רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
איתור רכב ישן
מאת בילבי- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איך ניתן לאתר רכב ? לאבא שלי ז"ל היתה טריומף ישנה ואני מנסה לאתר אותה מספרה 212060 אולי מישהו יודע איך אני יכולה לדעת מיהו הבעלים ?
הודעה אחרונה מאת yoavshafir, -
זיהוי גריל
מאת marc oknin-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום אולי מישהו יכול לזהות לאיזה רכב הגריל הזה שייך בתודה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
מכס לחלקים
מאת ליאו- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה לי שמעתי שחוקי המכס השתנו {% מכס ירד} משהו יודע משהו???? אני מתכוון על הזמנת חלקים מחו"ל.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצטער על האיכות, אבל סוף סוף המושבים מורכבים. היה לא פשוט, אבל עכשיו הכל נראה אחרת. נותר רק להחליף את הפנים של הדלתות - מתי כבר תגיע האוניה מארה"ב....
הודעה אחרונה מאת מיכאל, -
- 0 תגובות
- 970 צפיות
לבעלי טריומף כדאי להכיר את האתר האמריקני שעוסק רק, אבל אך ורק (וכמו שצריך), במכוניות טריומף. בפורום שלהם, אחרי רישום קל וקצר, יש מדור יעיל ביותר של עצות ועזרה. מניסיוני האישי אני יכול להעיד שבמהלך שיפוץ ה- TR3A שלי נזקקתי לתכנית חשמל ובתוך פחות מ- 3 שעות (ויש לקחת בחשבון את הפרשי השעות ביננו לבינם) היו לי במייל 4 תכניות חשמל וגם לא מעט הפניות לאתרים ברשת ולספרות מקצועית שיכולים לעזור. אגב, חשוב מאוד לקרוא את כללי הפורום (למשל, אסור לשאול את אותה השאלה ביותר מקטגוריה אחת) כי הם קפדניים מאוד (וסלחנים לטירונים...). http://www.totallytriumph.net
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ולבעלי מיני בפרט. דרושות מכוניות מיני מכל השנים, דגמים, סוגים, צבעים וכו' במצב נסיעה לכתבה גדולה ומקיפה בנושא המיני אשר תפורסם במגאזין שאת שמו אני לא אציין (קחו את המילה אוטובוס, תמחקו את ה"בוס", מה יצא? גיליתם לבד, לא אני אמרתי...). בעלי מיני מוזמנים לפנות אליי באמצעות ה"פ, אימייל [email protected] או סלולר : 054-554944 תודה מראש לכולם, ליאור ברוך.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 995 צפיות
מתוך המלצות האתר "כל-יום" - http://home.tiscali.be/jozef.neefs/GB/GBindex.htm קצת תמונות מהאתר: עמית
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה ניתן להשיג מיסגרות ניקל למספרי רישוי מהסוג המרובע יותר ולא המלבני ורצוי ממתכת. תודה
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אשמח לקבל את עזרתכם להקמת עמותה להצלת רכבים מסוף שנות ה-70 ושנות השמונים. הרעיון עלה בעקבות הדיונין הפוריים באתר על הצורך להשאיר בחיים כמות גדולה ככל הניתן של רכבים, על הבעיות של בודד לבצע את המשימה לבדו, על חוסר במוזיאון מתאים, על חוסר בתשתיות תומכות אספנות (בעלי מלאכה) ועל העלות הגבוהה של השיפוץ. רובנו גדלנו במציאות מוטורית של רכבים "רגילים" (סוברו, פיאט, פיזו, פורד, אופל וכו'). רכבים אלו מעלים חיוך וזכרונות אך לרוב אנו מעדיפים להתרכז בדגמים "יותר מיוחדים". לכן מכוניות אלו שבמקור מאוד נפוצות נעלות לראת סוף חייהן בקצב גדול ממכוניות ספורט. כמה אוטוביאנקי או 127 אתם רואים כיום ? רכב כמו פיאט 850 הדגם המשפחתי כמעט ונעלם (מוכרים אולי 10 מכוניות במצב …
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
אסור לנסוע בשעות 7-9 האם הביטוח לא תקף באותן שעות או רק אפשר לקבל דו"ח על נסיעה בשעות לא מותרות. הכוונה מה קורה בשעת תאונה ח"ח. תודה מראש ..
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחרי התלבטויות (שלי ושל מוכרים) מהיום אני בעלים של וולו אספנות. מחר תרשם כאספנות. ואחכ העברת בעלות וטסט. בעיה מיידית- היכן קונים פנס אחורי ופנס איתות קדמי. בעיה שניה- היכן יש חומר באינטרנט כולל ספר היינס להורדה?
-
- 1 תגובות
- 946 צפיות
עדיין מחפש פנס קידמי ורפלקטור מרובע וגם ספידומטר ללמברטה מודל 1970 כל מי שיכול לעזור יבורך-ועדיין מחפש בארץ לפני הזמנה מחו"ל- -רן
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום כיום אני בעלים של קליאו rsi, רכב מאד מהנה. בעוד כחודש וחצי אני מתגייס (קרבי) ואני כנראה אמכור את הrsi שלי בגלל עלות אחזקה וחוסר שימוש בזמן השירות הצבאי. בכל זאת אני "חייב" שיהיה לי איזהשהוא רכב משלי (מפונק?) וחשבתי על מיני. אני מאד אוהב את המיני הישנות ואם אני אמצא אחת במצב נורמאלי (שילדה שלמה ונוסעת) אז מיתכוון להיות היד האחרונה שלה. רציתי לדעת (בעיקר מבעלי המיני): 1)עלות רכישה של אחת במצב טוב?(בערך) 2)עלות ישור קו פחות או יותר (אני יודע שזה משתנה מרכב לרכב)? 3)עלות אחזקה? 4)איזה דגם מומלץ, מאיזה שנים? 5)האם זה רעיון טוב? הרכב שלי כיום שווה 27K ואני מעוניין לקנות מיני במקסימום 10K. נ.ב. בסופו של דבר אני אשפץ אותה למצב מושלם אבל זה לא…
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבוקר סיפר לי חברי הטוב, חיים ביטון, ממוסך ביטון בירושלים שהחליט למכור את האוסטין A40 שנת 1950 השחורה שלו. מי שמכיר את חיים, חבר מועדון החמש, ואת הטרקסיון הנהדרת שלו יודע שהוא יודע משהו (ולמעשה, הרבה יותר מ"משהו") על שיפוץ, טיפוח ואחזקת מכוניות אספנות. הטלפון שלו 02-6536325. בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 0 תגובות
- 960 צפיות
ידנית בלבד ובמצב שמאפשר שיקום. מודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
מחפש bmw 2002
מאת דודו- 0 תגובות
- 922 צפיות
מעונין לרכוש במוו דגם 2002 רגיל או TII עד 1975
הודעה אחרונה מאת דודו, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
בתכנית מסע עולמי עם איל פלד שתשודר מחר, יום רביעי, 4.2.2004 בשעה 20:45 בערוץ 2, יוצג תיעוד של מילה-מילייה 2003 מאיטליה - מרוץ המכוניות העתיקות המפורסם ביותר בעולם. כל המכוניות המשתתפות הן משנות היצור 1927-1957 וכולן במצב מושלם ומתאים לתחרות של 1,600 ק"מ במהלך שתי יממות בנופי המדהימים של איטליה. עוד בתכנית, ביקור ב"גלריה פרארי" - מוזיאון פרארי בעיר מודנה בצפון איטליה. מסע עולמי עם איל פלד - תכנית מיוחדת לאוהבי מכוניות קלאסיות ו"ענתיקות" - יום רביעי, 4.2.2004 ברבע לתשע בערב בערוץ 2, טלעד.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עדיף 1600 אוטומט משנות ה70 בכל מצב,אבל עם רשיונות תודה יובל 053975612
הודעה אחרונה מאת alon, -
פנסים חדשים
מאת XOFIRX- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך פנסים קדמיים של קפרי של חברת LUCAS לא ניתן להשיג את הפנסים האלו בשום מקום (לפעמים יש ב EBAY והמחיר גבוה מאוד) האם אפשר להזמין ישירות מהחברה שמייצרת אותם ?? זה פנס בצורה יחודית לדגם . צרפתי תמונה.
הודעה אחרונה מאת יורם, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום סוף סוף הסתיים (כמעט) שלב התקנת כל האבזרים והחלקים שהבאתי מהרשי וניתן לאמר שהמוסטנג נמצאת בפאזה טובה יותר ממה שהיתה קודם. אז למען אלה שלא קראו את שני השלבים הראשונים, הנה הם: אז ב 8 נובמבר כתבתי: בשקט בשקט, כמעט בלי להרגיש, המוסטנג עוברת השנה סבב שיפצורים ועידכונים שמקיף כמעט את כל המערכות למעט מערכת החשמל והמנוע שהוא, טפו טפו טפו, בסדר גמור. אז קודם כל הסטוריה: מאז שקניתי את הרכב, (לפני 14 שנה) הוא עבר שידרוג מערכת החשמל על ידי חברנו יורם מקובר (חשמלאי בחסד, בעל מוסטנג והעיקר חבר טוב), צבע (לפני כשמונה שנים), ניקלים לפני שלוש שנים, ועוד פה ושם. השנה התחלתי כאמור בסבב חדש שכלל עד כה את החלפת גג הסקאי, דבר שגרר גם טיפול בגג עצמו שהיה במצב מפתיע לטובה, הור…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שימו לב ממה עשוי המרכב... AC COBRA Kirkham Replica Aluminum Modified Hybrid
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לצערי, רק היום הצלחתי לצלם תמונות ראשונות של הספיידר. הרכב עבר פחחות וצבע, הותקן גג חדש (גם אם בלא מעט קשיים), והמכאניקה גמורה כמעט לגמרי. השבוע אתקין את המושבים ה"מחודשים" (רפדים הם גזע שלא מכיר את המושג עמידה בזמנים... ). להנאתכם
הודעה אחרונה מאת K&N, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפי מה ששמעתי, תוך תקופה לא ארוכה, תבוטל הגבלת שעות הנסיעה בבוקר לרכב אספנות. כמו כן רכב מסחרי ומשא עד 12 טון יוכלו להירשם כרכב אספנות וליהנות מההטבות. לעומת זאת, רכב שלא חודש רישיונו מעל שנתיים יצטרך לעבור בדיקות קפדניות מבעבר כדי להירשם כאספנות. אני מזכיר שמדובר במידע לא סופי או בדוק, פשוט דיבורים שרצים במשרד התחבורה, ונראה מה מזה אכן יתממש. אולי הנהלת המועדון מעודכנת בהתפתחויות? בני???
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
אופנועי BMW
מאת erik- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש אופנועי BMW ישנים לשיפוץ בכל מצב אפשרי כולל חלקים שונים. 058-595206
הודעה אחרונה מאת erik, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי שקראתי את מה שכתבתי בפורום ובעיקר אחרי שקראתי את התגובות למעשה שלי, אני מתנצל בזאת על המעשים ומבין שאלימות לא פותרת דבר. ההבנה הזאת באה אלי כתוצאה מהתגובות בפורום והתכתבות פרטית עם חברים בפורום. בכך השיג הפורום, בקשר אלי לפחות, את אחת ממטרותיו. חשוב לי להשתייך לחבורה שכותבת כאן ואני בטוח שלהבא ההשתייכות הזאת תוביל אותי להבנה יותר עמוקה של הצדדים הלא אלימים בהובי שלנו ובחיים בכלל. אני מבקש בזאת לחזור לפורום ומבטיח לחדול מכל פעולה אלימה הקשורה במכוניות העתיקות שלי ובכלל. כתגובה למה שרשמתי לפני מספר שבועות:
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ברצוני לקנות מספר חלקים לרכב שלי דרך EBAY רציתי לדעת איך זה הולך שם איך מעבירים את הכסף למוכר מי שולח איך שולח מי משלם על משלוח מה קורה אם האדם לא שולח כמה זמן מגיע למשלוח וכו איך יודעים שאני זוכה וכל הדברים שקשורים לקניה הראשונה שם תודה מראש מרקו נ.ב הפריט שאני רוצה לקנות עכשיו עולה 20 $ והבנתי שאין מיסים על דברים פחות מ 50 דולר (אם זה בכלל משנה לקניה)
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
היי מי שמעוניין לקנות פגוש קדמי או אחורי או שניהם לפורד מווריק מהשנים 72-77 שיצור איתי קשר בהודעה פרטית כמו כן יש לי עוד מספר חלקים לרכב שאני יכול למכור אז מי שמעוניין שיצור קשר מרקו
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
מטרה בגירה??
מאת bender- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מישהוא יכול לשפוך אור על הרכב?? תודה
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הגיע אליי אי מייל ובו קישור לאתר אינטרנט מדהים המכיל תמונות רבות של מכוניות מדגמים שונים. מומלץ. http://www.supercars.net/index-past.html
צמיגים לווספה
מאת אלקטרון-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי ווספה ואני מחפש צמיגים חדשים המידה של הצמיג זה של הדגם הישן שזה 8 אינצ" איפה אני יכול למצוא כאלה צמיגים שהפרופיל שלו הצבע לבן תודה
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 311 אורחים (הצג רשימה מלאה)