רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 938 צפיות
חברים יקרים, ביום חמישי 3.6.04 תתקיים אסיפה כללית של מועדון ה-5, בין היתר ייבחרו בה חברי ועד המועדון. מאחר ולא פעם הועלו בפורום זה טענות בנושא אופן פעילות חברי ועד המועדון, וטענות שונות נוספות - זו ההזדמנות למי שבאמת רוצה לעשות (להבדיל מסתם לקטר) להציג את מועמדותו, לשכנע את החברים שכדאי לתמוך בו, ולהציג אני מאמין שונה וחדש. זכרו, לאחר המועד הנ"ל לא יעזרו הקיטורים למשך 365 יום נוספים. אז, להתראות אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר שוטטות לא מועטה בפורום הבנתי שיש שאלה שמעסיקה אותי: מהו מצב "סופני" של רכב אספנות? כלומר - באילו מקרים כבר אין טעם לנסות להציל רכב כזה? האם התשובה תלויה ברקבונות בשלדה? בגורמים אחרים? מצד אחד ראיתי כאן תמונות של גרוטאות שקיבלו תגובות בנוסח "היא לא תיסע יותר" ומצד שני ראיתי דוגמאות לשלדים רקובים שקמו לתחייה. האם ניתן להחליף כל חלק ברכב במצב כזה (כולל שילדה)? ומה בעצם נשאר מהרכב המקורי במקרה זה? (ואולי זו כבר שאלה פילוסופית בכלל...)
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אתמול הייתי בפגישה בקפה זולא (או זולה) ברחוב ברשבסקי בראשל"צ. הפגישה היתה טובה, הקפה לא משהו, אבל כשיצאתי גיליתי כמה דברים מענינים. רנו פואגו. מבחינה טכנית, האוטו עוד לא אספנות, אבל הוא בהחלט מיוחד ו"אספני" (תרגום ל collectible ). הפריט הספציפי הזה עומד זמן רב ככל הנראה, אם כי יש לו טסט בתוקף, אז לפני חמישה חודשים הוא עוד נסע. הוא שייך ללקוח של מוסך "הנכון" הנמצא ממול ומעונין למכור לפי הפועל במוסך. צריך להתקשר לבקש לדבר עם חיים שהוא בעל המוסך. פורד אנגליה, אופל רקורד ושני CJ3A . כמה מטרים מהפואגו, בחצר של מספר 4. לפי עמית (Kompy), הם שייכים לבעל הקיוסק הצמוד למגרש ומיועדים למכירה. נמרוד
הודעה אחרונה מאת kompy, -
חוזרים לפינאלה... 1 2
מאת triumph-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לאחר הפוגה של יותר משנה חוזרים לסיום השיפוץ של הטריומף 1300. אז הנה כמה תמונות משלבי הסיום חבל שאני לא יכול להעלות סרטונים של ההתנעה בשל גודל הקבצים בקרוב אני מקווה היא תגיע למפגשים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש גיר אוטומאט למרצדס 73 של אבא. יש למישהו הצעות, מאיפה אפשר לקנות, כל דבר יעזור. נכון להיום אנחנו נוסעים עם עד הילוך שני... יענו עד 50 קמ"ש. וזה דיי מטריף. תודה
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
-
מועדון פיאט ישראל 1 2 3
מאת שחרוש-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
חברים מה קורה אים מועדון פיאט לא רוצים ליפתוח קדימה להיתעורר
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מן הסתם לא רק אני ראיתי אותה... לבנה, מהמודלים המוקדמים, הרדטופ או קונברטיבל (לא ראיתי בדיוק), משופצת יפה - עד כמה שאפשר לראות תוך כדי נסיעה. עומדת על רחוב המסגר ב "פרי השכרת רכב" עם שלט "למכירה" גדול, לא רחוק מפינת יצחק שדה.
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היו ימים...... פרסמתי כאן תמונה שפורסמה לאחרונה בתמונות מכוניות חברי האתר באתר הרכב הקלאסי, מה שמראה שפעם, היו ועוד איזה מכוניות מעניינות כאן בארץ...השאלה היא..איפה הן ?.... ליאור.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אירועי הפורום הישראלי-איטלקי לעיצוב ילוו בתערוכה "וספה", שתתקיים במוזיאון לאמנות ישראלית ברמת גן. בתערוכה יוצגו שמונה דגמי וספה ישנים (החל ב-1955) אין למועדון קשר לתצוגה זו , המידע ניתן כשרות לחברים: מחיר כניסה למוזיאון 15 ש"ח למבוגר, שעות פתיחה: ימים א'-ה' 14:00-08:30 יום ו' 13:00-08:30 יום שבת 13:00-10:00
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מחפש לקנות אופנוע קלאסי עד 500 סמ"ק (בגלל הרשיון)... רצוי שיהיה במצב טוב ובמחיר בסביבות ה 2000 ש"ח... עדיפות לאופנוע עם סירה אפילו וספה.. אך שיהיה מעל 50 סמ"ק... תודה..
הודעה אחרונה מאת אליאב, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לבטא את רגשותי כלפי כולם כאן: ביום שישי הייתי במיפגש באוניברסיטה ומאוד התרשמתי מכה דברים: 1. קודם כל המכוניות מדהימות כל הכבוד לכולם על ההשקעה 2. כול האנשים כל כך חמים וכל אחד מתפעל ביצירתו אני גאה בכולכם!!! 3. הלוואי ויום אחד אהיה כזה גם
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשבועיים האחרונים משודרת בערוץ 2 פרסומת לחברת נוקיה - טלפונים סלולריים. בפרסומת נראית בהיטל צד מכונית קלאסית פתוחה בצבע שחור עם ג'נטים שפיצים. אני מאד מעוניין לדעת באיזה רכב מדובר. האם מישהו יכול לזהות?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב השדרוג המצופה לאופל ג'י.טי . (חלום ילדות ישן שלי) - בצער מלווה בשמחה הפיאט למכירה. קצת פרטים: פיאט ספיידר 850 (מנוע 903) שנת 1972, משופצת ויפהפיה, הכל עובד ובמצב מצויין. טסט ל-1/2 שנה, גג חדש ובסה"כ - רכב פתוח ומקסים, זריז וחסכוני, שאלמלא קמה לו יריבות בדמות האופל היה נשאר תחת חסותי עוד זמן רב... לפרטים נוספים/תמונות וכו', ניתן לפנות לאתר http://WWW.CLASSICCAR.CO.IL, ללוח המודעות, או בת'רדים קודמים שם העליתי תמונות מהשיפוץ.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 2 תגובות
- 919 צפיות
אז ככה - לאחר ניקוי יסודי של הרדיאטור וניקוי מחדש של כל מערכת הקירור, המים הירוקים המשיכו להקציף. כל מכונאי ששאלתי הציע דבר אחר, עד שהגעתי אל אייזיק מהצ'ק-פוסט. מבט אחד, והד"ר החליט - המערכת סופחת אוויר, ככל הנראה מראש המנוע. הטיפול - פירוק מכסה שסתומים, הידוק ברגי ראש המנוע והפלא ופלא - המנוע עובד נקי יותר, מערכת הקירור כבר לא מקציפה את המים, הסל"ד התייצב והסחיבה טובה יותר. המסקנה - לפני שרצים אל כל מיני יועצים (מכונאים) שמציעים לפרק הכל ולהרכיב מחדש, תמיד כדאי לגשת אל הזקנים שעוד זוכרים שלכל בעיה יש פתרון, ועדיף להתחיל דווקא מהפשוט ביותר... לפרק מנוע תמיד אפשר, אבל צריך את הפראייר שישלם על זה... תודה אייזיק!
הודעה אחרונה מאת ey, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
משאית מאק B-61 משנות השישים המוקדמות שעמדה 18 שנה בפאתי קיבוץ בית ניר אחרי ששרתה את הפלחה שנים רבות, הגיעה לאוסף המשאיות בקרית שמונה! הרבה תודות לקיבוץ בית ניר על התרומה, לאיציק שביב וחבריו על העזרה, ול"גרר חיים" (פרסומת, אבל וואלה מגיע לו) שמצא לנו נהג מה-זה-סבלן, שנזהר שלא לשחוט אותנו במחיר ההובלה... תמונות בעתיד. דב
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 תגובות
- 968 צפיות
אני תלמיד לצילום והעבודת גמר שלי זה לצלם מספר תמונות חוץ בסטילס כמובן שחור לבן. בחרתי לצלם מכוניות קלאסיות, אני מטורף עליהן (במיוחד שברולט בל אייר 1957), ואני מעוניין לצלם רכבים קלאסיים, אני נורא אשמח אם תאפשרו לי ותתאמו איתי, זה יקח מספר דקות בלבד כל הצילום. (אפשרי מכל הארץ) אפשר לענות לי בהודעה פרטית או ב 058722778 תודה כפיר.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באתר http://www.classicar.co.il לפרטים נוספים : יורם 065-341398
הודעה אחרונה מאת T, -
- 0 תגובות
- 956 צפיות
שלום לכולם באמ טי וי (ערוץ המוסיקה האירופאי) יש מעין סוף שבוע של קיילי מינוג משמע שמראים את כל הקליפים וכל ההופעות שלה ומלא תוכניות עליה מי שראה חלק מהקליפים שלה ושם לב למשהו אחר חוץ ממנה (אני יודע שקשה היא פשוט פצצה!!!!), יודע שכמעט בכל קליפ היא "נוהגת" ברכב קלאסי כלשהוא רובן ניראות איטלקיות משנות ה 60 70. השאלה שלי האם מישהו ראה פעם כתבה עליה שרשום שהיא חובבת רכב קלאסי? או האם יש לה אוסף? (ואני מאמין שיש לה את הכסף בשביל אוסף מכובד!) אגב איזה שילוב מנצח הא? אישה (כוסית) שנישארת "צעירה" עם הרבה כסף ואוהבת רכבים! (ועוד קלאסיים) תודה לעונים מתן
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש את הספר הזה: Welder's Handbook וגם את : Metal Fabricator's Handbook למי שיש ולא מעוניין בהם, או למי שיש הצעות טובות יותר, מוזמן להודיע לי כאן או ב ה"פ... או מי שיש לו מישלוח "מוזל" (מי שמביו יבין, מי שלא, ) ומוכן להיתחלק במישלוח... תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לו השנה גיל 30
לא הכי ברור אבל בכל זאת אייל
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 904 צפיות
שאלה עבור חבר - חיפושית שנת 1970 אשר לא עברה טסט מספר שנים (3-4 לפחות. המספר המדוייק לא ידוע לי), נדרשת מן הסתם בבדיקת מעבדה לשם העלאה מחדש על הכביש. הרכב עדיין לא רשום כאספנות, ולפיכך לא ניתן אף להעביר בעלות בהעדר טסט. האם ניתן לשנות סטטוס לאספנות, ואז להעביר בעלות ולעשות טסט כדי להתחמק מחובת המעבדה? לפי מיטב ידיעתי, רכב אספנות אינו זקוק לאישור מעבדה גם אם לא עבר מספר טסטים. מה דעתכם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תראו איזה יופי ופשוט תזילו ריר....חוו דעתכם ! דרך אגב, זוהי בוגאטי Bugatti T-57 Ventoux (1939) Chassis 57744 - 4 ! תהנו מהתמונות, חולה~הגה .
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עבור כתבת-צבע על ווספות, בעיתון, דרושים בעלי ווספות שמוכנים להקדיש שעה מזמנם, בזמנם החופשי, לצילום הווספה שלהם, ותיאורה. דרושות ווספות ישנות משופצות ללא רבב וווספות משופצרות\מקוסטמות\משופרות במיוחד... פרטים דרך מערכת המסרים ייתקבלו ויימסרו בברכה בהקדם. כל טוב לכם.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם מישהו מכיר את הBMW הזאת שיפנה אלי בפרטי בבקשה, מודל 69. תודה מראש לכולם!!!
הודעה אחרונה מאת Peugeot 106, -
אהלן חשבתי אולי לשלוח את הספיידר שלי לגרמניה ושם לשפץ מישהו יודע מה התהליך ומה העלויות
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אפנוע שכבר כמה זמן בא לי לשאול עליו פה בפורום.... אתמול סוף סוף הייתי עם המצלמה ויצא לי לצלם אותו. לדעתי הוא נראה ממש יפה.. מישהו יכול לומר לי בערך, מאיזה שנה הוא? (היה רשום רכב אספנות בלוחית) סער
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
בצבע תכלת. במצב מדהים, נראית חדשה לגמרי... עם לוחית רישוי לבנה ונהג ישראלי. מישהו יודע משהו על הרכב ואיך הגיע אלינו לארץ?
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע מה שם הדגם? (זה בלוח פוקוס האחרון) האופל המקבילה נקראת רקורד.. כמה שווה לתת על האוטו? הוא זקוק לפחחות וצבע ועוד קצת קישקושים בפנים. איך הביצועים בדגם הזה? והאם הוא מרווח מבחינה פנימית? תודה!
הודעה אחרונה מאת אליה, -
שיפוץ ווספה
מאת Liran_a- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ליד הבית שלי ווספה שחונה שם כבר בערך 3 שנים. לפני כן היא שמשה שכן שמתישהו כנראה התייאש ממנה וקנה חיפושית אספנות... עכשיו חשבתי אולי לנסות לקנות ממנו אותה, ולשחזר אותה. עכשיו אני כמעט בטוח שהמנוע גמור (כלומר כנראה צריך להביא מנוע), והפח שלה חלוד (אבל אין חורים) והצמיגים כמובן גמורים. עכשיו אני רוצה להכנס לפרוייקט הזה בעצמי, ולעשות לבד את כל העבודה (חוץ מהפחחות) כמה בערך עולים חלפים של ווספה כזאת ? האם קשה להשיג חלפים, והם עולים יקר ?
הודעה אחרונה מאת השושנים,