רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בדיוק שהכל נגמר.... אחרי שהאוטו עם פחחות וצבע בני חודש..... דווקא עכשיו....... מה קרה? אז ככה: אני יורד למטה, מסיר את הכיסוי מהאוטו, אחרי כ4 ימים שלא היה לי זמן לראות ולנהוג בו, ואז אני רואה: איזה בן ז&%@! אחד לקח רוורס ישר על הגריל ה ח ד ש לחלוטין של האוטו, ועיקם אותו לגמרי ! ולא השאיר פרטים. אני ממש לא דוגל באלימות, אבל בכזה מצב....... ובכזו חוסר אכפתיות לרכושו של הזולת! לא הייתי רוצה להיות בנעליים של אותו אחד . אפילו עוד לא הצלחתי לצלם את האוטו כמו שצריך! שמוליק.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
בתחילת שנות השישים פיתחה חברת Jensen הבריטית מתחרה פוטנציאלית לקורבט, לת'נדרבירד ולאקזוטיות מאיטליה, אז מה התפקשש שם?... בשנת 1937 הכריזו האחים ריצ'ארד ויאן ג'נסן על הקמת חברת המכוניות ג'נסן ( Jensen ) וזאת לאחר שבמשך מספר שנים, עסקו בבניית מרכבים בעבור חברות אחרות והחליטו שהגיע הזמן לייצר מכוניות תחת המותג שלהם. ככל יצרן רכב חדש בזמנו, התפוקה בתחילה הייתה קטנה יחסית והתבססה על מנועים ומכלולים קיימים בשוק. במקביל למכוניות אשר יוצרו תחת המותג ג'נסן, המשיכו האחים בייצור מרכבים בעבור חברות חיצוניות ולאחר מלחמת העולם השנייה בנו עשרות אלפי מרכבים ושלדות עבור חברות כגון אוסטין ואוסטין-הילי. כמו כן, בשנות השישים חברת ג'נסן הבריטית הייתה זו האחראית על הרכבת הוולוו P1800 Spor…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 852 צפיות
אהלן חבר'ה. אני רוצה להודיע לכל בעל לאנצ'יה גאה שמחר מתקיים בקניון שבעת הכוכבים בשעה 22:00 מפגש של לאנצ'יות מכל הארץ. אני מבקש מכל מי שיש לו אחת כזו מוזמן לבוא ולהצטרף למפגש שיהווה במידה ויהיה טוב והיענות תיהינה מרובה את יירית הפתיחה למועדון חדש בישראל. מועדון לאנציה ישראל. מקווה לראות מחר הרבה אנשים ושיהיה בהצלחה לכולנו.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נא לא להתעצבן אם זה רכב מוכר- אבל - כרמן אדומה כנראה T34 שנת 69 1600 טלפון 284824-054 הרכב במצב חיצוני (בלילה) טוב מאוד בצבע אדום נצפה באיזור הטכניון בחיפה. נא לא להשאיר ה"פ כי הרכב לא שלי (לצערי!!!)
הודעה אחרונה מאת oferg22, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת קצת פרטים על הרכב הזה כמו: 1)כמה אקזמפלרים קיימים בארץ ובכמה בערך הם נסחרים? 2)זו בעיה להשיג לרכב הזה חלפים? 3)אולי יש פה מישהו שמחזיק או החזיק ברכב הזה ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו ובכלל יכול לתת טיפים. תודה. דניאל
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח לכל מידע על הרכב האם אמין\סביר לאחזקה-עלויות?? האם הגיר (אוטומט) מוצלח וכל מידע תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
הייתי רוצה להכניס מנוע שברולט 6 צילינדר ישר נפח 4300 במקום מנוע הסטודבייקר 2800 הקיים. האם צפויה בעיה במשרד הרשוי? תודה
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
מה זה שתי צינורות לחץ(אלו לא צינורות גומי של נוזל קרור ) שיוצאים מצידו השמאלי ( לא צד מדחס המזגן) של הרדיאטור? בHAYNES הנוא לא מוזכר.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
יש חזית סופסוף! 1 2 3
מאת Ranster-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4 אלף צפיות
אחרי התאמות ויאושים רבים, הכל "יושב" ונראה מצוין... ניקוי "האמבטיה" מתחת לזפת המקורי נתגלתה רצפה חדשה לחלוטין...!
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם בשנת 1970 יצא הדור השני של הפונטיאק פייר בירד מתוכם כמה דגמי "בסיס", פורמולה 400 וטראנס אם מהטראנס אם יצאו שלושה דגמים ram air III ram air IV ram air V הראם איר שלוש הייתה באיזור ה 335 כ"ס הראם איר 4 באיזור ה 370 כ"ס והראם איר 5 אשר נקנתה רק בהזמנה אישית עם 500 סוסים סטוק מהחברה!!!! עכשיו אני עוד "בחיתולי" רואה את המספר העגול והמושלם הזה (500) ומתחיל להריץ חיפושים מצאתי מידע על הראם איר 5 (שלוש שורות) רק באתר אחד קישור http://www.musclecarclub.com/musclecars/pontiac-firebird/pontiac-firebird-history-2.shtml עם מישהו יכול לעזור ולשתף בשרשור זה מידע על האוטו אני נורא ישמח בתודה מתן
הודעה אחרונה מאת a_l_f_a, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש סיכוי למצוא בארץ
הודעה אחרונה מאת טריומף, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצורפות תמונות מהמפגש...
הודעה אחרונה מאת foks, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם..... געגועים רבים לי למכוניתי הראשונה, NSU PRINZ 1000 אדומה שנת 1973 (לפחות בארץ היא 1973, לא יוצרו במקור מעבר לשנת 1972). אם אמצא אותה היום, אקנה אותה, אשפץ אותה למצב תצוגה ואשמור לי אותה לעד הצלחתי להגיע בעבר לפרטים אודות מיקום הרכב אך ביקור במקום נחל אכזבה.... הנתון היחיד שיש לי הוא מספר הרישוי של הרכב החקוק בזכרוני : 327-154 . אם למישהו יש דרך כלשהי לעזור באיתור הרכב ואולי אצליח לשכנע את בעליו לרכוש אותו ממנו, אשמח ואהיה המאושר באדם. בתודה מראש, ליאור ברוך.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 962 צפיות
שלום לכולם! אני רוצה להציג לכם משהו מאוד נחמד ומעניין - אני אישית אהבתי נורא, שטפס תאוצה חזקה בזמן אחרון בחול ומסתבר יש גם בארץ. כמו שאפשר להנציח פנים של אדם - כך גם פנים של רכב - בצבעי שמן שנשמרים לעולמים, מצויירים על בד כמו לפני 300 שנה ע''י אומן אמיתי... מיסגרתי - שמתי על הקיר, זה נראה כדיוקן של מישהו שאוהבים מאוד ויש בזה גם המון המון קסם. דיוקן של רכב? למה לא? את האלפא נאלצתי לסרוק, לכן היא קצת לא אחידה. אומנם כמובן שום צילום לא יעביר את רגש האמיתי של תנועה - בתמונה של אסקורט ושל רוגע בתמונה של אלפא... מצאתי צייר ששכנעתי אותו לנסות ולצייר דיוקן שכזה, זה לדבריו היה פי 100 יותר קשה מלצייר אנשים, אבל לדעתי זה שווה יותר מכל צילום שבעולם. מי שמעוניין - שלחו…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
עזרה בזיהוי
מאת zemer20- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום ניתקלתי באופנוע הונדה 1000 מודל ישן מתחת ללוגו הונדה ראיתי סמל שלא היה ברור לי ממש אם זה של האופנוע או מישהו חמד לצון והרכיב אותו בלי שום קשר מישהו מזהה ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
דלק עם עופרת
מאת אושרי- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
הבנתי שיש כוונה די בקרוב לבטל את תוספת העופרת בדלק 96 אוקטן,ולהוסיף תוספות אחרות במקומו.מכוון שהעופרת היא חובה ברכבים ישנים שבהם תושבות השסתומים לא עברו חיזוק,ומכיוון שמתאים לרשויות לא להודיע על הפסקת השימוש בעופרת ,איך נידע מתי יש לנו צורך להשתמש בתחליפי עופרת?
תצפית- קורבט
מאת iceman- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה קורה חברים. בשבוע האחרון יצא לי לראות מכונית מדהימה, אדומה סטייל שנות ה-50, אחרי בירור קצר שביצעתי גיליתי שמדובר בשברולט קורבט שנת 1957 FUEL INJECTION. מישהו שמע?, מישהו ראה? האוטו נחשב נדיר? חזק? מה מיוחד בו?.... הנה תמונה להמחשה : אדם.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למרות שהרכב יצא כבר לפני כחודש מהפחחות והצבע, רק ביום שישי (אחרי שהוא עבר טסט ) הזדמן לי לצלם. אז..... תהנו. שבוע טוב, שמוליק.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לדעת היכן ניתן להשיג מנוע 1600 במצב טוב +מחיר ריאלי אפשרי למנוע, תודה מראש
- 0 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
למכירה - יונימוג 411D שנת 73 אלון, 052-366331 [הרכב הוא של אלון, לא שלי, נא להתקשר אליו לסלולארי הרשום]
הודעה אחרונה מאת shmil, -
פורד קאפרי
מאת שחרוש- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לקבל חוות דעת על פורד קאפרי אוטומט 1600 שנת 76 תודה שחר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
ווספות ישנות= נראות גזעיות השאלה שלי- האם כדאי להשקיע בשיפוץ ווספות ישנות? אם כן- איזה שנים/דגמים? ועל מה להקפיד? להתייחס לעניין הכלכלי גם (עד כמה כדאי להשקיע וסחירות בכלל) תודה למומחים
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
שלום אני מחפש כבר כמה זמן מיני במצב סביר אך ללא הצלחה. אולי מישהו מוכר מיני או יודע על מיני למכירה ויכול לעזור לי? תודה. אפשר בה"פ או הטלפון 058-207043 (בכל שעה) דניאל
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
- 1 תגובות
- 981 צפיות
בהמשך ל"מסורת", אני אתן מדי פעם קישורים לכתבות בנושא הרכב הקלאסי, בעברית, להנאתכם/ן: פגאסו - הספרדייה הלוהטת בדיעבד, לא ניתן היה למצוא שם טוב יותר ליצרנית הרכב פגאסו ( Pegaso ) הנובע מהסוס המעופף מהמיתולוגיה היוונית, הפגאסוס, בשל היות הולדתה, קיומה והישרדותה אגדה מיתולוגית בפני עצמה. בשנת 1951 נוסדה החברה אשר הייתה בבעלות ממשלת ספרד חברת פגאסו ומכרה כמויות מעטות יחסית להמולה סביבה ונחשבה למכונית אקזוטית ולוהטת, לאלו אשר יכלו להרשות אותה לעצמם. ארגוןENASA אשר היה נתמך ע"י ממשלת ספרד והיה זה אשר יזם את הקמתה של פגאסו תכנן לייצר מכונית יוקרתית המשולבת עם מכונית על, אחת שתשקף את היוקרתיות והתהילה של ארגון ה ENASA ושל ספרד. שאיפתם זו התבססה בין היתר על-כך שאנשים…
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
קומאנד קאר?? 1 2
מאת bender- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהוא יודע איפה ניתן למצוא קומאנד קאר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנת יצור 1969פרטים בטל057237903
הודעה אחרונה מאת bmw 320, -
- 0 תגובות
- 888 צפיות
למכירה פולקסוואגן ואריאנט TYPE 3 1970 גרמנית 1600 סמ"ק שני קרבורוטרים, ידנית במצב חיצוני ומכאני מצויין צבע ירוק מטאלי ספר רכב מקורי והמון חלקי חילוף. ניתן ליצור קשר עימי : 064508475
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש אפשרות חוקית לרכוש פיג'ו 404 מהאוטונומיה ולקבל עבורה רישוי ישראלי של רכב אספנות ? ( נתעלם לרגע מהסיכונים הפוליטיים/בטחוניים שבבדיקת הרכב )
הודעה אחרונה מאת YavinR, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחר, שבת, אני עולה על מטוס וטס לוינה-ג'נבה-וינה-מריבור(סלובניה)-וינה-ת"א. אספיק לבקר במוזיאון הרכב העתיק של חברנו יעקב ברנע, בוינה. עד אז תתנהגו יפה, כי המנהלים האחרים משגיחים... ביי בני
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
מחפש רכב אמריקאי עדיפות 2 דלתות עד שנת 70 לפני שיפוץ תודה מראש שחר
הודעה אחרונה מאת שחרוש,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 342 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- eladts
- Aviady001
- Mech Morphix
- oferg22
- eyalgr
- נולד לליסינג
- Ron Poh
- ArikB
- ba323f
- yoav911gt2
- itaysamurai