רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2836377,00.html ] כידוע, ביבוא של רכב אספנות, משלמים מס לפי מחירון קראוס ולא לפי המחיר האמיתי ששילמנו על האוטו. האם בקרוב נשלם פחות?
הודעה אחרונה מאת אסף, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פינה חדשה : שאלת הטרוייה השבועית......... מי מזהה את האוטו הבא :
הודעה אחרונה מאת itzm, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם מותר לייבא לארץ חלפים לרכבים שאסור לייבא. באופן קונקרטי האם מותר לייבא חלפים לפיזו504 שעדיין מיוצר בעולם (ניגריה ארגנטינה?) שבארץ נחשב כבר אספנות?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 915 צפיות
אני מחפש אוטומוביליה עברית. פריטים שונים הקשורים להסטוריה התחבורתית בארץ: מדבקות, מחזיקי מפתחות, ניירות, שלטים ומסמכים - בקיצור הכל. אני מעונין במיוחד בלוחיות רישוי כמובן ( http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=6663 ) , אבל כל דבר אחר גם הולך. מי שיש לו ומעונין למכור מוזמן ליצור עימי קשר. נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 1 תגובות
- 18.4 אלף צפיות
ברשותי 2 אופנועים שאחד מהם לא שמיש . מה הנוהל להעברת המנוע מאופנוע אחד לשני מבחינת ניירת ( בפועל המנוע כבר הועבר )
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצ"ב קישור לכתבה חדשה באתר שלי עם 40 עצות וטיפים לתחזוקה שוטפת. כולי תקווה שתשתמשו בעצות הנ"ל בתבונה כדי לעזור לרכבי האספנות שלנו (וגם לנו...) לעבור חיים קלים. אז...תהנו. שמוליק. http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=149&club_id=12
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חבריי לפורום, למה אתם אוהבים ענתיקות? מה יש באהבה הזאת? אשמח לשמוע את סיפורו של כל אחד.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם ניתן לייבא לארץ כל סוג רכב אספנות? לוטוס ,למבורגיני ,פרארי וכו?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פרטים בלוח האירועים
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט רציתי רק לומר שהיום רכשתי את המיני השלישית שלי במספר . (- מישהו חייב לעצור אותי - ) המיני המדוברת היא שנת 77 - נראת טוב מאוד . תמונות בקרוב .... נ.ב אני באמת מבקש מכל הקוראים את המודעה הנ"ל להגיב - יש לי אובססיה לקנית מיני מיינורים אני פשוט חולה על הרכב הזה , אני לא יודע מה לעשות אבל אני מרגיש שזה לא יגמר בקרוב . חייב עזרה מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למבורגיני אוראקו - קטנה ומטריפה בתחילת שנות ה-70, למבורגיני, יצרנית המכוניות האקזוטיות, שקדה על תכנונה של מכונית שתהיה מתחרה שווה לפחות למקבילותיה בשוק, והוציאה את האוראקו - קטנה ומטריפה... המשך הכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=148 ליאור.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
שברולט מאסטר
מאת XOFIRX- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
להל"ן תמונה שנילקחה מעיתון כמו "פוקוס" אבל משנת 93 מעניין אותי לדעת מה עלה בגורל המכונית הזו ואים היא באמת נדירה. אני שואל את זה כיוון שראיתי אחת כזו במצב גרוע עומדת במוסך כבר הרבה שנים ואני רוצה לדעת אם זו היא או שיש עוד אחת בארץ ?
הודעה אחרונה מאת bender, -
מישהו מזהה 1 2
מאת השושנים- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מה זה?
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה .הקישור מוביל לאתר שמסביר הכול על המנוע. אך הוא עובד .כולל סירטוני וידאו מומלץ מאוד . http://abbysenior.com/mechanics/short.htm
הודעה אחרונה מאת animal, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בשקט בשקט, כמעט בלי להרגיש, המוסטנג עוברת השנה סבב שיפצורים ועידכונים שמקיף כמעט את כל המערכות למעט מערכת החשמל והמנוע שהוא, טפו טפו טפו, בסדר גמור. אז קודם כל הסטוריה: מאז שקניתי את הרכב, (לפני 14 שנה) הוא עבר שידרוג מערכת החשמל על ידי חברנו יורם מקובר (חשמלאי בחסד, בעל מוסטנג והעיקר חבר טוב), צבע (לפני כשמונה שנים), ניקלים לפני שלוש שנים, ועוד פה ושם. השנה התחלתי כאמור בסבב חדש שכלל עד כה את החלפת גג הסקאי, דבר שגרר גם טיפול בגג עצמו שהיה במצב מפתיע לטובה, הורדת שמשות הכרחית ותוך כדי כך תיקון חלון הרוח הקטן בצד הנהג, החלפת כל השטיח בתוך הרכב (הדשבורד הוחלף כבר לפני 10 שנים), התקנת תא כפפות חדש וריפוד המדף האחורי. היתרון הגדול במוסטנג הוא שכל החלקים ניתנים לקניה, מוכ…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
כל מי שמכיר את ההיסטוריה של ב מ וו יודע ש"המודל החדש" (the neue klasse) הייתה בעצם המכונית שהצילה את החברה. איך? התשובה היא בקישור שמתאר את תולדות הדגם שבעצם בזכותו ב מ וו הגיעה לאן שהגיעה. http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?cat=628&club_id=12&a_ID=146 קראו ותהנו
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סתם רציתי לדעת אם אפשר לעשות ביטוח מקיף לרכב אספנות ואיך המחיר נערך ומי עושה זאת? תודה
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו כל מכונית אשר חיה למעלה מכמה שנים, אחת ל...היא עוברת מתיחת פנים ו/או שינוי מרענן.. אתר הרכב הקלאסי עבר מתחית פנים, נוספו קטגוריות חדשות, סקרים, תמונות ותוכן רב ומגוון. אתם מוזמנים לבקר, להתרשם ונשמח לשמוע דיעות/תגובות/נאצות/מחמאות... כניסה לאתר הרכב הקלאסי הישראלי : http://www.classiccar.co.il ליאור.
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
אופנוע הונדה
מאת אלקטרון- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש אופנוע הונדה או אופנוע יפני אחר משנות ה-70 בנפח 350-500 סמ"ק
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
דודג' פארגו?
מאת igalezra- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מכיר ויודע איך הרכב? האם הוא אמין? ןמה קורה עם חלפים?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באוקטובר שולמה אגרה ונעשה טסט. בינואר (לאחר 3 חדשים) שונה המעמד לאספנות. האם המדינה מחזירה הפרשי אגרה? תודה.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 823 צפיות
שאלה : נניח וקניתי בחו"ל רכב שמעל 20 שנה על הכביש. הרכבתי בו מנוע, גיר ושאר חלקים ממודל חדש הרבה יותר בסביבות שנות ה2000 (חשוב לציין שהשאלה לא נוגעת לפרטים טכניים) בהנחה שהנפח הוא זהה וגם החברה של המנוע והגיר האם יהיה לי בעיה כלשהיא לייבא אותו ארצה? אותה גברת בשינוי אדרת: נניח שהדגם הנ"ל הוא עדיין מלפני 20 שנה רק שהמנוע שרכשתי הוא מאותה החברה רק שגם המודל של החלקים המותקנים והנפח של המנוע לא כפי שהיה ברכב המקור. האם יהיה בעיות כלשהן בעניין הייבוא? האם עדיין ייבוא של רכב כזה לארץ הוא בר ביצוע? שוב אני מציין שהשאלה נוגעת רק לעניין הייבוא עצמו כלומר מה יקרה כאשר הרכב יגיע לארץ מבחינת המכס. תודה רבה רבה לכל מי שיכול לעזור לי, רועי.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כחודש חזרתי מטיול מעולה בדרום אמריקה. כמובן שכחובב רכב אמיתי הסתכלתי על כל המכוניות המקומיות המוזרות שיש ביבשת המתפתחת. לסיפור: באחת הערים הקטנות שלחוף האוקינוס בצ'ילה אני הולך עם החבר'ה ורואה טנדר ישן ודי מוזנח (כחול) שעליו סמלים של Toyopet !!!. חשבתי שאני נופל מצחוק, מי שמע על החברה המוזרה הזו? בכל אופן איתרתי את הבעלים (בעל מסעדה קטנה) שסיפר לי שהרכב (שנת ייצור 68 מנוע 3.0 4 צילינדר בטור) הוא גרסה ביצור מקומי של טנדר טויוטא. (בכלל לא ידעתי שהיו רכבים יפניים בדרום אמריקה באותן השנים). מישהו מהמומחים שמע על היצור המוזר?
הודעה אחרונה מאת gaditoyota, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום חוויתי את הסיוט של כל אחד מאיתנו. כבכל בוקר ירדתי שמח וטוב לב לקראת נסיעה קצרה ומהנה לעבודה בוולוו המקסימה ולפתע חשכו עיני. דפיקה עמוקה בכנף השמאלית שהחשיכה לי את היום. לא היה קשה לנחש שעובדי הזבל של העירייה גלגלו את עגלת הפח על הרכב שלי. מה שעצבן זו הזילות של האנשים שאחרי שהם דפקו את האוטו הם דאגו לטשטש ראיות ולהעלם בלי לחפש את בעליו במיוחד לאחר שרואים שזה לא סתם רכב אלא רכב אספנות מושקע (לא שזה משנה). בכל מקרה אני לא מתכוון לוותר. אז במקום לחכות לקיץ הרכב יאלץ להכנס לסוף השיפוץ עכשיו. אני רק חושש מה יקרה עם אחרי צבע חדש הוא ידפק שוב כי מנסיון המראה הזה כואב באמת.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מנוע לחיפושית 1300 גרמני לא יקר מבקש תגובות דחוף תודה רבה *להבא דייק יותר בכותרת, הודעתך נערכה *
הודעה אחרונה מאת מישה, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! שלשום בבוקר עקפתי בכביש אשדוד רכב שנראה ממש כמו וילוס סגור ישן. אבל נדהמתי לראות שעל צד מכסה מנוע כתוב TOYOTA! והלוחית על 6 מספרים! מה, שיווקו בארץ גיפים של TOYOTA בשנות השבעים? יש לציין שאוטו נראה אוטו שעובד - של איזה קיבוץ או משהו. מסודר לשטח - עם כננת והכל. ממש מעניין...
הודעה אחרונה מאת max, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי אותה בנסיעה בבת ים,שנת 83 במצב בינוני
הודעה אחרונה מאת uri_s, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי היום בבוקר הגעתי וראיתי כי השמשה הקידמית שהרכבתי ביום שיש נשברה ואני כעת זקוק לשמשה קידמית של פורד קומט או מווריק מודל 73 ביררתי כבר ב צובה אוטו גלס קפילוטו ובניו ובבסר גליק תודה מראש מרקו
הודעה אחרונה מאת asiz, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם רכב אספנות יכול לקבל מכון תקנים ..? ואם כן אז מתי..?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
מכונית לשיפוץ
מאת אושרי- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מכונית לשיפוץ
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- makatuvkan
- BassDriver
- amosbmw
- מ.צ
- פאר האורה
- שביט
- ezuf
- Markm4
- avic78
- Nemesis
- davemustaine87