רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
או אולי מכירים 305 מודל ישן מושבתת? כזו שאפשר להוציא ממנה מנוע? תודה מראש T
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברה אני מנסה למצוא את הכתובת או איך להגיע ל מוזיאון של רכב אספנות שנמצא ב ישוב תפן בצפון ליד כפר פקיעין !! אם מישהו יודע עזרו לי!! ראיתי בתוכנית טלויזיה ואני לא זוכר לא את שם המוזאון ולא איך להגיע לשם!! תודה
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ותודה לכל מי שיזם ואירגן. וכל הכבוד לתל אביבים שעשו דרך משעממת וחשוכה עד לחיפה, להרמת הכוסית. להתראות בקריית מוצקין בשבוע הבא (13/10). T
הודעה אחרונה מאת T, -
מה זה זק''ש?
מאת zigmond- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה זה זק''ש? יש למשהוא תמונה ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
"רק רציתי לדעת".. יש בחיפושית בין הכפתור הכתום של החגורה הימנית לבין ידית בלם היד ידית כזו, מה היא? תודה
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש גיאווה במצב נסיעה כדי לCHOPPERאותה
הודעה אחרונה מאת zigmond, -
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מחפש גומיות לטריומף פח. הגומיות המקוריות שלה יושבות על מסילה מסביב לדלת ולא על המשקוף, בניסיון שעשיתי עם גומיות סטנדרטיות אז הדלת לא נסגרת ואני לא מצליח למצוא פתרון, הפרופיל של הגומיה הוא די מיוחד כי יש לו בליטה שנכנסת למסילה בדלת וכנף לאטימה על המשקוף. למישהו יש ניסיון עם זה? צירפתי שרטוט של הפרופיל של הגומיה בערך ... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת doron204, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, ראשית, כחבר חדש בפורום, אני רוצה לברך את כולכם בברכת שנה טובה. אני נמצא כרגע בצרפת, ומצאתי כאן במגרש למכירת מכוניות שתיים שהתאהבתי בהן עד מעל הראש. הראשונה היא סיטרואן DS, שנת 1972 במצב טוב מאוד, ככל הנראה, ב 2700 יורו. השניה היא פיג'ו 204 קבריולט במצב נפלא, שנת 1967 במחיר 5500 יורו. שאלתי היא, איך ניתן לדעת כמה ירצה המכס הישראלי על המכוניות האלה ? המידע הזה קיים איפשהו וזו רק שאלה של נגישות כדי להגיע אליו, או שמדובר בגחמה של רגע כאשר המכונית תהיה מונחת מול המוכס? הבנתי מאגף השאלות השכיחות של הפורום שיש לתכנן כ 100% פלוס כמסים, ובכל זאת, מה אם מחיר הרכישה גבוה (או נמוך) במיוחד מהסביר ? במקרה כזה חישוב המכסים שאעשה יהיה שגוי לחלוטין... כל תשוב…
הודעה אחרונה מאת doron204, -
-
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי חיפושית שנת 71 אני בעלים 2 כל החלקים מקורים והיא נמצאת על 85000 קילומטר בערך סיבוב ראשון שמורה טוב מבפנים ובחוץ איך אני יודעת כמה היא שווה ? תמןנה של החיפושית מופיעה בקובץ
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
פולקסווגן באמפר
מאת avi75- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מעוניין לרכוש פולקסווגן באפמר? או למישהו יש רכב כזה שיכול לתת לי קצת אינפורמציה? תודה
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מצטער על איכות התמונות , תמונות ראשונות אחרי הפחחות ( הקשה ) והצבע. בהזדמנות זו אני חייב להמליץ על הפחח / צבעי שלא נבהל מתיקוני חלודה חיתוכים שיחזורים וריתוכים , ועובד במחירים מעולים מה שעושה אותו אטרקטיבי לאספנים. עוד פרטים בה"פ ל doron204. ותודות ל -doron204 על עזרתו.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם כן מה גובה הדו"ח?
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מגיע לו החורף ולתומי חשבתי שאמצא בקלות ווישרים לוולוו 122 שלי לתדהמתי גיליתי כי הדבר לא פשוט. אז... אם למישהו יש ווישרים כאלה או יודע היכן להשיג אז תודה רבה.
- 0 תגובות
- 881 צפיות
אני מחפש תמונות של וולוו מלאך עריכת הנהלה: כמה שתרצה - כאן.
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, א.חי רכש רכב באירופה משנת 73'. אנחנו כמובן רוצים להביא אותו לארץ. מה הפרוצדורה עכשיו? ולפי איזה מחירון מסתמכים המוכסים בכדי לחשב את המכס? תודה רבה על הכל, לירן.
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה קרבורטור היה לה סוסיתא עם המנוע פורד החברה שיצרה אותו הדגם ואם אפשר גם תמונה שלו והאים היה תחלופי
הודעה אחרונה מאת max, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
משהוא שמע הוא מכיר אדם שיש לו רכב אספנות יוקרתי (מרצדס,פורשה,וכו') למכירה?
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם במקרה מישהו נתקל או יודע על איזו אלפטה ? אשמח לדעת תודה דובי
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 0 תגובות
- 959 צפיות
קטלס סופרים סטיישן 5750 סמ"ק 8 צילנדר +מסיכה קידמית נוספת טסט לחצי שנה עוד ארבע שנים רכב אספנות 10000 ש"ח דורון 089555737
הודעה אחרונה מאת doronlev, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דבר ראשון המרצדס מוצעת למכירה. שמעתי מכמה אנשים שיש מעין הסכם עם חברת מרצדס, שכל רכב שלה שמגיע לגיל אספנות, אפשר לשלוח אותו לחברה בגרמניה ושם משפצים אותו על חשבונם, הלקוח משלם רק על המשלוח. האם זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
-
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר מאמצים מאוד מאוד רבים וחיפושית רבים לבסוף אבא שלי רכש VW חיפושית שנת 73 במצב ממש מדהים ... מבחינה פנימית,חיצונית, וגם המנוע לאר שיפוץ הרכב נוסע ממש טוב .. ניתן לתמונות לדבר ... הנה קישור לכל שאר התמונות ... http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200309141930206206&user=ferrari3 מה דעתכם איך היא ?
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשעה טובה גמרתי סופית לחווט מחדש את האוטו שלי, והנה התוצאה. הכל עובד כמובן. אני עדיין צריך להמציא איזשהו כיסוי שיכסה את האיזור שמתחת ללוח השעונים, אבל כפי שאפשר לראות מהתמונה הראשונה, החוטים כבר ממש לא בולטים. כך מזוית "רגילה" מתחת ללוח השעונים: נוסע מאוד נמוך היה רואה את זה. מתחת להגה אפשר עדיין לראות גלגול של חוטים שאינם בשימוש. לא החלטתי עדיין מה לעשות איתם: בגאז' קדמי: בגאז' אחורי:
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבקש את עזרתכם באיתור MG מידגט 1977 RB שהסתובבה באזור רחובות. תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לכל מיני אם גיר רגיל חתיחת אלומיניום שמחבר בין הבסיס של המנוע לבסיס הרדיאטור לתושבת התחתונה של המנוע. אם יש לכם מנוע גמור החתיחה הזו כניראה עדיין שם.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ביום שלישי אני עולה על מטוס ובדילוג דרך וינה אני נוחת בושינגטון לשבועיים של אבא-בת ואבא-ענתיקות. אהיה בשני הפסטיבלים הגדולים של הרשי וקרלייל ואחזור עם המון חלקים למוסטנג והמון צילומים. רועי ישמור על הפורום. להתראות וחתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעונין בג'יפ לנדרובר משנות החמישים לחלקים ללא רישיונות. *להבא נא לדייק יותר בכותרת לטובת שאר המשתמשים באתר, הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש סוג של בוגאטי משנות ה-20 שעולה 10 מיליון דולר!! זה נכון??
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש מועדון הדה שבו הישראלי שבת ה25 לאוקטובר 2003 נפגשים בשעה 8 וחצי בבוקר בתחנת הרכבת על שם סבידור בתל אביב - רכבת צפון נצא ב 9 וניסע עד קיבוץ ברקאי, שם נעצור ליד האנדרטה לזכר חללי מג"ב .להפסקה ראשונה משם נמשיך לאורך שביל המוביל דרך קיבוץ רגבים ומושב גבעת ניל"י עד קיבוץ רמות מנשה .ונמשיך לפיקניק בחורשה בין קיבוץ דליה לקיבוץ גלעד אחרי הפיקניק נחזור לשביל המוביל דרך קיבוץ גלעד ונפנה אל גוש ישובי אלונה ומקורות המים של קיסריה שנה טובה וחג שמח מועדון הדה שבו הישראלי
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מי יודה כמה צריך לשלם במכס אל יבוא אופנוה HARLEY פאן הד מודל 65? תודה שגיא [email protected]
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מדובר במקרה טרגי של חבר שלי . לבחור הייתה בנעוריו פיאט 132 עם כל התוספות ... ברגע של קלות ראש וחולשת דעת הוא מסר אותה לחבר שנטש אותה לאחר שנגמר השמן בגיר . בקיצור האוטו הרוס וגם אבדו עקבותיו . כיום ידידי היקר מבקש לחזור אל אהבת נעוריו אך לא מוצא אחת כזו. אם למישהו יש מידע על אחת כזאת, רצוי אוטומטית, נא להקיף אותה בסס"ל (סרט סימון לבן) ולקרוא לי בהקדם. ואם מישהו רוצה לספר על אחת ברחוב הירדן בר"ג, אז אנחנו עובדים עליו אבל בינתיים הבעלים לא מגלה סימני שבירה... אנחנו מחכים בנשימה עצורה
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 267 אורחים (הצג רשימה מלאה)