רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
וולוו 144 במצב נדיר הכל מקורי יד שנייה בצבע לבן.054626647 טל ביבס יש גם אפשרות להחלפה עם גיפ או אופנוע שטח.
הודעה אחרונה מאת yoavshafir, -
רכב אספנות כבד. 1 2
מאת V8Driver-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שאלתי היא, מה לגבי רכבי אספנות שהם לא רכבים פרטיים, אלא משאיות או אוטובוסים ישנים. ישנו איזה אוטובוס מודל 73 שעדיין במצב נסיעה, והוא כבר מזמן לא רכב שמיועד להסעת נוסעים, אלא לשימוש פרטי. שמעתי שאין מצב לרכבי אספנות "כבדים" (רשיון ג'+). אשמח אם מישהו פה יודע משהו בנושא.
הודעה אחרונה מאת srulik, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פירסומת מקורית של BMC BRITISH MOTOR CORPORATION
הודעה אחרונה מאת mg midget, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי נתקל בסאאב 99 שנת 75-מנוע 2.0 אוטומט. היא די מוצאת חן בעיניו, היא במצב נסיעה ורוצים עליה 3,000 ש"ח.. הענין הוא שהוא לא מכיר סאאבים וכאן אתם נכנסים לתמונה: האם הרכב נחשב אמין?(יחסית לוולבו 144, נניח) עלויות אחזקה גבוהות\נמוכות? מה אתם אומרים על המחיר? ובככל, כל פרט על הרכב יתקבל בברכה. תודה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
מישהו מכיר את הקאמרו הכחולה מיפו ויכול להגיד לי מה מצבה ואים שווה לקנות
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
וולו 144 אדומה רישוי 370063 נכנסה ביום שישי בבוקר לרעננה. איך אני מאתר את הבעלים??
הודעה אחרונה מאת kompy, -
שלום החלטתי לאמץ לי אוטו ישן, ולנסות לפתח את התחביב..... כמובן שהתחלתי ברשת... מחפש פיג'ו 404 פרטית, לא משנה המודל. לתחזוקה ו"נסיעות שבת". למישהו יש רעיון מאיפה להתחיל ?? ואל תגידו לי לנסוע לשכם. חג שמח
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים יש תמונות של הארוע במבית משמר הגבול באתר המועדון בדף ארועים ...
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש אחת בכפר סבא ... שנת 79 09-7671272 1600 לבנה. לא שלי!
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הינה לכם , צפו ותהנו ,,, האוטו מתקדם ! ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת ey, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
מחפש אמריקאית שתי דלתות עד שנות ה-70 ליפני שיפוץ במחיר נורמלי למצב הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
פיירברד 74
מאת מיכה ש- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה, V8 , מנוע וגיר משופצים לאחר 2500 ק"מ, הרכב מקורי לחלוטין, זקוק לשיפוץ חיצוני בגלל שהיה מאוחסן 12 שנה,כל החלקים קיימים. לרצינים בלבד 25.000 ש"ח
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נודע לי שיש שברולט אימפלה שנת 57 או 58 במחסן נטוש הייתי רוצה לברר מי מכיר שמע וכו מחפש נואשות אימפלה... ואם מישהוא מכיר אחת כבר נוסעת או משופצת מה טוב
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חיפושית גרמנית. דגם 11300 . מנוע 1285סמ"ק. שנת 1972 . צבע לבן/שנהב. מצב מכני/חיצוני - שמור מאוד. דליה- 052-435128 .
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
חג שמח ! ! !
מאת אבי נוף- 1 תגובות
- 931 צפיות
לכל חברי וקוראי הפורום חג פסח שמח והמשך פעילות מהנה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
ברגים לטמבון??
מאת bender- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהוא יודע היכן ניתן להשיג את הברגים לטמבונים עם הראש כמו פטריה מניקל.???(לסאאב 96) תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בשעה טובה, יומן היבוא שכתבתי ושפורסם בגליון האחרון של "האבטומוביל", מופיע מעכשיו באתר של ליאור ברוך עם כל התמונות הנלוות: http://www.classicar.co.il/articles/article.asp?A_ID=199 בקרוב: "יומן יבוא - הסרט" קריאה מהנה ומועילה. נמרוד
היכן מספר השלדה?
מאת מור- 10 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
ברשותי רכב אופל קדט 66 , רכשתי את הרכב עם טסט לפני שנתיים אך שנה וחצי הוא ללא טסט עקב שיפוץ מנוע מלא . היום ניגשתי לטסט , וכל סעיפי הבדיקה עברו בהצלחה למעט מציאת מספר שלדה. קימת ברכב פחית אלומיניום מקורית ובה מספר שלדה , מנוע ונתונים נוספים. בוחן הרכב הודיע כי הוא לא מוצא היכן מוטבע ב "שסי" מספר זה וכי עד שלא ימצא מספר הנ" ל מוטבע במקום כל שהוא בשסי אין אפשרות להעביר את הרכב טסט. 1. הרכב היה אצל אותם בעלים 36 שנים רצוף עד שרכשתיו. 2. היכן עלול להיות מוטבע מספר השלדה והאם יש סיכוי כי הוא מצוי במספר מקומות? 3. האם יתכן כי בדגמים ישנים אלו המספר הופיע רק על פחית האלומיניום? 4. האם יש דרך מסודרת וחוקית לבצע הטבעה נוספת על גבי שלדת הרכב ? אשמח לכל סיוע שכן הרכב …
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 971 צפיות
לצערי נאלצתי למחוק צילומים מהארוע באברבנל כי היו בהם חולים וזה בניגוד להנחיות שקיבלנו. אז אני מתנצל בפני מי שטרחו והעלו את התמונות ומבקש להעלות רק תמונות בהן אין אפשרות לזהות חולים. תודה בני מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שימו לב להודעה ששמתי בפורום "רכב כללי" כאן באתר.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
העברת בעלות
מאת arikarik- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצאתי רכב נטוש (כ-20 שנה נטוש) מודל 1956, לא ניתן לאתר את הבעלים, האם וכיצד ניתן לבצע העברתו לבעלותי ע"מ לשפצו ולהופכו לרכב אספנות?
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
במנוע שלי לא ניתן כמעט לקרוא את מספר המנוע עקב חלודה. אחרי ששיפשפתי עם מברשת שיניים די הרבה זמן התגלה חלק מהמספר. האם יש דרך קלה יותר?
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
האם ישנה שיטה לפרוק גלגל הטיימינג ממנוע גיפ 4 צל"F-134 תודה מראש למציע הנבון. הפרוק נחוץ כדי להחליף את הפלטה של תושבות המנוע.
הודעה אחרונה מאת mshahar, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
למכירה שילדה ערומה ל-CJ-5 ,ללא ניירת,במצב טוב,מספר מוטבע.שנת ייצור 1963, מחיר מבוקש 500 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת mshahar, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר שלי קנה אלפא GTV (ג'וניור) שנת 74 מנוע 2000. מחפש חלקים רבים לשיפוץ. אם מישהו מעוניין למכור או יודע משהו אפשר ליצור איתו קשר בטלפון 050-739933 שרגא. תודה.
הודעה אחרונה מאת גדי מלץ, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
לכ חברי הפורום חג שמח
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
מחפש ג'נטים 14" של שנות ה-70-80
מאת Guest zalik- 0 תגובות
- 814 צפיות
עבור מכונית איטלקית בשלבי שיפוץ מתקדמים. מרחק חורים - 4X98 מ"מ , עדיפות למגנזיאום עם אופסייט במקרה קיצוני גם 13" יתאים חשוב שיהיו מתקופת שנות ה-70-80 תודה
-
ציפוי ניקל 1 2
מאת Ranster-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
מישהו יודע איפה ניתן לבצע ציפוי ניקל לחלקי מתכת?
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מתקיימת השנה? אם כן איפה ומתי? בשביל מה אני טורח, מזיע, מתאמץ, מותש, (נשאר עוד משהו? ) לכתוב הודעה מיוחדת על אירועי אביב - קיץ סתיו, כאן, למעלה בהודעה קבועה? בני
הודעה אחרונה מאת yonit, -
בניין 100 בת"א
מאת Guest mark- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
על-יד בניין100 (רח.אבן-גבירול ת"א תודה על ההשקעה אבל להבא אנא שים את המידע בשירשור הקבוע לכך ב"דביק" למעלה בני
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 344 אורחים (הצג רשימה מלאה)