רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 978 צפיות
יש לי מה שנקרא באנגלית wheater Strip לחלונות הקדמיים - חדשים אם מישהו מעוניין
הודעה אחרונה מאת shaz, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש שברולט בליזר שנות השמונים לחלקים אפילו בלי רישיונות או אם משהו ראה אחת נטושה תודה דודו הודעתך נערכה, להבא אנא לרשום יותר פרטים בנושא. קרא את כללי הפורום!
הודעה אחרונה מאת אפי, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו שאני מכיר אמר לי שאם יש לי אזרחות כפולה ( ובאמת יש לי ) אני יכול להביא לארץ איזה רכב שאני רוצה ולהשאיר אותו עם מספר זר וכל שנתיים צריך להוציא אותו מהארץ ואח"כ ניתן להחזיר אותו האם זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי המון שנים הוא יעלה סוף סוף על הכביש.... מה אתם אומרים ? טל
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באיזה שנים יצרו את הרכב או יותר נכון הביאו לפה? ראיתי אחת לא זזה רציתי לדעת אם שווה להתאמץ או שאין סיכוי שהיא אספנות. תודה צביקה
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן עשיתי היום הליכת ערב וראיתי 3 מכוניות אבל רק שתיים צילמתי ראיתי פזיו מאוד ישנה קבריולט חצי מכוסה במצב מצויין... וראיתי את שתי אלה... הראשונה זה נדמה לי פיאט והשני זה איזה אמריקאית ישנה צבועה בצבעי אמבולנס עם סמל של מגן דוד... סליחה על האיכות הלא משהו בכלל... זה עם המצלמה של הטלפון.. וזה בערב.. תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ארצות הברית - ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות http://www.hemmings.com/index.cfm/fuseaction/shop.calendardetail/productid/685 אך אך אך, תראו את חודשים מאי, ספטמבר, אוקטובר, יולי...בעצם את כולם !!! מי יודע איפה הרכבים האלה יושבים להם... איך בכלל מגיעים למצוא את הרכבים האלה ? מי שפעם חשב לצאת למסע מפרך למצוא כאלה (היה פה מישהו פעם שכתב על זה לטייל בפרא של איטליה...) לא, ברצינות אני שואל אתכם - איפה זה ?!?! ונגיד שאני אסע (פשוט איש החלומות והפנטזיות), מאיפה אני בדיוק משיג מידע ?! למה לאחרים זה קל ?... מזיל ריר, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תהנו
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
אם אני מייבא רכב אספנות לארץ האם עלי לשלם עליו מכס?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1 שנת 72 מנוע 1600 אחרי אוורול (צריך להחזיר את המנוע לרכב) + אחת שנת 72 אוטומטית מושלמת לחלקים. לפרטים נוספים ירין 055831358 לא עונה בה"פ רק בפלאפון!!!
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
למכירה-וולבו 164
מאת אליה- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנת 71'. צבע לבן. מצב מצוין. לפרטים: 050-6326099 אליה.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, חזרתי משהייה ארוכה בחו"ל. ושוב אחרי שחזרתי אני מחפש פיג'ו 604, או רנו 20/30 או אמריקאיות ישנות כמו אולדסמוביל אומגה שנת 82 וכאלו. אשמח לקבל פרטים. המייל שלי הוא : [email protected] תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח ואודה מאוד לכל מי שיעזור במציאת אתרי מחירונים לרכבי אספנות בחו"ל בייחוד לרכבים אירופאים(סאאב וולבו) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מה גרר בני העביר בשבילי הפעם...
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 919 צפיות
על-יד כפר-רות, מחוץ למגרש מכונים יד-שנייה, עומדים שני סאאב 95 1966, אחד סטיישן, אחד מסחרי. מנוע 3 צילינדר, שתי פעימות. אחד נראה בר-שיפוץ, השני נראה שיספק חלקים לראשון. הם נראים שלמים אבל אני לא ממש מתמצא במכונית האלה. אמרו שרוצים 15,000 ש"ח על שניהם. חבל לתת להם לשכב שם ולהתפורר.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה !! פרינץ NSU טנדר פאוור ואגון אספנות חיפושית ועוד .... 050-5295220 דוד
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה שברולט בל אייר שנת 1955 לשיפוץ במצב טוב .. מחיר נדרש 26k .. לרציניים בלבד אור -051707660 .. אפשרות החלפה..
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נראית סביר כפר סבא - איזור התעשיה רח יד חרוצים
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה 051479000 לימוזין מודל 79 זה לא הרכב שבתמונה יש לי אחת כזאת
הודעה אחרונה מאת אלירן בלס, -
שלום לכולם ולחובבי המיני הפרט בנסיון לשדרוג המיני שלי לאחר חיפושים ושיחות עם חברים וחנויות מיני באנגליה ניתן לומר שהצלחתי להשיג מנוע מיני 1000 אז ככה המנוע שייך למיני שנת 99 והרכב הושבת לפי דברי הבחור למנוע אין פגיעות והוא חדש לחלוטין הוא מוכן למכור אותו במחיר של 200 פאוד - השאלה היא : 1. איזה מסמכים אני צריך לבקש מהבחור שיצרף למשלוח על מנת שיתאפשר לי להרכיב את המנוע באופן חוקי 2. מה אני צריך לבדוק ולשאול אותו לגבי המנוע לפני כל המשלוח ? 3. האם יש שינויים במיני שלי שנת 77 שאני צריך לבצע על מנת להרכיב לה מנוע יותר חדש שנת 99 ? בתודה מינמן
-
פנלים שלמים לתיקון דשבורד
מאת Guest l'Anonimo- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מצאתי את זה באחד בשיטוטים בנט. כיסוי שלם שבא על הדשבורד, נראה מעניין. http://www.coverlaymfg.com/index.php?crn=215
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לצורך עריכת מיני-כתבה מסויימת אני צריך מידע מידע כללי (העדפה אחרונה היא לינקים לאתרים עם מידע) לגבי הסטוריית המורגאן הבריטית: (סתם לכתוב משהו מהידע בעברית...) איך הכל התחיל, שנים, בעלים וכו'... תודה לעונים, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
רכב כאמור שלם שנת 75 להערכתי הוצא מאחת החצרות לכביש בישוב קדימה (הכפר קדימה) שבלב השרון. למעוניינים שווה לדפוק על דלתות ולנסות לברר אם ניתן "לספח".
הודעה אחרונה מאת חיים אליהו, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הינה תמונות של היום מהמפגש: http://www.2fast2furious.pic.co.il
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לידע אתכם על חברה שמיתמחה בכל מיני סוגי חומרים שיכולים לעזור בשיפוץ רכב אני למשל היתעניינתי בחומר לשיפוץ דשבורד והם המליצו לי על כמה חומרים אפשריים ניתן לקנות גם כמויות קטנות את האתר מצאתי באתר של מועדון אלפא רומיאו להנאתכם http://www.elgad.co.il/
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מנוע 1200 של פיאט 124, כנראה שנת 75 (מתוצרת סיאט, שיצרה את הדגם תחת רשיון של פיאט). המנוע ערום לחלוטין (ז"א בלי קרבורטור, דיסטרביוטר, גלגל תנופה, משאבת דלק וכו'). המנוע תקין. ימסר למעוניין, או ישלח למחזור. נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
עזרה זיהוי רכב 1 2
מאת ttzz-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אנשים הדבר הזה ענקי פשוט ענקי מכל הצדדים נתקלתי בו ביהוד איזה רכב זה?אמרו לי אמריקאי נכון?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
שיחזור אלפא ספיידר - שלב שלב
מאת Guest l'Anonimo- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://ossodiseppia.gr8host.com/index.htm שיחזור אלפא ספיידר שנת 69', יש הרבה מה ללמוד מרמת העבודה שמוצגת שם, רמת גימור מדהימה וירידה עד לפרט הקטן ביותר. בפרק "REASSMBLY" רואים היטב את התוצאות. המון תמונות והסברים, מחולק לפרקים.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
ערב טוב.. אני אלירן ואני מבקש בכל לשון של בקשה שתעזרו לי להגשים את החלום הקטן (תרתי משמע) אך כל כך גדול שלי. כמה זמן מה שאני מחפש לקנות מיני כרכב ראשון אשר רק מלראות אותו כל פעם מחדש מעלה בי חיוך מפגר שאם לא היו לי אוזניים פניי היו נקרעות. אני יודע שניתן למצוא כאלו משופצרות באופן כזה או אחר במחירים שאת האמת אין ברשותי ולכן אני מחפש אחת במצב סביר שתגיע מהמוכר אל ביתי ומשם הדרך ארוכה ואיטית. התקציב שלי הוא נמוך יחלסית בהתחשב בגילי הצעיר (18 וחצי) ובכך שהוריי לא עוזרים לי בקניית הרכב התקציב שעומד לרשותי הוא 6-7K ולכן אין אני מצפה למיני "חדשה". כל מידע שיעזור לי לרכוש אחת ולהתחיל בשיפוץ וחידוש החלום שלי יתקבל בברכה. שבוע טוב.. ותודה מראש אלירן
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, ראיתי היום רנו 16 בצבע ירוק זית מטלי, עומדת כבר הרבה זמן ברחוב בתל אביב עם פתק פינוי מהעיריה שנכתב כבר לפני זמן. על פניו הרכב נראה במצב טוב אולם קשה היה לנקות אבק מהחלונות בכדי להציץ פנימה. על הרכב יש לוחיות רישוי כמדומני מתחיל ב - 36 (6 מספרים) שם הרחוב פשט פרח מזכרוני. שאלות: 1. אומגה שנת 1978 - היכן ניתן למצא? 2. אולדסמוביל דלתה (גם מאותם שנים) או שברולט קפריס - בא לי מאד לנהוג בכזאת "שוטי ספינתי". 3. יש לי את מספרי הרכבים שהיו לנו בבית מאז ועד היום. האם יש מישהו שיכול ע"י המספרים לאתר היכן נמצאת המכונית. תודה, אמיר [email protected]
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 107 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Devb
- Rongaflugen
- milser
- amosbmw
- ברווז
- falou
- chrono
- TZR84
- discoTD5
- דוד495
- llaavvii