רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המכוניות שלא היו שם - שנות השישים סימלו עידן חדש בתחום הרכב בעולם כולו. למעצבי המכוניות ניתנה יד חופשית לפתח את המכונית שתהיה הדבר הבא...ליקטנו עבורכם חלק מאלו אשר מעולם לא יוצרו... המשך הכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=92 אם גם לכם יש תמונות בסגנון...שתפו את כולם ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פיאט 600 מודל 1962 לפני שיפוץ יד ראשונה + שמור במקום סגור +מספר חלקי חילוף חדשים
הודעה אחרונה מאת am5971, -
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מחפש בנרות זוג כיסאות לווספה מודל 63 מי מכיר יודע ראה הריח מוזמן לדבר דיאבלו
הודעה אחרונה מאת shark, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
שלום לכולם... למי שכבר מכיר ולמי שלא, לאחרונה רכב הקניון הממוקם מול קניון איילון ביצע הסבה ומעבר למכוניות הרגילות יש כיום מגרש למכוניות קלאסיות ואספנות! ניתן לקנות, למכור ולהחליף מכוניות קלאסיות בעזרתו של אייל, מנהל המגרש. אני לא מנסה לעשות להם פרסומת....אנחנו מנסים ביחד עם כל מי שקשור לתחום לעורר את התחום של המכוניות הקלאסיות והאספנות ורכב הקניון משתף פעולה עם אתר הרכב הקלאסי. אם גם אתם מכירים מגרשים המתמחים בקלאסיות, לכו על זה...ספרו לכולם כי בשביל זה קיימים פורומים קישור לאתר של רכב הקניון ובו מוצגות המכוניות הקלאסיות למכירה : http://classiccar.co.il/goldshell/1/default.asp?site_ID=1 ליאור
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום לכולם קראתי מלא הודעות מהעבר בענייני יבוא רכבים וגם שלחתי מייל לאגף המכס. בכל מקום הבנתי שיש איזה מחירון לרכבי אספנות שעליו מבסס המכס את מחיר המחירון של הרכב המיובא. במייל שהחזיר לי אגף המכס כמו במקומות רבים אחרים דובר על מחירון של איזה קראוס. נכנסתי ללינק המצורף (של הקראוס הזה...) ולא מצאתי את זה שם. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?!?!?!?!!? אני ממש מעוניין לייבא רכב וזה גם ממש משתלם לי אני רק חייב לדעת מול מה אני עומד (בערך בכל מקרה...) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מכוניות החלומות - מאיפה הכל התחיל?.... מאז ומתמיד מכוניות קונספט היו שונות, מיוחדות, מוזרות, חלקן נראו כפרי דמיונם המופרע של מעצבי מכוניות וחלקם נראה כרכב העתיד. מאיפה הכל התחיל? המונח מכונית חלומות או כפי שאנו מכירים את המונח כיום � מכונית קונספט החל דרכו בתערוכת הרכב מוטורמה בשלהי שנות החמישים בה הציגו ג'נרל-מוטורס את מכוניות החלומות שלהם. הארלי היל, מנהל העיצוב של ג'נרל מוטורס נעזר בתערוכת מוטורמה בכדי להציג לציבור הרחב את מכוניות העתיד, על פי חזון GM.... המשך הכתבה: http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=57
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
את הדגם עם מנוע הריקן אני לא זוכר בדיוק את השנים ... תגובות בה"פ **fabolus**
הודעה אחרונה מאת *fabolus*, -
יש מישהוא שיכול לספר את סיפורו של המנוע הזה? איפה הוא היום, והאם זה נכון שניצול האנרגיה שלו הגיע ל 40%? התאוריות ששמעתי אומרות שחברות הנפט קנו את הפטנט וקברו אותו - רק כדי להמשיך ולמכור המון דלק... אבל יש שטוענים שמאזדה פשוט התייאשה ממנו כי הוא פשוט לא מכר...
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 35 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אחרי תקופה ארוכה של ציפייה, הגיעה בסוף השבוע שעבר לישראל חבילה ובה תרופות לויני - פולי חיצוני לדינמו וחלקים נילווים. שמח וטוב-לב, שמתי פעמי ביום שישי מוקדם בבוקר לחניון בה חיכתה לי ויני, מצויד בחלקים, בחבר טוב (תודה איציק! ) ובהזמנה מיוסי (מנהל מוסך ליטל) לבוא ולהשתמש בציוד המוסך (תודה גם ליוסי!). לאחר הרכבת הפולי, התקנו רצועה ויצאנו לדרך. עוד לפני היציאה מהחניון, שברה הרצועה את הפולי החדש בדיעבד מסתבר שהבעיה לא היתה בפולי כמו שחשבנו עד עתה - אלא ברצועה קטנה מדי שהותקנה על ידי שירות תיקון דרך. למודי ניסיון, היו לאיציק ולי רצועות ופולי רזרבי - אם כי פנימי ולא חיצוני (גדול יותר). הפעם התקנו רצועה חד-פעמית, מהסוג שגוזרים וסוגרים לפי מידה. זו הספיקה לכ-500…
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כן, בצער רב אני נאלץ להפרד מהקארמן האדומה. למתעניינים, להלן מעט פרטים: פולקסווגן קארמן גיהה שנת 1963 צבע אדום עם גג שחור, קופה, עם טסט ובמצב נסיעה נהדר (100 קמ"ש ויותר בלי שום בעיה). השיפוץ נעשה תוך מאמץ לשמור על המראה המקורי. מרכב: הרכב לאחר פחחות וצבע כוללים, ללא כל חלודה שהיא, כל החלקים נמצאים ונראים נהדר. הרכב עבר ציפוי מקיף נגד חלודה, כולל הרצפה שהוחלפה וצופתה בזפת. הדלתות והגג עברו ציפוי פנימי +חיצוני. צבע 3 שכבות +ציפוי לק, ברמת המפעל. 4 צמיגים רחבים + טאסות אוריגנליות. כל חלקי הניקל נמצאים, כולל כל הסמלים. מנוע: אחרי אוברול והגדלה ל-1600 סמ"ק, החלפת אטמים וכו'. ההגה עבר החלפה, המנוע מניע מייד ונשמע נהדר, חזק ואמין. הגיר משתלב בקלות וללא חריקות, הקלא…
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לכל באי הפורום שלום, מחפש ספר אחזקה לVolvo 245 1981, רצוי של היינס אבל לא הכרחי. כמו כן, אשמח לשמוע על מוסכי וולבו אמינים באיזור המרכז והשפלה. בתודה צפריר
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
החלפת נפח מנוע
מאת חביתוש- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה הפרוצדורה הכרוכה בהחלפת מנוע לאספנות? הכונה היא לקחת רכב בעל מנוע 1000, להוציא אותו ולהכניס במקומו מנוע 1300. ברמת העיקרון, קיים דגם רכב כזה עם מנוע 1300. אם הדבר ניתן היכן ניתן לקנות מנוע , איך מבצעים זאת ומה הנהלים מבחינת רישוי ותקינה? האם ישנם הגבלות מסויימות כלשהן ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
גרמניה, גיר רגיל, יד חמישית, ירוק מטאלי, שמורה ומתוחזקת. 054-401861 (אורן).
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה שלי היא מה המרחק בין השסתום פליטה לפסנטר ובין היניקה לפסנטר??? רק מי שבטוח שיענה לי אני לא רוצה לשרוף שסטומים סתם!!! ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים יקרים ואוהבי מיני בפרט היום רכשתי מיני - השניה שלי - מודל 69 היא מיועדת לפרוייקט החדש שלי . היא נראת טוב . כפי שידוע לכולם המיני ה 1 שלי היא 78 והיא כרגע בשלבי הפחחות והצבע המתקדמים שלה . תמונות בקרוב מינימן
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אספנות. יש טסט. מצב מעולה. צבע לבן. מנוע 1300. מבקש 7500 שקלים (גמיש). משה 053-311858
הודעה אחרונה מאת rivm43, -
- 2 תגובות
- 998 צפיות
כמו אוטובוסים משאיות טרקטורים וכדומה
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פירסמתי כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=207&msgid=22635654
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
שלום לכולם כמה מיני ( 1000, 850 וכל הסוגים למיניהם ) נמכרו בארץ ? ומאיזה שנה עד איזו שנה הם נמכרו ? מי היה היבואן שלהם ?- והאם הוא עדין קיים ? וכמה בערך מוגדרים כנוסעות כיום ? מחכה לתשובות מינימן
הודעה אחרונה מאת ajunior, -
- 0 תגובות
- 839 צפיות
כל מי שמעוניין שיצור קשר בה"פ או בטלפון 642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש זגג שמתעסק עם רכבי אספנות במרכז מישהוא יכול לעזור?? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
הבדלי המיני
מאת מינימן- 2 תגובות
- 964 צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני הפרט אני יודע שיש כמה סדרות של מיני שאלתי היא מה ההבדלים העיקריים בין מיני 1000 מארק 2 למארק 3 ? מינימן
הודעה אחרונה מאת shark, -
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי כולם, בעבר, נהגתי לנסוע ולחפש מכוניות בשבילי בכל רחבי הארץ, אחרי שהיה לי מיני מגרש חניה ו"נפטרתי" מכולן...מצאתי את אהובתי אך אני תמיד אוהב לראות פרוייקטים ומכוניות מעניינות...אולי אני אפילו אתפתה להביא עוד אחת ולעשות שלישיה... (מדברים כאן על מכוניות!) קיבלתי השראה מ - TaZoK הצדיק ....במאזדה שלי יש מקום לעוד ארבעה....הרעיון הוא לנסוע לכל מיני מושבים/קיבוצים/שכונות נידחות באיזור המרכז/צפון/דרום (עוד נראה...) במטרה לחפש מכוניות ואופנועים לפני שיפוץ או עומדות להן סתם כך (בקור....בגשם...בודדות וגלמודות...מחכות לקצת יחס חם ואוהב... ) נצטייד כמובן במצלמה דיגיטלית כדי לצלם את כל מה שנראה בכדי לפרסם אותן כאן ואצלי באתר. (אחרי שניקח לעצמנו את הפרארי/מאזארטי/רול…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 877 צפיות
צירים חיצוניים בדלתות פנסים אחוריים חלונות הזזה אנא אמור לי לאיזה שירשור זה שייך אתה יכול לבטל את ההודעה הזאת ולכתוב אותה במקום החדש. אם לא תבוא תגובה, אאלץ, בצער למחוק את ההודעה שלך בני
הודעה אחרונה מאת Yarik, -
- 3 תגובות
- 913 צפיות
ברצוני לקנות חיפושית ,אני כבר מזמן רוצה לקנות אחת. ויש לי כמה שאלות ,מה ההבדל בין דגם אמריקאי לגרמני ,ואיזה כדי לקנות? מה צריכת דלק? כמה עולה ביטוח חובה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
מפגש קרמן גיאה
מאת Type34- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ידיד שלי בעל קרמן גיאה בא לבקר היום, והנה התמונות מהאירוע: חוץ מזה ישנם שני סרטי וידיאו שבהם הידיד שלי נוהג באוטו שלי. אלה הם קבצים גדולים, אז תהיו מוכנים: http://www.type34.info/temp/Treffen/IM000409.AVI http://www.type34.info/temp/Treffen/IM000410.AVI
הודעה אחרונה מאת Type34, -
אני מוציא את המנוע בתנאי שטח אבל נהנה מכול רגע .כך אני מרגיש שהיחסים בני לרכב עולים מדרגה. גם הג"ניור בעניין.
שלום.אני חדש באתר, אני מחפש לצלם משאיות ישנות מכל השנים אם ראיתם אנא צרו קשר באתר.
וולבו 340
מאת אלי כתריאל- 1 תגובות
- 986 צפיות
באזוה"ת ראשל"צ במגרש החניה של מוסקט אירועים נמצאת וולבו ללא מספרי רישוי ןללא גלגלים נראה לי שנטושה בשלבי פירוק מתקדמים.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
נכתב רבות על הנושא אבל בכל זאת: האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג עותק של אותה תקנת תעבודה מפורסמת? באתר של מועדון ה5 אין כל איזכור לסוגיה
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 396 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אתרוג
- Michaelgir
- natco
- Aviady001
- אורח לרגע
- שחר 1
- Johnathan
- Boris
- BoazB11
- David32
- Itzik-b
- MiniMiz3r