Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוכרח למכור את החיפושית שלי. שנת 1973 - נמצאת ברשותי מ-1977

Marius
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

החיפושית הובאה על ידי ארצה משוויץ ב-1977 והיתה עמי מאז. יש עליה 170,000 ק"מ. קבלה טיפול טוב ואישי. אני מוכרח למכור אותה לצערי. אצרף לקונה גם מעט כלי עבודה לכוון מנוע וכו' וחלקי חילוף. נוסעת מצוין אך צריך להחליף מצבר ולבצע כמה עבודות פח וצבע (לא הכרחי). מחפש לה בית טוב ומבקש 9,000 ש"ח.

[email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החיפושית הובאה על ידי ארצה משוויץ ב-1977 והיתה עמי מאז. יש עליה 170,000 ק"מ. קבלה טיפול טוב ואישי. אני מוכרח למכור אותה לצערי. אצרף לקונה גם מעט כלי עבודה לכוון מנוע וכו' וחלקי חילוף. נוסעת מצוין אך צריך להחליף מצבר ולבצע כמה עבודות פח וצבע (לא הכרחי). מחפש לה בית טוב ומבקש 9,000 ש"ח.

[email protected]

****************** תוספת מ- 15 אוקטובר 2003 ************

אחרי פרסום הודעה זאת קיבלתי כמה דוא"ל ששכנעו אותי שאני מבקש יותר מידי. המחיר הנ"ל היה יותר ביטוי למה שאני חש לגבי האוטו הזה שליווה את משפחתי מאז שנות ה-70 והטיפול הטוב שטיפלתי בו מאז. נראה לי שאסתפק גם בהרבה פחות ואמכור אותו למי שיציע את ההצעה הטובה ביותר (גם מתחת ל- 3000 -2000 ש"ח)

VWbug1973.JPG

VWbug1973back2.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסם את זה גם בפורום החיפושיות של תפוז :

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=504

בפורום הנ"ל יש גם לוחות למכירה חינמיים רלוונטים.

בהצלחה במכירה...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסם את זה גם בפורום החיפושיות של תפוז

...

והאוטו הזה באמת מתאים לפורום חיפושית תפוז :D

(בלי להעיר על מצב הקליפה)

נמרוד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אפשר לדעת על מה בדיוק אתה מבקש 9000 ש"ח? יש חיפושיות במצב הרבה יותר טוב שעולות בסביבות ה3000 ש"ח...לדעתי תוריד בהרבה את המחיר כי אף אחד לא יקנה חיפושית כזאת בכל כך הרבה כסף :shock:

DrIvE AnD LeT DrIvE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לדעת על מה בדיוק אתה מבקש 9000 ש"ח? יש חיפושיות במצב הרבה יותר טוב שעולות בסביבות ה3000 ש"ח...לדעתי תוריד בהרבה את המחיר כי אף אחד לא יקנה חיפושית כזאת בכל כך הרבה כסף :shock:

מכיר את הקטע של "רוצה למכור ולא רוצה למכור"? :wink: זה בשביל האישה בד''כ... marius, עזוב אותך, אתה לא רוצה למכור את הבייבי שלך, ואם תמכור אותה, אתה תצטער על זה הרבה שנים!

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשאלתך:

1. אני בחיפה - טלפון 04-8247897

2. הפקדתי את הרישיון במשרד התחבורה בינואר השנה, אין לחיפושית טסט

יש גרז' שטיפל באוטו שלי ב-20 השנים האחרונות ומעולם לא היתה לי בעיה להעביר אותה טסט כל חצי שנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...