Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מצפה להתחשבות מצד השופטת. אבל אם אתה משווה דוח חניה לבגידה, אז המצב במדינה שלנו כנראה גרוע ממה שהוא נראה :-)

אתה לא צריך לצפות להתחשבות.

אתה צריך לסביר שכל נהג החולף על פני השלט יכול להבין אותו אחרת.

אתה הבנת שלדיירים זה ביום ו'

התובע בטח יגיד שיש נקודה אחרי 13:00 ולכן יש רק משמעות אחת .

אתה תכין מראש צילום מזווית קצת יותר רחוקה שממנה קשה הרבה יותר להבחין בנקודה הקטנה.

כל הדוח עומד על הנקודה הבודדת.

פורסם

אתה תכין מראש צילום מזווית קצת יותר רחוקה שממנה קשה הרבה יותר להבחין בנקודה הקטנה.

...ואחר כך, כשתצולם עובר ברמזור אדום, תצלם את הרמזור מספיק מרחוק, או בשחור לבן כדי שהשופטת לא תראה איזה אור מופיע... נו, ברצינות, אפשר לשחק ראש קטן מכאן ועד הודעה חדשה. לפעמים גם מגיע הזמן להתבגר.

לא הבנת, כן הבנת, זו בעיה שלך. מספיק אנשים ראו את התמרור וחושבים שהתנאים המופיעים בו ברורים. אתה, מהנוחות שלך, חושב אחרת והחלטת להעמיד את זה למבחן בית המשפט, שא בתוצאות.

אני מאחל לך שופט/ת צעיר/ה שעדיין לא שבע/ה ממגוון התירוצים וההתחמקויות של הנהג הישראלי.

אל תשכח לעדכן.

ארז רונן

פורסם
...ואחר כך, כשתצולם עובר ברמזור אדום, תצלם את הרמזור מספיק מרחוק, או בשחור לבן כדי שהשופטת לא תראה איזה אור מופיע... נו, ברצינות, אפשר לשחק ראש קטן מכאן ועד הודעה חדשה. לפעמים גם מגיע הזמן להתבגר.

לא הבנת, כן הבנת, זו בעיה שלך. מספיק אנשים ראו את התמרור וחושבים שהתנאים המופיעים בו ברורים. אתה, מהנוחות שלך, חושב אחרת והחלטת להעמיד את זה למבחן בית המשפט, שא בתוצאות.

אני מאחל לך שופט/ת צעיר/ה שעדיין לא שבע/ה ממגוון התירוצים וההתחמקויות של הנהג הישראלי.

אל תשכח לעדכן.

כשחולפים בנסיעה על פני תמרור כזה המכיל המון המון מידע לכל הפחות הוא צריך להיות ברור ובטח שלא לבסס את כל משמעות התמרור על מיקום נקודה.

ברמה התכליתית נקבע גודל צורת פונט וצבע כך שיבלוט ממרחק מינימלי שנקבע מראש כי לכולם ברור שהמטרה היא שממרחק זה כל נהג סביר יצליח לקרוא ולהבין את משמעות התמרור. אני בספק אם ניתן להבחין במיקום הנקודה שגודלה הוא כ 10% מגודל האות.

השופט אגרנט נופל בקטגוריית השופטים הצעירים שלך? בשנת 69 כשהיה נער צעיר בן 63 כתב את הדברים הבאים:

אנו מבקשים להוסיף, כי מחובת הרשות, בבואה להציב תמרור בני׳ל, להבליט את

כוונתה בצודה ברורה, שאינה משתמעת לשתי פנים, כך שהכתוב על התמרור אינו מצריך

פירושים מצד הנהג והוא אינו חייב להרהר בדבר משמעותו.

פורסם

יגאל הטיעון שלך מחליש את הקייס

כי את הנקודה כאמור רואים רק אם עומדים ליד התמרור ובוחנים אותו במיקרוסקופ אלקטרוני, לכן

התעלם מהנקודה או מהפסיק , ואז

יש לקבוע מה הפירוש המתקבל על הדעת .

וכיוון שכולנו יודעים כי תמרור המורה 100 פירושו היחיד הוא 100 קמ"ש ולא 100 מייל לשעה

כך כולם יודעים כי משעה מסויימת החניה מיועדת לתושבי האזור בעלי תו חניה , והיא אינה חניה חופשית לכולם ופטורה מתשלום.

לכן לדעתי הבחור לא יזכה במשפטו וכפי שאמרתי כבר מספר פעמים הלוואי ואתבדה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כך כולם יודעים כי משעה מסויימת החניה מיועדת לתושבי האזור בעלי תו חניה , והיא אינה חניה חופשית לכולם ופטורה מתשלום.

אני חולק עלייך , אני יכול להביא לך צילום מתמרור חנייה ברחובות שרשום עליו מפורשות שמשעה מסויימת מותר לחנות במקום באופן חופשי ואני חונה שם בכיף .

התמרור נמצא ליד הסנוקר האוס ליד התחנה המרכזית .

אם דוקטור גורל לא יוצא זכאי במשפט , זה עוול .

ולדוקטור , הקרב שהתחלת צודק , מחזק את ידך הלוואי שתצליח .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
יגאל הטיעון שלך מחליש את הקייס

כי את הנקודה כאמור רואים רק אם עומדים ליד התמרור ובוחנים אותו במיקרוסקופ אלקטרוני, לכן

התעלם מהנקודה או מהפסיק , ואז

יש לקבוע מה הפירוש המתקבל על הדעת .

וכיוון שכולנו יודעים כי תמרור המורה 100 פירושו היחיד הוא 100 קמ"ש ולא 100 מייל לשעה

לכן לדעתי הבחור לא יזכה במשפטו וכפי שאמרתי כבר מספר פעמים הלוואי ואתבדה.

השאלה היא האם חניה מוגבלת לדיירי הבית היא ביום ו בלבד או בכל השבוע .

בעניין הזה אפשר לקרוא את השלט בשני המובנים.

"הנקודה" לא תיעלם מעיני התובע והוא ינסה להחליש את הטיעון ע"י כך שיפנה את תשומת לב בית המשפט לנקודה .

לתרחיש זה אני מציע להתכונן מבעוד מועד ע"י המחשה וטיעון נגדי.

או שיזכה או שלא יזכה . זה אומר שהסיכוי הוא 50% ?

פורסם
אני חולק עלייך , אני יכול להביא לך צילום מתמרור חנייה ברחובות שרשום עליו מפורשות שמשעה מסויימת מותר לחנות במקום באופן חופשי ואני חונה שם בכיף .

התמרור נמצא ליד הסנוקר האוס ליד התחנה המרכזית .

אם דוקטור גורל לא יוצא זכאי במשפט , זה עוול .

ולדוקטור , הקרב שהתחלת צודק , מחזק את ידך הלוואי שתצליח .

גוזלי

הבא נא אותו ונלמד אבל....

כבר לפי מה שאתה כותב תמצא את ההבדלים

אצלך כתוב מותר להחנות ללא תשלום במפורש לכולםםםם

אצלך לא מדובר באיזור מגורים אלא באיזור מסחרי

יש ברחובות כבר תחנת אוטובוס מרכזית , וסנוקר פששש

ואני אשמח יותר ממך אם הוא יצליח , כיףףףףףףףף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש ברחובות כבר תחנת אוטובוס מרכזית , וסנוקר פששש

יש שלושה לפחות וזאת אחלה עיר , לא מבין את הבדיחה .

אה כן , ויש שם גם בתי מגורים ,זה לא בדיוק אזור מסחרי זה יותר כזה כמו סימטה בפלורנטין .

השלט שבתצלום המצורף מבלבל מאד ,כמו כל השלטים של החנייה .

פורסם
יש שלושה לפחות וזאת אחלה עיר , לא מבין את הבדיחה .

אה כן , ויש שם גם בתי מגורים ,זה לא בדיוק אזור מסחרי זה יותר כזה כמו סימטה בפלורנטין .

השלט שבתצלום המצורף מבלבל מאד ,כמו כל השלטים של החנייה .

מה שעוד יותר מבלבל בשלט הוא שהוא מתיר חניה וגם אוסר חניה באותו שלט , מעניין כמה זמן צריך כדי לקרוא את השלט במלואו והאם בכלל אפשרי לבצע זאת במהירות סבירה המתאימה לתנאי הדרך.

פורסם
מה שעוד יותר מבלבל בשלט הוא שהוא מתיר חניה וגם אוסר חניה באותו שלט , מעניין כמה זמן צריך כדי לקרוא את השלט במלואו והאם בכלל אפשרי לבצע זאת במהירות סבירה המתאימה לתנאי הדרך.

לא הספקת לקרוא, תחנה את הרכב, תחזור לתמרור ותקרא שוב.

חבר קיבל שני דוחות באיטליה על כניסה לאזור מסויים בערים פירנצה ומילנו, בגלל זיהום אוויר. מיותר לציין שהוא לא מבין איטלקית.

לך תגיד לשופט שהתמרור לא היה מובן...

ארז רונן

פורסם

חבר קיבל שני דוחות באיטליה על כניסה לאזור מסויים בערים פירנצה ומילנו, בגלל זיהום אוויר. מיותר לציין שהוא לא מבין איטלקית.

איפה ? קילומטר וחצי משם ?

החבר שלך באיטליה יכול פשוט לא לשלם ולחזור ארצה אם הוא תייר ואם הוא תושב קבע אין סיבה לא ללמוד איטלקית .

מה גם שחובתם לכתוב שלט באנגלית , אני מאמין שיש שם לא מעט תיירים . אם הוא הולך עם זה לבית משפט ולא זוכה זה רק בגלל שהחוק לא צודק .

פורסם
איפה ? קילומטר וחצי משם ?

החבר שלך באיטליה יכול פשוט לא לשלם ולחזור ארצה אם הוא תייר ואם הוא תושב קבע אין סיבה לא ללמוד איטלקית .

מה גם שחובתם לכתוב שלט באנגלית , אני מאמין שיש שם לא מעט תיירים . אם הוא הולך עם זה לבית משפט ולא זוכה זה רק בגלל שהחוק לא צודק .

ככל שאתה מביע יותר את דעתך, יותר אנשים מבינים מי אתה. עוד תגובה או שתיים, גם ההזויים שהבטיחו לעלות איתך לירושלים, עם אלות ופטישים, יפרשו.

ארז רונן

פורסם
ככל שאתה מביע יותר את דעתך, יותר אנשים מבינים מי אתה. עוד תגובה או שתיים, גם ההזויים שהבטיחו לעלות איתך לירושלים, עם אלות ופטישים, יפרשו.

מי אני ? - אזרח שרוצה שינוי ?

שהבטיחו לעלות איתך לירושלים, עם אלות ופטישים - כן , רגע , אין לי נחת מרוב אוהדים ,כל הזמן מתקשרים אליי שאני אבוא להנהיג מרד ... פחחחחחחחחחחח

מעניין , למה מכל האנשים שקוראים בפורום הזה , אתה היחיד שבאמת כל כך מוטרד ממני .

-נקודה למחשבה .

פורסם

וכשיחנה לא יקבל דוח ? או שההמלצה שלך היא לבנות מפרצון חניה לפני כל שלט האוסר חניה.

באיטליה הנהג הסביר יודע איטלקית (כנראה).

נ.ב.

הבעיה היא לא תמרור לא מובן

אלה שהוא יכול להיות מובן במספר משמעויות.

• תוכן חדש...