רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים ברשותי גריל כזה. חדש לגמרי, מקורי (אני חושב) שכב 30 שנה אצל האבא של אישתי. למסירה. בחינם... בעצם, הייתי רוצה בתמורה מידע על טנדר רום-כרמל, עם מנוע פורד. זכרוני מתעתע בי ואני לא בטוח אם אכן יוצר כזה, או שעברו ישירות מסוסיתא לטנדר עם מנוע קרייזלר. מכירים כזה טנדר למכירה/מסירה? און
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוג צבע לצביעת תא המנוע ? [מה עים המרייט]
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב טוב. פגשתי בחור נחמד שברשותו הרבה חלקים לרכבי אספנות למסירה חינם... כמו כן ברשותו שתי מכוניות אספנות למכירה. בדבר פרטים פרסמתי מודעה מפורטת באתר הרכב הקלסי עם מס' טל של הבחור ששמו ליאור בהצלחה בני ל
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
GTV 1977 מנוע במצב מצוין 2000סמ"ק, 5 הילוכים גלגלי מגנזיום .אורגינלית, 058-595206
הודעה אחרונה מאת erik, -
מחפש אאודי
מאת **itsik**- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכלום אז ככה אני מחפש ממש בדחיפות אאודי לא משנה לי הדגם העיקר שתיהיה בין השנים 70-77 אני מקווה שלמישהו יש מידע כלשהו בשבילי! המון תודה!!!
הודעה אחרונה מאת jacob, -
- 1 תגובות
- 986 צפיות
10 שיניים במרכז. במצב חדש. לקניה או להחלפה בדיסק "8.5. 053-482942
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 846 צפיות
מחפש את שתי תושבות המנוע הצדדיות האחוריות (מגומי) של ווריאנט 1969-73. תודה.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בכניסה לקיבוץ רמת-רחל שבירושלים ישנו חניון (למי שמכיר ליד המלון) בו חונה מזה כחודשיים פז'ו 204 סטיישן בצבע זהב שנראית במצב חיצוני סביר+. לידיעתכם.
הודעה אחרונה מאת gaditoyota, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש וישר לחיפושית שנת 59
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי את מספר הרישוי האם למישהו יש אפשרות לברר בעלים רשומים?
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי את האלפא והיא נראית לי מיוחדת מישהו יכול לתת לי פרטים על הדגם הזה נפח כ"ס ועוד ...
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה גונבה שמועה לאוזנינו כי משרד התחבורה הגיש קובץ חדש של מספר תקנות הנוגעות לכלי רכב בכלל ולאספנות בפרט. אנו מצידנו פנינו ליועצת המישפטית של משרד התחבורה ולשר התחבורה ע"מ שתישמר לנו זכות ההתיחסות והשימוע לגבי השינויים הנוגעים לנו. חשוב לציין שאין בידינו ידיעות מבוססות על מהות וסוג השינויים כך שאין טעם לכל השאלות שעומדות לכל אחד על קצה הלשון . אני מקווה ש נוזמן להביע דעתנו אזזזזזזזזזזזזזזזז. סבלנות ועדכון יהיה בפורום, נחום
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מנוע של סוסיתא קוביה 10 ומשהו 09-7402697
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
מחפש פילטר אויר
מאת eliad- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש פילטר אויר לקרבורטור מדגם su-6 שקיים בvolvo וMG
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רצוי שתהייה משופצת, אפשר גם לא! אבל שתניע, ושהגיר שלה והברקסים יעבדו! ירין אלקיים! 055831358
צ'לנג'ר??
מאת fastbullitt-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב האם נכונה השמועה שמסתובבת בצפון הארץ צ'לנגר משנות ה 70? אם כן, אשמח לקבל מידע, ובעיקר תמונה למי שיש - מראה עינים שווה אלף מילים.. בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת asiz, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נראית באמצע הליך שיפוץ.
הודעה אחרונה מאת doron204, -
מנוע לחיפושית
מאת מישה- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה יכול לעלות מנוע לחיפושית 1300 גרמנית או אם עדיף לעשות אוברול ואיפה אפשר ומה סדר גודל של המחירים תודה
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סירה לוספה במצב טוב עם רשיונות 1200 ש"ח 997662-053
הודעה אחרונה מאת gshlomi, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב נראה במצב טוב. אם מישהו מעונין אני אבדוק מס טלפון
הודעה אחרונה מאת alfisto, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני עומד לרכוש רכב שנת 1974 שהטסט היה אמור להיות באוגוסט- ולא בוצע! אם הבנתי נכון א. ב1 לינואר הקרוב הבעלים יכול לרשום הרכב כאספנות ללא טסט ב. לאחר מספר ימים(שיקלט במחשב) ניתן להעביר בעלות ללא טסט ג כשאחפוץ אשלם אגרת אספנות ואעביר טסט אבקש מהמבינים לוודא שאינני טועה בתודה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
עד שנת 74 ... מכני טוב עד מעולה ... כנ"ל אסתטי ... עד 5000 ש"ח ... או בה"פ או במס' 058810684 נופר ....(היפה שלי !!!)
הודעה אחרונה מאת rivm43, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש גרילים לוולוו 121 שנת 68 שיהיו במצב מעולה ללא כיפופים ושברים בתודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
מחפש ווספה
מאת אלקטרון- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש וספה ישנה :שיפוץ לא משנה באיזה מצב
הודעה אחרונה מאת yyyuval, -
מחפש חיפושית כאן ועכשיו!
מאת Guest Anonymous- 2 תגובות
- 940 צפיות
עד 4000 שח. להניע וליסוע ללא הוצאות מיותרות!!!! באיזור נתב"ג. [email protected] DOH!
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם היום בטיול בנצרת ראיתי כמה דברים מענינים אם משהו רוצה פרטים אני יכול להביא במשך השבוע מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יכול לקבל גיפ מודל שנות השמונים מחבר ללא תשלום הבעיה שלא שולם טסט כבר שבע שנים והוא עדיין לא רכב אספנות תשלום כל האגרות עובר את הערך הראלי שלו אני לא יכול לעמוד בו יש למישהו רעיונת לפיתרון הבעיה?
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מנוע 1300. טסט עד מרץ. מכני וחיצוני מעולה. משה 053-311858
הודעה אחרונה מאת rivm43, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עוד 6 שנים למנייק.[אספנות]
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מציע למכירה 2 ספרים אורגינליים של חברת LAND-ROVER WORKSHOP MANUAL-PART ONE&TWO הוצאו לאור ב מרץ 1969 כוללים את כל דגמי לאנדרובר בנזין ודיזל של אותה תקופה ניתן ליצור עימי קשר בפלפון 260640 052 .
הודעה אחרונה מאת אלי שפיר,