רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
ערב טוב.. אני אלירן ואני מבקש בכל לשון של בקשה שתעזרו לי להגשים את החלום הקטן (תרתי משמע) אך כל כך גדול שלי. כמה זמן מה שאני מחפש לקנות מיני כרכב ראשון אשר רק מלראות אותו כל פעם מחדש מעלה בי חיוך מפגר שאם לא היו לי אוזניים פניי היו נקרעות. אני יודע שניתן למצוא כאלו משופצרות באופן כזה או אחר במחירים שאת האמת אין ברשותי ולכן אני מחפש אחת במצב סביר שתגיע מהמוכר אל ביתי ומשם הדרך ארוכה ואיטית. התקציב שלי הוא נמוך יחלסית בהתחשב בגילי הצעיר (18 וחצי) ובכך שהוריי לא עוזרים לי בקניית הרכב התקציב שעומד לרשותי הוא 6-7K ולכן אין אני מצפה למיני "חדשה". כל מידע שיעזור לי לרכוש אחת ולהתחיל בשיפוץ וחידוש החלום שלי יתקבל בברכה. שבוע טוב.. ותודה מראש אלירן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 0 תגובות
- 674 צפיות
תוכנית על תערוכת מכוניות ישנות מומלץ גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
תעלת בלאומילך
מאת אושרי-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 941 צפיות
היום בערוץ 2 בשעה 3 ורבע,סרט ישראלי -תעלת בלאומילך הרבה מכוניות משנות השישים ואחורה בתל אביב. היסטוריה מצולמת.
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פרויקט המנטה מתקרב לסיומו. המנטה כבר נמצאת אצלי, בחודשים הקרובים נעשה לה פינישים אחרונים ואז טסט (ב-1.1.2005). תמיד אמרתי לעצמי שהרכב הבא שלי יהיה קבריולט אז החלטתי ללכת לכיוון של רכב אספנות קבריולט ... אני צריך את עזרתכם בייעוץ מה כדאי לקנות. הרכב ישמש את חברה שלי שמאוד אוהבת רכבים פתוחים ומאוד נהנת בסיבוב על MGB (של אחד מחברי המועדון) בטיול האחרון של המועדון בצפון ... אחד החלומות שלי זה מוסטנג פתוחה, הבעיה שכבר אי אפשר למצוא כאלה לשיפוץ, ולקנות אחת כזו זה עסק של לפחות 60K ש"ח. האם מישהו מכיר פה איזה מוסטנג זרוקה שזקוקה לשיפוץ ויד אוהבת (מצב של ריקבון מתקדם לא כ"כ מפחיד אותי, ע"ע מנטה) ??? שאר הרכבים כגון פיז'ו, טריומף וכו' ממש לא מושכים אותי, לעומת זו MG אני ממש…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
מרקוס
מאת המיינור מסטר- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני זוכר שהייתה פה מודעה על מכונית מסוג מרקוס בארץ לא זוכר את השם של הדגם מישהו יכול לתת לי פרטים על המרקוס היא איפה היא נמצאת וכמה היא עולה ומה מצבה וכו'. בבקשה.
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את הג'יפ הנ"ל ? שמעתי שהצבא מוכר ממש בזול. שמוליק
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
שיפוץ מפלג?
מאת מור- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי רכב שנות השישים, יש לי חופש בציר המפלג , דבר הגורם למנוע לעבוד לא יפה ולא "עגול", האם מישהוא מחברי האתר מכיר מקום אמין וזול לשיפוץ המפלג באזור חיפה - עפולה? כנ"ל לגבי הקרבורטור . תודה ושבוע טוב. מור
-
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
סוף סוף רכשתי לעצמי רכב אספנות שילמתי בשימחה את ה 420 ש"ח של הביטוח חובה אבל..... רציתי לעשות צד ג' עם ביטוח שמשות ואי אפשר...(נו טוב נגיד שאני מבין אותם...) אבל גם ביטוח לגרירה אי אפשר לעשות???? מה עושים במצב שנתקעים??? יש מישהו שהצליח להכניס לפוליסה ביטוח גרירה???
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
מי לאחרונה נתקל ברכב המדהים הזה ?... אני מת לראות את הרכב הזה שוב, היה כזה לאבא שלי... ("אוך היו ימים..."). מישהו יודע היכן ישנם פגרים או אפילו סיטרואנים עמי 6 נטושות ?... זה דווקא יכול להיות פרוייקט מעניין מאוד !!! תודה על הפרטים של כולם, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אמנם אין לי רכב אספנות במובן הקלאסי, אבל אני משתמש בו כרכב אספנות � רק בסופי שבוע. מכיוון שהרכב עומד ברחוב, הוא מכוסה אך בחצי שנה האחרונה כבר נגנבו לי ארבעה (!!!) כיסויים. אני מניח שבעלי רכבי האספנות יודעים היכן יש חניונים שמורים שבהם אפשר להחזיק רכב לתקופות ארוכות. אני מחפש חניון כזה באיזור ת"א. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת איתן_כ, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנשים אבקש טובה ענקית את הלינק של מועדון החמש. אני בחיפושים מסיביים לקניית מיני ואני חושב ששם אוכל למצוא אולי... תודה לעוזרים. נ.ב. אם יש למישהו עוד לינק כזה או איזשהו מידע על מיני למכירה אני אודה לכם מאד! אלירן
הודעה אחרונה מאת חיים אליהו, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לדעת כמה מושבים יש באל קאמינו? ופרטים ממי שיודע על האוטו.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לכל המעונינים, למוזיאון הקלאסיות המקסים של אורי סהר בקיבוץ אייל יש אתר אינטרנט: http://www.saharcarmuseum.ifitsa.com/
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 4 תגובות
- 929 צפיות
זוהי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן. נגיד ומישהו מצא לו בשדה ביום בהיר אחד ענתיקה הזקוקה נואשות לשיפוץ. רוב הסיכויים שלרכב הנ"ל לא יהיו מפתחות אשר יושבים ומחכים למוצא הרכב על הספסל הקדמי או על הדש-בורד... אז בעצם כולם מסכימים איתי שמפתחות הרכב זה בעצם אחד הדברים העיקריים שהם לא מקוריים ברכב ?.... חוץ מזה שניתן כיום לבנות מפתח לפי מנעול הרכב, אך לעיתים נדרשים להחליף גם את המנעולים... בואו נפתח את זה למעין סקר שבו יענו רק בעלי רכבי אספנות ששופצו לאחר שנמצאו: לאצל מי מפתחות הרכב הם מקוריים של הרכב עצמו כולל המנעול ולמי זה חלק מוחלף ? שאלה מעניינת לפי דעתי, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש בבעלותי אופנוע משופץ במצב נסיעה אשר לא מנוצל וחבל . מעוניין להחליף אותו ברכב אספנות קטן פתוח להצעות. כמו כן מצאתי רכב מסוג קיטן יד ראשונה האם שווה לסדר אותו ולהביאו למצב נסיעה.
הודעה אחרונה מאת shaz, -
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
למכירה רכב אספנות וולוו 121. פרטים ב: 052270271
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ראיתי מודעה באיביי ולצערי פספסתי ועבר זמן ההצעות מישהו יודע אם ניתן לראות מודעות שפג תוקפן? תודה
הודעה אחרונה מאת guyhoresh, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצ"ב קישור להנאתכם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2929501,00.html
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 979 צפיות
חיפשתי בהינס ונראה לי שאין להם, יכול להיות? אני ידע שהדגמים הקודמים (מ 61 ומטה המנועים הם זהים פחות או יותר) די דומים, אבל עדיין לא נראה לי הגיוני שלא מצאתי?! מאיפה אפשר למצא אחד? ולא של 200 או משהו אחר... פשוט לא מוצא, מה שיש להם זה רק חדשים הנה... תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
לא משנה לי איזה שנה........ רצוי שתהיה במצב נוסע ועד 1000 ש"ח.....
הודעה אחרונה מאת snoop, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראיתי היום באחת החצרות בבניין בחולון.. את הרכב הזה עומד יש לו תאונה בחזית מכסה מנוע והצד קצת .. עקומים. כל השאר נראה ממש מצוין מבפנים נראת אחלה, הגה ספורט, ומגנזיום לא מקורי. הרכב נראה קמת מוזנח.. אז מי שמעוניין אני יכול לתת לו כתובת
הודעה אחרונה מאת מקס!, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מעונין לקנות סמלים לשברולט בל אייר שנת 1955 וכמעט כל חלק אפשרי... זקוק גם לפקומגים... בתודה אור
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
פיאט 500 nouva : http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=437743&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0 פיאט 500 טופולינו : http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=437744&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0 פיאט 500, התינוקת... http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=437745&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0 תהנו.
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
(למנהלים - לא הייתי בטוח אם מקום השאלה כאן או באוף טופיק , אנא מקמו במיקום המתאים ומחקו שורה זו , תודה. ) שלום אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בתהיה שעלתה במוחי - בסרט "וואסבי" נוהג החבר של גיבור הסרט במכונית כלשהי (די עתיקה , אמורה להיות יותר מ20 שנה על הכביש) סתם מתוך עניין ניסיתי לגלות איזו מכונית זו הלכתי על הכיוון של פג'ו (ראו בתחילת הסרט 607 אז הנחתי שמכיוון שהסרט צרפתי אולי יש להם משהו עם פג'ו ) חיפשתי בגוגל תמונות של דגמים ישנים של פג'ו מצאתי דגם די דומה , אבל לא בדיוק לפי מה שכתוב זו אמורה להיות פג'ו 203 אחורי האוטו נראים דומים אך הפרונט נראה די שונה אשמח עם מי שראה את הסרט והבין על איזה אוטו מדובר יוכל לעזור לי (ומי …
הודעה אחרונה מאת הראל, -
-
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הינה התמונות .......... איך האוטו נראה ?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 3 תגובות
- 842 צפיות
אנשים רציתי לדעת רכב שהגיע לגיל האספנות חובה לרשום אותו כאספנות?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברחוב קובובי ברמת-דניה בירושלים. לא רחוק מהמכולת. ***עריכה**** זה אמור היה להיות בשרשור ענתיקות בדרכים. לא יודע איך יצא לי פה. sorry . (כנראה שהגיע זמן ללכת לישון) נמרוד
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
מעונין בסמל של GMC כמו בתמונה אם מישהו יודע איפו אפשר להשיג אשמח לדעת תודה דודו אם יש למישהו חלקים לרכב זה מעונין
הודעה אחרונה מאת Emanuel, -
בירגר שורף מכוניות?! 1 2
מאת max- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הי! כל יום אני עובר בדרך לעבודה לייד פירוקיה של בירגר בנס ציונה. מה שאני רואה בימים אחרונים ניתן להגדיר כ"שואה מוטורית". נראה לי שהוא חילק מכוניות ל"רלוונטיות" ו"לא רלוונטיות" ואת האחרונות הוא פשוט... שורף אתמול ראיתי אסקורט שלמה - היום רק ברזל שרוף. היום גם ראיתי את פואגו שם --- שרופה לגמרי. מישהו יודע מה קורה שם? מקס.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מתי נחת על "אדמת הקודש" של ארץ ישראל כלי הרכב הראשון ? מה זה היה ? זו לא חידה, זה פשוט מעניין. תודה.
הודעה אחרונה מאת Los Straitjacket, -
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 91 אורחים (הצג רשימה מלאה)