רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה גנטים מגנזיום מקוריים של רנו 5 עם 3 חורים לברגים ועם סמל במרכז במצב טוב מאוד לצור קשר רק בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פס קישוט לדלת הימנית אחורית, למי שמכיר זה פס שעשוי מפלסטיק וניקל צריך את זה דחוף ! למי שמוכר/תורם/יודע איפה יש: 054-7442860
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם. ברחוב בני משה ברמת גן, ראיתי פיאט 850 בחניה של בית (אני חושב שזו 850 אבל לא בטוח) לרכב 6 ספרות המתחילות ב - 633 לצערי לא הייתי עם המצלמה אך אעבור שם ביום חמישי ואצלם. לידיעתכם. אמיר
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בשבת עומדת לה אל קמינו משנת 80 עם שלט למכירה, ברחוב אחוזה פינת קרן היסוד.
הודעה אחרונה מאת karmon, -
-
חיפושית למכירה
מאת מישה- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיפושית למכירה מצב מכאני עבר שיפוץ מצב מצוין 1100 שקל מומלץ לבאגי 054-583671
הודעה אחרונה מאת מישה, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
למסירה, מכונית מסוג וולוו DL66 (מסוג DAFF) המכונית משנת יצור 1977 וברצוני למסור אותה לאספן 03-9793169 054-979663 ירדן[/u]
הודעה אחרונה מאת ירדן_, -
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, קישור לתמונות ממפגש מועדון החמש ב-09/07/04 http://www.classiccar.co.il/photogallery/cat.asp?iCat=27 להנהתכם ליאור.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה 9 ביולי בשעה 17:30, בו תושק מכונית טופולינו 500 פתוחה משנת 1943 מתוצרת חברת פיאט האיטלקית, דגם זה יוצר בין היתר על פי האפיונים הבאים: 1. בעל תצרוכת דלק נמוכה מאד 4 ליטר ל100 ק"מ. 2. רכב זול מאד באותן שנים. 3. רכב בעל נפח קטן של 500 ליטר ומשקל נמוך של 500 ק"ג (ועל שום כך נקרא הדגם). 4. עיצוב חדשני וקל להרכבה. האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה) רמת אביב. מר נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש , יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. …
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלוש מרצדס 280 se שנת 1972 לרציניים בלבד. נא לפנות לטלפון (לא בהודעה פרטית) המרצדסים של אבא שלי. יוסי - 0522-946876
הודעה אחרונה מאת segal, -
אלפא מי יודע
מאת Ilans- 1 תגובות
- 940 צפיות
מחפש בנרות ובלי אלפא ג'וניור GTV 2000 עם נירות מסודרים בכל מצב שהוא. טל. 067295795 דואל [email protected] תודה אילן
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Although I don�t have a collection car, I�m sure that you people know the best about bringing car parts. I�m visiting in Florida now and I want to bring a new soft roof for my car. It can not enter a suitcase, so I'll have to take it by hand. How much custom tax I'll have to pay? You can write in Hebrew Thanks
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי "היינס" מחליפים שמן בממסרת אוטומטיתBW35 כל 40000 ק"מ. פילטר שמן כל לא מוזכר! יש דבר כזה? היכן הוא נמצא? איך אני מחליף אותו?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מובא לפניכם תקציר כתבה בנושא הכותרת, עם קישור לכתבה המלאה המלווה בתמונות וכו'. להנהתכם ליאור. מנוע וונקל - עולם מושלם? כתב: גיל לפיד עולם מושלם? תמיד האדם מחפש דרכים יעילות יותר לעשות דברים. לדוגמא, מחבתות טפלון (המצאה נהדרת בפני עצמה), עטים כדוריים, צמיגים עם מקדמי שחיקה ואורך חיים גבוהה ועוד... אבל נראה כאילו את המנוע מישהו שכח... אני זוכר איך בגיל 16 בערך, התחלנו ללמוד לתיאוריה, היינו יושבים סביב לשולחן עגול עם מגש פיצה וכל אחד היה "בוחן" את השני תוך כדי בליסת משולשי פיצה. יום אחד מישהו מהחבר'ה אמר לי "תשמע, ראיתי שמנוע של אוטו עושה 4 פעולות, אבל רק אחת מהן היא ממש תורמת לעבודה". בפה מלא פיצה הפטרתי, נו, מה חדש..…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
שמעתי שקיים רכב כזה בארץ ? אם כן איפה הוא נמצא? והאם הבעלים מוכר?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 1 תגובות
- 798 צפיות
יש לי אופנוע שנת 79 שחסרים לו כמה אגרות/טסטים. אספנות הוא יהיה כנראה רק ב2009. השאלה - האם מספיק לשלם את האגרות החסרות (מבלי לעבור ממש טסט) כדי להוריד את החסימה המטומטמת שיש להם במחשב על העברת בעלות ? ועוד שאלה - האם החסימה הזאת אוטומטית, או שהפקיד בדואר רואה שאין טסט, אז הוא אומר לך שאי אפשר להעביר בעלות ? תודה מוסי
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
תמונות של nsu פרינס שנמצאת בשיפוץ כרגע, ושל nsu ספיידר לפני שיפוץ, ועדיין חסר מנוע...
הודעה אחרונה מאת hagit_e1, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב אספנות שהיה מעורב( חס וחלילה ,טפו טפו טפו, שום ,בצל...) בתאונה עם רכבו ואיך החוק נהג כלפיו? כלומר הרשעה על איזה סעיף -נהיגה ברכב שלא כמותר או נסיעה ללא רישיון או\ו ללא ביטוח?
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 3 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לא מדובר באספנות אבל הרכב נדיר (לא?) וחשבתי שזה המקום לפרסם. אם לא, המנהלים מוזמנים להעיף את זה לאן שצריך, גם אם זה לכל הרוחות. מדובר בפורשה 944 שנת 88, צבע ירוק כהה במצב חיצוני מצויין, וסביר להניח שגם מכאני. היא מגיעה לעבודה שלי יום יום (רמת אביב)... לצערי לא הספקתי לתפוס היום את הבן אדם כדי לשאול אם מותר לפרסם את מספר הטלפון שלו ולכן אני לא מפרסם כרגע כדי שלא יוטרד סתם. מי שבאמת מעוניין לרכוש פורשה 944 - פנו אליי בהודעה פרטית ותקבלו את המספר. התמנוה להמחשה בלבד, דההה!
הודעה אחרונה מאת mordy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מישהוא זוכר / ראה לאחרונה טנדר פיזו 504 - דאנג'ל ??? זוכרים את הדגם ?? 4X4 ??
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
שלום לכולם, מובא לפניכם תקציר כתבה בנושא הכותרת, עם קישור לכתבה המלאה המלווה בתמונות וכו'. להנהתכם ליאור. ''מכוניות אלטרנטיביות'' - יצרני רכב של איש אחד כתב: ליאור ברוך ישנו מונח בעולם הרכב אשר נקרא "מכוניות אלטרנטיביות", אשר מיוחס למכוניות אשר יוצרו ע"י יצרני רכב מוכרים פחות, הרבה פחות מאלו אשר תשמעו עליהם אי-פעם. כל אחד כמעט יכול היה להקים חברה משלו ולהכריז על עצמו כיצרן רכב ולייצר מכוניות אשר יוצרו בכמויות של אחדות בודדות ואלו אשר "הצליחו", נמכרו אף בכמויות של אלפים בודדים. ישנם עשרות יצרנים אשר עוד מתחילת העידן המוטורי אי שם בסוף המאה ה-19, ניסו לעצב, לתכנן ולייצר מכוניות אך רובם נעלמו מפני התעשייה עוד לפני שהספיקו לדעת מי הם…
הודעה אחרונה מאת yonit, -
לוטוס אספירט?? 1 2
מאת bender- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם יש כזה רכב בארץ? האם הוא נדיר בקנה מידה עולמי? מה נתונים של הרכב? ובכלל כל מידע תודה
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
צריכת הדלק, מסיפורים רבים שאני שומע צריכת הדלק של החיפו על הפנים, האם זה עד כדי גרוע? אם אפשר שבעלי חיפוישיות ישרשרו את צריכת הדלק שלהם זה יהיה נחמד
-
האם 14000 ש"ח עבור הרכב הנ"ל במצב טוב לפני שיפוץ אוטו נוסע זה מחיר ראלי או מוגזם ?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
הינה תמונו ת הלארק וגם תעודה שהוענקה לאמון לכבוד סיום השיפוץ של הלארק 1962 . בתעודה פרסומת ללארק משנת 1962 . תודה לבני הספל על השליפה מהמאגר הישן .
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
מי שמעוניין שיצור קשר טלפוני בלבד יש אפשרות החלפה 4642756-052 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בקרוב אני הולך להחליף את כל מערכת הפליטה רציתי לדעת אם חייב להיות דוד אמצעי או שאפשר פשוט לוותר עליו ? אני יודע שברכבים חדשים יותר חייב להיות אבל מה לגבי רכבי אספנות ? אני יודע על רכבים מאוד ישנים שאין להם דוד אמצעי והם עוברים טסט. יעלה לי יותר זול להתקין מערכת חדשה בלי דוד אמצעי והשיקול הוא כלכלי. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בתמונה ישנה שראיתי (לא יכולתי לסרוק אותה - מכוון שהיא לא שלי), ראיתי מסחרית של פולקסוואגן. היא מזכירה בצורתה את הרליאנט ריגל (בתצורה מסחרית), אך יש לה 4 גלגלים והיא הרבה יותר גדולה מן הרלייאנט. (אפשר לומר בקצרה שהיא נראית בתצורת סטיישן) כמו כן היו לה את הטאסות הסטנדרטיות של החיפושית. מישהו מכיר? תודה *הודעתך נערכה, להבא נא לדייק יותר בכותרת*
-
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה בריטית שבעבר סיפקה מכללי פח לרובר והייתה חלק מהקבוצה שנמכרה לב.מ.וו בשעתו, כעת עצמאית וממשיכה לייצר מכללי פח למרבית מכוניות הפאר הבריטיות - אם ג'י, טריומף, מיני המקורית ועוד. החברה עובדת עם המכבשים והשטאנצים המקוריים אך עם פח מגולוון ושיטות ייצור מודרניות. ניתן להשיג הכל לפי קטלוגים מקוריים -החל מבודי מורכב שלם ועד לחלקי מתכת הקטנים ביותר. תענוג למשפץ! http://www.bmh-ltd.com/
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם יש סיכוי לראות כזה בארץ? האם זה רכב נדיר בקנה מידנ עולמי? ובלל כל מידע יעזור תודה
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
חברים יקרים בסוף שבוע פרסם אחד המשתתפים מספר טלפון פרטי של אדם ללא רשותו, תוך הסתת החברים להתקשר אליו. מעשה ילדותי, חסר אחריות זה כמעט גרם לי להרחיק לצמיתות את אותו משתתף. אני מזהיר את כל המשתתפים בלשון שאינה משתמעת לשתי פנים שמי שיפר את הפרטיות של אדם אחר בפורום הזה, פשוט יעוף.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 180 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- sperial
- itamarg
- flytomars
- benny62
- Mike Lowrey
- mazda2011
- yohai71
- amlh
- danbr
- SlowRide
- Night Driver