רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
העברה לאספנות?
מאת מישה- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה כרוך בישביל להעביר רכב שנת 70 לרכב אספנות וכמה זה עולה
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצאתי ווספה נטושה (נמצאת אצל מישהו) היא שנת 74 והיא ללא רשיונות ולא יודעים מי הבעלים שלה (מי שמאחסן אותה טוען שהוא נפטר מזמן) השאלה שלי היא כך, מה אני עושה בשביל לקנות אותה ולהעביר אותה לבעלותי? (אם היה כבר דיון בבקשה תתנו לי לינק כי בחיפוש לא מצאתי משהוא מעניין) הווספה בוודאות נטושה, ומי שמאכסן אותה כרגע טוען שהוא קנה אותה ללא רשיונות והוא מוכן להצהיר שהיא שלו ( ) מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
הגשמתי חלום שיושב לי בראש מגיל 15, מרצדס אונימוג. אחרי חיפוש של כמה שנים נמצאה הכלה... אונימוג מנוע בנזין שנסע בכל חייו 4300 ק"מ, הכל מקורי, שלם ועובד עכשיו נשאר רק לחכות שמשרד הרישוי יחזרו לעבודה ולהפוך את הכלה לאספנות. קצת תמונות...
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם כן מהו? תודה.
הודעה אחרונה מאת T-SPARK, -
-
חלקים לוויליס
מאת yosi- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חלקים ל-cj3b (בעיקר פח)+עזרה ביבוא חלקים.
הודעה אחרונה מאת yosi, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
וכרגיל, עלינו להוריד את הכובע בפני אותם בודדים שמארגנים שוב ושוב ב ה ת נ ד ב ו ת את כל האירועים, החל משלב האירגון והפירסום הראשוני, השילוט, ועד לאירגון באתר עצמו, הפינוי וכד'. כל הכבוד - היה יפה, מעניין ומהנה. אם יש למישהו תמונות - אנא שלחו לפורום. בברכה ובתודה - אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
במפגשים השונים, מרבית בעלי רכבי האספנות הינם גברים. מאידך, בתצוגות נראה לי שיש לא מעט נשים שמתעניינות ומתלהבות מהרכבים המוצגים. האם בכל זאת התחביב שלנו שייך בעיקר לגברים אם כן - מדוע אבי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכל מי שמעונין, מפורסמת היום כתבה של ליאור ברוך במוסף "רכב" של ידיעות אחרונות על ארבעה רכבי אספנות: וולבו 121, וויליס סטיישן, סיטרואן דה שבו ופורד מוסטנג. הכתבה מפורסמת בעיתון בלבד ולא באתר האינטרנט. ליאור, יישר כוח
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! מישהו מציע לי רכב לחלקים. הנתונים הם - אסקורט MK2, 1976, שנתיים ללא טסט. נוסע ומניע, בעל הרכב טוען שמנוע לפני שנתיים וחצי עבר אובראול והוא מצויין. והוא באמת נשמע בסדר גמור. בעל האוטו טוען שמניע את האוטו מידי שבוע - סתם "כי חבל עליו" וכי אוטו משמש גם מחסן וצריך לפעמים להזיז אותו. הרכב שלם כולו, מצב הפח לא משהו בכלל - אבל זה פחות מעניין. בקיצור הוא רוצה 1K - וזה בטוח אוטו שהולך לחלקים, לא יוחזר לכביש. לכאורה נשמע הרבה, אבל אם המנוע באמת טוב, אז כבר שווה. חוץ מזה - פתאום הפסקתי לראות אסקורטים שווים משהו בפירוקיות - יש, אבל רובם כבר לא עוזרים הרבה. אז כדאי? או לא? והאם בכלל יכול להיות שמנוע אכן נשמר במצב טוב עם שימוש שכזה באוטו? תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
- 3 תגובות
- 995 צפיות
אני מחפש פורד אנגליה ע"מ לשפצה, (דגמי 60' ולא 50') לפני שאני קונה יש לי כמה שאלות: 1. כמה (בערך) מכוניות כאלה בכלל מסתובבות בארץ? חוץ מאחת שראיתי בירושלים לא יצא לי לראות עוד אחת. 2. איפה אפשר להשיג חלפים לרכב כזה? (בעיקר חלקי ניקל/פח). 3. שמעתי על רכב שמסתובב בארץ עם בעיית רשיונות, האם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? מה הבעיה שלו בדיוק? איך אני יכול לדעת שאני לא אפול בטעות עליו? 4. האם יש למישהו כאן עצות והצעות למשפץ מתחיל? 5. כמובן - האם מישהו פה מוכר אחת... ? בתקווה שגם אני אצטרף בקרוב למועדון החמש... תודה. דוד.
הודעה אחרונה מאת davids, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש בבילו סנטר בחנות אוטו דיפו, ספרי היינס לטויוטה היילקס המחיר ממש בדיחה 10ש"ח תהנו צבי
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כל עזרה תתקבל בברכה מעוניין להשכיר או לרכוש יד שניה 642756-064 תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
קיטן שלוש גלגלים 1 2
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
מי יכול לתת יותר פרטים סוג מנוע נפח (הגוף מפיברגלס) הכי חשוב מה הערך האספני שלה והאם שווה להתחיל פרויקט איתה-תודה רן
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מודל 68, מנוע חלש מאוד, כל השמשות שבורות ומצב הצבע על הפנים, אבל המרכב שלם מאוד, ויש הרבה קישוטים שלמים ותקנים. המכונית שירתה אותי בשנות השמונים ועומדת כבר כמה שנים טובות. אשמח אם משהו ישפץ אותה (מוכן לשקול שותפות!), אבל גם אם החלקים שלה יעזרו למישהו, אז בכיף. דב
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ב"אבטומוביל" האחרון יש מאמר א ד י ר על נושא ייבוא מכוניות קלאסיות מארה"ב. אפילו אני, שלא חולם על אפשרות כזו, קראתי בכיף והתרשמתי מהיסודיות והמקיפיות של המאמר. מומלץ!!!
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח לכל מידע\נתונים\חוות דעת כל מה שאפשר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת David A, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כתבה חדשה באתר מכוניות השרירים. http://www.classiccar.co.il/articles/club_articles.asp?cat=54&club_id=4 mci
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה למארגנים. מפגש חנוכה היה מהנה,תרבותי. בקיצור כמו שאומרים חבל על הזמן. מצורפים קישורים למספר תמונות בברכה משה כץ. http://www.stereo-katz.co.il/images/Pc200467.jpg http://www.stereo-katz.co.il/images/Pc200468.jpg http://www.stereo-katz.co.il/images/Pc200470.jpg http://www.stereo-katz.co.il/images/Pc200471.jpg http://www.stereo-katz.co.il/images/Pc200472.jpg
הודעה אחרונה מאת xturbo, -
רכב אספנות דיזל ? 1 2
מאת kol-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם ידוע למישהו אם מותר ליבא לארץ רכבי אספנות עם מנועי דיזל?
הודעה אחרונה מאת kol, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי אבא שלי ואני רוצים להתחיל לחפש מכונית לקנות ושפץ... אני לא יודע בדיוק איזה מכונית אבל אני תמיד מעדיף אמריקאית ואם לא בעדיפות ספורטיבית עכשיו העניין שאני צריך להתחיל בחיפושים למצוא משהו ולקנות השאלות שלי הם כמה עניין הרישוי אם האוטו מוזנח מה התהליך של החזרה לכביש כמה עולים ביטוחים רישיונות? כמה עולה להביא חלקים בארץ תאורתית כלומר לא משהו מדוייק אלא כמה מס יש על חלקי רכב באיזה דרך אנשים מביאים [בים? באויר?] אם אני מביא מנועים מחו"ל איך אני רושם אותם? האם זה בכלל חוקי? האם אפשר לעשות קומביניה של למחוק את המספר ולשים על המנוע החדש? האם מישהו בכלל ראה אמריקאיות לאחרונה שיש פוטנציאל? זהו לעכשיו
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
-
פורד ברונקו
מאת אמיר110- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחפש מודעה שהתפרסמה לגביי פורד ברונקו... מישהוא מכיר/שמע על אחד כזה למכירה ???????????
הודעה אחרונה מאת YNV, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
"המכונית הלא נכונה בזמן הלא נכון", היה זה התיאור המקוצר של אחת המכוניות המענינות ביותר בשנות ה70'-ה 2002turbo. לסיפור המלא על אחד החלומות הרחוקים והכי לא ברי הגשמה שלי: http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=171&club_id=12 תהנו, שמוליק.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש חלקים לאופנוע הארלי שנת 1949 דגם WL רפי 057-342483
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איפה ניתן להשיג חוטי חשמל (3 מ"מ ו1.5 מ"מ) אני מחליף את כל חוטי החשמל ברכב כולל החוטים של הפנסים( 3 מ"מ), בתי הפיוזים, סוויץ בקיצור הכל!! הסתובבתי בהרבה מקומות ורק לחלק היה 1.5 מ"מ ,ב-3 לא נתקלתי תודה רבה רבה מראש *הכותרת נערכה. להבא דייק יותר בכותרת*
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברצוני לדעת האם יש ערך כלשהו מבחינת האספנים למכונית אאודי משנת 1982.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה שווה אוטוביאנקי 112 או 120 [לא בדיוק זוכר...] ELITE שנת 84 שעשתה בערך 85 אלף קילומטר, כרגע הושקעו באוטו 6000 ש"ח [פחחות ג'אנטים מגנזיום,הגה וכו'] רציתי לשאול כמה האוטו הזה שווה? וגם האם האוטו נחשב לרכב אספנות?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם למישהו יש תמונות של רכבי פיאט 127 שיובאו לישראל בין השנים 84 ל- 87? כמעט לא רואים אותם על הכביש...
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
לכל החברים שלום וחג שמח, שמי אבי ואני מעריך כל תגובה של חבר כאן וכמובן של מנהלי הפורום יש כאן חוסר רצינות של כמה חברים בודדים שגורמים להתדרדרות הרמה הכללית וחבל כמו שכולכם יודעים מדובר על מתחזה בשם "פוקס" נמחק על ידי מנהל הפורום וכל יום שעובר זה רק לרעת הציבור כנראה... מדובר בבין אדם קנאי ביותר,מתגרה,שאוכל את הלב שאין לו רכב כמו שלי..טרנספורטר הוא מציק לי בהמון הודעות פרטיות שאני מתעלם מהן נמחק על ידי מנהל הפורום אז מתוך רחמים אני לא עונה לו,וגם אין לי זמן לשטויות,אני בחור רציני שממש את מטרותיי וממשיך הלאה. אז הצעתי לכם,אני לא כותב זאת בגלל הבחור המסכן הנ"ל,אלה בגלל שתלמדו שצריך לקרוא את שני הצדדים בכל סיפור ולא להסיק מסקנות נחפזות,וכמובן לא להתייחס לכל מופרע.…
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי רקורד ארוך של שיפוץ ושיפור מכוניות מיני,וגם כמה ספרים בנושא אשמח לענות לשאלות אם מישהו מעוניין כמו כן סתם מתוך סקרנות האם מישהו פה מכיר מיני משופרת ירוקה (או היתה ירוקה עד לפני כשנתיים).ג'נטים וולר לבנים 10" אגזוז אמצעי גריל של קופר ושטיחים אדומים? היו עוד כמה שיפורים אבל בגדול היא הייתה שלי ונמכרה לבחור מחולון
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבי שלום, יש לי סכמה של קיט מגשים לטרנספורט עם המידות. האם נראה לך שהמידות נכונות? האם הקיט מתאים לרכב שלך? אודה מאד על עזרתך, אתה היחיד שמתמחה ברכבי טרנספורטר אספנות
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 311 אורחים (הצג רשימה מלאה)