רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז זוכרים או לא ?
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
-
מחפש צמיגים 145X15 או 135X15 עבור סיטרואן דה-שבו איפה אפשר ליקנות?
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בקישור הזה יש תמונות שמישהו צילם שם. ממש נחמד http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=1&topic_id=638954
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מנסה לאתר מחיר לוולו240 יד ראשונה 100K קמ שנת 1982. בתודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
שתי סיבות להיות שמח,גם יש לו מיני וגם....
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם גריל קידמי וכנפיים קידמיות זהים בטנדרי 4X4 4 צילנדר ו6 צילינדר? מבקש תשובה ממי שיודע בוודאות!
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
השקת אתר חדש � אופנועים קלאסיים בישראל בימים אלו הושק אתר חדש ויחודי בארץ המאגד בתוכו את כל הקשור לאופנועים קלאסיים בישראל ובכלל. באתר תוכלו למצוא : פורומים בנושא אופנועים קלאסיים, לוח קנייה ומכירה של אופנועים וחלקים, מידע ועזרה בשיפוץ אופנועים קלאסיים, כתבות, טיולים,אפשרות להעלאת תמונות וכו'. כמו כן, באתר מאגר ענק של תמונות. ההרשמה למועדון חינם והכל למען המטרה � כל בעלי וחובבי האופנועים הקלאסיים להתפקד!!! כתובת האתר: http://www.classicbikes.co.il תגובות במייל ל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת asiz, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לכתבה בעיתון גדול (פרטים מלאים ימסרו לפונים) דרושים כלי-הרכב הבאים: טנדר וויליס - כל שנה. וולוו 121/122 ודגמים מקבילים. אם אתם בעלי אחד מהמכוניות הנ"ל, או מכירים בעלי מכונית כנ"ל, אשמח אם תצרו קשר בהקדם. בתודה מראש, ליאור ברוך. 054-554944
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 874 צפיות
הכנתי כתבה לאתר של מעדון מכניות השרירים. http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?cat=54&club_id=4&A_ID=131
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש ספר רכב לרנו 11 - שנת 84 חושב ש GTC (מחפש ספר מכני , לא איך לתפעל את הרכב) תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתאימים לכל GM 642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לדעת קצת על סוגי המוסטנג. יש כפי שהבנתי המון סוגי מוסטנג יש את הפורד מוסטנג יש את השלבי מוסטנג. אז מה ההבדל בינהם? ומה זה המוטציה המהממת בשם אלינור? מאיפה היא הגיע מי יצר אותה וכו... אני מעוד מתעניין במוסטנגים ואני לא יכול להבין למה יש כול כך הרבה ומה ההבדל?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אופציה להחלפת כלל הרכבים בM.G יחודית ומושלמת, כמו כן קיימת אופציה של מכירת הכארמן גיה - 61 שנמצאת בתהליכי שיפוץ ובודי יפה. האוסטין מושלמת ותמיד נסעה - יד שלישית + ספר רכב מקורי. המידג'ט M.G נוסעת ולפני פחחות. מחפש פשוט אחת יפהיפיה ויחודית במקום כלל השלוש או מכירת הכארמן ג'יה. הצעות יתקבלו בברכה, [email protected]
הודעה אחרונה מאת udi07, -
אופל קאדט 1972
מאת nitzan- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אופל קאדט שנת 1972, מושבתת עקב תקלת מנוע אך מושלמת מבחינת חלקים ב 500 ש"ח בלבד!! מאיר דיין 053-267198 , 08-6517018
הודעה אחרונה מאת nitzan, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה זה סיפור ארוך אני וחבר שלי רצינו ליקנות אוטו מתנה לחבר נסענו למיגרש ופיתאום אני רואה פורד קאפרי 76 צהובה משופצת! מנוע 2000 אני ישר ניכנס לסרט אין אני מארגן כסף ליקנות אותה ובכן זה עדיין בשלבים ואני עדיין מגרד כסף ליקנות אותה שהיא תיהיה שלי אני יצתרך את כל העזרה שאני יכול לקבל כדי להחזיק את הרכב במצב טוב הרכב עדין אינו אספנות אבל שנה הבאה הוא כבר יהיה האוטו במצב מעולה מבחינה חיצונית וגם המנוע חדש אבל לא מקורי! חליק זה אוטו מטורף ויש הטוענים שזה האח הקטן של המוסטנג האגדי ואכך כך הרכב נראה כמו המוסטנג מאך 1 אחרי שאני יקנה אותו יעשה לו שיפורים חזותיים להלן בודי והצבע כנראה יוחלף אבל בשלב הרבה יותר מאוחר בנתיים אני ילמד כמה שאני יכול מהפורום
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני חובב מכוניות ישנות ומי שמכיר אותי יודע שהיו לי 3 רכבי אספנות כולם היו חיפושיות בכל אופן אני מעוניין להביא לארץ זוג כמשפטים חמים לאוטו שלי רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת מבלי יפלו עלי במכס אשמח אם תעזרו לי בנושא אגב זאת לא חייבת להיות דרך חוקית תודה מראש
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רתכת CO2 נחמדה ופח בלי סוף. איך אני יכול ללמוד על פחחות ? להחליף חלקים רקובים, צבע, חלונות וכדומה. חיפשתי ברשת אחרי אתרים שמציגים את השלבים צעד אחרי צעד אבל לא מצאתי כלום. תודה
הודעה אחרונה מאת mbn, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 881 צפיות
האם ניתן לפרק כנפיים בהברגה..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מידע על רכב
מאת XOFIRX- 1 תגובות
- 942 צפיות
האים יש בארץ רכב מסוג CROSSLEY נוסע ? ראיתי אחת כזו במצב של ריקבון מוחלט כאילו נישרפה ואין בה כלום והבעלים שלה כניראה מיתכוון לשפץ אותה מה ידוע על הרכב הזה ?
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה החלפתי בולמים קידמיים לקפרי שלי שעדיין לא נוסעת הבולמים שהורכבו הם חדשים ואורגינליים של האוטו ששכבו הרבה שנים בחנות. למה כאשר אני מנענע את האוטו ע"י לחיצות על הכנפיים הבולם בהתחלה זז כרגיל ואחר כך כאילו ניתקע ולא ניתן לנענע את האוטו ??? האים עם הזמן כשהאוטו יסע הבולם יתרכך ויסתדר ?? תודה .
הודעה אחרונה מאת max, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש טרנספורטר סוף שנות 60 תחילת 70, גיר רגיל בכל מחיר
הודעה אחרונה מאת yonit, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש אם ניתן מחירים לפריטים: דש-בורד סמל וולו קידמי ניקלים בצידי דלתות פנס אחורי פגוש אחורי בתודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
אופנוע לשיפוץ
מאת שלום- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש תלת -אופנוע B.S.A מדגם "צבי -נוע " בכל מצב לשיפוץ טל" 052-694677
הודעה אחרונה מאת שלום, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! אני מעוניין להחליף שעון לחץ שמן של מיני הכולל את השעון, את צינור חיבור ל-UNIT UNIT עצמו ומנורה - השעון משומש של SMITHS (כך כתוב...), אבל עבד כשפירקנו אותו - לשעון טורים שמתחבר לכוהל - לא משנה איזה שעון, העיקר שיעבוד ורצוי שלם. מי שמעוניין, תפנו בה''פ. תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת max, -
- 1 תגובות
- 926 צפיות
הרכב עם מזגן עובד ה"כ אוטומט אפשרות החלפה 642756-064ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני 3.5 שנים הגשמתי חלום. רכשתי bmw ,שתמיד הייתה בשבילי משהו מיוחד, מעין חלום מתוק (החלום האמיתי,החברה משטוטגרט,כנראה תישאר בגדר חלום עוד זמן רב....). עשיתי זאת למרות (ואולי בגלל) כל האזהרות שקיבלתי לגבי רכב ישן-אבל באהבה כמו במלחמה-אין חוקים ואין היגיון. הסיפור המלא על הרכישה וקצת על ההיסטוריה והדגמים של סדרה 3 הראשונה נמצאים בקישור השני למטה. אשמח לשמוע תגובות והערות. בהזדמנות זו אני מזמין אתכם לאתר החדש שלי-bmw קלאסיות בישראל ,אתר שהוקם בעזרתו הרבה של ליאור ברוך. האתר עדיין בשלבי הקמה אבל אתם מוזמנים להיכנס ,להתרשם מהגלריה העשירה,ובכלל להביע חוות דעת לגבי האתר. יום טוב לכולם. שמוליק http://classiccar.co.il/bmw http://classiccar.co.il…
הודעה אחרונה מאת יניב.ש, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש חלקים לדגם 02 שנת יצור 1973 אשמח לקבל אינפורמציה תודה.
הודעה אחרונה מאת bmw 320, -
מעוניין במידע על רכבי el camino למכירה מודל 78-9 .או על חלקים חדשים או משומשים במצב טוב. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעיקבות המלצה של אחד מחברי הפורום נסעתי לראות 244 נטושה. רכב כזה עוד לא ראיתי בימי חיי..... פגוש אחורי פורק. גלגלים פורקו. כל השמשות נופצו! מכסה מנוע ומכסה תא מטען פורקו. יש דלותת אבל הכל פורק מהן לרבות מנעולים! אין ריפוד ואין כלום בפנים. אין כלום בתא המנוע אפילו לא חוטים. ************************* שלדת הפח ממש לא חלודה! ואפילו מפתיעה לטובה. ********************** יש לדעתכם סיכוי לבנות רכב כזה מהתחלה...? (בשלב זה טרם בדקתי עיניין הרשיונות. אולי גם לא אצטרך לבדוק)
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
52 ומעלה .... מצב מכני מעולה ..! מנוע הריקן 2200
הודעה אחרונה מאת erik,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 266 אורחים (הצג רשימה מלאה)