רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
אני מעוניין לדעת כמה פרטים על הרכב הזה כמו ארץ יצור, מנוע, אמינות, ערך אספני והערכת מחיר לרכב המצולם. תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש בנרות לפחות 4 ג'נטים "13 למרצדס. ניסיתי להשיג אצל כל מיני פנצ'רמאכרים, גדולים וקטנים, צעירים וקשישים - אך לשוא. . . כל שבריר מידע אמין יתקבל בתודה (ובאנחת רווחה). תודה מראש - אבי.
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לעשות מנוי למגזין של רכבים קלאסיים, אך קשה מאוד למצוא בחנויות בארץ מגזינים כאלה. האם מישהו מכיר או מנוי על מגאזין טוב ויכול להפנות אותי להיכן ניתן להשיג אחד או אולי דרך האינטרנט?
הודעה אחרונה מאת Type34, -
מחפש ג'יפ 42
מאת yuvalbo1- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש ג'יפ 42 עבור חבר.טל 052-448009 אלון.
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם לא לא קניתי עוד רכב , פשוט אני עוזר לחבר הוא מחפש גריל קידמי של אוסטין מוריס למשהו מידע איזה להשיג דבר כזה ? מינימן
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רכב מהמם ויפה + מחפש כיסאות קדמיים לפנות למשה 052716488
הודעה אחרונה מאת mmziv, -
- 0 תגובות
- 875 צפיות
אתמול הלכתי למשרד הרישוי בי-ם וביקשתי להוציא רישיון תקף לאוטו שלי. הואוט לא עבר טסט כנראה לפחות שש שנים. אני שילמתי את אגרת הרישוי רק פעם אחת מאז שיש לי אותו, כאשר העברתי בעלות לפני כמעט שלוש שנים. בכל מקרה התהליך עבר ללא תקלות. הגברת הדפיסה לי רשיון חדש, שעליו כתוב "לטסט - אישור מוסך מורשה", ז"א בלי שום דרישה מיותרת לבדיקת מכון התקנים. היא אפילו הסכימה לשנות את הצבע הרשום ברשיון משחור לאדום. עשיתי את זה כצעד ראשון לקראת הטסט המתקרב - קצת wishful thinking אף פעם לא הזיק לאף אחד
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצורפת תמונה של מערכת הטיימינג של הוולוו 120 רציתי לדעת, מאחר ואין רצועות, איזה טיפול עושים למערכת הטיימינג הזאת, אם בכלל. וכל כמה קילומרטים. אם מישהו יכול להסביר גם איך עובד הטיימינג הזה, הוא מורכב משני גלגלי שיניים, קטן וגדול. תודה מראש. יגאל [/img]
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
והיא אפילו עברה טסט כמו גדולה. במעבר הראשון במסלול הרישוי פסלו אותו על כיוון גלגלים (כשההגה ישר הגלגלים לא היו ישרים) וטענו שיש חור באגזוז.... חור באגזוז לא יכול להיות ... האגזוז כולה בן שנה וחצי. נו טוב... מקיפים את הבניין.... חמש דקות ומאה שקלים והגלגלים מכוונים (אם הייתי יודע שזה כל-כך פשוט הייתי עושה זאת קודם...) נוסעים עוד 20 מטר לאגזוזן המקומי... האגזוזן: מסתכל מתחת לרכב...נו מה הם רוצים האגזוז חדש לגמרי... תן גז אולי נראה משהו... יש דליפה בחיבורים....הם סתם מניאקים בשביל לפסול אותך על זה חמש דקות על הליפט, שני פיקים ברתכת, 100 שקל מחליפים ידיים, ויללה חזרה למסלול הבחינה. בכוונה חזרתי לאות…
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
וולבו 122??
מאת bender- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח לכל מידע על וולבו 122 שנת 1965 מנועים,הספקים הכל ועל המנוע 1800 2 קרבורטורים מה ההבדל מהמנועים האחרים? וכן גם מה ההבדל בין אוטומט לידני(אם יש הבדל מהותי) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכל מי שמעוניין,יש לי 5 מקומות אחסון לרכבים באיזור מבשרת,תחת חניה מקורה ושמורה עם שער כניסה חשמלי,יינתן שלט לכל מי שיאחסן את רכבו שם. מי שמעוניין נא לפנות אליי,מיועד לרכב ישן כעקרון,אבל גם לרכב רגיל. אבי
הודעה אחרונה מאת מיקי בליטי, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני לא יודע אם זה היה פה אבל זה היה אתר ממש טוב שהסביר על כל האלמנטים במנוע בליווי סירטונים ממש טובים אני מחפש אותו נואשות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלה לי אליכם................ האם לרכב הנ"ל יש ערך אספני? שווה להשקיע בו?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מילדות חולם על רכב קלסי אמריקאי כגון מוסטנג ובכלל מכוניות שרירים אמריקאיות ומכוניות אמריקאיות ענקיות . אני רוצה בזמן הקרוב להתחיל פרוייקט שיפוץ כמובן אחרי שאני אמצא את כלתי (לא אישה כמובן) א.כמה בערך יעלה לי רכב לשיקום (ללא ההוצאות על השיקום עצמו רק קניית הרכב לשיקום) ב.העם יש סיכויי למצוא מוסטנג GT500 בארץ לשיקום וכמה בערך היא אמורה לעלות? ***עריכה*** איזה מכוניות שרירים יש סיכויי למצוא בארץ לשיפוץ?? כמובן עדיפות למוסטנג
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם יש בעפולה וולו ישנה - 6 ספרות - אם אני לא טועה דגם 134 אם זה מעניין מישהו אי יכול להביא פרטים , היא בצבע ירוק והיא קצרה יותר 2 דלטות משהו בסיגנון סוברו גסטי או מהמכוניות הקטנות אל תתפסו אותי בדקויות של הדגם אבל אם אני לא טועה זה היה 134 לפרטים תכתבו תגובה ואני יברר מינימן
הודעה אחרונה מאת yonit, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים, ההתענינות נמוכה וההצטרפות אפסית, אפילו לאחר שינוי התקנון ופתיחת ההצטרפות גם לבעלי טרנספורטר אוטומטי. חבל. מומלץ לכל בעלי הטרנספורטר להצטרף, מחכות הרבה הפתעות בהמשך. ורק בשביל לעורר את ההצטרפות אני אגלה לכם שבארוע הפתיחה החגיגי שיערך, אם וכאשר, יוקם המועדון צפוייה הרצאה מרתקת של יוני צ'וצ'ה מהאבות המייסדים של הטרנפורטר בישראל.
הודעה אחרונה מאת foks, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 884 צפיות
פרטים לגבי המפגש http://www.classiccar.co.il/clubs/event_details.asp?event_code=20&club_id=4 ו סתם על מה שהיה במפגש קודם http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?cat=54&club_id=4&A_ID=184 מקווים לראותכם... בני אתה יותר ממוזמן להגיע... (אולי נסגור את הוויכח שלנו)
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר של אבא שלי קנה לפני 11 שנים פורד מוסטנג שלבי 1967 גי טיי 500 ועכשיו הוא קנה לה חלקים חדשים מנוע חדש 5700 סמ"ק וברגע שאני שמעתי שהוא עושה את זה ישר תפסתי תמצלמה שלי והלכנו עליו ביום חמישי הוא צבע אותה לשחור וכל החלקים אצלו בית והוא בונה אותה לבד!!!! אני התחלתי לצלם את שלבי הבניה שלו וכל פעם שהוא יוסיף משהו אני יצלם עד שהיא תיהיה גמורה בנתיים הוא הרכיב את כל החלקים במנוע והוא לא יפתח לי לראות את המנוע עד שהוא מסיים את הרכב וכל החלקים בפנים עם ניילונים מקווה שתהנו מהתמונות יש חלק שהם לא באיכות כל כך טובה כירק שראיתי אתחלתי לצלם... אה ועוד משהו הרכב נימצא בסלון שלו תאמינו או לא ותיראו http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=57B382A9F84A44348BB64D83A0BA0457&alid=322…
הודעה אחרונה מאת toM\\\, -
-
מישהו יודע אם אפשר לקנות את המוצר הזה (או משהו דומה לו) בארץ? הוא מאפשר להוציא את האויר ממערכת הבלמים לבד, ע"י לחץ אויר שהוא מקבל מהצמיג. הנה תיאור (זה לא רק לסאאב, למרות תוכן האתר הזה): http://www.partsforsaabs.com/product_info.php?products_id=1928
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 2 תגובות
- 944 צפיות
היום ניסיתי להוציא חידוש לרכב שעמד כ30 שנה ונאמר לי עי" הפקידה ברישוי כי יש עוד שני כלי רכב חדשים יותר מכונית ואופנוע עם מספר שילדה זהה לזה שיש לי.לא היתה לה כל אפשרות להוציא חידוש לטענתה יש חסימה במחשב. נישמע לכם הגיוני? הרכב שלי עם מיספרים מקוריים וזה די הגיוני שיהיה רכב אחר מסוג אחר עם מספר זהה התקשרתי לחולון שם נאמר לי כי אצטרך לבצע הטבעת מיספרים חדשה דבר המצריך הרבה טירטורים.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
הוולוו יצאה משיפוץ 1 2
מאת igalezra-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זהו, השיפוץ החיצוני הסתיים. אמנם יש עוד כמה תיקונים קטנים, ובגדול אני מחכה לגרילים כדי לשפץ מחדש את הפרונט. אבל כפי שתראו היא יצאה מדהים, אני ממש "סובל" בכביש מהנהגים האחרים. עכשיו נשאר לשפץ את הפנים, כמו שרואים שם אין עוד הרבה עבודה. אשמח לקבל רעיונות כיצד לתקן את הבקע בדשבורד. שימו לב לרדיו המקורי של וולוו (יש עליו לוגו)
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
-
פורשה 924??
מאת bender-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אשמח לכל מידע על הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
שלום חברים כיום אני נוסע בוולוו 740 מודל 89 ,לא רכב אספנות אבל בסוף תהיה השאלה שלי היא מה הסיכוי שלי למצוא וולוו 164 במצב סביר ,אני יודע שעלולה להיווצר בעיה של זמינות חלקים אבל הרכב הזה הוא לדעתי אחת מיצירות הפאר של וולוו (אחרי ה-P1800 המדהימה וה-122 )
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פעם מישהו מכר בארץ פסי גומי לבנים שמצמידים לצמיג וזה מדמה צמיגים ישנים משנות השישים והחמישים. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג פסים כאלה?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז זה מה שקורה שמישהו בפורום (השושנים) יודע על משהו מעניין ומחבר אותי אליו: בכל אופן, כל הארבע (היו) למכירה, על ידי אספן נחמד מאוד. השתיים מתוך המחסן כבר נמצאות בקרית שמונה. הרנו והאופל בליץ מחכות ליד אוהבת... תודה רן!
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
319933-051 9538205-03 מריו .
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 1 תגובות
- 904 צפיות
היי אני מחפש מסגרת לפנס קידמי ימני (צד של הנהג) של מוסטאנג 67 קופה בתודה מרקו
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יום שישי עברתי בעירי ופתאום אבא שלי אומר לי סתכל אני מסובב את הראש ורואה טריאומף הרלד נטושה אולי 30 שנה בחצר של בית אבות לשעבר שגם הוא ננטש המכונית נראת במצב סביר היא בצורת סטיישן מאחור כתוב 1300 אבל כל סמלי הטריאומף נעלמו רק בתוך האוטו על הדש כתוב הרלד ולפי הצורה נראה לי שזה טריאומף אני דיי בטוח אני יביא תמונות בימים הקרובים
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
קדילאק למכירה
מאת fz1- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה קדילאק סביל קופה מודל 80 יד שניה ,במצב מצוין, 35000 קמ (אמיתי) כל מערכות החשמל והמכניקה פועלות,מנוע 8 צילינדרים,6000 סמק,נוסעת נהדר , דרושה קצת קוסמטיקה. המכונית חונה בעיר רחובות נימרוד 050 355392 רפי 051 304838
הודעה אחרונה מאת fz1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
את הפיאט 8V תיארו היסטוריוני רכב בשני תיאורים עיקריים: "המכונית בה הורשו המהדסים לעשות את כל העולה על רוחם" וכן גם "מעצבי פיאט מביעים את עצמם". במילים אחרות, הפיאט 8V של שנת 1952 לא הייתה מעולם מכונית ייצור סדרתית אשר נמכרה בכמויות מסחריות, אך בהחלט הייתה ציון דרך אשר בא להראות לעולם שפיאט יכולה ואף מסוגלת לייצר מכונית ספורט מדהימה של ממש. המשך הכתבה: http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=198 ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- eyalgr
- נולד לליסינג
- Ron Poh
- ArikB
- ba323f
- yoav911gt2
- itaysamurai
- גולדן191
- David32
- oferg22
- viper83
- נירו72