רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
ראיתי לפני כמה ימים סוסיתא אדומה במצב נחמד..לא ממש סקרתי אותה מסביב. המכונית נראה לי סתם יושבת בחניה כבר מלא זמן,אז מי שפה והוא באר שבעי, יכול לבדוק בשכונת רמות בעיר.. בכל מקרה,יש מישהו ביישוב שלי (מיתר) שרוצה למכור מרצדס עתיקה...שכחתי את השם שלה,אבל הנה תמונה... מי שרוצה לדעת איפה בדיוק במיתר היא נמצאת,שישאל
הודעה אחרונה מאת shay17, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מהו המקום ממנו כדאי להזמין חלקים לMGB ? ראיתי שבMOSS בארה"ב יש קטלוג נפלא לחלקים האם הם מומלצים? וכמה מס לוקחים על חלקים חדשים? האם נכון הכלל שעד 50$ אין מס ? גלעד2
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
בתאריך ה-9.1.04 מועדון החיפושיות אוסף את החיפושיות שלו מכל הארץ ומגיע לחניון איקאה בנתניה!! מכוניות מהצפון והדרום מכל הסוגים והצבעים (Vw Air Cooled). המפגש יתחיל בין השעה 2-3 בצהרים וימשך עד שעות הערב.. במפגש יערכו גם קניות ומכירות של חלקים וחלקי חילוף לרכב (כל אחד יביא פריטים מהבית שלו וימכור למעוניינים). פתוח לצופים. במידה ויהיה יום גשום המפגש ידחה בשבוע לתאריך ה-16.1.04
הודעה אחרונה מאת iDo VW, -
זהו סיפור על הפגנת כוח ויכולת. זהו סיפור על המכונית שהחלה את הסימול הנחשק של ב מ וו : הM הידועה. זהו הסיפור על המכונית הראשונה, והיחידה עד כה, של ב מ וו עם מנוע מרכזי. זהו סיפורה של ה M-1. http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=187&club_id=12 שמוליק.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מאחר ובב מ וו 1800 שלי החלו להופיע סימני קילוף צבע (צבע מקורי(!) מ 1971),החלטתי לא לתת למצב זה להחמיר ולטפל בזה. בהתחלה רציתי לצבוע רק את החלק הנגוע (מכסה מטען), אח"כ הוספתי גם גג ומכסה מנוע (הצבע דהוי,אמרתי לאישתי, אז מה לא "אם כבר אז כבר"?), ולבסוף החלטתי על צביעה מלאה + תיקון כל מיני באגים מציקים (מכה קטנה בדלת האחורית, כנף קדמית שיצאה מההלחמה עם פח החזית, ועוד). בינתיים , הליך העבודה נמשך קרוב לחודשיים,וכולי תקווה שיסתיים בשבועיים הקרובים. יש לציין שהתהליך אותו עובר הרכב הוא רק פתרון זמני עד לימים יפים יותר (כלכלית )שאז השיפוץ יעשה ברמה גבוהה הרבה יותר.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
מחפש אינוצנטי בכל מצב
הודעה אחרונה מאת mg midget, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
בני ופוקס אתם גם מוזמנים כחובבי "מיקרובוסים" מתוצרת WV. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?fromHasot=true&ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fabs20040107_0123.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=cars
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה הכתובת של EBUY ? אני מחפש חלקים להונדה בארה"ב
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
לצערי נקרע לי הגג המתקפל. (לא להיבהל רק קרע קטן). הייתי אצל רפד והוא תפר לי את הקרע. אבל נשאר סימן של התפירה ושל החתך. האם מישהו שהתנסה פעם עם תיקון גג יודע או מכיר שיטה/ אמצעי לטישטוש הסימן (שמעתי שיש חומר מילוי כזה)? או בכלל כיצד הכי כדאי לתקן קרע בגג מתקפל?
הודעה אחרונה מאת foks, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
אספנות במצב טוב!! ה"פ וב058810684
הודעה אחרונה מאת *fabolus*, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לומר שלא תפנו אליי יותר בקשר לטרנספורטר 73 כי מכרתי אותה כל טוב
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 11 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
למכירה, שברולט שבל מאליבו שנת 1972. יד שניה! מנוע V8 משופר (סעפת יניקה של אדלברוק, ראשים 56CC, קאם-שאפט שתי מידות מעל, קרבורטור אדלברוק 600CFM, פילטר אויר פתוח, חוטי הצתה של מורוסו 8 מ"מ, הצתה אלקטרונית, הדרסים, גיר 4 הילוכים אוטומטי של קמארו, דודים של FLOWMASTER) פנים חדש לגמרי הכל (שטיח, ריפודי כיסאות, גג, פאנלים של דלתות ומדף אחורי), פחחות וצבע לפני שנה +, ג'נטים מגנזיום עם צמיגים רחבים (235.60.15), טסט לחצי שנה (עד יוני 2004) הכל אורגינל חוץ מההגה. מוכר מכיוון שברצוני לקנות רכב אחר. רצניים בלבד - 055-877667 שי
הודעה אחרונה מאת chevelle, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 912 צפיות
תודה לכל התומכים - התמונות לבעלי נפש רומנטית בלבד....
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
יש לי אפשרות לקנות מנוע דרך ebay . האים יש בעיה להכניס אותו לארץ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החטא ועונשו
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
מחפש בנרות ג'נטים "13, עם 5 חורים. למרצדס - 1955. עד שאמצא - אני על הג'נטים . . . אז אנא, מי שיש לו, או מי שיודע איפוא ניתן למצוא - שיתן רמז. מידע מדוייק ואמין יתקבל בתודה. חיפשתי כבר, ללא הצלחה, בהמון מקומות - וגם על ידי פנצ'רמאכרים שניסו לברר עבורי. לתשומת ליבכם: תשובות בנוסח " .. בדרום תל אביב יש אחד שיש לו את כל הג'נטים .." לא תתקבלנה. תודה מקרב לב לכל הסייענים אבי.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מיגרש מכוניות בפ"ת
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז איפה איפה הן......
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
פעם היו גברים
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קניתי כמה ספרים למנטה שלי באיביי וכבר בקניה השניה שלי נתקלתי בבעיה קטנה. על החוברת הראשונה שלמתי דרך paypal אבל החוברת השניה (שנקנת ממישהו אחר) המוכר טוען שיש לו חשבון paypal בסיסי כלומר הוא לא יכול לקבל כסף מחשבון paypal שמבוסס על כרטיס אשראי (כמו שלי) אלא על אחד שמבוסס מחסכונות (savings) או צ'קים (checking). איך אני יכול להעביר לו את הכסף בדרך הכי בטוחה ??? ועכשיו לשאלה אחרת, זכור לי שקראתי איפשהו שאפשר לעשות העברת כספים דרך אתר איביי או חברה שאתר איביי ממליץ עליו, האם גם מדובר כאן ב-paypal או במשהו שונה ???
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט כידוע לכולם המיני שלי היתה בפחחות וצבע חדשים היא יצאה בשבוע שעבר מהניתוח פלסטיק - היא נראת חדשה ונוצצת וכעת אני מעלה תמונות חדשות מהמיני אני מקווה להתחיל לעבוד על נושא החיווט מחדש של הרכב . מחכה לתגובות . מינימן - המקורי מעפולה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש באפשרותי לקבל חלקי חילוף לרכבי בסכום סימלי מחו"ל,כיצד מומלץ לבצע את השילוח כדי להקטין עלויות? האם יש צורך להציג חשבונית קנייה בעת קבלת הפריטים? אם אני מקבל חלקים ללא תמורה כלשהי כיצד מתבצע הדבר?
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 0 תגובות
- 860 צפיות
642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
עכשיו, כשדלק 96, יפסיק להיות מועשר בעופרת ויועשר באשלגן במקום זאת, האם המנועים של רכבי האספנות יעמדו בזה, או שאולי יש צורך בתוספים שונים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מנוע לפיג'ו 104
מאת ebs-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. מישהו יודע היכן ניתן למצוא מנוע לפיג'ו 104? אני צריך רק בלוק למען האמת, אבל אם יש מנוע עוד יותר טוב. והאם מישהו יודע האם יש סיטרואן עם מנוע זהה?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעלי טרנפורטר עם גיר רגיל שמעוניינים להצטרף נא לפנות אליי בפרטי.
הודעה אחרונה מאת foks, -
מי אמר מישטרה
מאת השושנים- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שוטרים
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קצת תמונות מהמפגש הנחמד היום של מועדון החמש בתל אביב התחיל בשמש והסתיים בגשם קליל, רוח ועלי שלכת - קצת להרגיש כמו במפגש באירופה מועדון הדה שבו הישראלי הוזמן להתארח בשבוע הבא במפגש כל המפגשים של החיפושיות פרטים נוספים באתרנו - http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/9203/index.html פרטים על מפגש החיפושיות ב"דביקים" בפורום זה.
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום ברצוני לשאול מישהו שעובד במשרד הרישוי כאן או כל אחר שיודע לא קיבלתי עדיין בקשה לתשלום חידוש הטסט לרכבי שזה אמור להיות בינואר הקרוב מה עליי לעשות?האם יש סיכוי שזה יישלח בקרוב?או עקב העיצומים של הכלבים לא אקבל זאת..? תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
אני מחפש את החלק הקבוע (הכולל את לחצן השיחרור) של חגורת הבטיחות. החלק כולל רתמה חשמלית שתפקידה להתריע על אי חגורת החגורה. הרכב הינו דגם אמריקאי שנת 76,לכן כל נסיונות ההתאמה מדגם אחר כשלו. כרגע התאמתי חגורה חליפית באופן זמני,האם למישהו יש רעיון ?
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 194 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- hondacivic02es
- אדום אדום
- nir eli
- yahaga
- חיים יוד
- Yondalar
- mcshmupi
- חד אופן
- davemustaine87
- Michaelgir
- garicho