Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרו77

שחרוש
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי פעם לבנאדם והוא רצה 6000. היא ניראת בסדר מבחינה חיצונית, והוא אמר שהמנוע תקין.... ובכזה מחיר? היא שווה השקעה... אבל צריך לבדוק שאסי וכו'..

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
התקשרתי פעם לבנאדם והוא רצה 6000. היא ניראת בסדר מבחינה חיצונית, והוא אמר שהמנוע תקין.... ובכזה מחיר? היא שווה השקעה... אבל צריך לבדוק שאסי וכו'..
היתה אצלו ראיתה את הרכב
פורסם

ותתחשב בזה שנושא ה"שאסי" מאוד מאוד שונה בקאמרו בגלל שהשילדה נפרדת מהבודי ככה שהמושג שאסי ברכב כזה הוא די ארטילאי , כי כל חלק אפשר להחליף בלי לפגוע בקשיחות של המבנה כולו.

לצומת ליבך כמובן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חברה

להפסיק לקשקש

אני הייתי שם

וחוץ מזה שיש בעיה קטנה עם הרשיונות (הרכב לא באספנות הוא שנת 77 והמוכר אומר שהוא כבר באספנות) האוטו במצב סופני לכל הדעות.

רצ"ב תמונות להמחיש את המצב

נ.ב. הייתי שם.

alapanim14.jpg

alapanim8.jpg

alapanim3.jpg

alapanim2.jpg

alapanim1.jpg

פורסם
חברה

להפסיק לקשקש

אני הייתי שם

וחוץ מזה שיש בעיה קטנה עם הרשיונות (הרכב לא באספנות הוא שנת 77 והמוכר אומר שהוא כבר באספנות) האוטו במצב סופני לכל הדעות.

נ.ב. הייתי שם.

לא הייתי מקצין להגיד מצב סופני, אבל אכן המצב גרוע ודורש שיפוץ רציני ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
חברה

להפסיק לקשקש

אני הייתי שם

נ.ב. הייתי שם.

איזה נבל! הוא (המוכר) אמר לי שהרכב במצב טוב... טוב מתייחס למצב נסיעה... אבל אפילו הפנים שלו במצב מחפיר... שלא נדבר על המתלים... :evil:

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

תמונות קשות בהחלט... עצוב לראות כזה אוטו בישראל במצב מתפרק מתקדם...

האוטו לא גמור דרוש שיפוץ אבל מה שיפה בסוג של המכוניות הזה אין בעיה להשיג חלקים ובזול בארה"ב זה ממש לא בעיה להחליף את כל החלקים פה בעלות סבירה בהחלט... השאלה זה הרצון...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

הרכב בר שיפוץ

אך מצבו גרוע ביותר!!

פשוט הזנחה!!

מי שיקנה שיחשוב על כמה עשרות אלפי שקלים טובים לשיפוץ!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני מוכן לקנות אותו בשקל שבעים !!! יש סיכוי שהוא ימכור? :multi:

בקיצור מי שיקח על עצמו את הפרוייקט הזה אני אמליץ עליו לועדה שמחלקת את פרס ישראל... :D

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אני מוכן לקנות אותו בשקל שבעים !!! יש סיכוי שהוא ימכור? :multi:

בקיצור מי שיקח על עצמו את הפרוייקט הזה אני אמליץ עליו לועדה שמחלקת את פרס ישראל... :D

אם ככה אז חצי מחברי מועדון החמש היו צריכים לקבל את פרס ישראל ...

הרבה משפצים התחילו לשפץ רכבים זרוקים ועומדים במשך עשרות שנים במצב ריקבון מתפורר. אז רכב כזה, עם אפשרות להשיג כל חלק מארה"ב ו"קצת" עבודת פחחות, אי אפשר להגיד עליו שהוא גמור ...

מה שכן, 6K ש"ח זה מחיר גבוה מאוד. אומנם הרכב מאוד נדיר בארץ אבל יהיה הרבה יותר זול לייבא כזה משופץ מארה"ב (כאשר הוא יגיע לגיל 30) מאשר לשפץ כזה בארץ (מניסיון). כפי שחבר טוב שלי תמיד אומר, "שיפוץ שמתחיל ממחיר קניה גבוה מסתיים במחיר גבוה". ולכן אני הייתי ממליץ לבעלים להוריד מחיר לסביבות ה-2K ש"ח בשביל שמישהו רציני יבוא, יקנה וישפץ אותו ...

ראלייר, המתלים זה לא בעיה כי אפשר להשיג את החלקים האלה במחיר סביר. גם הפנים זה עסק לא יקר, אני למדתי שאפשר להחזיר רכב למצב מדהים ממצב ערמת חלודה (שזה בערך המצב של הרכב), כל מה זצריך זה "קצת" כסף כי את החלקים ניתן להזמין בקלות מארה"ב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שצריך-אני בטוח שזה יוצא יותר זול (למרות ההובלה היקרה) בגלל החלפים הזולים והזמינים שלא צריך לשלם עליהם משלוח ומיסים כל אחד בנפרד ובטוח שהעבודה תיהיה שם באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות ?

• תוכן חדש...