רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מחפש זמן רב רכב אספנות אמין אוטומט ויחסית-לא בולע דלק כדי להגיע לעבודה -במקום הפונטו חסרת האישיות(96)שבבעלותי ראיתי בלוח פוקוס סיטרואן סי אקס 87 2500 סמ"ק אוטומאט שניראית יפה חיצונית 1) האם גם סיטרואן זו בעייתית כמו האחרות? 2) האם היא בולעת דלק 3) האם יש רכב אחר שעונה לציפיותיי ומחירו כמו של הפונטו (כ - 20000 ש"ח) . אודה על תשובה מקצועית יובל (jeep 1965 cj5)
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כן גם לי יש מיני אבל קרה לה משהו מקדימה המשך יבוא בהקדם ....
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
-------------------------------------------------------------------------------- האם יש מקום שמתמחה בתיקון ואיבחון תקלות בשעוני רכבים ישנים כגון חום מנוע \טנק דלק וכו? תודה מראש _________________
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
החיפושית הובאה על ידי ארצה משוויץ ב-1977 והיתה עמי מאז. יש עליה 170,000 ק"מ. קבלה טיפול טוב ואישי. אני מוכרח למכור אותה לצערי. אצרף לקונה גם מעט כלי עבודה לכוון מנוע וכו' וחלקי חילוף. נוסעת מצוין אך צריך להחליף מצבר ולבצע כמה עבודות פח וצבע (לא הכרחי). מחפש לה בית טוב ומבקש 9,000 ש"ח. [email protected]
הודעה אחרונה מאת Marius, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתר נחמד למסכי רקע של אמריקאיות - הרבה קלאסיות (שלושה דפים): http://www.prn.ee/ajuvant/wallpaper/wallpaper0.html ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצאתי תמונות של הרכב (היפני כנראה) הזה אני חושב שיצרו אותו הינו יצרני הקונטסה יש למישהו מידע נוסף?
הודעה אחרונה מאת uri_s, -
- 0 תגובות
- 939 צפיות
חלקים משומשים לקורטינה דור ראשון עם הפנסים האחוריים העגולים. למי שצריך שיצור קשר בהודעה פרטית עם מה שהוא צריך.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לינקולן קונטיננטל מארק 3 1971 היא שייכת למישהו ממועדון החמש למיטב הבנתי המכונית במצב לא יכול להיות טוב יותר לא למכירה אם מישהו מכיר את בעל הרכב ורכבו נא להגיב *הכותרת נערכה. להבא נא לדייק יותר בכותרת!*
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כפי שהבנתי יש הרבה דגמים שיוצרו בכל מיני מדינות שונות, איזה שנה ודגם הכי כדאי לקנות? ועוד שאלה כמו עולה לעשות טסט לחיפושית אספנות? אני מבין שזה פעמיים בשנה...
הודעה אחרונה מאת capuni, -
שלום, רציתי לדעת אם אופל ג'י טי הוא רכב נדיר בארץ. לפי מה שהבנתי אין הרבה כאלו בארץ אבל אני לא בטוח בזה כי אני גר בערד, עיר נטולת מכוניות נדירות, ויש לנו שתיים כאלה. הנה תמונות של אחת מהם, לא רואים אותה ברור כי הבנאדם שם אותה מאחורי ווילון בד כזה, אז צריך להרים אותו בשביל לראות את האוטו ואי אפשר לראות את כולו.
הודעה אחרונה מאת gaditoyota, -
fiat x 1\9?? 1 2
מאת bender- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
מה אתם יכולים לומר על הרכב מכל הבחינות?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
"פיאט דינו - פרארי לעניים" � כך כונתה הפיאט דינו בשנת 1966 אשר נבנתה על ידי פיאט בכדי לעזור לפרארי להתחרות במרוצי הפורמולה 2.... נסיבות היוולדה של הפיאט דינו היו צרות בחברת פרארי. ניתן לקרוא להן "צרות של עשירים" שכן בעייתה של חברת פרארי היו שינויים בתקנות הפורמולה 2 וההתניה לייצור לפחות 500 יחידות של מכונית כביש בעלות אותו מנוע ב-12 חודשים, בכדי שאותו הדגם יוכל להתחרות במרוץ הפורמולה. לחברת פרארי בשלהי שנות השישים לא הייתה יכולת לייצר ומכור כמות זו של מכוניות ולכן פנתה לחברת פיאט בבקשה לבנות ולפתח בעבורה את המנועים והמכוניות. לאחר משא ומתן מפרך, הסכימה פיאט להוציא את פרארי מה"צרה". המשך הכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=87
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
מי מכיר קיט-קאר ?
מאת T- 1 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
ניתן להביא מחו"ל, בזול יחסית, קיטים לבניית מכוניות. הרכב נבנה על בסיס מנוע ושלדה של רכב קיים.האם יש סיכוי לקבל רישוי לדבר כזה? T
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם חברים אני חושב שזה מתל אביב - היו פקקים שחבל על הזמן משהו מכיר את הרחוב ? מינימן
-
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. הייתי השבוע בברלין וראיתי סיטרואן ישנה שנראתה כמו ה BX אם העליה וירידה בחניה אבל היא הייתה נמוכה יותר יפה יותר וארוכה יותר למישהו יש מושג על מה הסתכלתי?
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנת 74 ומטה.. מכנית מעולה וחיצוני.... בסביבות ה4000 תפילין ותקילין.... "ה י ג ו י - י ת ר" *fabolus* תגובות בה"פ....
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
קיט קאר - המשך.
מאת T- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהמשך לשאלה הקודמת, האם ניתן לייבא למשל רכב זה : (שהוא בעצם מבוסס על חיפושית ישנה). (קומפי בטח יודע) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2438810690&category=7251 T
הודעה אחרונה מאת T, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב עדיין לא אספנות, הרשיונות הוחזרו למשרד הרישוי ,הרכב דווח מורד מהכביש. האם ישנה אפשרות בלי להמתין לאספנות?
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לרובכם יש גישה לכל מיני אופנועים ישנים אני מחפש כבר תקופה jawa ולא מוצא אני גר בצפון הארץ ואין פו כל כך הרבה מוסחים לאופנועים אין את מי לשאול בתך שלא אל jawa חברה למי שגר באזור תל אביב בקשה אם אתם רואים jawa במצב טוב זרוקה או שמישהוא מוכר תנו לי לדעת אני מחפש JAWA אפילו בלי רשיונות לא משנה צבע או מכות או דברים כאלה תודה מקרב לב, שגיא 050736960 [email protected]
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש גומיות לחלונות צד אחוריים של סאאב 96 איפה ניתן להשיג דבר כזה? יש מקום שמתעסק עם גומיות מיוחדות\ישנות? תודה מראש
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ספידומטר סמיט של BSA למכירה משופץ נא לפנות לאורי 053-853090
הודעה אחרונה מאת aot67, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מעבר לבדיקה הראשונית שאני מבצע בצורה חובבנית ולא מקצועית בעליל, האם מישהו מכיר מקום/מוסך (מרכז) בו "מתעסקים" עם אמריקאיות ישנות, ואף מספקים שירות של בדיקה לפני קניה? רפי.
הודעה אחרונה מאת אמיר, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוסטין קיימבריץ 61 פורד פרפקט 59 פולסוואגן לימוזין 70 אופל רקורד 60 - 64 מוסטנג 74 אופנוע טרימיוף 350 שנת 66 BSA אופנוע 48 500 סמ"ק טרימיוף פרטי קבריולט משופץ פרטים בטלפון: 247186 - 054
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מניע ובמצב נסיעה. עבר שיפוץ לפני מס' שנים. כרגע מוזנח וממתין לשיקום. מחיר : 5,000 ש"ח בלבד. ניתן ליצור קשר בה"פ. T
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
"צבי נוע" הוא שם הדגם הרשום ברשיון. האם זהו שם החברה (הישראלית?) שייצרה את התלתים? בנוסף כתוב "תלת". איך יודעים אם זה תלת קדמי או אחורי? תודה מראש. T
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
ברשותי אופל קדט 66 ,רכשתי את הרכב לפני שנתיים עם טסט, כשנה וחצי הרכב ללא טסט שכן אני משפץ את המנוע בצורה יסודית. מה הפרוצדורה בכדי לחדש לרכב טסט ( הרכב רשום כרכב אספנות נספר שנים).
הודעה אחרונה מאת erik, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפרוייקט. מצב מכני לא חשוב. מצב הגוף סביר (שניתן לשיפוץ מלא). אפשר לפנות בה"פ. תודה, עדי
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמיכה ככל שניתן.לבעלי אלפא סוד בנושא: חשמל ומכונאות. וגם ברכבים שונים
הודעה אחרונה מאת z-man, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי להודיע שהמיני או בשמה מימי האהובה שלי נכנסה לפחחות כללית אחרי פירוק של כימעט חצי אוטו הכנסתי אותה לפחחות אצל פחח בשם " עוכל " בנצרת אז התמונות יבואו בקרוב מינימן תמונות לפני ניתן לראות בפרופיל שלי
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
"רובר מפתחת מכונית חדשנית המונעת באמצעות מנוע טורבינה" כותרת זו המדווחת על פיתוחה החדש של חברת רובר הופיעה בעיתונים ובמגזיני רכב ומדע בכל רחבי העולם בשנת 1950 (!). האם יהיה זה "הדבר הבא"? האם בא הקץ למנוע הבעירה הפנימית? http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=85 אשמח לשמוע אם תרצו שאפרסם כאן מדי פעם קישורים לכתבות בנושאי רכב קלאסי, היסטוריה מוטורית וכו'. ליאור.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 194 אורחים (הצג רשימה מלאה)