רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
גריל של BMW
מאת eamzaleg-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני צריך עזרה בקניית גריל אמצעי לרכב , הרכב שנת 71. מצאתי באתר שנקרא JAYMIC אבל יש לי בעיה להזמין משם, אם מישהו יוכל לעזור אפילו לקנות כאן בארץ. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה עם מפגש של רכב מתוצרת הארץ? צנוע אך בכל זאת קיים. מישהו מוכן להרים.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
אפשר משהו ישן ומוזנח. העיקר שיעזור למנוע בימות הקיץ החמים, ויחסוך אצבעות כרותות למי שמנסה בכוח לגעת במאוורר המסתובב הזה. 053-482942 תודה.
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי לוח שעונים שאותו אני מתכוון להוציא למכירה דרך E.BAY. למיטב ידיעתי, לוח כזה היה מותקן בפיאט 500, אבל יתכן שגם ב-600 או אפילו ב-850 סדאן - אני פשוט לא מצליח לאתר תמונות ברשת של דגמים אלה בצילומי-פנים. וכאן אתם נכנסים לתמונה - אם מישהו יוכל לאשר את הדגמים בהם היה לוח שכזה מותקן (500, 500L, 600 וכו') ובאילו שנים פחות או יותר, אהיה אסיר תודה. אכן, אתגר, אבל בואו נראה אתכם...
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם בפרוייקט של חבר: זוהי באגי מקורית של פולקסווגן, מבוססת על חיפושית. הרכב משנת 73' והוא המתין עד הפיכתו לרכב אספנות וכעת הרישוי כבר פעיל. אביו של חברי היה מנהל מחלקה במוסך המרכזי של צ'מפיון וכך הם הצליחו להניח ידם על מציאה נדירה כזו בזמנו. הרכב נמצא באחד היישובים שמעבר לקו הירוק, שם הוא גר. בהצלחה לו.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותי אחת כזאת ואשמח לקבל פרטים עליה? כל פרט יהיה שימושי ואודה לכל העוזר בכך
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, ברשותי מוסטנג 1979 אוטומט מנוע 3300 סמ"ק כמו שציינתי הודעה הקודמת. רציתי לשאול היכן אוכל לברר על הביצועים של הרכב כמו כן האם יהיה לרכב זה ערך של אספנות יום אחד? האם הגיר שלו זהה לגיר של הקורטינה 3 הילוכים וכיצד אוכל למצוא מנוע או איפה אפשר לחפש חוץ מזה ספרות על הרכב מהדגם הספציפי הזה? תודה לכולם , זה באמת מחמם את הלב שאתם פה כותבים ועוזרים אחד לשני זה תחביב קבוצתי שמפגין את האיחוד של ישראל. אז.... תודה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ביום שישי ג' חוה"מ פסח 9.4 החל משעה 10 יערך מפגש מועדון פורד קאפרי בחניון מאחורי איצטדיון ר"ג (היכן שהיו המפגשים בעבר). כל בעלי הפורדים: קפרי , אסקורט, קורטינה, טאונוס וכו' התייצבו !!! כמובן מוזמנים גם שאר בעלי וחובבי פורד לדורותיהם חדשים וישנים למיניהם. במפגש ,מלבד הרכבים, יוצגו תמונות ,ספרות רכבי פורד , קטלוגים של חלקי פורד ועוד ועוד... כ ו ל ם מוזמנים! פנייה מיוחדת לבעלי הפורדים בצפון, באיזור ירושלים ובדרום (שאותם רואים לעיתים רחוקות במפגשים השבועיים של מועדון החמש באוני' ת"א) הגיעו בהמוניכם. לבירורים אפשר ליצור קשר טלפוני: עמוס 052742244 אריק 052775202
הודעה אחרונה מאת איצ11, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יד שניה שנת 82 מקורית לחלוטין 60000ק"מ מקוריים כל התוספות (המקוריות) אפשרות החלפה 642756-064 תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
מיסבים לגלגלים
מאת maier- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי פורד אסקורט ברנדה מודל .76 . לאחר שפירקתי את האקס היצלחתי להוציא את המיסב של הגלגל האחורי רק ע"י חיתוך בברנר . וכך אין לי צל של מושג איזה סוג מיסב קיים שם. מה שידוע לי שזה מיסב יחד עם מחזיר שמן. כל מי שיודע איזה סוג מיסב (מספר דגם וכו) ישאיר הודעה תודה רבה ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש סירה לוספה או הכל קומפלט.. ןספה עם סירה.... במצב טוב ובמחיר נורמלי... אליאב... בה"פ
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברה אני צריך יעוץ: ברשותי אופל רקורד שנת 74 מקורית לחלוטין (אגב קיבלתי אותה במתנה) היא בעלת מנוע 1700 וגיר בעל 4 הילוכים ידניים כמובן שנמצא על ההגה ( כלומר ידית ההילוכים) הרכב סטיישן ויד שלישית אני הרביעית כל הטיפולים בו מתועדים. רציתי לשאול אם כשהיה לי קצת כסף שווה להשקיע בו אם הוא יהיה שווה משהו אי פעם כרכב אספנים ואם כן אז מתי. אני ממש אוהב את הפורום אני בכל יום נכנס אליו ונהנה מחדש!!! תודה לכולם,
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כל הכבוד ותודה לכל מי שהגיע , הקרובים והרחוקים היה מצויין ונעשה זאת עוד שוב בהמשך , נדאג לעדכן פרטים על המפגשים, על כל מיני הצעות ועצות לטיפולים ושיפורים לרכבי הפורד באתר של מועדון הפורדים: http://www.classiccar.co.il/capri כולם מוזמנים להביע רשמים, הצעות וכו' לגבי המפגש ובכלל, בפורום אתר המועדון להתראות בקרוב
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
עוף מוזר-פיאט 126
מאת K&N-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ניצפתה בראשל"צ מישהו מכיר? קצת פרטים....
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
שנת 80 , 1400 סמ"ק , תיבת הילוכים אוטומטית רציפה ("ואריומאטיק") נדירה ומיוחדת. מצב מכני מעולה [email protected] או 02-5862828 בשעות הערב (לבקש את משה).
הודעה אחרונה מאת talfisher, -
שלומות. אשמח להחליף מידע בנושא הרכב האלמותי פג'ו 404. אני בעל אחד כזה שנת 69' יד שנייה (!) אשמח עוד יותר לקבל מידע ופרטים אודות חלקי חילוף :smilecol: תודה. פרדי ועידית
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 944 צפיות
בערוץ 3 גדול....
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האופל נראית כאילו מישהו שיפץ פחחות, עשה צבע והתייאש - אין חלון קדמי ואין גריל ופנסים, עומדת, שלימה כזו, באיזור המוסכים הצפוני של פרדס חנה, לא רחוק מהמסעדה "האוטובוס הכחול". הסאאב עומדת בתוך חצר גדולה בגבעת עדה, נראית (מרחוק) מאוד שלימה, מהדור האחרון עם מנוע שתי פעימות. התקשיתי לסמן לעצמי את המקום. זה בערך מול מכולת שיש עליה עוד שלט של גלידות ויטמן... אם נכנסים בכניסה הראשית ונוסעים ישר, מגיעים ל- T שימינה זה לכפר גליקסון. נוסעים שמאלה ומחפשים בצד ימין. המכולת ההיא נמצאת בצד שמאל. דב
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מספר סמלים שיש ברשותי והם מוצעים למכירה: 1) טריומף הארלד - רק החלק שבו רשום טריומף. 2) סובארו קופה שנת 79+הכתובית מפלסטיק של ה-FWD 3) כיתוב פיג'ו מפלסטיק שהיה שייך לפיג'ו 304 4) סמל של פיג'ו J5 (למרות שקשה לי להאמין שמישהו יקנה אותו) כמו כן יש לי סמל שרשום עליו 1700, נראה לי שהוא היה שייך לאופל כלשהי משנות ה-70. וסמל של קורטינה Mark-3 שאותו אני אמכור בסכום "קצת" מופרז כי הוא היה שייך לקורטינה של אבא שלי הערה: כל הסמלים הושגו בצורה חוקית ולא נגנבו (הסמל של הטריומף הארלד נלקח מטריומף שראיתי לפני 7 שנים שעמדה כאבן ללא הופכין ביפו) שאר הסמלים גם הם פורקו ממגרש גרוטאות שאני הכרתי את בעלו. כמו כן: אם מישהו יכול לנדב לי מידע על פורד קורטינה Mark-3 ש…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש אתרים שאפשר ליבא חלקים לפיאט ספיידר 1800 . אים תוכלו לתת לי כתובות תודה שחר
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצ"ב פירסומת ממתכת של MGA
הודעה אחרונה מאת MGA, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
4 שנים בלי טסט... יש אולי דרך/קומבינה אחרת לא לשלם על 4 טסטים...? דרך אגב זה מודל 83...
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש"פסנתר" למנוע 903 סמ"ק של פיאט 127 /אוטוביאנקי. תודה.
הודעה אחרונה מאת אורן, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז זהו, שכן....... ארוע מוטורי שנתי של מועדון אלפא רומאו במסלולים!! לכל התמונות: http://yanga.co.il/alfa/gt2004/index_5.html שי ורד.
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, האם למשהו יש מושג מאיזה חומר עשוי הדשבורד שבתמונה? נ.ב - היכן ניתן להשיגו בארץ?
הודעה אחרונה מאת ey, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפרטים אצל דויד שורצברד בפלפון 054-548741
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
מחפש ווספה !!
מאת alive- 0 תגובות
- 907 צפיות
מעוניין לרכוש ווספה שנת 70 ומטה, במצב נסיעה ורשיונות. (לא מעוניין בראלי 180) אשמח לכל עזרה. 054-544747
הודעה אחרונה מאת alive, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חלקים לפיאט 132. ומעונין לקנות מיני מיינור.
הודעה אחרונה מאת taubh, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצורפת תמונה סרוקה של הספר אודות טרנספורטר 72 ---> 79 . למכירה . 100 ש"ח - חדש לגמרי !
הודעה אחרונה מאת דרור, -
הזעה בתוך הפנס
מאת avi75-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איך פותרים את בעיית ההזעה שיש בתוך הפנס? ברכבים ישנים אני מבחין שיש הזעה בתוך הפנס וגם כאשר פותחים את הפנס בכדי לנקות זאת אז אין אפשרות,כי זה ממש בפנים ואין גישה לכך,אז מה עושים? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 327 אורחים (הצג רשימה מלאה)