רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בדרכי לביתי עצרתי במעבר חצייה, אור אדום טיפוסי בחום הישראלי. פתאום - ממרחק של כ-50 מטר אני רואה את האחת והיחידה. פאר היצירה האנגלית: פורד קורטינה. כחולה, כנראה שנת 73-75 (לא שמתי לב בדיוק ללוחית רישוי). כל הסממנים שהפכו אותה לזיכרון נוסטלגי של ה"אוטו של אבא". המנוע שעושה רעש כמו של דוד, הגל שמשלב בין הגג למרכב, האורות העגולים, הטסות הכ"כ פשוטות אבל מדהימות, פנסי האיתת החדים שאחד מהם (לפחות) חייב להיות סדוק. הסמל המלכותי של ה-1600, הבקליט הקטנה והיפה - כמו קוביית שוקולד קטנה שמחולקת באופן סימטרי, הגריל האחורי שעשוי מאלומיניום (?) ובמרכזו הסוויץ' של הבגאז' הרחב, בסיס הגלגלים הרחב שמזכיר טנק "מרכבה"... וככה עמדתי משותמם למראה הקורטינה הקשישה שפילסה את דרכה בין…
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יואחים לוין, חלוץ אספני הרכב הקלאסי בישראל, הלך לעולמו בסוף השבוע שעבר. יואחים עלה לפני שלושים שנה מצ'ילה, שם הקים וניהל את מועדון הרכב ההסטורי ואף היה בעליו של אוסף פרטי גדול של מכוניות מתחילת המאה העשרים. עם עליתו ארצה, קנה מכונית מסוג פורד "מודל A" והקים את מועדון המכוניות הקלסיות (כן, מועדון שהקדים את המועדון שלנו). רבים מותיקי מועדון החמש החלו את צעדיהם הראשונים בתחום בהנחיתו ובעידודו. הייקה החביב והאנרגטי היה פרפקציוניסט בכל הנוגע לשימור מכוניות ולא נתן לנו הנחות. הוא היה חבר כבוד במועדון החמש ומעורה בפעילותנו. רק לפני כחודש הסכים להצעה לנהל קורס שופטים לתצוגות תחרותיות. ביתו בהרצליה פיתוח ובית הקפה שניהל בסמוך מכוסים בתמונות ובסמלים ומגינים שמשקפים את הקריירה …
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לצערי , הייתי מעורב בשבוע שעבר בתאונת דרכים קלה ביותר . הנגזרות ממנה היו: 1.מכה בפינת מכסה המנוע. 2.בקלית איתות שמאלית שבורה. 3.שבר בגריל . מאחר והרכב מיועד גם כה לפחחות וצבע כללי (שיהיה כסף...) הרכבתי בינתיים גריל 2 פנסים רגיל במקום הגריל "קיט" מתוצרת HELLA,עם 4 הפנסים. הייתי בטוח שזה יצא ממש לא יפה. לשמחתי (ולטעמי) - התבדיתי. מצ"ב תמונות. שימו לב למכה בפינה הקדמית שמאלית של הרכב. אשמח לתגובות שמוליק.
הודעה אחרונה מאת Vtt, -
פיאט X 1/9 בדרום 1 2 3
מאת מוטי-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6 אלף צפיות
הרבה פעמים אנשים פה חיפשו פיאט X 1/9 שהיא לטעמי הפיאט הכי יפה שיוצרה אי פעם. לפני מספר ימים הלכתי לראות אחת שמוצעת למכירה ובסוף החלטתי לא לקנות בגלל שהייתה מאד מצועצעת. אני מצרף תמונות למי שבכל זאת ירצה לקנות. (דרך אגב בעל הרכב רוצה מחיר התחלתי של 29K ש"ח) חשוב לציין שהרכב נושא בגאון את גאוות יחידתנו מדבקה של מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת arikocc, -
-
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
440 כוח סוס מנוע מקסידיין 8 צילינדר או ריאו קמינס 6 צילנידר
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם, אני עומד לרכוש אופנוע טריומף 67 500 TWIN והייתי מעוניין לקבל ייעוץ לגבי הדברים אותם יש לבדוק לפני הקנייה ולשים אליהם לב... המצב שלו בסדר גמור יחסית , כמובן שיש צורך לשפצו אבל יש כמעט את הכל מקורי (מלבד מושב, פנס) אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי מידע או ליצור איתי קשר במספר 064655566 בתודה מראש, ירון
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
אלפא ספיידר
מאת bob-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום ראיתי בעיר שלי [רמת השרון] שהמשפץ הכי מפורסם של העיר [היו לו כבר איזה 5 מכוניות לפחות שאני ראיתי] קנה אלפא ספיידר שחורה... היא נראית במצב לא ממש טוב אך סביר ביותר לשיפוץ. רציתי לדעת בחלקים מסויימים הצבעפוצץ לגמרה ורואים סיבים השאלה היא האם גוף הספיידר הוא מפיברגלס? האם אלפא ספיידר זה מכונית נדירה בארץ? עוד ראיתי היום הייתה אלפא ספרינט במצב לא רע בכלל גם שחורה ממש ליד הבית שלי
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
שלום אני מחפש טנדר במצב סביר בין השנים 1953- 1966 אמריקאי והעדפה קלה לשברולט / פורד אז אם ראיתם, שמעתם ויש לזה ניירת ה E_MAIL [email protected] או הודעה פרטית רוני
הודעה אחרונה מאת black i, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ברחוב הפלמ"ח 12 בירושלים. חונה בצד הכביש, טסט עד לפני שנה (לפי המדבקות) צבע לבן מספר רישוי 7 ספרות. ללא שלט למכירה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום - אני מחפש דלת לרנו 11 גרסה 3 דלתות אחרי ששכנה החליטה שהיא לא אוהבת אותה וצריך לבדוק עד כמה היא חזקה ... אולי מישהו ראה מכונית כזאת עומדת נטושה איפשהו או פירוקיה שישנו שם רכב כזה רנו 11 רגילה מצאתי בכמה מקומות - אבל לגרסה של 3 דלתות אין לאף אחד ... תודה לעוזרים אגב אם מישהו מכיר פחח זול , מוזמן לרשום ... אני מאזור חיפה +אני צריך דלת של הנהג ...
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
להתרחק מהכבישים!!! 1 2
מאת Type34- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כי האוטו שלי ינוע בהם, החל מ28 אפריל!. סידרתי את כל הניירת ויש לי אישור תנועה זמני לתאריך הנ"ל. אני אקח אותו לירושלים, קודם לבדיקת מוסך ואחר-כך לטסט. אני מקווה שהוא יצליח לעלות את העליות בדרך לירושלים, אבל שם יש מוסך מומחה ל-VW שאני סומך עליו, ובנוסף, בתור ירושלמי לשעבר, אני פשוט מכיר את האיזור יותר טוב מאיזור תל-אביב. . . לדעתי האוטו שלי לא ראה כביש לפחות 6 או 7 שנים, אז זה די מרגש.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכם אני חדש בעסק של מכוניות עתיקות אני מעוניין ללמוד איך לקחת מכונית ולשפץ אותה השאלה שלי היא איפה לומדים כזה דבר? אני מעוניין ממש ללמוד את כל שלבי השיפוץ מהמנוע ועד תיקוני פחחות למיניהם עם למישהו יש קורס שהוא יכול להמליץ לי עליו זה יהיה מאוד נחמד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! השאלה שלי היא באיזה תאריך רכב הופך להיות רכב אספנות האים באחד בינואר שלושיםשנה מאוחר יותר . באריך הטסט של אותה שנה שמלאו לרכב שלושים שנה . אני חדש בעסק ותודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לצורך כתבה ב"אבטומוביל" הקרוב על 40 שנה למוסטנג, אני זקוק לצילומי מוסטנג. במקום לחפש מוסטנגים בספרים אני רוצה להכניס מוסטנגים שלנו. אז אנא מכם, אם אתם יכולים לבוא למפגש של יום ששי (16 אפריל)באוניברסיטה, אשמח ואצלם. בני
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני שוקל ברצינות לייבא פיאט 500 מאירופה. האם למישהו יש ניסיון כלשהו בעניין? ראיתי לא מעט מכוניות למכירה, בעיקר באיטליה וגרמניה. מה עדיף? אשמח גם לקבל הערכה לגבי עלות צפויה. דגמים במצב טוב נמכרים ב 1000-3000 יורו. כמה יעלה כל הסיפור כולל מכס הובלה וכו'? תודה, אוהד
הודעה אחרונה מאת עומר .ק., -
SUBARU GFT
מאת s.b.m.w- 5 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
בהמשך לדיון שערכנו כאן לפני מספר חודשים (לגבי הסובארו GSR), מצ"ב תמונות של סובארו GFT של חבר. הסובארו הנ"ל היא משנת 1976 עם מנוע 1600. הרכב עדיין בשלבי שיפוץ. בברכה, שמוליק.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אולי כבר שאלתי זאת בעבר באיזשהו מקום , אבל לא קיבלתי תשובה ובטח שאלתי את זה בת'רד שפתחתי לעניין האלפא סוד שלי. אני רוצה לשפץ את הריפלקטורים של הפנסים הקדמיים בסוד. מי עושה את זה היום? (פעם היה מישהו קרוב לרח' סלמה , אבל הבנתי שהוא נפטר. יהודי בשם יעקב). מי חי?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש סיכוי למצוא אחת בארץ במחיר סביר?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ברשותי וולוו 144 שנת 74 אותה אני מעוניין למכור. באומרי ייחודית כוונתי ל: גיר ידני +OVERDRIVE וו גרירה מקורי לוח מחוונים ספורטיבי (6 שעונים +1) גלגלי כוכב אלומיניום ("וולוו" מקוריים) בולמי "בילשטיין" +מוט פיטול אחורי מזגן+חלונות חשמליים ועוד... האוטו עומד מזה כשנה וחצי ,מצב מכני תקין(בהתאם לרכב שעמד תקופה כזו) פנים הרכב שלם ותקין - חיצונית קיימות חלודות אופייניות(תחתית חלון חזית+פסי גשם בדלתות). המחיר 4500 שח - לכל מי שרציני בנושא אשמח לענות ולשלוח תמונות בה"פ L
הודעה אחרונה מאת L, -
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
מחפש חיפושית קבריולט שתיהייה בכל מצב ובמחיר הוגן. תודה אבי.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
לחלקים מישמעונין במחיר 500 שקל להשאיר הודעה בפרטי
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתר מפורט עם שלל דגמים ישנים הכולל פרטים טכניים, תמונות, ודגם הרכב. מומלץ ביותר ! http://www.microcarmuseum.com/tour/alicante.html שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אספנו היום (אני ומתן) את ויני מביתה, ונסענו למשולש הגבולות. תל אביב-רמת גן-גבעתיים... במקור אחת התמונות היתה אמורה להשתתף בתחרות הצילום של הפורום, אבל אילוצים שונים (גשם, שביתה במשרד הרישוי, גשם, מיכל דלק תקול, גשם ) מנעו ממני לצלם בזמן... ומכיוון שלא ניתן לקשר ישירות לתמונות באלבום (עומר, לטיפולך ) תסתפקו בקישור לאלבום עצמו: כאן (תמונות ה-"Coffee-Vinnie") תהנו
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לוח השעונים שברכב שלי מורכב מפנל צבוע שחור אטום ועל גבי הרקע השחור מצוייר ומשורטט כל יתר ההתוויות כמו למשל הקווים עם המיספרים של מד המהירות, סקאלה של מד טורים, דלק, ציור של מיכל דלק וכדומה. בשעות היום רואים את הסימנם הצבועים, ובשעות החשיכה כאשר אורות לוח השעונים דולקים- המנורות שמאחורי הפנל מאירות את ההתויות והסקאלות כאשר האור עובר רק דרכם ולא מבעד לרקע הצבוע שחור אטום. הבעיה: אצלי, הסימונים וההתויות של הלוח מתחילים להיתקלף, חלק מהסקאלות כבר לא קיים הציור של מיכל הדלק גם נעלם ויש דליפות של אור מהמקומות הללו. השאלה: איך ניתן לשפץ ולשקם לוח כזה??? ניראה לי שצריך לעבור על כל ההתויות וסימונים מחדש אבל באיזה צבע ומי האומן שמסוגל לעשות דבר כזה???? אול…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
אופנוע BMW ישן
מאת sun34- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש אחד כזה לצורך שיפוץ עדיף מנוע בוקסר כל מידע יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שוטטתי לי קצת בגוגל ונתקלתי בוולבו הזו.. מישהו יודע אם קיים יצור כזה בארץ? וכמו כן כל פרט עליה יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
למכירה חיפושית
מאת טל.ב- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה חיפושית שנת 73 לחלקים 054-626647
הודעה אחרונה מאת pak-pak, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היה נחמד במפגש ובהשקה, אבל קצת מייגע. לדעתי היה מקום לקצר בנאומים, בעיקר משום שרוב הנוכחים לא יכלו לראות ולשמוע היטב. האוטו עצמו מרשים בהחלט. השטיח ה"מקורי" קצת פוגם באווירה אבל בסה"כ יפה מאוד. שימו לב לגיר שנראה בבירור דרך הגריל. יש לי גם קטע וידיאו קצר של הסרת הלוט. אם מישהו יכול לומר לי איך אפשר להעלות אותו בפורום או באתר אחר ולתת קישור, אני אשמח.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין במכונית מסוף שנות השישים או תחילת השבעים,במצב טוב,עד 15,000 שקל,ניתן להשאיר ה"פ,רצוי עם רישוי אספנות,תודה.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 26 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אני כבר העלתי פעם את הנושא הזה אבל הצלחתי להשיג תמונות גם של האופל ג'י טי השנייה..... הנה זאת פירסמתי בעבר [/url]http://carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=8070 http://carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=8069 הנה עוד אחת http://www.pic.co.il/Files/F98C0B4BDF3A4F579D1D53EADA40CBFD/norm_F4FAEBE584774C15965375733866C4E9.JPG http://www.pic.co.il/Files/F98C0B4BDF3A4F579D1D53EADA40CBFD/norm_76F43CB59855446E85F5921E49F3CA6C.JPG http://www.pic.co.il/Files/F98C0B4BDF3A4F579D1D53EADA40CBFD/norm_12DEDB5A635D43E296C4CD031AC5FFA0.JPG http://www.pic.co.il/Files/F98C0B4BDF3A4F579D1D53EADA40CBFD/norm_CCAEC33C0EBC4BEDB4C9189CAADB35AB.JPG …
הודעה אחרונה מאת Philip R,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- eyalgr
- נולד לליסינג
- Ron Poh
- ArikB
- ba323f
- yoav911gt2
- itaysamurai
- גולדן191
- David32
- oferg22
- viper83
- נירו72