רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכם, הסיפור קצת ארוך (סליחה מראש) אבל שווה קריאה: לפני כשלושה שבועות נפגשתי עם אדם (די נחמד, יש לומר) בכדי להתרשם מרכב אמריקאי שביקש למכור: מנוע 5,000 V8 , חשמלי מלא, מזגן, משופץ ושייך למשפחת ה"קלאסיים". כאן המקום לציין כי אין בכוונתי, כרגע, לפרסם את שמו של המוכר ו/או את הרכב אותו ביקש למכור, והפרטים ינתנו לפונים אליי אישית בלבד. התרשמתי מהרכב לחיוב על כל יתרונותיו ומגרעותיו. בעל הרכב פירט בפני את עברו המפואר, ייחודו ואת הדברים אותם השאיר עדיין "פתוחים" ויש לתקנם. לדברי המוכר, המנוע המקורי הוחלף לפני כחמש שנים (אולי אני טועה במספר השנים). לאחר כשבועיים שוחחנו שוב. ביקשתי מהמוכר לנסוע עימי (ועל חשבוני!) למוסך באשקלון בכדי לבדוק את הרכב. …
הודעה אחרונה מאת רפי 2, -
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי! אני כל הזמן נתקל בבעיה של אטמים שצריך להחליף לחדשים. למשל אני צריך אטם משאבת שמן - אני מחליף אותה... או גומיות שבין כוסית נוזל בלמים ומשאבה מרכזית. איפה יש חנות אטמים טובה שאפשר להשיג את הדברים האלה? או לחליפין ממה אפשר לייצר אטמים שכאלה בבית? הנושא מציק לי כבר הרבה זמן, אודה לכל עזרה. תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת ninja, -
- 0 תגובות
- 975 צפיות
מחפש 5 צמיגים חדשים או משומשים במצב טוב, מידה 450X17, למוריס 8. תודה T
הודעה אחרונה מאת T, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
איפה אפשר להשיג צמיגי 8 אינץ' לווספה ישנה ?
הודעה אחרונה מאת T, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ולאוהבי המיני בפרט סוף סוף ולאט לאט המיני שלי - או בשמה מימי מתחיל לקבל צורה של רכב השבוע היא עברה את הצביעה להלן תמונה ריאשונית יגיעו עוד בהמשך מחכה לתגובות מינימן
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
באמצע שנות השישים היה מצבה של ב מ וו טוב מתמיד: הודות להצלחה של ה"מודל החדש",החלה החברה להניב רווחים, ומצב זה אפשר לה להחל בתוכניות פיתוח לדגמים חדשים,כגון דגמי הקופה מבוססי ה"מודל החדש" (ה 2000c וה 2000cs),דגמי הסאלון הגדולים (ה2500 ,2800 וכו')שהושקו בסוף שנות השישים וכמובן אמת המידה בתחום מכוניות הספורט סאלון הקטנות:סדרה 02. רוצים לדעת את ההמשך? איך התפתחה ולאן הגיע אותו רעיון של ב מ וו לcompact sport sedan? הנה הקישור: http://classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=170&club_id=12 שבת שלום וחג חנוכה שמח, שמוליק.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 34 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
הרבה זמן לא עדכנתי אתכם לגבי מצב הרכב שלי ... למי שזוכר פעם אחרונה שעדכנתי אתכם הייתי במצב גרוע, המוסכניק שלי הצליח לשכנע אותי שהרכב במצב גמור ואמר לי את הבשורה הרעה שהרכב לא יעבור טסט במצב הנוכחי שלו. אני תכננתי לסדר כמה דברים, להעביר אותו טסט ובעוד חצי שנה עד שנה להכניס אותו לטיפול מאסיבי. אבל לצערי גיליתי שהרכב רקוב עד היסוד, לאחר מכן הרכב עמד כמה חודשים במוסך עד שגררתי אותו לצפון לפחח שחברי הטוב דרור המליץ עליו, משהו שלא מפחד מפרויקטים רציניים ואפילו עשה לי מחיר נמוך מאוד ביחס לעבודה המרובה שיש על הרכב (המחיר כל כך נמוך שאני מתבייש להגיד אותו) ... אני מצרף כמה תמונות של הרכב מהפחח, ברצוני להודות לדרור שמפקח על העבודה בצפון "הרחוק" ודואג לעדכן אותי בתמונות שפשוט…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה. אני צריך עזרה במציאת מכונית חלומותי. אם מישהו ראה, יודע, מכיר מישהו שיש לו פיאסטה S מדגמי MK1 אפילו לחלקים אני אשמח לשמוע על כך. תודה רבה לכולם. דני.
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
שלום לכולם ולאוהבי המיני בפרט סוף סוף ולאט לאט המיני שלי - או בשמה מימי מתחיל לקבל צורה של רכב השבוע היא עברה את הצביעה להלן תמונה ריאשונית יגיעו עוד בהמשך מחכה לתגובות מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
יש אחת כזאת בארמון הנציב בירושלים מחכה לאוהב מי שמעונין אמסור לו איפה-רן
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי הצעת ייעול למנהלי מועדון החמש: לפרסם באתר הרשמי של המועדון את גיליונות האבטומוביל המרהיבים. כמו שהמועדון מפרסם באתרו את לוח קונים/מוכרים, לוח אירועים, גלרית תמונות. אני לא רואה כל סיבה שהאתר לא יתהדר בעשיה המבורכת והמושקעת של האבטומוביל. כיום בעידן האינטרנט כל ארגון , גוף , מועדון מעלה באתרו את כל החומר שרק אפשר. דוגמאות לא חסר: אתר ידיעות אחרונות, לוח מכירה רכבים ודירות,מחירון יצחק לוי מפורסם בחינם, מידע בורסאי ועוד כהנה וכהנה.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
-- ''מטרה באגירה'' - מכונית עם מטרה : מטרה-קרייזלר - מכונית מהירה, זולה, חזקה, ספורטיבית, חלום או מציאות? קישור לכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=166 -- המהות הע(נ)תיקה : האם זו אהבה או שמה תרפיה (לא) זולה?...דיון פתוח. קישור לכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=167 -- ה- nimbus - ולא המטאטא של הארי פוטר : הNimbus הראשון הוצג ב-1919 וכונה ברוח התקופה דגם A קישור לכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=165 -- Monteverdi -תקומתה ודעיכתה : ממוכרי מכוניות ליצרני מכוניות המתחרות בפרארי, לא פחות, לא יותר... קישור לכתבה : http://classiccar.msn.co.il/artic…
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 0 תגובות
- 984 צפיות
ניסים, אם אני זוכר נכון אתה בעלים של פיאסטה אספנות. אנא צור קשר יש לי שאלה בקשר לכיוון פרונט של שעשית למאירה. יה
הודעה אחרונה מאת foks, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני מספר חודשים פירסמתי בפורום שאלה הנוגעת לפיז'ו 304 קבריו שנמצאת ברשותי. קיבלתי טלפון מבחור בשם חנן פוני שעזר לי מאד באינפורמציה. עכשיו אני מחפש אותו אבל אני לא מוצא את עקבותיו בפורום. האם מישהו מכיר אותו ויוכל לעזור לי להגיע אליו? (או להפנות אותו אלי?) יש לי עוד פרט מזהה - הוא אמר לי שהוא נהג אוטובוס. תודה מראש מוטי.
הודעה אחרונה מאת foks, -
סיטרואן דיאן
מאת uhg14-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו מכיר סיטרואן דיאן לשיפוץ?
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 923 צפיות
מה שחשוב זה שהוא יניע ולא ינפח!! לא מעניין אותי רישיונות, שטר מכר וכו.... אל תידאגו הכל חוקי וכשר למהדרין! אם אפשר רצוי מנוע 2000cc של טרנספורטר. ירין אלקיים תחזירו לי הודעה למי שיש בפרטי!
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני להגיע למפגש ביום שישי הקרוב 12.12 מי יכול להסביר לי איך להגיע מכיוון ירושלים-רן
הודעה אחרונה מאת foks, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם הארוע פתוח לקהל הרחב? מה המרחק ממחלף שער הגיא עד לקיבוץ בית ניר?
הודעה אחרונה מאת foks, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול,מתי מתקיים מפגש של כל חברי המועדון עם הרכבים בארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת foks, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תראו איזה יופי איך פעם היו רוכבים בשטח.. והתמונות ביכלל תענוג רואים יפה . נוסטלגיה אמיתית לשמה. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?s=&threadid=29723&perpage=15&pagenumber=1
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהוא מכיר זגג שיבוא וירכיב את השמשות אצלי בבית?? רצוי שמתעסק עם רכבי אספנות תודה מראש (אזור המרכז)
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי מכיר קטנוע כזה למכירה?
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בבל קאר
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 820 צפיות
הבוקר ראיתי וולו ישנה.. (קצת רקובה) כנראה 144 המכונית אוטומטית. ידית הלוכים לייד ההגה (סגנון אמריקאי) דש בורד שונה וספידומטר מלבני מאורך (שוב כמו באמריקאיות ישנות ולא אירופי עגול) השאלה האם זה מקורי??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
"האבטומוביל" 52, הופיע ובדרך לחברי מועדון החמש. החוברת מוקדשת ברובה למאמרו של חברנו נמרוד רחמימוב על ייבוא הפורד שלו. מי שרוצה לייבא מכונית ביבוא אישי כדאי שיקרא.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- 1 תגובות
- 961 צפיות
וגם שמשה קידמית ופנסים אחוריים לדודג' קינקסוואי קסטום 1954.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לראות ולקנא
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה זה?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הצגתה לשוק והצלחתה המסחררת של הפורד מוסטאנג גרמה לחברת ג'נרל מוטורס (GM) להבין כי הם "נרדמו בשמירה".... מוחות קדחתניים ומשאבים רבים הושקעו עד שנת 1967, השנה בה הוצגה לראשונה השברולט קמארו, המכונית אשר יוצרה במשך 35 שנה ומאז ומתמיד שמרה על תדמיתה ומעמדה. זהו סיפורה של השברולט קמארו דור ראשון : 1967-1969 : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=151 ליאור.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אין פה חדש, אבל מענין לראות איך הסוסיתא ה"ישראלית" היא רק מוצר אחד מרבים של רליאנט: http://www.warks1-noggin.co.uk/history.htm נמרוד
הודעה אחרונה מאת marksab, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 327 אורחים (הצג רשימה מלאה)