רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מתי האתר של מועדון ה5! יהיה מעוצב ומסודר כמו שצריך?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מישהו שיש לו פורד אנגליה לעזרה בשיפוץ
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- 1 תגובות
- 942 צפיות
מחפש גליונות ישנים של MiniWorld האתר הרישמי http://www.miniworld.co.uk/ נ.ב - מנוי גם אני יודע לעשות... תודה שגיא
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
גנבו לי את הסמל מהרובר 1 2 3
מאת y9853-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אתמול גנבו לי את הסמל מהרובר שלי. הרובר שלי עומדת מכוסה כבר קרוב לשנה, בחניה מקורה אך לא נעולה. מידי פעם עובר מישהו מרים את הכיסוי, מסתכל על המכונית וממשיך בדרכו, אבל אתמול איזה בן זו*ה לקח מברג ועקר לי את הסמל מהחזית של הרובר. מיותר לציין שבדרך הוא גם שרט את הצבע מסביב לכל האיזור ושבר את הלייסט שיש על מכסה המנוע - כי אחרת הסמל לא יכול לצאת. חשבתי, שאנשים מעריכים מכוניות ישנות במצב תצוגה ושאין חראות כאלו שיעקרו סמלים של רכבים כאלו - מסתבר שטעיתי וחבל. מאתמול אני לא יכול להרגע מזה, ואני מניח שאני גם לא אוכל להרגע מזה. אני אומנם יכול לקנות באנגליה סמל כזה במחיר מופקע - אבל הסמל כבר לא יחזור לאוטו - בשביל מה - שיבוא בן זו*ה אחר (או אולי אפילו אותו אחד) ושוב יעבוד עם …
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב נראה לא טוב אך עדיין בר שיפוץ
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
חלקים לאימפלה
מאת שחרוש- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם כנראה שמצאתי רכב שברולט אימפלה 62 2 דלתות . השאלה אים יש חלקים לרכב כגון: שמשה קידמית בקליות מאחור וחלקי קוסמטיקה תודה מאראש
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
מספרי מנוע זהים
מאת uhg14- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יכול להיות למנועים שונים - אותו מספר מנוע?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
אני מחפש מנוע f-134 מצב תקין,לא חייב להיות מושלם.
הודעה אחרונה מאת mshahar, -
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הארד-טופ 4 דלתות ,ספורט סאדן . 6 טורי 3858 סמ"ק, גיר רגיל . רפודי קטיפה, גנטים מגנזיום 15 אינטש, צמיגים רחבים . צבע אדום, גג לבן . במצב מצוין לפני שיפוץ . יש אפשרות החלפה לרכב/אופנוע +תוספת או שווה ערך . 35000 שח גמיש . 319933-051 9538205-03 מריו.
הודעה אחרונה מאת mario, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהבה. מילה כל כך טעונה ופתוחה לפרשנויות רבות. האהבה גורמת לנו לראות את מושא אהבתנו כמושלם (?) ללא כל חסרונות, למרות שידוע לנו שיש כאלה. והכי חשוב- האהבה, בהקשרה המוטורי, גורמת לנו לזיקה לכלל מוצרי היצרן. אבל הכל חייב להתחיל איפה שהוא. יש המתאהבים באהבה ממבט ראשון, יש כאלו הלומדים להעריך ולאהוב תכונות רק אחרי זמן מה, ואצלי? אצלי הכל מתחיל בילדות.......... ומעשה שהיה כך היה: בהיותי ילד צעיר (תחילת שנות השמונים) היצע המכוניות היה דליל ומצומצם עד מאוד. בל נשכח שהייתה זו התקופה שלפני שבירת החרם הערבי, כך שכל הארסנל היפני (או יותר נכון- רובו המכריע)לא הגיע לחופי ציון. באותה תקופה תמימה הייתי שותף לוויכוחים הנצחיים בין כל ילדי השכונה (אחרי הוויכוח הראשון "אבא ש…
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חובב מכוניות עתיקות (ביחוד אופלים של שנות השישים ואוטובוסים) מדנמרק נמצא בארץ לשבוע. בחור מאוד מאוד נחמד, ישמח לדבר עם כל אחד, עוד יותר מכיוון שהוא תקוע לגמרי לבד לשבוע הזה ליד "עיר אובות" בערבה. אפשר להתקשר ו /או לקפוץ אליו, הוא בחניון הקרונות מול מושב עידן, על הכביש שמוביל לנחל צין ומעלה העקרבים. שמו יקוב והוא יודע כמובן שהעליתי את המודעה הזו לרשת. טל' 064-861290 http://www.jakobmartini.webbyen.dk
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
מחזיק מנוע
מאת yuvalbo1- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כמה חתיכות פרופיל והמנוע מוכן לעבודה. אכשיו צריך להוסיף גלגלי שטח לניידות בסביבה
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
האם למישהו יש פרטים של המרצדס קופה מודל 83 (בתמונה מאחורי המוסטנג הצהובה, צולם ע"י יניב.ש.) בתודה מראש.....
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
מעניין להחליף פיזו 205 שנת 94 ברכב עד שנות ה-70
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אשמח לשמוע רשמים ותיאור של השוק העתיק שהתקיים היום בגני התערוכה. (תמונות גם יתקבלו בברכה) האם הוצגו שם גם רכבים למכירה? .
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם מישהו יודע איפה בארץ או בעולם ניתן להשיג חלקים לקרבורטור stromberg zenith 150 cd?
הודעה אחרונה מאת meshigene JT, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה MGB GT פרטים ניתן לקבל בטלפון 050378883 - יעקב. (הודעות בה"פ לא יענו) לא ל "מחפשי מציאות" . לא ל "מבזבזי זמן" .
הודעה אחרונה מאת meshigene JT, -
מוסטנג 74 דחוף
מאת שחרוש-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי פרטים על מוסטנג שנת 74 מנוע 2200 4 צילנדר מצאתי היום אחת ואני רוצה ללכת מחר לבעל הרכב תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
ביטוח לרכב
מאת שחרוש- 1 תגובות
- 989 צפיות
כמה עולה ביטוח חובה לפרייבט וכמה לטנדר אספנות(וגוניר)
הודעה אחרונה מאת kompy, -
מבקש הצעות /רעיונות לצביעת רכב סטיישן סגור דגם ויליס.(לפחות שני צבעים)
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היכן ניתן להשיג: (1)חלון מתכוונן,בדגם שלי יש חלון כזה מותקן והשני חסר. (2)פינות לפגוש עדיף ציפוי ניקל. כל מידע יתקבל בברכה.
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
2500 סמ"ק, 147,000 ק"מ, יד 3, שמורה ומקורית. טסט הסתיים בדצמבר. גיא - 058-592828[/img]
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
פורשה 944??
מאת bender- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אשמח מאוד לכל מידע על הרכב בייחוד מידע טכני-נפח מנוע וכו וכל מידע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי טנדר וויליס עם מנוע סופר הוריקן ואני מחפש חלקים או מנוע שלם
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני ואבא שלי החלטנו לקנות ג'יפ כזה מכיון שלאבא שלי יש ניסיון רב מהג'יפ הזה נהג עליו עוד בתקופה שלו בצבא הוא מחפש כזה עדיף לפני שיפוץ, ואפשרי גם אחרי האלו הפתוחים מישהו יודע איפה אשפרי לקנות? או אם מישהו מוכר תודה רבה
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 1 תגובות
- 982 צפיות
שלום לכולם, בשל שבר באחד הצירים אני מחפש מכסה מנוע חלופי לסאאב שלי. כל מכסה של סאאב 95 או 96 משנת 69 ומעלה אמור להתאים. הצעות יתקבלו בברכה. תודה יניב
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם מישהו יכול לסקור ברשימה את כל הרכבים שהוצגו בשוק העתיק ביום שישי האחרון?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מתחת למסגרת הניקל של החלון הקידמי מופיעים סימני רקבונות. בעבר זה כנראה טופל על ידי "סותמי חורים "ונצבע.... חפרתי קצת עם מברג והתגלו חורים ברוחב ל 10-25 מ"מ. מה מוצע לעשות?? תמונה רצופה (בפורום זה סרב לעלות) .http://photos.groups.yahoo.com/group/volvo100list/vwp?.dir=/&.src=gr&.dnm=rust1.jpg&.view=t&.done=http%3a//photos.groups.yahoo.com/group/volvo100list/lst%3f%26.dir=/%26.src=gr%26.view=t
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בהזדמנות, למכירה שנת 1971 גג נפתח אורגינלי, מנוע 2000 הזרקה, גיר ידני למטה, 4 דיסקים, הדגם נדיר, מעוצב ע"י PINIPARINA , מנוע חזק ותקין, צבע תכלת (לא משהו) צריך שיפצור. 17.500ש"ח למבינים. 052-508548
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה כוח סוס יש למנוע 6 צילינדרים הנל. בתודה
הודעה אחרונה מאת shmil,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 344 אורחים (הצג רשימה מלאה)