (עד ארבעה חודשים).

בהנחה ומהירות המותרת ברחוב הנ"ל 60 קמ"ש - אז עד 20 קמ"ש מעל המותר, הקנס הוא 250 ש"ח (ללא נקודות).

פורסם

בנסיעה לכיוון מערב (עלייה) המהירות המותרת היא 60 קמ"ש. בנסיעה מזרחה (ירידה) המהירות המותרת היא 50 קמ"ש עקב הקרבה לשטח בנוי.

• תוכן חדש...