Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לראשונה! קורסי מבוא לשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי ואספנות!

lior_baruch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לראשונה! קורסי מבוא לשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי ואספנות!

- קורסי מבוא לכל חובב/ת ובעל/ת רכב קלאסי אשר יתרמו רבות לתהליך השיפוץ מתחילתו ועד סופו ויסייעו לבעלי כלי-רכב קלאסיים לשפץ ולתחזק את כלי-רכבם!

- הקורסים מועברים ע"י צוות אתר הרכב הקלאסי בשיתוף עם בעלי המקצוע המובילים בארץ בתחומם. הקורסים משלבים תיאוריה והתנסות מעשית בכל אחד מהמקצועות הנלמדים ומתקיימים בסדנאות רלוונטיות למקצוע.

- הקורסים מיועדים לחובבי רכב קלאסי ואספנות הנמצאים בכל שלב של שיפוץ הרכב הקלאסי, מתהליך הגישוש והתהייה ועד שלבי הסיום, וכמו כן לבעלי כלי-רכב משופצים המעוניינים ללמוד איך לתחזק את רכביהם בצורה יעילה ונכונה.

- בקרוב! קורסים מקצועיים ומקיפים בנושאים רלוונטיים לשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי/אספנות, הרצאות בנושא ייבוא כלי-רכב קלאסיים, השתלמויות ועוד!

לפרטים נוספים והרשמה:

http://www.classiccar.co.il/college

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליאור פשוט ענק

אני כבר המון זמן חושב ללמוד את כל נושא השיפוץ והמכונאות

מאחר ויש ברשותי רכב קלאסי אבל אני בור די גדול בכל הקשור לאחזקה וטיפול

אני מקווה שהמחיר יהיה שווה לכל נפש ואז אשמח להשתתף בקורס כזה

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להזיק זה בטח לא יזיק... נשמע מעניין, רק מה העלויות (לפחות בערך)?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקורס יכול לעזור לי גם אם אין לי רכב קלאסי שדורש שיפוץ? :?

יעזור לי למשל בטיפול ברכב? למשל במאזדה של אבא (סתם דוגמא)

בהחלט! ההתמקדות היא על כל הנושאים בקורס בהיבטים התיאורטיים והמעשיים ורלוונטים לכל מכונית! לאו קוודא קלאסית, אם כי בחלק מהנושאים ההתמקדות היא בכלי-רכב קלאסיים מכיוון שהיום הטכנולוגיה שונה בחלק מהמקרים.

הקורס מתקיים אחת לשבוע, בין השעות 18:00-21:00 באיזור המרכז.

מי שמעוניין בפרטים נוספים מוזמן ליצור קשר באמצעות האתר או במשרדי קלאסיק-קאר בטלפון :

09-7681434

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...