רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הנה המשפט הראשון בספר: " בקיץ 1963 קניתי בניו יורק לימוזינה מדגם לינקולן שנת 1941....." ויליאם סרויאן, 1908-1981, סופר אמריקני ממוצא ארמני ידוע בכתיבה תמציתית ומלאת הומור. בספר השמח והעליז הזה הוא לוקח את הקוראים, היושבים למעשה במושב האחורי של הלימוזינה, למסע מענג ברחבי ארצות הברית. לא, הספר אינו על מכוניות ישנות. הלינקולן 1941 היא רק הפלטפורמה והספר הקטן (רק 119 עמודים) הוא מקור להנאה גדולה ולמסע קלאסי ב"קלאסית" אמיתי ברוח שנות ה- 60 בארה"ב.
הודעה אחרונה מאת T, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
או קיי צילמתי שתי מכוניות באיזור מגורי שעומדות די הרבה זמן,אומנם אני לא חובב פרוייקטים ,אבל אני שונא שמזניחים רכבים ככה,אני יודע שאחת זה וולוו אבל לא יודע איזה סוג,אם בכלל מישהו מתעניין באחת מהן לפרוייקט "שיציל" אותן אבל באמת רציני אני ידבר עם הבעלים וישיג לכם מספר,דרך אגב שניהם לא נרשמו כאספנות,זהו תודה. נ.ב. מצטער על האיכות אבל הגישה לצילום כמו שאתם רואים לא היתה חלקה.
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשעה טובה לאחר 6 חודשים של השבתת הרכב. הרכב עבר היום טסט . שעות רבות של עבודה קשה. כול הזמן הפנוי היה מושקע בעבודה על הרכב. קשה קשה .אבל מספק .ומה אכשיו. אתם כבר יודעים העבודה לעולם לא נגמרת עוד חלק ועוד שיפור לחפס ב ebay אחר מציאות. טוב זה לא נישואים זה לכול החיים.
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
מליבו 1968
מאת יונאי- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שברולט מליבו שבל ,1968 סדאן 4 דלתות הארדטופ.?מנוע 307 (6997 סמ"ק) זקוק לשפוץ. גיר ספורט אוטומטי (שני הלוכים). ח"ח . -.15,000$. מיוחדת, נהדרת. טל.02-9914254, 051-972141.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- 2 תגובות
- 992 צפיות
מישהוא יודע איפה ניתן להשיג באיזור המרכז?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
למי שמתעניין באופנועי טריומף משנות ה-30 ? שיפנה אלי לפרטי
הודעה אחרונה מאת zemer20, -
תגידו מברוק 1 2
מאת שחרוש-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת קניתי פיאט ספיידר 1800 קבריולט ליפני שיפוץ שנת1973 אים למישהו יש חלקים ומעוניין למכור אז בבקשה יתקבל בברכה בקרוב תמונות
הודעה אחרונה מאת mordy, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מתנצל מראש, אולי זה נראה במבט ראשון קצת צבאי ונוקשה, אבל זה בגלל שיצא לי להוביל די הרבה שיירות בצבא. אולי הגזמתי במחויבויות אבל אני מאמין בסדר ובארגון ולדעתי חיוני שיהיו נהלים כתובים ומחייבים. זוהי הצעה לדיון. כל אחד מוזמן להעיר ולתקן. אני מקווה שעד לאסיפה הכללית תהיה גירסה מוסכמת ומי יודע, אולי היא אפילו תאושר. T נהלי נסיעה / טיול � טיוטא להערות 1.במקביל לפירסום הטיול באתר / במגזין יש לפרסם את ציר הנסיעה המתוכנן � מספרי כבישים וצמתים. 2.יש להיערך לשלוח בפקס את ציר הנסיעה למי שמבקש זאת (מי שאינו מקושר לאתר). 3.מומלץ לפרסם באתר ובפקס את מפת הכבישים הרלוונטית. 4.כמו כן יש לפרסם מוקדם ככל שניתן את לוח הזמנים הכללי לנסיעה הכולל : שעת יציאה, ש…
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
בחיפושי הבילתי נניגמרים אחרי "נסיכת חלומותי" גיהה, כרמן גיהה, מצאתי את זה... כמה זמן זה היה מחזיק כאן? לדעתי לא יותר מ 3 דקות גילי
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 8 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
ראיתי באי ביי מן מתג כזה שמחברים אותו לכבל של ה + במצבר והוא ע"י פעולה פשוטה מנתק כל זרם. כתוב שם שזה מצויין לתקופת אכסון של הרכב. שאלתי היא האם זה חיוני? האם זה הכרחי? דרך אגב המחיר הוא כ - 10$ כולל משלוחה.
הודעה אחרונה מאת Vtt, -
קפרי V6 2800
מאת dodge- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין למכור קפרי דגם אמריקאי ברכב הוחלפו חלקים רבים ראדיאטור בהזמנה מסרק הגה ראשי מנוע קרבורטור גיר חדש הכל עם אחריות גם מערכת ברקסים אפשרות החלפה אני מעונין למכור גמיש במחיר אבל בלי נודניקים 642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הינה עדכון , המנטה לקראת סיום ! ! ! אלעד תתכונן
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 868 צפיות
ביום חמישי האחרון ירדה האלרו האחרונה מפס היצור ואתה מת המותג הותיק ביותר בארה"ב, האולדסמוביל. שרשור בעניין, עם תצלומי היום האחרון, בפורום רכב כללי.http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=37463
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
עזרה בחשמל
מאת חיים אליהו- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
1. האם משהו יודע היכן ניתן להשיג ממסר כמצורף בתמונה? לפי הקופסא זהו ממסר שמתאים לרכבי VW / AUDI / PORSCHE - יש לא מעט כאלה ב-EBAY אך בוודאי ניתן להשיגם גם בארץ. כרגע - כדי לא להתקע בגלל זה - "גילחתי" את הממסר הישן והשארתי רק את התושבת עם הפינים, ולזה הלחמתי ממסר מרובע חדש. התוצאה היא משהו מכוער אך עובד עד להשגת הממסר המתאים. 2. מישהו מכיר חשמלאי רכב שאוכל להשיג ממנו מעט חוטים ופינים ? תודה חיים
הודעה אחרונה מאת כפיר פ, -
אלבום העשור
מאת mario- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום דפדפתי לי בנחת בין דפי האלבום. ולפתע פתעום נפל לי האסימון. כמעט עבר עשור צילצל פעמון. הניזכה פעמיים בתום השנתון. ? בני ? אשמח לדעת אים יש כוונות להוציא אלבום חדש לכבוד 20 שנות פעילות 1985-2005 . מריו.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
HELP! - רכשתי כמה דברים לרכב באי.ביי מארה"ב, כולל מסגרת נוספת לגג (במחיר מציאה) שגודלה 50 אינצ'. לפי המוכר, UPS ו-FEDEX מבקשות בין 500 ל-1100 דולר עבור משלוח (!), וילו רשות הדואר האמריקאית מקבלת חבילות עד גודל 42 אינצ' בלבד. מה הצעתכם? לוותר? ואולי יש אפשרות למשלוח חריג במחיר שפוי יותר? למישהו יש נסיון בעניין?
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
Took these pictures this afternnon in NY. Ferrari was celebrating its 50th year in the USa and had put on a very nice, well orgenised display. http://ferrari50ny.pic.co.il at the end of the album you can see my cars with the new addition a 1966 Guilia SS ... enjoy
הודעה אחרונה מאת turbo, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ראיתי אותה פעמיים בעבר, והתפעלתי עמוקות מיופיה. גם אתמול לא יכלתי לחלוף על פניה בלי להביט שוב. לדעתי זו ה 57 היפה ביותר בארץ. אני לא יודע מי הבעלים המאושרים, אבל מי ששיפץ עשה עבודה כמו שצריך. הקוים המושלמים, הגימור, הירידה לפרטים....תענוג. לפי הרישוי, היא מקורית ישראלית מה שאומר שמצבה ההתחלתי היה קרוב לוודאי זוועתי. זה רק מגדיל את תחושת ההערכה. נמרוד
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכל מי שמעוניין להגיע מועדון מכוניות השרירים מקיים מפגש ב 9וחצי בערב ביום חמישי בבית הפנאקייק החדש בצומת הסירה (פז צחנה אחרי גלילות סינמה סיטי). כל מי שמעוניין להגיע מוזמן. קישור עם פרטים. http://www.classiccar.co.il/clubs/event_details.asp?event_code=19&club_id=4 קישור לאתר המועדון. http://www.classiccar.co.il/muscle
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הבנתי שיש מגבלה לעבוד עם רכב אספנות. או במילים אחרות.... אני מעונין לקנות אוטו גלידה מודל 75. הענין הוא בינואר הוא יהפוך ליהיות רכב אספנות, ולפי האתר של משרד התחבורה, רכב אספנות לא ישמש את עיסוקי בעליו. מישהוא מכיר את המגלה הזו? יש אכיפה בכלל על החוקים האלו? מישהוא שמע על זה בכלל תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת danjan, -
-
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יום שבת. בפאתי ת"א , בשעה 9:15 בבוקר , מצאתי את עצמי פותח (שוב...) את לוח השעונים. לסדר רק עוד משהו קטן (הפעם היה זה מחוג המהירות שהחליט שהוא רוצה להתחיל דווקא "מתחת ל0 ). הכל בשביל שהכל יהיה מושלם. אבל , ברשותכם , אלך יום אחד אחורה. ליום שישי. בעצם..... ליום חמישי. אחרי המשחק של מכבי מול צסק"א , מצאתי את עצמי מוותר על התענוג של לנתח את המשחק אם ה"מומחים הגדולים של הכדורסל האירופי" (אני והחבר'ה) והפסקתי להרעיל את עצמי בניקוטין ואלכוהול. מחר צריך לקום מוקדם. יש יום גדול. צריך להכין את הרכבים לקראת מפגש הבכורה של המועדון. אז עוד חשבתי בקטן: קצת ניקיונות בחוץ ובפנים , ווקס על הניקלים , וסגירת כמה קצוות קטנים. מפה לשם , איך שהתגלגלו להם העניינים, …
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוטו X עמד 5 שנים ללא הקפאה של הרישוי, כמה יעלה להחזיר אותה לכביש ? ההיגיון אומר שצריך לשלם את ה5 שנים הללו, השאלה שלי היא האם יש הקלות ? עיסקת טיעון ? משהו ? תודה על התשובות, דניאל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 996 צפיות
שנפתחה בפורום "תחבורה ציבורית" של "תפוז". יש להגיע לפורום ובשורת משימות מעל ההודעות יש ללחוץ על "גלריות" ולאתר את הגלריה הרלונטית. מופיעים שם אוטובוסים שהושלחו בצידי הדרכים ובחצרות.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. כבר תקופה שאני מחפש פיאסטה MK1 לשיפוץ יסודי (יש לרכב ערך ריגשי בשבילי), בכל אופן, כמה שחיפשתי פיאסטה לא מצאתי אבל......כבר כמה זמן שאבא שלי שם עין על פורד אנגליה נטושה שנמצאת בתוך עסק ביבנה. הוא הראה לי אותה פעם אבל משום מה לא התלהבתי כ"כ.... היום הוא הראה לי אותה שוב...הפעם יצאתי מהאוטו והצצתי עליה מרחוק (היא נמצאת בתוך חצר מגודרת של המפעל) מה אני אגיד לכם? אהבה ממבט שני היא כ"כ מיוחדת ומקסימה והיא יושבת שם עם חלון אחד שבור וחביות ענקיות "מקשטות" את עכוזה הסקסי....... החלטנו שאנחנו מנסים לברר עליה עוד פרטים ואולי, רק אולי (אני מאוד מקווה) היא תזכה לחיים חדשים וראויים כיאה למכונית כזאת. (תחזיקו לי אצבעות) קצת פרטים על הרכב(לפי…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שפורום "רכב כללי" לא ממש מזיז להם http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=37266 יפתח
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור? אני מחפש גם תמונות וגם נתונים , פורד טאורוס 1969 V6. תודה, אדריאן.
הודעה אחרונה מאת yoavshafir, -
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ממש עכשיו חזרנו עם הרובר לירושלים מטבעון... ראשית כל הכבוד לבני על האירוח, על הארגון עם ניידות המשטרה שנתנו לנו לנסוע באדום ועוד כלמיני דברים קטנים, שעשו לנו כיף. הילד הכי נהנה מ"בראם" - הילמן קטנה שמככבת בתוכנית בערוץ הילדים - אבל כשהציעו לו לנסוע בה הוא התבייש... ואיך אפשר בלי מילה רעה... הסיבוב לתחנת אשכול היה מיותר לחלוטין, המכוניות התחממו, וכך גם מצב הרוח, חלק מהאנשים פרשו לדרכם, וחלק אחר סתם הלך לאיבוד. אני מבין שהיתה תקלה, והיינו אמורים להכנס אך משום מה השומר לא הרשה לנו (תמיד מאשימים את הש.ג.), אבל אנשים כבר נכנסו לזרזיר, יצאו משם, נסעו לאשכול, הסתובבו גם שם וחזרו לזרזיר לאכול מנסף (ומה עם אוכל לצמחונים או סתם כאלה שאוכלים רק כשר???) בכל מקרה חוויה טוב…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
קטנות-גדולות מרחובות רומא
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
- 5 תגובות
- 961 צפיות
ככה אני מעוניין להחזיק רכב אספנות ממודל 70 ככה. עכשיו הבעייה שלי עם זה שאם הרכב יהיה רשום כאספנות אסור לי לנסוע איתנו בלילה וזה לא מתאים לי כי אני רוצה להחזיק אותו כאוטו יחיד. אין לי בעייה עם המחיר המלא של הביטוח אני רק לא רוצה שיחשב כאספנות, אפשר לשנות לרישוי רגיל רכב שכבר מוכרז כאספנות?
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
lambretta LD125 עם ניירות
הודעה אחרונה מאת redbaron,