Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, מה החוק שאוסר להשתלב בנתיב פקוק? הרי אין קו הפרדה רצוף, אין תמרור אוסר. יש קו הפרדה מקווקו ואם מאותתים ומבקשים להשתלב בזהירות - לא אמורה להיות בעיה. בכל מקרה, אם נתקלים במצב כזה, כדאי לפתוח חלון ולבקש בנימוס להשתלב, זה תמיד עובד, ולא לנסות "להתגנב".

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
אגב, מה החוק שאוסר להשתלב בנתיב פקוק? הרי אין קו הפרדה רצוף, אין תמרור אוסר. יש קו הפרדה מקווקו ואם מאותתים ומבקשים להשתלב בזהירות - לא אמורה להיות בעיה. בכל מקרה, אם נתקלים במצב כזה, כדאי לפתוח חלון ולבקש בנימוס להשתלב, זה תמיד עובד, ולא לנסות "להתגנב".

הפרעה לתנועה - תקנה 71 (1) לתקנות התעבורה, למשל.

ארז רונן

פורסם

ארז, אני לא יודע... מאז שאשתי נוסעת באוטו כהה גדול כולם נותנים לה להשתלב... כולל שוטרים... אתה יודע למה אולי? :wink:

פורסם

אשתי קיבלה אי פעם בעבר דו"ח על כזה דבר והגיעה למשפט.

הסעיף נקרא "קיפוח זכות", והמדהים הוא שזה תופס רק אם אתה מתגנב לראש הטור.

כלומר - אם השתחלת איפשהו באמצע ולא מייד לפני הרמזור/צומת, יש סיכוי סביר שאין "קייס" לדו"ח (אלא אם כן ממש טסת וחתכת בברוטליות מסוכנת).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

רוב הסיכויים שהוא לא שוטר,

אבל אם יש זבלים על הכביש זה אלו שחותכים פקק לפני פניה,

או אלו שלא מתאותתים,

או אלו שמתחתנים עם הנתיב השמאלי.

פורסם
אם הוא לא עצלן יימלא דוח פנימי שיהפוך , במקרה של בריונות כביש כפי שתיארת, להזמנה לדין.לא צריך ניידת, לא מצלמה, לא כובע ולא לדבר איתך ("אחיך") .הלואי שיירבו כמותו בישראל.

חזק. אהבתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
כמעט כל יום עושים לי את זה במחלף רמלה דרום, בירידה לכביש 431 מכביש 40.

יש פקק ארוך מאוד בגלל שיש רק נתיב אחד מרומזר שמאפשר פנייה שמאלה, ובעמידה של 6-7 דקות אני רואה משהו כמו 15 רכבים שעושים את זה, כל יום!

מה שמצחיק שזה לא רק ערסים צעירים והיי-טקיסטים, אלא גם קשישים, סטודנטים וסטודניות צעירים וסתם אנשים שלא אכפת להם מאחרים.

מה שעוד יותר מצחיק שהם בכלל לא ממהרים, זה סתם כדי לא לחכות בפקק, לפחות אלו שאני פונה איתם באותו הרמזור, כי אחרי שיורדים ל-431, אז הם נוסעים 90 קמ"ש בימני, זה נטו להיות ח*א של בנאדם.

אני פשוט נותן להם להשתלב, זה לא שווה את הכאב ראש שיהיה לי אחר כך בתיקונים. זה גם לא שווה את העצבים שלי, אנו נוהג המון, וכבר ראיתי טינופות מכל הסוגים, ואם על כל אחד מהם הייתי מתעצבן כבר הייתי סובל מהתמוטטות עצבים, ולכן אני פשוט מוותר. עדיף להיות רגוע, נינוח ולפספס רמזור, מאשר להספיק רמזור לפני מישהו, ואחר כך להתעצבן ולהיות בתחרות איתו, כי נהג עצבני הוא בפירוש נהג פחות טוב.

סעו בזהירות חברים, סופ"ש נעים לכולם.

כמוך גם אני כול היום בכבישים אבל אני משתדל שלא לתת לחלאות האלה להשתלב 90 אחוז מהאנשים שעל הכביש ממהרים

לאן שהוא ורוצים להספיק להגיע למקום כל שהוא זה ממש לא פייר שאתה עומד בתור כמו "ילד טוב" ויבוא איזה בהמה

וידחף לתור.

נדירים האנשים שבאמת מתבלבלים/פיספסו פנייה רובם נוסעים בכביש זה כול בוקר.

פורסם

אני מסכים, גם לדעתי הרוב זה סתם *קללה*, אבל ברגע שאני מתעצבן בגללם אני מרגיש אידיוט, כי הם לא שווים את זה פשוט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ארז, אני לא יודע... מאז שאשתי נוסעת באוטו כהה גדול כולם נותנים לה להשתלב... כולל שוטרים... אתה יודע למה אולי? :wink:

מאחר וזכיתי להכיר את אשתך, אני יכול בוודאות להגיד, שגם אם הייתה רוכבת על אופניים, כולם היו נותנים לה להשתלב. (מה נשמע מקס, איך האוטו?)

ארז רונן

פורסם
אשתי קיבלה אי פעם בעבר דו"ח על כזה דבר והגיעה למשפט.

הסעיף נקרא "קיפוח זכות", והמדהים הוא שזה תופס רק אם אתה מתגנב לראש הטור.

כלומר - אם השתחלת איפשהו באמצע ולא מייד לפני הרמזור/צומת, יש סיכוי סביר שאין "קייס" לדו"ח (אלא אם כן ממש טסת וחתכת בברוטליות מסוכנת).

לדעתי לא מדוייק.

התקנה קובעת:

סמל קנס נקודות

3511 500 0

קיפוח זכות השימוש בדרך

בהיותך עובר דרך התנהגת באופן אשר קיפח את זכות אדם

להשתמש שימוש מלא בדרך בכך ש…(פרט את מעשה הנהג),

בניגוד לתקנה 21(ב)(1) לתקנות התעבורה.

עצם העובדה ש"נדחפת" לתור, קיפחת את זכותו של אדם...

ארז רונן

פורסם
מאחר וזכיתי להכיר את אשתך, אני יכול בוודאות להגיד, שגם אם הייתה רוכבת על אופניים, כולם היו נותנים לה להשתלב. (מה נשמע מקס, איך האוטו?)

תודה, אני אמסור לה. הרכב בסדר גמור, עשיתי כבר דיי הרבה דברים בו, אבל הוא לא מאכזב בהחלט. נוסע ועובד יום-יום, לא מזמן עברנו טסט מכה ראשונה (לשנה, איזה כיף).

טוב, בכל מקרה המורל של השרשור - לא להיות חוצפנים בכביש, ואם כבר... אז - לבקש בנימוס ולחייך - תמיד עוזר. 8)

פורסם
לדעתי לא מדוייק.

התקנה קובעת:

סמל קנס נקודות

3511 500 0

קיפוח זכות השימוש בדרך

אני מסכים עם המשפט האחרון שלך. אבל כנראה שרשויות החוק (משטרה) והמשפט (ביהמ"ש) בישראל מכירים בכך שלפעמים אנשים באמת טועים, ואז רוצים לשנות נתיב. אז החליטו כנראה להבדיל בין הטועים לבין "הגונבים" באמצעות הבדיקה היכן זה נעשה...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לדעתי לא מדוייק.

התקנה קובעת:

סמל קנס נקודות

3511 500 0

קיפוח זכות השימוש בדרך

מקרה שקרה לי ליפניי כמה שנים, אחרי שעצרתי בעצור פניתי שמאלה קופץ שוטר לכביש עוצר אותי מבקש רשיונות.

לשאלה שלי על מה נעצרתי כי אין מצב בחיים שאני לא עוצר בעצור גם ב 3 בלילה באמצע שום מקום.

השוטר אכן טען שעצרתי בעצור אבל לא נתתי זכות קדימה.

הסברתי לו שהרכב שהגיע מימין סימן לי עם היד לצאת וכי הוא נתן לי להשתלב.

לשימחתי השוטר וויתר לי על הדו"ח (אולי כי בדיוק באותו זמן עבר מישהו עם נייד ליד האוזן).

אם אתה מקבל את הזכות אולי לא קיפחת את הנהג שנתן לך להכנס, אולי רק את אלו שאחריו שמקללים את זה שנתן להכנס.

אבל צריך לדעת מה החוק אומר בדיוק האם מדובר ברכב שאחריך או בכל השיירה.

• תוכן חדש...