רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חייבת להמכר - בהזדמנות. מחיר 35,000. פלאפון : 050251568 אמנון.
הודעה אחרונה מאת doron204, -
- 2 תגובות
- 959 צפיות
מעוניית לקנות חיפושית עד כ 5 אלף ש"ח.... רצוי שתהיה במצב יציב עם רשיונות וטסט.... לא כל כך חשוב השנה... נופר - 058-810684 לא להשאיר הודעות בה"פ !
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הונדה 450 מודל 74 מושקעת ומטופלת 997662-053
הודעה אחרונה מאת gshlomi, -
שלום אני מחפש יאווה במצב טוב אפשר גם בלי רשיונות(לא גנוב) תודה שגיא
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 937 צפיות
שהרכב יהיה במצב טוב תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
פורד מאווריק
מאת erik- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ניצפתה היום באזור תעשיה חולון רחוב פרופסור שור ניראת מושלמת אך מוזנחת מאד.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מחפש מיני מינור בכל מצב אבל שיהיה לה רישיונות 050778096
הודעה אחרונה מאת מישה, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב אספנות להשכרה ליום אחד לחתונה . רצוי שהרכב יוכל להסיע 3 אנשים רצוי קופה קבריולט ולא רודסטאר בתודה מראש אלי פלאפון להתקשרות: 050-784463[/url]
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 1 תגובות
- 975 צפיות
כ 80 - 70 רכבי אספנות קדמו את פניהם של המוני המבקרים אשר באו להתרשם מרכבי המועדון בארוע בקרית מוצקין . לצלילי מוזיקה משנות השישים, שמענו קריאות התפעלות ו אינסוף פלשים של המצלמות. מזג האוויר הנפלא והמקום המדהים בו התקיים המפגש , יצרו אווירה נעימה , כך שגם המבוגרים וגם הזאטוטים הפיקו הנאה מושלמת במשך כל היום . ברצוני לציין במיוחד את הארגון המופתי של הארוע - החל מבחירת המקום( גן חיות, מגרש משחקים לילדים, צל, שירותים, מזנונים , תכנית אומנותית ) דרך החיבלול, שמירה ופיקוח עירוני על כלי הרכב, הימצאות צוות פינוי רפואי, נוכחות משטרתית ועד לארוחת הצהריים אותה קיבל כל משתתף ומשפחתו . תמונות מהארוע כבר הועלו בהודעות קודמות . כאן ברצוני להודות מקרב לב לכ…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
מעבר לאספנות
מאת Avram- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חיפושיתי הקטנטנה חוגגת עוד מעט יום הולדת 30 היא מודל 74 אבל הטסט הבא יהיה בנובמבר רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המעבר כבר עכשיו ואם כל ההטבות חלות עליי מהטסט או רק אחרי תחילת השנה הבאה? תודה
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר צביע באזור הצפון במחירים סבירים
הודעה אחרונה מאת פיני פ, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין במידע בכל מה שקשור לסוסיתות , אתרים על הסוסיתא ועוד..... בתודה מראש, Diesel
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין להחליף פיאט 128, מודל 1971 במצב תצוגה, מקורית, אספנות, מדהימה אמיתית - נקנתה מיד ראשונה, בשברולט קפריס, נוסעת. אמיר 068-669963
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
שלום רב. במשפחתי כרמל דוכס שנת 70 שלא נסעה מראשית שנות התשעים . המנוע כנראה תפוס , מצב חיצוני סביר . שאלתי : איפה ניתן להשיג חלקים למנוע טריומף 1300 , ציריות וכד' . איזה אתרים בחו"ל עוסקים בשיווק חלקים אלו? בתודה מראש. יניב. ש
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 952 צפיות
אני אשאיר לכם לנחש מי הוא הישראלי המסתורי שמוזכר שם.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 924 צפיות
זה היה אדיר...יומיים+ארבעה ימים של אורגית ענתיקות. שני פסטיבלים שכללו שוקעתיק ענק לחלפים, מגרשי מכירת מכוניות ולבסוף, ביום האחרון בהרשי, יום תצוגה של מאות מכוניות. חזרתי עם איזה 50 ק"ג חלקים למוסטנג (שהתחלקו ביני ובין הבת שלי). בתמונות מבחר מכוניות למכירה. בהודעה הבאה יהיו מספר רכבי תצוגה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהמשך לחיפושיי נפלא לידיי הצעהלרכישת רכב בארה"ב אשמח לקבל פרטים על יבוא של רכב אספנות לארץ כמו כן לדעת אם הוא נחשב לרכב אספנות מדובר בהמי קודה למי שמכיר אשמח גם לקבל פרטים על הרכב נ.ב תודה למאיר על היחס והרצון לעזור
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
-
- 1 תגובות
- 950 צפיות
אני לא מאוהב ברכבי אספנות, אבל למען חברי לפורום האדיר הזה....מצאתי תוכנית טלוויזיה: יום שבת ערוץ: DISCOVERY שעה: 17:00 - 16:30 תהנו...
הודעה אחרונה מאת ko3, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה תעזרו לי בבקשה למצוע אופנוע יאווה במצב טוב
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
שלום שוב מכוון שלא יכולתי להעלות את שאר התמונות הנה ההמשך מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נתקלתי בדבר הזה בדנמרק. קוראים לזה פורד P100 וזה טנדר מבוסס על הסיירה. חיפשתי קצת ברשת ומצאתי שזה היה קיים גם עם הקורטינה וגם נקרא P100. בארץ לא ראיתי כזו - שזה די מוזר מאחר ובאותן שנים היה לפורד יצוג טוב במשטרה ובצבא. האם מישהו ראה כזו בארץ? נמרוד
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 1 תגובות
- 994 צפיות
ברשותי רכב אספנות כמה צריך לעלות צבע לרכב (הרכב לאחר פחחות)
הודעה אחרונה מאת alfisto, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ברשותי רכב ישן גיפ SIX במצב מכני ונסיעה טוב מאוד מקורי + תוספת הגה כח ללא טסט שנתיים נאמר לי שהרכב צריך לעבור מבחן תקינה של מכון התקנים רצתי לדעת ממישהוא שעשה זאת יותר פרטים: 1. מה בודקים בבדיקה זאת ? 2.האם יש איזה שהוא מוסך שמטפל בהכנה/בבדיקה מקדימה והעברת התקינה? 3.באם אמתין עד ל30 שנה לא אזדקק לאישור זה ? אשמח לקבל ייעוץ והכוונה. תודה חיימון
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נתקלתי בקטלוגים במספר רכבים מעניינים והייתי מעוניין לדעת אם קיימים כאלה בארץ: אלפא 6 (דגם גדול של האלפטא) לאנצ'יה גאמה ולאנצ'יה מונטה קרלו. אולדסמוביל פירנצה אודי 200 סיטרואן אמי אוסטין אמבסדור, יטאל תודה, עמית
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני יודע שאצטער על זה , אבל אני מוכר. מדהימה ומקורית. כל מילה מיותרת צריך לראות כדי להבין. שנת 83 , יד 5 ברשיונות ושלישית בפועל. רדיאטור חדש , דוד אחורי וכריות בולמים. טסט לחצי שנה. פח ללא רקבונות , הכל עובד , חוץ מהספידומטר אותו אני יכול לסדר... מנוע עובד יפה, גיר פיקס , לא חורק ולא קופץ. מחיר : 11,000 ש"ח. לא גמיש. אה.. גם ספוילר אחורי של TI, סמלים ..יפיפייה בקיצור. צבע שנהב. בנוסף , יש לי כמות אדירה של חלקי חילוף - צמיגים , הגאים , חשמל ,פנסים בקליטים , חלקי פח , זכוכית דיפון ומכניקה. צריך טנדר כדי להעמיס כל מה שיש. כל זה ימכר במחיר נפרד. למכירה בנפרד , ג'אנטים של אלפא ספרינט 14'' עם שלושה צמיגים - 850 ש"ח. טלפון: 054-664312 נתן.
הודעה אחרונה מאת alfisto, -
- 3 תגובות
- 954 צפיות
שלום חברים רציתי לשאול האם גם התמונה הזו מהמפגש ממוצקין או שטעיתי? מינימן
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח לקבל מידע על גרוטאות של אונועים או רכבי קבריולט כמו כן אני מחפש אתר שיעזור לי במציאת חלפים של טריומף ומוסטנג תודה מראש על הקשב והעזרה *הכותרת של הודעתך נערכה. להבא נא דייק יותר בכותרת.*
הודעה אחרונה מאת פיני פ, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה תמונות מהתצוגה היפה שהיתה היום במוצקין. נמרוד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא הכי יפה,גם לא הכי צעירה אבל הכי אמינה וכוחה עוד במותניה אופל קדט קרוון (סטיישן) 1200 אוטומטית,חסכונית ואמינה (אמינות מוחלטת), טסט עד סוף השבוע,מודל 1977 צבע ירוק (מקורי),רדיוטייפ,מאוור,כל האביזרים פועלים לרבות החימום. רק 1000 ש"ח!!! ניתן לשלוח ה"פ או להתקשר 052-797351
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש עוד אנשים שרוצים לצפות חלקים שונים של הרכב שלהם כולל ז'נטים אני מחפש מקומות שיעשו לי את העבודה אבל הרבה מהם רחוקים מימני ותעשייתים. ולא נותנים שירות ליחידים (או יקר מידיי). הפעולה שאני מחפש לעשות היא 1 התזת חול להורדת ליכלוך, חלודה וצבע ישן 2 ניקוי 3 חיזוקיי הלחמות 4 ציפיו אפוקסי (אבקה) אני רוצה לעשות את זה לכמה שיותר חלקים במכה אחת חלקיי תתי שילדה מותות ברזל או חילקי ברזל שדורשים את הפעולות הללו. יהיה ממש טוב לארגן קבוצה גדולה. אני שולך תת שילדה שלמיני מיינור תושבות מנוע משולשים של גלגלים קידמיים.
הודעה אחרונה מאת animal,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 266 אורחים (הצג רשימה מלאה)