רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, במשך השבת בחיפושי אחר מידע על פורד קורטינה נתקלתי באחות חורגת לא רצויה. שמה הוא Taunus. לדוגמא - לקורטינה סימן 5 יש אחות דומה בשם...ניחשתם נכון: טאנוס או עוד דוגמא: בלוח קלאסיקאר יש פורד טאנוס שמאוד דומה לקורטינה סימן 3. מישהו יכול לספר לי מה הסיפור סביב שני היפהיפיות האלה? האם הם אחיות חורגות שחלקו אותו פס יצור או שהם הורכבו בארצות שונות ומכך נלקח שמן? לעוזרים יחולקו מיץ ועוגיות. תודה ושבוע טוב. טאנוס סימן 1: http://www.pagine70.com/automobilitedesche/images/Ford%20Taunus%20Mk1.jpg טאנוס סימן 2 http://www.pagine70.com/automobilitedesche/images/Ford%20Taunus%20Mk2.jpg לעומת: קורטינה סימן 3 http://taunus.xl.free.fr/gfx_cortina/ar…
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בגיליון הקרוב של ירחון "מסע עולמי" (כן, חוץ מהטלוויזיה, יש גם ירחון מודפס) תתפרסם כתבה בנושא מסע באלסקה. הכתב-צלם מכיר היטב את אלסקה אבל לא ממש מתמצא במה שכולנו אוהבים. אחת התמונות שצילם שם, כמו שאפשר לראות, מנציחה מכונית שמישהו חנה ומאז לא הזיז... זיהוי יתקבל בברכה ובתודה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יצא לי היום לצפות בסרט של אפריים קישון"תעלת בלאומילך",וכמות הקלאסיות שישנם שם פשוט מדהימה...בפקק שנוצר באלנבי אחרי שאלימלך בלאומילך פתח אותו ניתן לצפות בוויליס מסחרי,סוסיתא 12,משאית ליילנד ציפטיין,וכשנדרש השוטר לכוון את התנועה,הוא נופל על גג של סברה וקורע לה אותו..יפה גם לראות את סוכנות אוטוקרס,את הטריומף 1300 השחורה,הב.מ.וו איזטה ועוד ועוד.תענוג לשוחרי הקלאסיות!ברוב הסרטים הישראליים משנות השבעים ישנם מכוניות מעניינות,צריך רק להיזכר.
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
-
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני כשלשה חודשים עלתה בפורום השאלה אם והיכן ניתן לתקן רדיו ישן, נכתב באותו שירשור שחב' בלאופונקט (על ידי היבואן "לדיקו") מתקנים גם את המכשירים הישנים שמתוצרתם. התקשרתי אליהם לצורך תיקון המכשיר שברשותי - והתברר שהם מתקנים מכשירים חדשים שפועלים בטכנולוגיה חדשה בלבד. אמר לי הטכנאי: "מה זה? המכשיר הזה הרבה יותר זקן ממני". ניסיתי אצל כל מיני מתקני מוצרי אלקטרוניקה וכד' - אך איש לא מוכן להעיף מבט על הפריט אשר כל כך חשוב לי. . . האם מישהו מכיר את זה שיוכל לעזור לי ? ? ? תודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 1 תגובות
- 963 צפיות
שלום חבר'ה!!! אני מחפש תמונות של סוסיתא, רום כרמל. אשמח אם תביאו לי תמונות של סוסיתא
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תהנו.... ומקווה שהמפגש יגדל מפעם לפעם ויבוא דברים קצת יותר מעניינים ( M POWER) אבל יחסית למפגש ראשון היה נחמד
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
דגם של פורד
מאת Slonya-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הייתי היום בפרוקיה, הייתה שם פורד שלא הצלחתי לזהות. המספר שלה בן 6 ספרות. הפרונט הוא של אסקורט דור ראשון או שני והיא בתצורת סטיישן, 2 (3?) דלתות. מישהו יודע מה זה ? זה דגם של אסקורט ? כל חיפושי בגוגל עבור פורד סטיישן/וואגון/אסטייט העלו חרס..
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נמחק - מודעות למכירה יש לפרסם בשירשור הדביק.
הודעה אחרונה מאת סיני, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אבקש את חוות דעתם של בעלי הניסיון כאן...... עד כמה ניתן לסמוך על רכב בן 25+ בתור רכב ראשון? החלום שלי עוד לפני שהוצאתי רשיון הוא פג'ו 304 קבריולט, בצבע צהוב השאלה היא עד כמה הרכב הנ"ל אמין ונוח ליום יום..... בכל זאת לא נעים לגלות שאני תקוע בכביש החוף.... חוץ מזה, קצת יותר חדשות אבל עדיין בגדר אפשרות, מרצדס W123 (רצוי קופה) או W126. לא יצא לי לצערי לנסוע באחת מהן, אבל אלו רכבים יפים ועושה רושם נוחים ואמינים הרבה יותר מהרנו 21 שלי. האם אני צודק או שרכבים אלה הופכים בעיתיים עם השנים חרף היותן מרצדס? (כמובן שהחלום האמיתי הוא SL בודי 107 או 113, אבל הכסף.......) תודה מראש ואגב......מישהו מתעניין ברנו 21 מודל 93....? גלעד
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
-
איחסון רכב במכולה 1 2
מאת asafk-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הטרנספורטר צריך להתפנות מהחניה התת קרקעית שלו. עד 1.1.2008- אני צריך מקום איחסון. חשבתי לקנות מכולה ולשים את הרכב בתוכה. מה דעתכם? אסף.
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
שאלה לגבי cj-7
מאת wacky- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי סי גי 7 שנת 82אני רוצה להחליף לו את הקפיצים מקפיצי עלים לספירלוט השאלה שלי האם אני יעבור טסט אחרי השינוי
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חלק ראשון ושני... חלק שלישי חודש הבא... קרדיט מלא למגזין שאני הכי אוהב Cars&Parts בטעות יצא לי החלק הראשון בסדר הפוך
הודעה אחרונה מאת חיים אליהו, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האוטו שלי עבר טסט היום!!
הודעה אחרונה מאת M1963, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול מה קורה בעניין שינוי תקנות רכב האספנות? אני צריך לדעת כמה זמן עוד יש לי להעביר את האוטו שלי טסט לפני שלא אוכל יותר.
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש מישהו באזור ירושלים בעל ידע טכני ורצון לעזור בשיפוץ למברטה נחמדה מודל 1970 קפה ואוכל עלי כל מי שיכול לסייע בעיצות חלקים וטיפים לשיפוץ יבורך-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ולעדכון החודשי - למרות שהעבודה עדיין לא ממש גמורה, וישנה חבילה נאה ביותר של חלקים אשר עושה דרכה מארץ הקודש וירג'יניה לארץ, עמדה הספיידר במשימתה הראשונה ועברה טסט "כמו גדולה"! הבעיה החלה במשימה השניה... נסיעה רצופה מאיזור קרית-אתא בואך הביתה (חיפה), עברה ללא כל תקלות מיוחדות וכשהמנוע מטרטר בנחת מאחור. אבל, אבוי, אז הגיעה השעה לעלות את שדרות הציונות... (למי שלא יודע - עליה אשר גבתה כבר ראשי-מנוע רבים, בהיותה א - ר - ו - כ - ה ומשופעת מאוד). ואכן, בסוף העליה נשמע רחש "היססססס" מאחור, וענן לבן של אדים מצא את דרכו ממיכל העיבוי לאויר העולם. אינעל אבוהו (הקללה במקור - מ.ס.), הגעתי 100 מטר מהבית ועכשיו הוא מחליט לעשות קונצים (ביידיש - תרגילים)? אז אחרי 3 דקות המנוע קצ…
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בנעוריי הפוחזים ומלאי החסכים המוטוריים הצלחתי לשכנע את ההורים לקנות רכב אספנות ושאני ואבי, בעל הידע הטכני, ביחד נשפץ ונתחזקת את המכונית. אחרי חודשים רבים של חעפושים מצאנו בראש פינה סאאב 96 V4 מודל 68 במצב בכללי לא רע למכונית זקנה, אלא שנדרש אוברול מנוע. הרכב נקנה בסכום של 7000 ש"ח בחורף של שנת 2000. הרכב הגיע הגרר לחניה שלי ומלאכת הפירוק של המנוע החלה. המנוע היה במצב hope-less, לכן מצאנו מנוע חליפי ששופץ. הרכב אז, נגרר למוסך והורכב בו המנוע מחדש, כנו כן חודשו הבלמים והוחלפו כל הצמיגים. אך מבחינה קוסמטית לא נגענו, אבל הוא בהחלט סביר. אחרי שהשתמשתי ברכב כחודשיים בשימוש יומיומי לא מלא (עבר כ-2000 ק"מ להשערתי) כשהייתי תלמיד י"ב הגיע אליי הרכב הישן של אחי (וולבו…
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! הריני שמח להודיעכם אודות המפגש הראשון של מועדון B.M.W. המפגש יתקיים ביום שבת, ה 01.05.2004, החל מהשעה 10:30 בבוקר, מאחורי איצט' ר"ג (היכן שהיה המפגש של מועדון החמש עד לפני כשנתיים). כולם מוזמנים: בעלי ב מ וו ישנות, בעלי ב מ וו בכלל, וכל בעלי העניין. בברכה, שמוליק.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 1 תגובות
- 840 צפיות
אהלן, אני מעוניין לעבור את קורס השיפוץ במכללה הנ"ל.. לפני שאני סתם אטריח לשווא את נציגי השירות הייתי מעוניין רק לדעת מהי העלות של הקורס הזה? לתשובה אודה, בברכה, שי מולכו. ***מנהלים רשאים למחוק את ההודעה אם היא לא מתאימה****
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
בשעה טובה הקפרי עברה טסט עכשוי נישאר לטפל בקוסמטיקה ועוד קצת במנוע מה דעתכם ??
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 862 צפיות
שלום לכם, הייתי שמח אם למישהו יש איזשהו חומר בנושא של אופנוע טריומף, תוכניות, מידע, טיפים וכו'. אני משפץ טריומף 67' 500 סמ"ק. תודה, ירון
הודעה אחרונה מאת yarone, -
בדיקת מעבדה
מאת redroze-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש פה מישהו שבאמת עבר את ה"חוויה" הזו (ולא שמע מסבתא, דודה, גיס, אח, אחות וכו') ??? הדילמה שלי היא כזאת, עוד פחות מחודש הבובה שלי יוצאת מהפחחות הארוכה שהיא עברה (כמעט חצי שנה), לרכב יש 2 טסטים שלא שולמו (הרכב היה מופקד 5 שנים ולפני קצת יותר משנה הוצאתי אותו מהפקדה). התשלום של הטסטים לא מזיז לי (כ-1K ש"ח) אבל בעקבות זה שלא היה טסט שנה הרכב צריך לעבור בדיקת מעבדה. האופציה השניה היא לחכות ל-1.1.2005 ואז כל החובות נמחקים ולא צריך לעשות בדיקת מעבדה כי הרכב הופך לאספנות. הרבה אנשים אמרו לי שמדובר בבדיקה קשה מאוד שיכול להיות שהם ימררו לי את החיים. הרכב שלי עבר החלפה של כל מערכת הבלמים וכנראה שאר המערכות ברכב עובדות בסדר (עדיין לא הגענו לשלב של לבדוק אותם) ...
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במצב טוב , מקורי ,דגם מוגדל,[נדיר] 1000 ש"ח פנחס. 03-9514303,לא בשבת.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא.....עדיין לא מצאתי את רכב חלומותי, אבל היום שוחחתי עם אירית והצטרפתי למועדון! האמת, אני לא זוכר מה החברות מקנה לי... אני מניח שבחומר שיגיע אלי בדואר (לא כזה חומר.....מה אתם חושבים) תיהיה תזכורת....
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מספר תמונות מחגיגות ה 40 למוסטנג בנשוויל:
הודעה אחרונה מאת בידר, -
אשמח מאד לדעת אם יש למישהו מושג אם יש עדיין פיאט 130 במצב נסיעה או בר שיפוץ.למיטב ידיעתי עד לפני שנים אחדות עוד נסעה 130 כסופה באיזור הדרום,מעניין מה עלה בגורלה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברשותי רנו 11 שנת 84 - 3 דלתות עד כמה שאני יודע - שמעתי - ראיתי , הרכב שלי הוא הרנו 11 3 דלתות היחיד שיש בארץ הרכב היחיד מאותו הדגם שנשאר בארץ הרכב בעל מנוע 1400 - אוטומט , חלונות חשמל מקוריים ללא חלודות בכלל - צריך צבע יש לרכב - כיחיד בארץ ערך אספני ? ואם כן מה הוא יכול להיות לרכב שיש ממנו רק אחד ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
ב ebay מופיע לפעמים אובר דרייב סטנדרטי לג'יפ. לא ברור לי איך זה עובד ובעיקר - לאן זה מתחבר? הרי הטרנספר צמוד לגיר, וממנו יוצאים השאפטים הקדמי והאחורי. האובר דרייב נראה כמו משהו שמורכב מבחוץ ואמור לשנות את יחס ההעברה בעוד 20% (לטובת יותר מהירות, פחות כח) - אבל אני לא מבין איפה הוא משתלב. בנוסף, האם הוא פועל על כל ההילוכים או רק על האחרון? מישהו יודע? אגב מחירו כ 200-300$. T
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
טריומף 67'
מאת yarone- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם, מחפש כל מידע או עצה לגבי שיפוץ של טריומף 67' . איפה אפשר להשיג חלפים וחלקים, במחיוחד אטמים למנוע... אשמח לקבל עצות. ירון
הודעה אחרונה מאת yarone, -
היום נתקלתי במכונית הזאת, אשמח לקבל כל מידע (מרחוק לרגע חשבתי שזאת קורטינה אך כמובן שזו סימקה קרייזלר)
הודעה אחרונה מאת בני ל,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)