רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לדעת אם מישהו יודע בדבר קיומה של הרנו 6. לאבא שלי הייתה אחת כזו שנת 78, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר אחת היום. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
GT500 - המוסטאנג הכי מהירה, הכי עצבנית. - השלבי GT500 הייתה המוסטאנג החזקה המהירה והיקרה ביותר שיוצרה אי פעם. 400 כוחות סוס, עיצוב מדהים ותג מחיר מרקיע שחקים, גם היום.... המשך הכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=90 ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם בתור אחד שלא מבין כלום אבל כלום במכונאות .לא מכיר את המוסכים הנכונים ואת המומחים.אבל מאוד אוהב מכוניות ישנות ומאוד רוצה אחת . השאלות א .האם זה בור ללא תחתית מבחינה כספית ב.האם בכלל כדי לאחד כמוני להכנס לזה או להסתפק בתערוכות וגלישה בפורום. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
''זו אינה הגזמה כאשר אנו אומרים שאולדסמוביל תשעים ושמונה היא אחת מהמכוניות האופנתיות ביותר בארה''ב. ה-98 מתחילה עם פאר וממריאה משם הלאה''. כך נכתב בפרסומת ב-1964 בה הוצגה האולדסמוביל - כן, גם אנשי אולדסמוביל לא החליט אם לכנות את הדגם במלים או בספרות. ה-98 ראתה אור לראשונה בשנת 1947 ומאז שמרה על תדמית של מכונית יוקרה, ובמשך שנים רבות נחשבה כמכונית הדגל של אולדסמוביל. המשך הכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=115 ליאור.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה עקרונית - רכב שיכול להרשם כרכב אספנות (מעל 30 שנה כמובן) אבל לא נרשם, והיה לו טסט עד אוקטובר 2002 - האם עלי לשלם את האגרה בעבור שנתיים ופשוט להביא אישור של מוסך על תקינות הבלמים ולגשת לטסט כרגיל? או שיש צורך באישור מעבדה מוסמכת וכו'? לא פשוט וזול יותר להפוך אותו לרכב אספנות? ושאלה עקרונית נוספת - האם רכב בן 30 ומעלה אשר לא נרשם ככזה ונוסע עם לוחיות רגילות שווה יותר מאשר רכב זהה אשר כבר הפך לאספנות?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מראות ניקל
מאת XOFIRX- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איפה בארץ ניתן להשיג מראות מתכת מצופות ניקל במחיר סביר ? אל תפנו אותי להרקולס כי שם המראות לא ממתכת והם לא יפות ויקרות מאוד. אני מעוניין בעיקר במראות בצורת כונוס אבל מיתפשר על מראות בצורה רגילה אבל חשוב שיהיו אותו דבר שני הצדדים. אם יש למישהוא מראות מיותרות שיצור קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לרבות פנסים אחרויים, הגה ומערכת הבלינקרים ועוד...
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם כמו שהבטחתי - אני מעלה תמונות חדשות מהמיני השניה שלי המיני החדשה היא מיני מארק 2 - שנת 69 יש בה הרבה עבודה לבצע אבל כמו שאומרים לאט לאט ובסבלנות נעלה אותה על כבישי ישראל להלן התמונות - מחכה לתגובות מינימן
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לראשונה! קורסי מבוא לשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי ואספנות! - קורסי מבוא לכל חובב/ת ובעל/ת רכב קלאסי אשר יתרמו רבות לתהליך השיפוץ מתחילתו ועד סופו ויסייעו לבעלי כלי-רכב קלאסיים לשפץ ולתחזק את כלי-רכבם! - הקורסים מועברים ע"י צוות אתר הרכב הקלאסי בשיתוף עם בעלי המקצוע המובילים בארץ בתחומם. הקורסים משלבים תיאוריה והתנסות מעשית בכל אחד מהמקצועות הנלמדים ומתקיימים בסדנאות רלוונטיות למקצוע. - הקורסים מיועדים לחובבי רכב קלאסי ואספנות הנמצאים בכל שלב של שיפוץ הרכב הקלאסי, מתהליך הגישוש והתהייה ועד שלבי הסיום, וכמו כן לבעלי כלי-רכב משופצים המעוניינים ללמוד איך לתחזק את רכביהם בצורה יעילה ונכונה. - בקרוב! קורסים מקצועיים ומקיפים בנושאים רלוונטיים לשיפוץ ותחזוקת רכב ק…
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו ראה או שמע? בתודה מראש אמיר
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי שסוף סוף כל חלקי הפח "נחתו" בארץ ונמצאים ברשותי - העניינים מתחילים לתפוס תאוצה ולהכנס להילוך גבוה... כנפיים קדמיות, פח חזית, A Panels, מכסה מנוע, חצאית תחתונה אחורית ומכסה אחורי יפנו את מקומם לטובת חלקי פח חדשים. להתרשמותכם....
הודעה אחרונה מאת shark, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בימים אלו ,יותר נכון מקבל קהל , השאלה לגבי סניף חולון?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לנושאים הקודמים אשר דוברו ונפתחו בנושא, אני שמח להודיע כי הושקה הקטגורייה המאפשרת הקמת וניהול מועדוני רכב על-פי יצרן, דגם, נושא ועוד והשימוש וההרשמה, כמובן, ללא תשלום! מועדונים רבים עדיין נמצאים בשלבי הקמה כגון מועדון מיני, וולוו, וויליס, מועדון מכוניות תוצרת הארץ, מרצדס, MG ועוד, אך הקטגורייה עלתה לאוויר להנאת כולם. עכשיו אפשר לומר, גם בישראל זה קיים, הכל מעכשיו בידיים שלכם, חובבי רכב קלאסי, התפקדו! http://www.classiccar.co.il/clubs/clubs_main.asp ליאור.
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/muscle שיהיה לכולנו בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, כולם! ביומיים האחרונים עוברים אני ואסקורט שיעורי צלילה בגלל גשמי בוקר בכביש אשדוד. הכל בסדר - טפו-טפו, אבל מתעוררת שאלה. רק מי שבאמת יודע, אל תבלבלו אותי. האם יש באסקורט MK2 מהירות ווישרים INTERVAL? יש 3 מצבים בידית. למעלה - מהירות קבועה, עוד למעלה מהרות גבוהה ואם לוחצים למטה אז ווישר עובד במהירות קבועה כל עוד מחזיקים את הידית כלפי מעטה. ......והמבין יבין.. זה תקין? או שהמצב השלישי אמור להיות INTERVAL? תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה הוא הקנס אם תופסים אותי נוסע בשעות האלה? והאם אני יכול לקבל על זה שלילה?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זהו סיפור על שאפתנות ועל חזון. על פרוייקט המורכב מתעוזה, קדמה, מקוריות וחדשנות - החומר ממנו עשויות אגדות. זהו סיפור על אופנוע ממנו נבנו שני כלים בלבד כאשר אחד מהם השתתף במרוץ בודד, אותו לא הצליח לסיים, ומאז נגנז כמעט לנצח. פרוייקט מנוע ה-V6 של לברדה. המשך הכתבה: http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=102 ליאור.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 2 תגובות
- 957 צפיות
לפני
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 1 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט אני מעלה תמונות חדשות מתהליך הפחחות והצביעה מחכה לתגובות על העבודה מינימן
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
פורד אסקורט
מאת jlavi2002- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עד איזו שנה בעל הנעה אחורית?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
למכירה פורד אנגליה 1962
מאת Guest mark- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה פורד אנגליה 1962 במצב תצוגה 17000 ש"ח גמיש .053-623016 איגור.
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נצפתה וולבו 121 שנת 1960.. 5 מספרים בלוחית (!).. המכונית נראית במצב חיצוני מעולה והיא למכירה.. צבע אדום אגב.. מי שרוצה עוד פרטים שישאיר הודעה פרטית ואני אברר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מועדון הקרמן גיאה יוצא לדרך! אני שמח להכריז על פתיחת האתר של מועדון הקרמן גיאה הישראלי. כתובתו http://www.classiccar.co.il/ghia. כל מי שיש לו קרמן גיאה מכל סוג (דגם 14 קופה או קבריולט, או דגם 34) מוזמן להצטרף. חברות במועדון היא בחינם. באתר יש גלרית תמונות, ופורום, ועוד. המטרה היא להקים מועדון אמיתי שבמסגרתו יאורגנו מפגשים, טיולים וכל מגוון הפעולות שמועדון עושה. החברים יוכלו לשמור על קשר, ולהיעזר זה בזה, במסגרת האתר. לפרטים נוספים ניתן לפנות לאתר או לשלוח אימייל ל[email protected].
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 0 תגובות
- 876 צפיות
הוספתי עמוד שממנו אפשר לכתוב לי אימייל, ועמוד הורדות. עדכנתי פרטים, החלפתי כמה תמונות וכו'. הכתובת היא http://www.type34.info
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
אני מכיר את האופציות באינטרנט אבל מעדיף קודם כל למצות את החיפוש בארץ-ידוע לי על מספר למברטות זרוקות אני רק צריך למצוא קשר אל בעלהם-מי שיכול לעזור יבורך-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתר פורד קאפרי נפתח!! בעלי וחובבי פורד קפרי ושאר רכבי פורד קלאסיים (אסקורט, קורטינה,טאונוס וכו')הרשמו כולם מוזמנים !!! http://www.classiccar.co.il/capri
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ואם בכלל ניתן לשפץ בארץ צמיגים לאופנועים קלאסיים? מדובר במידות נדירות שלא ניתן להשיגן בארץ (ניסיתי) ועלות היבוא מחו"ל גבוהה מאד עבור אופנוע שאינו נוסע באופן שוטף. אני יודע שבעבר שופצו בארץ צמיגים אך איני יודע אם לאופנועים או רק לאוטובוסים ופרטיות. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
בימים אלה ממש אני משפץ למברטה מודל1971 אני צריך מישהו שיכול לעזור באיתור חלקים ויעוץ טכני-מי שיכול לתרום להרמת הפרויקט יבורך לעד-ניתן ליצור קשר דרך הפורום-תודה רן
הודעה אחרונה מאת alfetta, -
- 1 תגובות
- 952 צפיות
אנו מחפשים מוסך באזור ירושלים שיידע לטפל בצורה איכותית ברנו 4 שלנו. הרכב משמש לנסיעה יומיומית ועל צריך להיות ברמת תחזוקה גבוהה. מי שמכיר מוזמן להמליץ. תודה יניב
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש ספר רכב לפיאט 600 (מודל 64 דלתות הפוכות ) אמיר
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 266 אורחים (הצג רשימה מלאה)