Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור וכולם..

אולי תעשו את הטיול לכיוון דרום -מושב עין יהב

איפה שכל האוסף(30 מכוניות) מחכות??

אפשר אח"כ לבאר שבע... :idea::idea:

יופי של תמונות לפי דעתי

ליאור-השארתי לך ה"פ- יש תגובה כלשהי??

פורסם

היי כולם,

אני נאלץ לאכזב....הייתי אמור לטוס בעוד שלושה שבועות וטיסתי הוקדמה לעוד מספר ימים כך שלא יתאפשר לי לצאת בשבת זאת למסע החיפוש...

אני טס לכחודש לארה"ב, למספר מרוצי מכוניות, מוזיאוני רכב, קורס Drag Racing קצר, מרוץ NASCAR ולקינוח המפגש הגדול בהרשי...

אני אהיה מחובר לאינטרנט לעיתים תכופות כך שאמשיך לבלבל לכם כאן את המוח :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יוייייייייייייייייייייייייייי להגיד שאני לא מקנא.........................

אני רק יכול להגיד.....................

תהנה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ותביא לי סוס אדום קטן לדש בורד פליז פליז פליז של 67 או 8

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
היי כולם,

בעבר, נהגתי לנסוע ולחפש מכוניות בשבילי בכל רחבי הארץ, אחרי שהיה לי מיני מגרש חניה ו"נפטרתי" מכולן...מצאתי את אהובתי אך אני תמיד אוהב לראות פרוייקטים ומכוניות מעניינות...אולי אני אפילו אתפתה להביא עוד אחת ולעשות שלישיה... (מדברים כאן על מכוניות!)

קיבלתי השראה מ - TaZoK הצדיק ....במאזדה שלי יש מקום לעוד ארבעה....הרעיון הוא לנסוע לכל מיני מושבים/קיבוצים/שכונות נידחות באיזור המרכז/צפון/דרום (עוד נראה...) במטרה לחפש מכוניות ואופנועים לפני שיפוץ או עומדות להן סתם כך (בקור....בגשם...בודדות וגלמודות...מחכות לקצת יחס חם ואוהב... :roll: )

נצטייד כמובן במצלמה דיגיטלית כדי לצלם את כל מה שנראה בכדי לפרסם אותן כאן ואצלי באתר. (אחרי שניקח לעצמנו את הפרארי/מאזארטי/רולס רוייס שנמצא....)

שבת הקרובה, יוצאים בבוקר, המזגן עליי :wink:

אם תהיה הענות, נוכל אפילו לצאת כמה רכבים (לאו דווקא אספנות) ולשלב את זה באיזה ארוחת צהריים באיזה מקום מעניין....

מי מצטרף?

ליאור.

ליאור יצאת קשקשן רציני :lol: .

לפני חודשיים כתבת שאתה מזמין אותנו לסיור בשבת לאיתור ענתיקות. לאחר שההיתה הענות רצינית איכזבת אותנו בטענה שאתה טס לחו"ל.

עכשיו משחזרת לארץ מעניין כיצד תתחמק? :?::?::?::?::?::?:

פורסם

עם ישראל - להתפקד!

טוב נו, לא כל העם, אבל.....השבוע (או קיי מוטי? :wink: ) נתארגן קבוצה של מכונית אחת/שתיים ונצא לאיזור בארץ, אותו נחרוש (קיבוצים/מושבים/שכונות בעיקר) בחיפוש אחר הפרויקטים הבאים.

המטרה היא למצוא לצלם ולתעד כמה שיותר פרוייקטים בפוטניצה, במטרה לפרסמם כאן ובאתר הרכב הקלאסי לטובת כולם (אחרי שניקח לעצמנו את המכוניות השוות באמת.... :roll: )..

אז קדימה, מי בעסק? (הפעם אני לא טס לחו"ל.....).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

חברה, אם יש עוד מקום, גם אני!!!! לא רק שאני צריך חלקים, אני בכלל אוהב מכוניות (מן הסתם :) ), אולי אראה משהו מעניין (ואכן, אולי לא רק אספנות)!

אז, אם כן - אנא שלחו לי הודעה! תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוצה להצטרף לנסיעה בצפון :!:

אני מכיר את חיפה טוב ואני מכיר כמה מכוניות נחמדות בחיפה שיכולות להיות מדהימות לשיפוץ

דניאל בפנים :!::D

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אם יש מקום אז תצרפו גם אותי אני ישמח לבוא ולעזור .

אם תלכו בכל מקרה ואני לא יצטרף אליכם אני ישמח לעזור לכם באיתור הבעלים לפי מספר לוחית רישוי אז אם ראיתם רכב נטוש מעניין שבא לכם עליו תתנו לי את המספר לוחית ואני יברר לכם הכל על האוטו .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

אם מישהו מעוניין אני מכיר שתי מכוניות אספנות אמריקאיות

בקרית אתא (זה ליד חיפה)

1. לינקולן קונטיננטל סימן 5 לבנה (עם גג מצופה ברזנט כזה) 1978 אם אני לא טועה

2. פליימוט פיורי 3 לא יודע מאיזה שנה (אבל אספנות היא בטוח)

הן שייכות לאותם הבעלים....כיום הוא נוסע על קווליר....

אולי מישהו יציל ויעלה את המכוניות על הכביש חזרה (שמועות אומרות ששתיהן מניעות)

למעוניינים בפרטים יותר מדוייקים נא לשלוח ה"פ

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

• תוכן חדש...