Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש אתרים טובים להשוואת ביטוחים לרכב. יש כל כך הרבה ואין לי מושג על מה באמת שווה לבזבז זמן, ומה נחשב לסתם בררה.

ובכללי אשמח על המלצות לחברות ביטוח טובות (מבחינת שירות ואיכות, המחיר הוא דבר נזיל כמו שהבנתי).

תודה מראש.

פורסם

הביטוח ההכי זול שמצאתי עד כה - הכשרה חברה לביטוח . ממש זול ואם זה זול אז כדאי מאד להימנע מתאונות .

בהצלחה .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

כל האתרים שמבקשים ממך להשאיר פרטים כדי שתקבל הצעת מחיר - הם אתרי פרסומת.

ככל הנראה יושב מאחורי האתר סוכן/סוכנות לביטוח וכך הם דגים לקוחות פתאים.

סוכן עובד בדרך כלל עם מס' חברות וכך הוא יכול להציג לך כביכול את ההצעה הזולה יותר וההצעה היקרה יותר.

הלקוח הפתי חושב שמצא מציאה ומתפתה.

כשהיה לי את ה-Z3, התקשרתי לסוכן אחד שמתהדר בהנחות והוא ביקש ממני 17,000 ש"ח. נדדתי מספר בתים ממנו, לסוכן שכלל לא מפרסם את עצמו, וקיבלתי הצעה של 7,000 ש"ח. כולם עם פרמטרים זהים לביטוח.

אתה רוצה למצוא מחיר טוב - תתקשר למספר סוכנים ודאג להציג ולקבל פרמטרים זהים, אחרת בסיס החישוב משתנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כל האתרים שמבקשים ממך להשאיר פרטים כדי שתקבל הצעת מחיר - הם אתרי פרסומת.

ככל הנראה יושב מאחורי האתר סוכן/סוכנות לביטוח וכך הם דגים לקוחות פתאים.

סוכן עובד בדרך כלל עם מס' חברות וכך הוא יכול להציג לך כביכול את ההצעה הזולה יותר וההצעה היקרה יותר.

הלקוח הפתי חושב שמצא מציאה ומתפתה.

כשהיה לי את ה-Z3, התקשרתי לסוכן אחד שמתהדר בהנחות והוא ביקש ממני 17,000 ש"ח. נדדתי מספר בתים ממנו, לסוכן שכלל לא מפרסם את עצמו, וקיבלתי הצעה של 7,000 ש"ח. כולם עם פרמטרים זהים לביטוח.

אתה רוצה למצוא מחיר טוב - תתקשר למספר סוכנים ודאג להציג ולקבל פרמטרים זהים, אחרת בסיס החישוב משתנה.

.

אשמח אם תיתן את המספר של אותו הסוכן.

פורסם

א. עברו מאז כ-10 שנים.

ב. כל שנה, אני פונה לכ-10 סוכנים שונים ומבקש הצעות מחיר. מי שיוצא זול, זוכה.

ג. לא מבטח בישירים ולא בסוכנויות/חברות שההסטוריה שלהן מעידה שהם בעייתיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני יודע רק על אתר אחד כזה והוא משווה רק ביטוחי חובה:

ממליץ על האתר הזה, נעזרתי בו לפני מספר חודשים

פורסם
א. עברו מאז כ-10 שנים.

ב. כל שנה, אני פונה לכ-10 סוכנים שונים ומבקש הצעות מחיר. מי שיוצא זול, זוכה.

ג. לא מבטח בישירים ולא בסוכנויות/חברות שההסטוריה שלהן מעידה שהם בעייתיים.

.

הבעיה שאני חדש בעסק ולא באמת יודע לגבי היסטוריה של חברות.

אשמח לדעת מאיפו אתה לוקח את המספרים של הסוכנים שאתה פונה אליהם

תודה :)

פורסם

^

להכנס ל-144 הייתי יכול גם בלי פתוח ת'רד בפורום.

הקטע שחשבתי שפה אני יקבל עזרה מאנשים עם נסיון, שלמדו מטעויות שלהם או אחרים ומוכנים לעזור לכאלה שבתחילת דרכם.

בכל אופן,

תודה לכל מי שעזר והביא אתרים.

פורסם

לא תמיד מה שטוב לאחד, טוב גם לשני.

סוכן שעבורי הוא טוב - יצא גרוע לחבר ששלחתי אליו.

עד כדי כך גרוע, שהוא העדיף לחדש ביטוח באחד הישירים.

הבנק שלי מצויין עבורי - גם הסניף שאני עובד איתו יצא מצויין.

שכן שלי שהיה באותו סניף, כל כך לא מרוצה שבסופו של דבר עבר לבנק אחר.

.

• תוכן חדש...